ENTER THE VOID!!!!!
חחח בדיוק אתמול קיבלתי פוסטר של הסרט
אנטר דה וויד זה סרט שאני לא יכול אפילו להתחיל להסביר כמה מחשבות ורגשות רצו בראש שלי כשסיימתי לראות אותו בפעם הראשונה. הוא כלכך דיכא אותי עד שלא הייתי מסוגל לתקשר עם אנשים באותו יום שראיתי אותו... בגלל זה לצערי הרב אני לא יכול לראות אותו שוב בגלל שהוא ממש ממש השפיע עליי כל פעם שראיתי אותו.
מונרייז קינגדום סרט שלגמרי לגמרי לגמרי הדהים אותי!! הסרט כאילו איכשהו מציף אותך בתחושות עצומות של נוסטלגיה. הוויזואליות של הסרט בהחלט יוצאת מן הכלל.
אגב, כל הסרטים של ווס אנדרסון נותנים את התחושה האדירה הזו!
אם תרצה עוד זריקה כזאת של סרט שגורם לך להרגיש טוב ומציף אותך בתחושות חיוביות ממש ממליץ לראות את הסרט אמילי!
http://www.imdb.com/title/tt0211915/וקיל ביל כמובן מאסטרפיס!
אגב, בגלל שאני מרגיש בזמן האחרון שסרטים כבדים משפיעים עליי יותר מדי התחלתי לראות הרבה סרטים קלילים ואני מוצא אותם דווקא ממש נחמדים! (עדיין לא נטשתי את הכבדים אבל
)
כמה סרטים שראיתי מאז הפוסט הקודם:
Django Unchained - כתבתי עליו מקודם.
The Extra Man - סרט קומדיה שראיתי היום... די מעפן ומשעמם...
Greenberg - סרט קומדיה עם בן סטילר. מהסרטים היותר טובים שלו, יש בו כמה רעיונות ממש מגניבים וכמה קטעים שנקרעתי מצחוק!
Benny's Video - סרט מדהים של מייקל הנקה! סרט מאוד מזעזע כיאה למייקל הנקה, עם מסר חזק מאוד!
Happiness - מהסרטים הכי טובים שראיתי לאחרונה. כתיבה צינית ועוקצנית בסגנון של צ'ארלי קאופמן עם ביקורת מאוד קשה על החברה האמריקאית. סרט מופתי, ממש מומלץ למי שאהב את הכתיבה של קאופמן!
The Skin I Live In - גם כן סרט יחסית מזעזע. מהסאונדטראקים הכי מדהימים ששמעתי לאחרונה... וטוויסט שהופך את הסרט הזה למאסטרפיס!
Innocence - סרט של אשתו של גספר נואה. כמו גספר נואה גם המוח שלה מעוות ביותר (היא עזרה לו לכתוב את enter the void ו irreversible). מהסרטים ההזויים והחזקים שראיתי (וראיתי המון סרטים הזויים!). סינמטוגרפיה יוצאת מן הכלל וסאונדטראק שאי אפשר לתאר במילים כמה שהוא מדהים!
Amelie - כתבתי עליו מקודם. נכנס לטופ 10 שלי
הסרט הכי טוב שראיתי בחצי שנה האחרונה! הבימוי בסרט מהאדירים שראיתי, הוויזואליות מדהימה ומהפנטת בטירוף, עלילה מרתקת, סאונדטראק מושלם, סינמטוגרפיה מיוחדת ביותר בעיקר הזוויות צילום גאונית! סרט עם חשיבה עד לפרטים הכי הכי קטנים. מהסרטים הכי מיוחדים שראיתי! פשוט לרוץ לראות, סרט קסום!
It's Kind of a Funny Story - סרט חמוד ביותר! קליל, מאוד נהניתי!
Somewhere - סרט ממש משעמם וחסר כל תוכן של הבת של פרנסיס פורד קופולה... מאוד התאכזבתי ממנה, לפחות lost in translation שלה היה מדהים!
You Don't Know Jack - סרט נחמד שמספר את סיפור חייו של איש שנאבק בשביל הפיכת המתות החסד לחוקיות בארה"ב. הסיפור של האיש ממש מעניין, הסרט עשוי די גרוע...
Melancholia - מדהים מדהים מדהים!! גם סרט שממש השפיע עליי ודיכא אותי מאוד (טוב, זה לארס פון טרייר לא ציפית למשהו אחר
). כמו כל הסרטים של פון טרייר, הסרט מלא בדימויים ומטאפורות ונותן למוח שלך לעבוד ולחשוב לאורך כל הסרט. בכללי אני מת על סרטים כאלה שאתה יודע שמה שאתה רואה בסרט זה כלל וכלל לא מה שקורה לדמויות ב"מציאות" אלא רק סיפור מלא בדימויים וסמלים גאוניים... ובסרטים שהסיפור האמיתי מתערבב עם הסיפור הדמיוני והדמות מאבדת את המוח שלה בעולם שהיא יצרה לעצמה שכולו כאוס רנדומלי (שבעצם הוא רק נראה רנדומלי) והבלבול בין הדמיון למציאות מועבר לצופה באותה מידה זה בכלל גורם לי להצטמרר ומהפנט אותי כמו ששום דבר אחר לא מהפנט אותי... אבל את הנושא הזה נשאיר למאסטר דייויד לינץ'!
.
טוב, גלשתי קצת לנושא שלא קשור אז אני אסיים בזה את הפוסט חח