מה אתה שומע עכשיו?
- Axxon N
- דרימיסט-על
Re: מה אתה שומע עכשיו?
Old - Lo Flux Tube
הרכב הגריינדקור הכי מוזר אי פעם!! אינדסטריאל גריינדקורי עם ווקאלס משובחים של אלן דאבין הפסיכופט הקדוש.
מוזיקאי גאון כמו אלן דאבין יש פעם במילניום.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gZYS8_M3ORE[/youtube]
הרכב הגריינדקור הכי מוזר אי פעם!! אינדסטריאל גריינדקורי עם ווקאלס משובחים של אלן דאבין הפסיכופט הקדוש.
מוזיקאי גאון כמו אלן דאבין יש פעם במילניום.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gZYS8_M3ORE[/youtube]
".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
- Greenburger
- דרימיסט-על
זיו, שכחת גם דאבסטפ, אלקטרו, ומטאל ורוק על הרבה גוונים שונים. רק לא חומים- צהובים 

Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- Axxon N
- דרימיסט-על
אוקיי, ביקשת מוזיקה אלקטרונית, תקבל מוזיקה אלקטרונית איכותית!!
בוא תכיר בכוחו של ריצ'ארד האיום!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5Az_7U0-cK0[/youtube]
ו squarepusher האיומים!!
וגם autechre הניוזיים!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=F1_xDCf8DEM[/youtube]
זהו ה IDM, כדאי שתתחיל לשמוע אם עדיין אתה לא שומע את זה
זה הצד האיכותי של המוזיקה האלקטרונית, זה החרא של המוזיקה האלקטרונית. זה החרא שמציל את האומה

בוא תכיר בכוחו של ריצ'ארד האיום!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5Az_7U0-cK0[/youtube]
ו squarepusher האיומים!!
וגם autechre הניוזיים!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=F1_xDCf8DEM[/youtube]
זהו ה IDM, כדאי שתתחיל לשמוע אם עדיין אתה לא שומע את זה

זה הצד האיכותי של המוזיקה האלקטרונית, זה החרא של המוזיקה האלקטרונית. זה החרא שמציל את האומה

".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
- Greenburger
- דרימיסט-על
Now you're talking 
את האחרון אני לא מכיר. אבל IDM זה ממש רחב. אם אתה אוהב אז תנסה את Capitol K, אם תצליח למצוא משהו שלו
אם לא אני אשלח לך
אה כן וכמובן שפונגל
ואגב, שאר המוזיקה האלקטרונית שציינתי איכותית ביותר

את האחרון אני לא מכיר. אבל IDM זה ממש רחב. אם אתה אוהב אז תנסה את Capitol K, אם תצליח למצוא משהו שלו

אם לא אני אשלח לך
אה כן וכמובן שפונגל

ואגב, שאר המוזיקה האלקטרונית שציינתי איכותית ביותר

(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- Axxon N
- דרימיסט-על
now your'e talking too
שפונגל אני מכיר אוהב שומע ומכור!
את קפיטול קיי אני לא מכיר, אבל יש הרבה חומרים שלו באינטרנט.
ואתה חייב להקשיב להרכב האנגלי המפורסם autechre. הם אחד ההרכבים הכי חשובים ומוכרים ומוערכים ב IDM.
אם אתה שואל אותי, ההרכב הכי טוב ששמעתי ב IDM חוץ מריצ'ארד, אבל הוא לא הרכב...
אה, ושכחתי גם את kid606, אותו אתה חייב לשמוע.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=K87rsQRid6k[/youtube]
וגם את venetian snares! הוא משלב מוזיקה קלאסית עם IDM מוזיקת אמביינט ברייקור ונויז.
ויש עוד מלאאאא שאני אוהב אבל אני לא יכול פה לכתוב את כולם חחח

