טוב, ועכשיו לסיבה העיקרית שחזרתי לפורום היום:
חברים יקרים!
מי שעדיין לא שמע:
אנחנו: Laughing Buddha Beer
עברנו למשכננו החדש: היסוד 4/68 ת"א (קומה א' - מעל לקרקע)
ז"א שאנחנו העברנו את כל הציוד שהיה בבית ושכרנו מקום, וקנינו ציוד והשקענו ממיטב כספינו וזמננו, ועכשיו אנחנו מייצרים את מגוון הבירות החדש שלנו כתובת הנ"ל.
המבשלה שלנו עדיין לא מוכנה לגמרי, ישנן עוד דרישות רבות של משרד הבריאות וכו' שיעלה לנו המון כסף (שאין לנו) בכדי שנוכל לקבל רשיון יצרן ושאז נוכל למכור לפאבים וחנויות. עד שזה יקרה אנחנו זקוקים לעזרתכם שתבואו ותקנו אצלנו את התוצרת שלנו, תבואו הביתה ועם חברים / חברות / הורים תהנו מהמשקה המדהים הזה שנקרא בירה. ובכך תעזרו לנו לפחות לשלם את שכר הדירה של המקום, ותעזרו לנו להתקרב למקום ההוא שנקרא - לסיים את בניית המבשלה (שזה עוד בערך 70000ש"ח בלבד).
למעוניינים:
1. אנחנו לא נמצאים שם כל הזמן, אלא מדי פעם בערב ובעיקר בסופי שבוע.
בגלל זה אם ברצונכם להגיע, לראות את המקום ואת התהליכים (אם תפלו על בישול או ביקבוק למשל) ולקנות בירה אז תתקשרו אלי:
0544602863 ולדימיר (למי שלא מכיר)
2. הבירות שכרגע אנחנו מציעים:
Honey Flower Wheat - בירת חיטה עם קמומיל ודבש 5%
B.Stout - סטאוט מגניב שלא ממש דומה לגינס, פחות טעמי קפה, טיפה יותר מתיקות 5.5%
Biere de Garde - סגנון בירה מיוחד שמקורו בצרפת-בלגיה, בירה אדמדמה עם ניחוחות פירותיים, ומרירות נחמדה. 5.7%
יש עוד כמה סווגים שנמצאים במלאי עוד מהבישולים הביתיים שלנו - בירות מגניבות ומטורפות, אבל אליהם אפרט למי שיגיע למבשלה
מהבירות ה"ישנות" (זאת אומרת בשלות יותר) לא נשאר הרבה כך שכל הקודם זוכה.
אנחנו ניהיה שם מחר במהלך בהיום, ואני אישית אהיה שם החל מ 16:00 ועד הערב המאוחר.
כמו כן מחר לידנו ב"חדר" מס' 62 שבו משתכן מרכז הבירה הארצי - "בירדי"
www.beer-d.co.ilמחר (וכל יום שישי במהלך החורף) ישנו שישי של בירות בוטיק: בין השעות 10:0 ל 15:00
מהות הארוע הזה הוא שבכל יום שישי מבשלת בירה בוטיק / ביתית שונה תתארח שם ותמכור את תוצרתה. בנוסף יש חמין וחמוצים וכו'.
מחר יציגו חברינו מבשלת Gopher's עם בירות מענינות ומגניבות, כמו klobaska המעושנת, ובירה עם צ'ילי ועוד רבים.
אז תבואו בהמוניכם ותתמכו בבירות ביתיות ישראליות כמו כן בעבדכם הנאמן
מודים על ההקשבה,
ולדימיר "carpe diem" גרשנוב
דימה גרבק (השותף שלי והשף של הבירות שלנו)