בהחלט צעד מדהים ! קראתם את ההצהרה במטאליסט ? קובי פרחי איש מדהים , פשוט אין מילים .. :
Metalist Magazine כתב:
להקת המטאל הישראלית Orphaned Land הודיעה כי בצעד חסר תקדים, היא תאפשר למעריציה הערבים להוריד את אלבומה האחרון – The Neverending Way Of ORwarriOR, חינם לחלוטין.
סולן הלהקה, קובי פרחי, מסביר: "במשך שנים חונכתי לשנוא ערבים ולמדתי כמה הם שונאים אותי ואת המדינה שלי. אני בטוח שגם ישראלים וגם ערבים, יהודים ומוסלמים, לעולם לא יחיו בשלום. אבל אז משהו קרה, תזוזה קטנה – המוזיקה שלימדה אותי יותר מכל מורה, גורו, רבי או שיך – המוזיקה של הלהקה שלי, Orphaned Land...אנחנו רואים בכם, המעריצים הערבים שלנו, כמה מהמטאליסטים האמיצים ביותר בעולם, כי אתם הגדרתם מחדש את המושג "מחתרתי", אנחנו יודעים כמה קשה להיות מטאליסטים במזרח התיכון, וחשוב לנו שתדעו שאנחנו – כמקימי ז'אנר המטאל הים תיכוני, תמיד עושים כל שביכולתנו להיות הקול שלכם בלי לתת לפוליטיקה להפריד אותנו. אני יודע שמוזיקה יכולה לאחד אנשים, כי אני רואה כמה מעריצים יש לנו בעולם הערבי, למרות העובדה שאנחנו ישראלים. אני יודע שהמלחמות והבולשיט שהם שמים לנו בראש הם שקר מטופש, אני יודע כי הצלחנו לשבור את זה, ואנחנו לא פוליטיקאים, אנחנו רק להקת מטאל. אנחנו אסורים להשמעה במדינות שלכם, ואין צורך בכלל לדבר על כך שלא יכולים להופיע בהן, אבל זה לא יעצור את כוחה של המוזיקה והחברות שקיימת בינינו, אני רואה אתכם המעריצים שלנו – כנס, אתם נותנים לנו את ההשראה להמשיך ולהיות חזקים ככל שנוכל. לאחרונה החלטנו לאפשר להוריד את כל האלבום האחרון שלנו – חינם לחלוטין, במדינות ערב. אנחנו מקווים שתהינו ותפיצו את הבשורה. על דגלי המדינות שלנו אולי יש צבעים וסמלים שונים, אבל בלב שלנו מתנוסס אותו הדגל – דגל התקווה, החברות והאחווה.."