"הביקורת" של מטאליסט פשוט תלושה מהמציאות והיא ראויה לתגובה של עודד (Instrumedley) מלפני כמה שנים:
ציטוט:
תשמעו, ללא מעט אנשים יש בעיה קשה עם דרים ת'יאטר.
אולם,
הבעיה היא לא עם הליריקה.
הבעיה היא לא עם הלחנים.
הבעיה היא לא עם היצירתיות.
הבעיה היא לא עם יכולת הנגינה והקומפוזיציה.
הבעיה היא לא עם האגו של החברי הלהקה.
הבעיה היא לא עם המוסר והערכים של חברי הלהקה.
הבעיה היא לא עם טווח השנים שבהם פועלת הלהקה.
הבעיה היא לא עם המראה של חברי הלהקה.
ככל שנוקפות השנים ודרים מוכיחים עצמם שוב ושוב, אני משוכנע יותר ויותר שהבעיה היא קנאה.
מה לעשות,
- קשה לשבת עם הגיטרה בבית ולנגן כמו JP - אז מה עושים? - משמיצים!
איך משמיצים? אומרים ש-JP הוא טכנוקרט......
- קשה לנסות ולתופף כמו MP - אז מה עושים? מתלוננים על כך שהוא ממחזר את עצמו.
- קשה מאוד להבין בכלל מה עושה JR על שלל אביזריו - אז מה עושים? - אומרים שהוא לא מחדש כלום ומחקה את אליליו משנות -70.............נו, אז אומרים.
- קשה מאוד להדביק יחידת קצב אימתנית כזו כפי שעושה באופן מושלם JM - אז מה עושים? - משמיצים! - איך משמיצים? אומרים שלא שומעים אותו בכלל............נו באמת!
- ממש, אבל ממש קשה לשיר כמו לאברי - אז מה עושים? משמיצים! - וכאן זה מעניין, כי ישנם אנשים משעשעים כאלה שטוענים שפעם הם אהבו את דרים אבל עזבו אותם בגלל הסולן..........לא יודע למה, אבל זה תמיד מפליא אותי ומשעשע אותי כאחד!
לטעמי, דרים רק משתבחים עם השנים, ובפרט מאז הצטרפותו של רודס (מבלי לגרוע כהוא זה מאלבומי המופת שיצאו טרם הגעתו).
אני חושב שדרים עושים שירות אדיר לז'אנר מרתק שכמעט נכחד לחלוטין.
לטעמי, תערובת הכלאיים הסגנונית ששמה דרים ת'יאטר פשוט לוקחת את מוזיקת הרוק כמה צעדים קדימה.
אני מחכה בכליון עיניים לאלבומם הבא ומציע למספר אנשים כדוגמת ברייטמן לותר על ביקורת עתידית לאלבום.......
אני מציע לו להמשיך להאזין לפינק פלויד - אני בטוח ששם נמצא האור המוזיקלי שאותו הוא כה מחפש........
ולמקטרגים ולמשמיצים אני אומר:
זו לא בושה, לא כל אחד ראוי לשמוע את דרים ת'יאטר.
וכן, זה מגוחך כשאנשים אומר משהו בסגנון "אהה, אתה שומע דרים ת'יאטר? זה יעבור לך!" כאשר, לדעתי, ראוי יותר שדרים תהיה בעצם הדבר שעוברים אליו מדברים אחרים...........
לסיכום, איך אומר המשפט הידוע - על טעם ועל ריח אין להתווכח, רק שהטעם שלי טוב יותר......
!Take it easy folks and enjoy the music as much as you can
הסקירה לא שווה התייחסות.. מטאליסט על הפנים כבר כמה שנים וחסרי דעה אובייקטיבית על המון דברים.. ככה אני רואה את זה כבר כמה שנים מאז שאורון לא בעל השליטה במותג הזה.. ומאז שהוא נהפך לעוד אתר מגזין מטאל..