YtseJammers Israel

מועדון המעריצים הרשמי של דרים ת'יאטר בישראל
עכשיו ש' אפריל 27, 2024 1:21 pm

כל הזמנים הם UTC




פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 271 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אשכול האוכל הגדול!!
הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2007 10:02 pm 
מנותק
דרימיסט-על
סמל אישי של המשתמש

הצטרף: ה' דצמבר 13, 2007 3:18 pm
הודעות: 5536
מיקום: Silent Hill
ו"בגדול" אני מתכוון שמן.

העולם הקולינרי שלי מתחלק לשתי תת עולמות: בשר ושוקולד. זה שני הדברים שאני חייב כל יום, עדיף יותר מפעם אחת.

בוא נתחיל במדד האנטריקוט שלי והוא איפה אכלתי את האנטריקוט הכי טוב. קודם כל וזה דבר שלא הרבה יודעים האנטריקוט הכי טוב שאכלתי בארץ ואני אוכל שם הרבה זה סטקיית הבוקרים בדרום חיפה. כל מי שמזדמן לאזור ורעב חייב לנסות שם את האנטריקוט. מקום שני זה לימוזין ברמת ישי. מקום שלישי כרגע זה Meat & Wine בהרצליה אבל וזה אבל גדול בלי הרוטב שהם מכניסים בזמן בישול, כי זה הורס את כל המנה. כמו כן הסטייק בערב שונה והרבה יותר טוב מהסטייק בצהריים בעיסקיות. הרבה המליצו לי על דוריס קצבים בראש פינה ואני דווקא לא ממש התלהבתי מהם. יש עוד הרבה מקומות בדירוג שלי אבל אני לא נזכר כרגע :twisted:

דבר שני זה מדד ההמבורגר שלי ופה יש אצלי מנצחת ברורה והיא אגאדיר בהרצליה. מוזס גם טוב, בלאק חביב ואדיסון לא ממש התלהבתי (המקום הזה עוד קיים בכלל? שנים לא הייתי שם).

נרחיב על שוקולד בפעם הבאה.

_________________
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2007 10:17 pm 
מנותק
דרימיסטית שרופה
סמל אישי של המשתמש

הצטרף: ה' דצמבר 13, 2007 9:22 pm
הודעות: 564
מיקום: Ashdude
גם אני ניר, don't get me started כשזה מגיע לשוקולד. לעומת זאת בשר, אני אוכלת כש...יש בשר לאכול. אבל לא קורה שבא לי בשר. סטייק למשל אני לא אוהבת, אני אוכלת את הבשרים הפשוטים- המבורגר, עוף, שניצל..
אגב אנשים מהללים את אגאדיר שזה טעים ונחמד, אבל אין כמו המיטבול בראשון. גם הרבה יותר זול והרבה פחות פלצני, וגם הרבה יותר טעים!

שוקולד- אני חושבת שניסיתי סופלה שוקולד ב80 אחוז מהמסעדות שהייתי בהן..השילוב הזה עם הגלידה פשוט גאוני, מי עלה עליו? הסופלה הכי טעים שטעמתי זה בערביקה פה באשדוד, פשוט ממכר. בכלל ערביקה זאת מסעדה ממש טובה! היחידה הנורמלית לדעתי בכל אשדוד. קצת יקר אבל שווה את זה.

וגם בנושא הזה אני אוהבת דברים פשוטים- לא שוקולד מריר (איך אפשר מריר, שוקולד אמור להיות מתוק!), ולא שוקולד עם ליקרים/בוטנים/אגוזים/כל דבר בפנים. החטיפים הפשוטים כמו קליק או פסק זמן, או קרואסון שוקולד, את אלה אני יכולה לאכול כל היום..
ואם כבר מדברים על שוקולד, אז מן הסתם מקס ברנר. שאם הייתי יכולה לטבול את עצמי במיכלי שוקולד שלהם הייתי עושה את זה מזמן...
הסקאו שלהם פשוט מדהים. אני תמיד לוקחת שוקולד חלב, וזה מן מתקן, למעלה שמים כדורי שוקולד, למטה יש נר שממיס אותם וזה פשוט לשתות שוקולד לוריד. אחחחחח, תענוג. יש להם גם משקה עם פצפוצי שוקולד, שהוא כמו שוקו משודרג, זה פשוט הדבר הכי טעים ששתיתי אי פעם.