שפונגל אני מכיר אוהב שומע ומכור!
את קפיטול קיי אני לא מכיר, אבל יש הרבה חומרים שלו באינטרנט.
ואתה חייב להקשיב להרכב האנגלי המפורסם autechre. הם אחד ההרכבים הכי חשובים ומוכרים ומוערכים ב IDM.
אם אתה שואל אותי, ההרכב הכי טוב ששמעתי ב IDM חוץ מריצ'ארד, אבל הוא לא הרכב...
אה, ושכחתי גם את kid606, אותו אתה חייב לשמוע.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=K87rsQRid6k[/youtube]
וגם את venetian snares! הוא משלב מוזיקה קלאסית עם IDM מוזיקת אמביינט ברייקור ונויז.
ויש עוד מלאאאא שאני אוהב אבל אני לא יכול פה לכתוב את כולם חחח
נערך לאחרונה על ידי Axxon N ב ש' מרץ 17, 2012 11:19 am, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Axxon N
- דרימיסט-על
Lykathea Aflame - Elvenefris
טק' דת' מטאל עם קטעים מז'וריים כאלה, קטעי דיבור מצמררים ולפעמים אפילו מוזיקה אוריינטלית, תיפוף במדהים שכזה לא שמעתי כבר הרבה זמן והרבה הרבה הרבה רעש!!
עוזרי אתה תמות על זה
טק' דת' מטאל עם קטעים מז'וריים כאלה, קטעי דיבור מצמררים ולפעמים אפילו מוזיקה אוריינטלית, תיפוף במדהים שכזה לא שמעתי כבר הרבה זמן והרבה הרבה הרבה רעש!!
עוזרי אתה תמות על זה

