NamelessATM כתב:
זה נכון שעדיין יש את פטרוצ'י ורודס... אבל עדיין קשה לי לקבל את זה כ"דרים כותבים אלבום חדש". זה מרגיש יותר כמו פרויקט אחר שפשוט הם משתתפים בו. וסבבה גם יש את מיונג ולאברי, אבל עדיין, אתם מדמיינים אותם מפרסמים תמונות מהסטודיו וקליפים שלהם עובדים שם כשפורטנוי לא נמצא ובמקומו יש איזה בחורצ'יק חדש? אני מסכים עם הכל, זה נכון שזה נותן הזדמנות ל"משהו מרענן" וחדש ולשינוי בכיוון המוזיקלי והאמת זה באמת גורם לציפיה גדולה (לא יודע אם יותר או פחות מאשר אם זה היה עם מייק) ואולי דווקא בגלל זה הם ירגישו סוףסוף צורך להיות סופר רציניים ולכתוב אלבום שיעיף לכולם את הפנים כמו שעידן אמר, בגלל הלחץ שיהיה עליהם להוכיח את עצמם.
אבל עדיין, עד שלא נדע עוד פרטים קצת קשה לחשוב על זה... P:
איך בכלל הם יכולים להגיד בכזה ביטחון שבינואר הם יכנסו לאולפן אם הם עוד לא מצאו מתופף מחליף, זה כולה עוד 4 חודשים, מה אם הם לא ימצאו עד אז את האחד שהם בטוחים לגביו? הם יתפשרו על מישהו? אחרי הכל למצוא זמר מחליף אחרי WDADU לקח לפי מה שאני זוכר שנה או שנה ומשהו, וזה היה כשהיה להם רק אלבום אחד לא מוכר, הם כולה עשו איתו כמה הופעות קטנות ולא היה לדומיניצ'י כזה מוניטין, ובכל זאת לקח להם שנה למצוא זמר מחליף. אז פה, למצוא מחליף כל כך מהר למי שהיה איתם 25 שנה, נשמע מוזר שהם כל כך בטוחים בעצמם כבר. או שהם כבר מצאו מחליף/התחילו לחפש מחליף ישר כשמייק הודיע על זה? לא יודע.
תשמע אחי לכולנו קשה ונאלץ להתרגל בתקופה הקרובה לדרים ת'יאטר ללא מייק. אני באמת לא יודע מתי מייק הודיע להם באופן סופי אבל יכול להיות שהם ידעו על זה ובינתיים התחילו לחפש. אני מניח שהם יכולים להביא מישהו כמו דייב דיקנזו שעבד עם פטרוצ'י בעבר. פינטזתי על רוד מורגנשטיין אבל לדעתי הוא עסוק מדי ולא יהיה לו כוח לזה, אבל אל תדאג , הם לא יתפשרו ברמה ולמרות שמי שהם יבחרו לא יהיה בחיים MP, הוא עדיין יהיה מישהו ברמה גבוהה מאד. אם אדע משהו פה, כמובן שאעדכן.