אה כן, ובעקרון אני לא אוכלת כלום. רוב הפירות והירקות לא, רק עגבניה ותפוח, חומוס לא, קטשופ ורטבים שונים לא, זיתים לא, סלטים לא..דברים פשוטים בעיקר. אני מתה על כל מה ש"איטלקי" (לזניה, פסטה, פיצה) ועל אוכל רומני.

זהו, אם אחשוב על עוד משהו אני אוסיף.

_________________
"glitter is like the herpes of arts and crafts"
demitri martin


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2007 10:23 pm 
מנותק
דרימיסט-על
סמל אישי של המשתמש

הצטרף: ה' דצמבר 13, 2007 3:18 pm
הודעות: 5536
מיקום: Silent Hill
נעמה, אנחנו ממש אותו הדבר כשזה מגיע לשוקולד! :)
גם אני אוכל סופלה שוקולד בכל מסעדה שאני רק יכול, וגם אני שונא שוקולד מריר. :yuck: או כל דבר מר for that matter.

שני הסופלה -ים הכי טובים שאכלתי זה ביוטבתה בעיר בדרום חיפה ובבשרל'ה בקסטרא גם בדרום חיפה (שבאופן מוזר היה את אחד האנטריקוטים הגרועים ביותר שאכלתי). גם בספגטים יש סופלה טעים. שמעתי שבולרי ליד אם הדרך יש סופלה מעולה אם כי לא הייתי שם.

_________________
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2007 10:27 pm 
מנותק
דרימיסטית שרופה
סמל אישי של המשתמש

הצטרף: ה' דצמבר 13, 2007 9:22 pm
הודעות: 564
מיקום: Ashdude
טוב, אז יש לי כמה סופלים (סופלהים? סופלות? סופלה'ס?) להשלים :haha:

_________________
"glitter is like the herpes of arts and crafts"
demitri martin


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: ה' דצמבר 20, 2007 10:41 pm 
מנותק
דרימיסט מתחיל

הצטרף: ו' דצמבר 14, 2007 3:25 am
הודעות: 78
או או בשר זאת אחת האהבות שלי.

אז ככה אנטריקוט במסעדות זה נחמד, אבל לעשות אותו בעצמך על המנגל אם מדובר בבשר איכותי ואתה יודע מה אתה עושה זה הדבר.
אז ככה לרוב אני קונה את הבשר שלי אצל כל מיני חבר'ה בכפרים פה באיזור הצפון. לרוב זה מרתף של איזה בית והכל נראה כמו סצנה מהוסטל אבל הבשר.. אוי הבשר.
יש בחור בכפר יאסיף שקוראים לו שחאדזה והסינטה חזיר שלו פשוט מטריפה. אין עליו בתחום.
באנטריקוטים יש כמה חבר'ה טובים באזור אבל הכי טוב והכי משובח למי שרוצה להשקיע, ומוכן לנהוג קצת רחוק זה משהו שנקרא "בר בשר" , אטליז שנמצא בצומת מחניים. יש להם את הפרות שלהם והם מיישנים את הבשר שלהם בעצמם עם ניסיון של המון שנים. איכות לא נורמלית. עולה המון לעומת מקומות רגילים (לדעתי מעל 200 ש"ח לקילו אנטריקוט) אבל זה פשוט עולם אחר.
יש לנו נוהג בפעם שבועיים אני, חבר שלי ואח שלו, מתאספים למנגל שחיתות. כבר שנים אנשים מנסים לחדור למעגל הזה :)
לרוב אנחנו מתחילים בדברים קלים כמו לבבות, פרגיות בתבלון מתוק, מרגז (ולאחרונה גם כבד כבש זה ממש חזק), ואז אנחנו מתקדמים לסינטה חזיר ובסוף מסיימים באנטריקוט. כל אחד אוכל באיזור הקילו קילו וקצת בשר. מושגים כמו סלט וצ'יפס הם בזויים ורק להזכיר אותם מספיק כדי לפסול אותך. אנחנו אוכלים בשר נקי.
ועוד משהו... מה שלמדתי לאורך זמן זה שאם הבשר מספיק טוב לא צריך כמעט שום תיבלון. על האנטריקוט והסינטה אנחנו שמים רק מלח.
אחרי דברים כאלה, בשר במסעדות הופך להיות זניח.