- NamelessATM
- דרימיסט-על
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8XOV2L-eM38[/youtube]
damnnnnn הסאונדטראק הזה כל כך אדיר, בחיים לא ימאס לי מזה. אחד הדברים הכי יפים שיש.
damnnnnn הסאונדטראק הזה כל כך אדיר, בחיים לא ימאס לי מזה. אחד הדברים הכי יפים שיש.
- AlucarDT
- דרימיסט-על
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
אוקיי אני לא אקפח פה אף תגובה שהייתי צריך לתת על ההודעות המעניינות פה :
באשר ל- Sigh - הם לגמרי מספקים תסחורה והדבר היחיד הבלאקי בו הוא השירה (ואולי קצת תופים אבל לא יותר בלאק מ Dodheimsgrad שהלכו על תווית הבלאק עד הסוף כמעט) ואם אתה רוצה לשמוע שירת בלאק כבר משנות ה70 בתמהיל מעניין עם ארט רוק תקשיב ל Chromagnon או שמא כרו-מג'נuן . Sigh זו עוד הוכחה לכמה היפנים הם עם חשוב ויצירתי שתמיד מביאים איתם דברים שאף אחד לא חשב עליהם (לא להזכיר את כל סצינת הנויז המעולה שלהם) .
לגבי Satan's Almighty Penis , אקספרימנטל בלאק או לא , זה נשמע מעולה . בלאק מטאל זה אחד הסגנונות שממש ממש נכנסתי אליהם לאחרונה ואם היית משמיע לי את זה לפני 3 שנים הייתי אומר לך שזה חרא ... אבל זה לא . עניין של טעם - והם יודעים טוב מה הם עושים . לגבי פיצוי על עוגמת הנפש (המעולה מאידך ) שזיו עשה לך , אני בהחלט מסכים עם ההצעה שלו לגבי Sigh . זו הפשרה הכי טובה עם דיאט בלאק שתוכל לקבל ואני מבטיח לך שתאהב .
באשר למחלקת האלקטרוניקה - מחזק באשר לשילוש הקדוש של ה IDM . אין דבר יותר טוב מזה . ובאמת שכל אחד מהם הפציץ בצורה אחרת . Aphex Twin הביא איתו את Drukqs (מקווה שאייתתי נכון) , ואני בהחלט ממליץ לך לתת לו ספין . שילוב מושלם בין השריטויות הסופר-מתוחכמות של מקצבים מטמטמים ומצד שני - רגעי פסנתר שלעיתים נמצא כמדוכדך וקלאסי , ולעיתים שובר לעולם של John Cage (שמושפע ממנו בטירוף) . אלבום סופר מקצועי ומהפכני .
Autechre נמצאים כיותר קשים לעיכול , אם אתה מתחבר לעולם הנויז - הרי הוא בשבילך . הם מתמקצעים בהמצאות של מקצבים ללא שם - שנהפכים למוטציה לא ברורה של משהו שנשמע כמו נויז . לא פשוטים לעיכול , אבסטרקטיים לאללה ואלופים ביצירת מקצבים לא שגרתיים בצורה שהיא בגדר קסם .
Squarepusher הלא הוא Tom Jenkinson משלב עולמות של ג'אז פיוז'ן , היפ הופ וקלאסי בצורה יפיפיה . גם הוא ללא ספק אומן שאסור לפספס בקרב עולם המוזיקה האלטרונית רבת התחכום , גם נגן באס מעולה (!) . ממליץ לך לנסות את Ultravisitor , אם מעניין אותך לשמוע מפגש בין ג'אז פיוז'ן ל IDM .
מחזק לגבי Venetian Snares (שאותו לצערי עדיין לא הספקתי לשמוע כמו שצריך אבל ייעשה בהחלט ) . תודה על ה Kid606 וה Capitol K , ניתן להם ספין .
ואחרונים חביבים לבנתיים אלו Lykatea Aflame - מתתי עוד מהרגע ששמת את O.L.D והקישורים הבאים , מתתי מהחורף ומהצינון אבל לא משנה .. בכל אופן על ההרכב הזה שמעתי, בהחלט נשמעים מבטיחים (יחד עם אבטיחים) . חפירה אולטימטיבית נוספת , יסלחו לי הנחפרים אבל מי שקרא בביצ'ליסט (או בפיסליסט לאופטימיים) יודע שהשנאי הלך לעולמו ואצטרך למצוא עוד כמה גולדות או שטרות בן-צבי כדי לקנות אחד חדש , עמכם הסליחה ..
קודם כל תודה זיו אבל הטעם שלי ושלך נקבע כאן עוד מהיותנו בעריסה וזה משהו שהיה צריך לקרות . הפורום יצטרך לקבל את זה שאנחנו חולי נפש של אקספרימנטל ואין ממש מה לעשות עם זה . Agalloch הם אחד מההרכבים שהפתיעו אותי לגמרי ואני עדיין לא מצליח לפענח למה אני מקשיב כל הזמן ל The Mantle ... הם אמנם לא הרכב שהפך לטופ אצלי אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שהמוזיקה שלהם הולכת יד ביד עם מזג אוויר חורפי . וזה ה-אלבום שלהם - יסכימו איתי רבים ובצדק . גם Ashes ו marrow מעולים אבל לא מגיעים לרמה של TheMantle .DT_Ziv כתב:^סחתיין גם על זה!! היום אתה מפציץ אה?
Sigh - Imaginarium Sonicscape
עם כל שמיעה ושמיעה אני רק מבין שזה האלבום האהוב עליי אי פעם (נכון לתקופה הזו בחיים שלי לפחות), ועם כל שמיעה ושמיעה האהבה שלי אליו מתגברת. אהההההההה זה כזה קאצ'י וטוב ואין כלום לשפר באלבום הזה!!!
זה יצירת מופת גאונית ואין עוד משהו יותר מדהים מזה, לפחות עוד לא שמעתי אף פעם משהו כזה מדהים!!
[
באשר ל- Sigh - הם לגמרי מספקים תסחורה והדבר היחיד הבלאקי בו הוא השירה (ואולי קצת תופים אבל לא יותר בלאק מ Dodheimsgrad שהלכו על תווית הבלאק עד הסוף כמעט) ואם אתה רוצה לשמוע שירת בלאק כבר משנות ה70 בתמהיל מעניין עם ארט רוק תקשיב ל Chromagnon או שמא כרו-מג'נuן . Sigh זו עוד הוכחה לכמה היפנים הם עם חשוב ויצירתי שתמיד מביאים איתם דברים שאף אחד לא חשב עליהם (לא להזכיר את כל סצינת הנויז המעולה שלהם) .
לגבי Satan's Almighty Penis , אקספרימנטל בלאק או לא , זה נשמע מעולה . בלאק מטאל זה אחד הסגנונות שממש ממש נכנסתי אליהם לאחרונה ואם היית משמיע לי את זה לפני 3 שנים הייתי אומר לך שזה חרא ... אבל זה לא . עניין של טעם - והם יודעים טוב מה הם עושים . לגבי פיצוי על עוגמת הנפש (המעולה מאידך ) שזיו עשה לך , אני בהחלט מסכים עם ההצעה שלו לגבי Sigh . זו הפשרה הכי טובה עם דיאט בלאק שתוכל לקבל ואני מבטיח לך שתאהב .
באשר למחלקת האלקטרוניקה - מחזק באשר לשילוש הקדוש של ה IDM . אין דבר יותר טוב מזה . ובאמת שכל אחד מהם הפציץ בצורה אחרת . Aphex Twin הביא איתו את Drukqs (מקווה שאייתתי נכון) , ואני בהחלט ממליץ לך לתת לו ספין . שילוב מושלם בין השריטויות הסופר-מתוחכמות של מקצבים מטמטמים ומצד שני - רגעי פסנתר שלעיתים נמצא כמדוכדך וקלאסי , ולעיתים שובר לעולם של John Cage (שמושפע ממנו בטירוף) . אלבום סופר מקצועי ומהפכני .
Autechre נמצאים כיותר קשים לעיכול , אם אתה מתחבר לעולם הנויז - הרי הוא בשבילך . הם מתמקצעים בהמצאות של מקצבים ללא שם - שנהפכים למוטציה לא ברורה של משהו שנשמע כמו נויז . לא פשוטים לעיכול , אבסטרקטיים לאללה ואלופים ביצירת מקצבים לא שגרתיים בצורה שהיא בגדר קסם .
Squarepusher הלא הוא Tom Jenkinson משלב עולמות של ג'אז פיוז'ן , היפ הופ וקלאסי בצורה יפיפיה . גם הוא ללא ספק אומן שאסור לפספס בקרב עולם המוזיקה האלטרונית רבת התחכום , גם נגן באס מעולה (!) . ממליץ לך לנסות את Ultravisitor , אם מעניין אותך לשמוע מפגש בין ג'אז פיוז'ן ל IDM .
מחזק לגבי Venetian Snares (שאותו לצערי עדיין לא הספקתי לשמוע כמו שצריך אבל ייעשה בהחלט ) . תודה על ה Kid606 וה Capitol K , ניתן להם ספין .

