הממממ... הכרטיס בנק שלי לא בינלאומי... אולי אפשר לשלם למישהו והוא יזמין לי? נראה לי שהייתי כבר מוריד אותה או משהו כזה אבל אני כרגע גולש בפורום דרך הסלולרי (זה עובד סבבה) אז אני לא יכול להוריד אלבומים...
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
avrahamshuk כתב:הממממ... הכרטיס בנק שלי לא בינלאומי... אולי אפשר לשלם למישהו והוא יזמין לי? נראה לי שהייתי כבר מוריד אותה או משהו כזה אבל אני כרגע גולש בפורום דרך הסלולרי (זה עובד סבבה) אז אני לא יכול להוריד אלבומים...
דווקא עם אופרה מיני 4.1 כן אפשר להוריד קבצים לפלאפון, אם הוא מספיק חכם.
אבל, עוד לא שמעתי על torrents client לפלאפון (השירים האלו לא יהיו זמינים בדרך אחרת), אז זה כבר סיפור אחר. חח.
שכחת עם מי אתה מדבר.
אלו הם השירים שנבחרו (אותם שירים מהדיונים הקודמים) מכיוון והם לא אינסטרומנטאליים. אלו שהזכרת הם כן אינסטרומנטאליים... אולי נגיע גם אליהם.
שיר מרגיע כזה . יש לפורטנוי שם תיפוף שהוא די באיזי אבל אחד הקשים מבחינת הקוארדינציה , אמצע השיר ככה ) . יותר מזה אין לי מה להגיד , אבל זה לא אחד הבי סיידס הדומיננטיים של דרים .
עידן! הורדתי את Youtube mobile וראיתי את הקליפ ועכשיו אני יכול להגיב! שיר נוגה וקסום, ולדעתי הרבה יותר טוב מ WFS. ד"א קרה לי משהו מוזר. (כבר כתבו עליו באשכול הבקשות) כתבתי את ההודעה הזאת לפני שתי דקות אבל היא פשוט נעלמה... אז כתבתי שוב.. אולי התבלבלתי אם אשכול אחר? אם כן אז תמחק אותה משם...
זר פרחים לעידן! תודה על הסבלנות! אני חושב שישנו איזשהו "מיני קונספט" המובע באלבום הזה, והשיר הזה הוא חלק ממנו. אני אפרט יותר בקרוב באשכול של another won.
איתן, איך קורה שאתה מכיר את דרים כ"כ הרבה זמן ומעולם לא נתקלת בפורום? ראית אותם בלייב?