_________________
Madness is like gravity, all it takes is a little push


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: ו' דצמבר 21, 2007 4:29 am 
מנותק
דרימיסט שרוף

הצטרף: ו' דצמבר 14, 2007 4:58 pm
הודעות: 1382
האוכל שאני פשוט אוכל כל יום הוא חומוס.
אפשר פשוט לאכול אותו עם כל דבר וזה יהיה טעים!
אבל זה מוזר, חומוס אני לא יכול בלעדיו אבל טחינה אני לא סובל.

בבשר אני אוכל כל דבר פרט לכבדים שאני ממש לא אוהב..
יש לנו מנהג במשפחה שכל קיץ נוסעים לכמה ימים לצפון יחד עם חברים וכל יום עושים על האש!
דבר ראשון כל לילה, ואם יוצא אז גם בצהריים מידי פעם...אחד הדברים האדירים.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: ו' דצמבר 21, 2007 4:38 pm 
מנותק
דרימיסט-על
סמל אישי של המשתמש

הצטרף: ה' דצמבר 13, 2007 4:47 pm
הודעות: 3374
אי אפשר לפתוח אשכול אוכל ולא להגיד את המילה מוזס

_________________
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: ו' דצמבר 21, 2007 4:42 pm 
מנותק
שגריר האופת'
סמל אישי של המשתמש

הצטרף: ה' דצמבר 13, 2007 3:44 pm
הודעות: 4902
מיקום: צבא השביזות לישראל
אוכל! זה טעים!
אני יכול לחפור מפה ועד קלקיליה על זה, אבל אני תמיד יגיע לאותה נקודה.. אני אוהב אוכל!
ובפרט בשר, אבל זה בגלל שאני ארגנטינאי וזאת חובתי לאכול אסדו איזה פעם בשבוע.. שתבינו, בארגנטינה בערך כל יום אוכלים בשר, אבל בשר משובח.. בעיקר כי הבשר שם עולה בערך חמישית ממה שהוא עולה פה.

_________________
תמונה


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: ו' דצמבר 21, 2007 4:49 pm 
מנותק
דרימיסט-על
סמל אישי של המשתמש

הצטרף: ה' דצמבר 13, 2007 4:47 pm
הודעות: 3374
הבשר הברזילאי יותר טוב,טרי,טעים,מעודן,מעושן וכו' מהבשר הארגנטינאי, אם כל הכבוד לאסאדו!! שזה מגיע לבשר, ברזיל.. אין מה לעשות :P

_________________
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: ו' דצמבר 21, 2007 5:01 pm 
מנותק
דרימיסט מתקדם
סמל אישי של המשתמש

הצטרף: ה' דצמבר 13, 2007 3:52 pm
הודעות: 276
חנן - תאמין לי שיש מסעדות מדהימות, שגם אם אתה תאכל בהן - אתה תידהם :P
זה שהן לא בארץ זה לא העיקר.
יש את קפה קלוס באמסטרדם שמתמחים בצלעות חזיר, אחרי שאתה מסיים אתה מנסה לאכול את האצבעות שלך.
את הבוצ'ר בדרום אפריקה, ועוד שמות אני לא זוכר, אבל הבשר שמה - ישאיר אותך בפה פעור :lol:

לימוזין זאת מסעדת הבשרים הכי טובה בארץ לטעמי (ואכלתי בכמה מסעדות), לא פלצנית, מראה כפרי ומשגע, קרוב לבית יחסית, מלצרים אדיבים ומחירים סבירים לחלוטין.
אכלתי באגאדיר ובדומותיה - נחמד, אבל איך אפשר להשוות המבורגר לסטייק? :)

200 ש"ח לקילו אנטריקוט - כן, אני חושב שזה מחיר סביר לבשר מעולה.
וכמו שחנן אמר - לא צריך יותר ממלח ופלפל אם הבשר טוב.

חוץ מזה - אני אוכל כל דבר (חוץ מברוקולי ומשפחתו).

שונא אנשים שלוקחים בשר והופכים אותו לסוליה ואז לועסים כמו פרות, זה משגע אותי, הרגו את החיה פעם אחת - למה להתעלל בה שוב? :lol:
ומשהו אחרון לסיום - בשר חזיר נחשב לבשר נחות!


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: ו' דצמבר 21, 2007 5:21 pm 
מנותק
דרימיסט-על
סמל אישי של המשתמש

הצטרף: ה' דצמבר 13, 2007 3:18 pm
הודעות: 5536
מיקום: Silent Hill
בשר חזיר נחשב לבשר נחות? ואתה אומר את זה למה בדיוק :haha: ??
נחות או לא זה מהמעדנים היותר טובים שיש :cheers:

_________________
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: ו' דצמבר 21, 2007 5:34 pm 
מנותק
דרימיסט מתקדם
סמל אישי של המשתמש

הצטרף: ה' דצמבר 13, 2007 3:52 pm
הודעות: 276
בבשר הוא נחשב ליחסית נחות, זה לא אומר שהוא לא יכול להיות טעים. :roll:
נראה לי שפסיכולוגית אצלך זה היה טעים לפני שטעמת אפילו :jester:


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: ו' דצמבר 21, 2007 5:38 pm 
מנותק
דרימיסט-על
סמל אישי של המשתמש

הצטרף: ה' דצמבר 13, 2007 3:18 pm
הודעות: 5536
מיקום: Silent Hill
:haha: :haha:

אני פשוט רגיל אליו כמו שאני אגיל לכל בשר אחר.... אבל אני מעדיף סטייק אנטריקוט טוב.

_________________
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: ו' דצמבר 21, 2007 6:03 pm 
מנותק
דרימיסט מתקדם
סמל אישי של המשתמש

הצטרף: ה' דצמבר 13, 2007 3:52 pm
הודעות: 276
DivineComedy כתב:
:haha: :haha:

אני פשוט רגיל אליו כמו שאני אגיל לכל בשר אחר.... אבל אני מעדיף סטייק אנטריקוט טוב.

I rest my case :twisted:


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: ו' דצמבר 21, 2007 8:10 pm 
מנותק
דרימיסט-על
סמל אישי של המשתמש

הצטרף: ה' דצמבר 13, 2007 3:18 pm
הודעות: 5536
מיקום: Silent Hill
אבל זה עדיין לא הופך חזיר לנחות... ממש לא.