ואחרונים חביבים לבנתיים אלו Lykatea Aflame - מתתי עוד מהרגע ששמת את O.L.D והקישורים הבאים , מתתי מהחורף ומהצינון אבל לא משנה .. בכל אופן על ההרכב הזה שמעתי, בהחלט נשמעים מבטיחים (יחד עם אבטיחים) . חפירה אולטימטיבית נוספת , יסלחו לי הנחפרים אבל מי שקרא בביצ'ליסט (או בפיסליסט לאופטימיים) יודע שהשנאי הלך לעולמו ואצטרך למצוא עוד כמה גולדות או שטרות בן-צבי כדי לקנות אחד חדש , עמכם הסליחה ..
נערך לאחרונה על ידי Ozerivarium ב א' מרץ 18, 2012 2:37 am, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
Sigh - Corpsecry - Angelfall
הסוף ההירואי והטראגי מכרסם את נשמתי . צדקת זיו . ולשיר הבא גם לא חסר .
הסוף ההירואי והטראגי מכרסם את נשמתי . צדקת זיו . ולשיר הבא גם לא חסר .
- Axxon N
- דרימיסט-על
כן עוזרי אתה צודק, כי ראיתי שבורגר ממש נבהל ממה ששמתי והזדעזע חחח אז רציתי לפצות 
אבל אני חייב לתקן אותך, gallows gallery של סיי הוא רחוק באלפי שנות אור מהבלאק (שהוא גם לא ממש בלאק) שבאימג'ינרי סוניקסקייפ. gallows gallery הוא אלבום אוונט-פרוג סימפוני מיוחד ביותר, אין בו אפילו גראולים כמו שכתבתי, השירה נקייה לחלוטין, מה שמוכיח ש mirai הוא תותח והוא באמת בין הסולנים הכי טובים ששמעתי.
אני ממש שמח שאהבת את אגלוק (או אגלוך, איך שתרצה), זו בהחלט להקה שמתאימה למזג אוויר חורפי ומצבי רוח עצובים. תמיד כשיש לי מצב רוח לא משהו, אני שם לי את the mantle או ashes, זה עושה לי את היום.
את cromagnon אני מכיר מרני
שמעתי את האלבום היחיד שלהם orgasm, האלבום עם שיר הבלאק מטאל הראשון בהיסטוריה!!!! אלבום מצויין!
ו Lykatea Aflame זו להקה שאתה חייב להקשיב לה! כלכך חבל שגם להם יש רק אלבום אחד, אלבום מושלם והקטע האחרון בו רק מוכיח שהם באמת עושים מה שבזין שלהם. פאק, להכניס שיר בן 11 דקות שנשמע כמו שיר של ארה, עם ציוצי ציפורים וחלילים מרגיעים באלבום טק' דת' מטאל זה פשוט גאונות לשמה!
ממש שמח שאהבת את סיי, הלהקה הזו היא בין הדברים הכי טובים שקרו לי בחיים

