גם אני לא כותב פה המון מידי, אבל הנה:
הגעתי גם אח שלי, זיו (שגם פה בפורום, היה פעם יותר לפחות..), והייתי איתו כל ההופעה.
דבר ראשון, זה דיי מגניב להיות בהופעה של דרים עם אח שלך. (ד"א, הופעה קודמת גם היה אח שלנו הקטן יותר) (תיזכור: לטפוח לעצמי על השכם שהכנסתי את דרים הביתה)
בניגוד להופעה הקודמת, בזאת הייתי בשורות הראשונות ולאט-לאט התקדמתי לכיוון הגדר, כשבשלב מסויים אפילו הייתי על המדרגה הזאת... ובכל שלב דרים נשמעו אדיר ונתנו שואו מטורף.
היו קצת מאבקים על מקום מדיי פעם, אבל באמת שכ"כ נהנתי מההופעה הזאת...
גם יש שלב שאנשים שמים עלייך ידיים - שילוב של להישען למטרות נוחות ולהיות בהיכון להרים אותן בהתלהבות מהשיר האדיר הבא, והבנתי תוך כדי שזאת הרגשה אדירה, יוצר אווירה אחוותית של להנות ממוזיקה, שאנשים מרגישים מספיק בנוח לעשות את זה... (צדדים טובים לישראליות? לא יודע אם גם בחו"ל זה ככה)
ES היה פשוט ענק, הייתה לי נוסטלגיה קלה בקטע האינסטרומנטלי של רודס, שכן זה היה צלצול ההודעה שלי לפני כמה שנים. וכנראה כמה אנשים נכנסו ממנו לאשפוז פסיכיאטרי
השילוב של שני השירים מסינס, מדהים!, כמה שאני אוהב את FT... באמת שלא יכולתי לבקש הרבה יותר שירים יותר טובים...
אמנם הצצתי בסטליסט באינטרנט לפני ההופעה ו-LTL לא הפתיע אותי, אבל אוי לי אם הנשמה שלי לא עלתה השמימה ונחתה אצלי בגוף חזרה בשביל לחוות את הביצוע השמימי...
אולי בהופעה הבאה אהיה פחות מקדימה בשביל להנות יותר מהסאונד כמו שטוענים פה...
לא רוצה להיות נאחס או משהו, אבל עם כל גדולתו של מנג'יני, כן היו כמה פיקשושים קטנים מדי פעם, לא שזה הפריע לזרימה של שיר כזה או אחר, רק להגיד שבכל זאת, פורטנוי יש רק אחד...
שוב, הייתה הופעה אדירה ממש. ואני מקווה שעד ההופעה הבא פרק הצבא יהיה מאחורי כל החבר'ה שלי שנעשה גיחה חבורתית להופעה שלהם.
על להקת החימום: היו גדולים! לא כ"כ שמעו את דניאל מהשורות הראשונות, אבל אחלה מוזיקה! אהבתי את הכבדות שהייתה שם...
עידן, אמרתי לךכבר ואגיד שוב, אם לא היית נראה כה עסוק הייתי בא להגיד שלום! (וגם אם הייתי מכיר עוד מישהו במועדון...
)
להקה אלוהית.