_________________
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: ש' דצמבר 22, 2007 8:37 am 
מנותק
דרימיסטית שרופה

הצטרף: ו' דצמבר 14, 2007 10:30 am
הודעות: 637
מיקום: זכרון יעקב
לי אישית מאוד קשה להתחבר לכל הילולי הבשר פה מהסיבה הפשוטה שהפעם האחרונה שבשר ניכנס לפי ההיתי בת 12 מאז אני צימחונית ! וגם לפני זה לא ממש אהבתי בשר ההיתי אוכל שניצלים פה ושם ובשר בארוחות שישי

מה שכן אני מאוד אוהבת זה אוכל תילאנדי כל המוקפצים למינהם או איטלקי
גם לי יש חולשה לשוקולד ולכל מה שנוגע אליו . אבל אני חייבת לתקן את נבו ששוקלוד לא אמור להיות מתוק ,פולי קאקאו הם מרים מטבעם עם התפתחות השוקולד הוסיפו לו את הסוכר והמתיקו אותו , למרות שאני גם לא מחסידי השוקולד המריר אבל מה זה משנה שוקולד מריר , שוקלוד חלב שוקולד לבן העיקר שזה שוקולד.

באופן כללי אני בעייתית באוכל מעבר לזה שאני צימחונית אני אוכלת קודם כל עם הענים זאת אומרת שאם האוכל לא נראה לי יפה וטעים אין סיכוי שאני אתקרב אליו וגם יש לי "סטיה" להריח את האוכל במיוחד אם זה משהו אני לא מכירה ואם זה לא מריח טוב אני לא נוגעת
חריף אני גם לא נוגעת בשום פנים ואופן אפילו דברים שנחשבים לפיקנטים חריפים לי מידי
אני שונאת בצל , פלפל שחור , חצילים וטונה בלי שום קשר לזה שאני צימחונית ולא אוכלת בשר או דגים בכלל מטונה אני ממש ניגעלת זה גם ניראה כמו קיא וגם מסריח ברמות וזה עוד דג.

מסעדות אהובות "ליצ'י" במרכז הכרמל בחיפה פשוט מסעדה תילאנדית \סינית\יפנית מעולה אוכל מעולה , שירות אדיב ומחירים סבירים מאוד וסוף סוף מסעדה שמכבדת צימחונים והתפריט שלה הוא מאוד מגוון ועשיר וכלל מבחר רב מאוד של מנות צימחוניות בניגוד לרוב המסעדות שם מנה צימחונית מסתכמת ב פאטאי עם טופו .

_________________
mess whit the best , die like the rest


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: ש' דצמבר 22, 2007 10:40 am 
מנותק
דרימיסטית שרופה
סמל אישי של המשתמש

הצטרף: ה' דצמבר 13, 2007 5:47 pm
הודעות: 969
מייטי - מסכימה ולא מסכימה איתך:

שונאתתתתתת טונה פיכס (כן אני אומרת פיכס על אוכל בניגוד לעצתה
ותורתה של סבתי הפולניה :jester: )
לא יכולה לחיות בלי שניצל :twisted: וגם בלי שיפודי פרגיות..
לבשר חוץ מזה אין לי תשוקה מיוחדת רק באמת לעוף על כל צורותיו בגריל/טיגון..
חיחי כמה אוכל לא בריא
זאת בנוסף לאהבתי לשוקולד ובכלל לכל סוגי המתוק הקיימים..
וגם בעצם כל דבר שנחשב ללא מומלץ לשומרי המשקל - אני אוכל אותו בהנאה.

מה שכן גם אני אוהבת מאוד מוקפצים!
אסור לשכוח שאני נזהרת מאוד בכל מה שאני אוכלת בגלל הצליאק -
אז כמובן כל דבר המכיל קמח חיטה שהשאר אוכלים איני מתקרבת -
יש לי תחליפים ואני משתדלת לשמור על הדיאטה (אומנם לא ב-100% אבל במידת האפשרי).

ובמסגרת מסעדות אין לי המלצות כי אני יוצאת לאכול ממש לעיתים רחוקות -
שוב בגלל הצליאק.. בכל דבר מגניבים היום את הגלוטן !!
למשל היום בערב אני יוצאת עם חברה לחגוג יומולדת והיא בחרה לצאת ל"קולומבוס"
בהרצליה, אז אני אצטרך להשגיח טוב טוב על מה שאני מכניסה לפה..
מה שעצוב לי שרוב הקינוחים אסורים כי ברובם יש גלוטן.. :cry:
למשל "מקס ברנר" מותר לי שם טוטאל איזה 2 דברים לאכול - ואני הרי מכורה לקקאו המתוק :x

_________________
I sometimes wonder what happens to us
When we fade like a flame
In the night
Answer the question
Then wait for the answer
You're here and will be
For all of time


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: ש' דצמבר 22, 2007 12:34 pm 
מנותק
דרימיסט-על
סמל אישי של המשתמש

הצטרף: ה' דצמבר 13, 2007 4:47 pm
הודעות: 3374
עשיתם אותי רעב, ואני עצלן כדי ללכת למטבח :cry:

_________________
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2007 12:12 am 
מנותק
דרימיסט-על
סמל אישי של המשתמש

הצטרף: ה' דצמבר 13, 2007 7:07 pm
הודעות: 4144
מיקום: Another World
DivineComedy כתב:
ו"בגדול" אני מתכוון שמן.

העולם הקולינרי שלי מתחלק לשתי תת עולמות: בשר ושוקולד. זה שני הדברים שאני חייב כל יום, עדיף יותר מפעם אחת.

בוא נתחיל במדד האנטריקוט שלי והוא איפה אכלתי את האנטריקוט הכי טוב. קודם כל וזה דבר שלא הרבה יודעים האנטריקוט הכי טוב שאכלתי בארץ ואני אוכל שם הרבה זה סטקיית הבוקרים בדרום חיפה. כל מי שמזדמן לאזור ורעב חייב לנסות שם את האנטריקוט. מקום שני זה לימוזין ברמת ישי. מקום שלישי כרגע זה Meat & Wine בהרצליה אבל וזה אבל גדול בלי הרוטב שהם מכניסים בזמן בישול, כי זה הורס את כל המנה. כמו כן הסטייק בערב שונה והרבה יותר טוב מהסטייק בצהריים בעיסקיות. הרבה המליצו לי על דוריס קצבים בראש פינה ואני דווקא לא ממש התלהבתי מהם. יש עוד הרבה מקומות בדירוג שלי אבל אני לא נזכר כרגע :twisted:

דבר שני זה מדד ההמבורגר שלי ופה יש אצלי מנצחת ברורה והיא אגאדיר בהרצליה. מוזס גם טוב, בלאק חביב ואדיסון לא ממש התלהבתי (המקום הזה עוד קיים בכלל? שנים לא הייתי שם).

נרחיב על שוקולד בפעם הבאה.


סטקיית הבוקרים באמת טובה!
אכלתי שם לא מזמן... והבנתי שהסיבה שלא הצלחתי לבלוע בשר בקר עד היום זה בגלל שהוא היה מבושל יותר מדי :)
על לימוזין גם שמעתי אך ורק תשבוחות...

_________________
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2007 7:05 am 
מנותק
דרימיסט-על
סמל אישי של המשתמש

הצטרף: ה' דצמבר 13, 2007 4:13 pm
הודעות: 8003
מיקום: ירושלים
אין לי ממש אוכל שאני מתלהב ממנו אבל אם כבר תענוגות שוקולד זה ה-Tim Tam - הביסקוויט הזה שעטוף בשוקולד והרעיון הוא לנגוס משני צדדיו ולשאוב את הנס קפה/מה שזה לא יהיה דרך הביסקוויט עצמו , ואז הנס ממיס את כל הביסקוויט בפנים , פשוט חוויה . זה אגב הולך מעולה באוסטרליה ( אחי -שהיה באוסטרליה- המליץ לי על זה :) )

_________________
http://rateyourmusic.com/list/Annwn/com ... ut_of_hell
http://rateyourmusic.com/list/Annwn/mus ... the_grave/ -
http://www.last.fm/user/Ozeri


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 271 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC


מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 117 אורחים


אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

עבור ל:  
מופעל על-ידי phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.