אבל אני חייב לתקן אותך, gallows gallery של סיי הוא רחוק באלפי שנות אור מהבלאק (שהוא גם לא ממש בלאק) שבאימג'ינרי סוניקסקייפ. gallows gallery הוא אלבום אוונט-פרוג סימפוני מיוחד ביותר, אין בו אפילו גראולים כמו שכתבתי, השירה נקייה לחלוטין, מה שמוכיח ש mirai הוא תותח והוא באמת בין הסולנים הכי טובים ששמעתי.
אני ממש שמח שאהבת את אגלוק (או אגלוך, איך שתרצה), זו בהחלט להקה שמתאימה למזג אוויר חורפי ומצבי רוח עצובים. תמיד כשיש לי מצב רוח לא משהו, אני שם לי את the mantle או ashes, זה עושה לי את היום.
את cromagnon אני מכיר מרני

ו Lykatea Aflame זו להקה שאתה חייב להקשיב לה! כלכך חבל שגם להם יש רק אלבום אחד, אלבום מושלם והקטע האחרון בו רק מוכיח שהם באמת עושים מה שבזין שלהם. פאק, להכניס שיר בן 11 דקות שנשמע כמו שיר של ארה, עם ציוצי ציפורים וחלילים מרגיעים באלבום טק' דת' מטאל זה פשוט גאונות לשמה!
ממש שמח שאהבת את סיי, הלהקה הזו היא בין הדברים הכי טובים שקרו לי בחיים

- Ozerivarium
- דרימיסט-על
אה שמעת את Chromagnon ? חשבתי שכל הקונספט של האלבום זה טעות של בלאק מטאל
. אני חושב שגם הוא מכיל שירה שמזכירה את השירה שבבלאק ולכן הוא זכה לכינוי אלבום הבלאק ההיסטורי הראשון . מגניב שזה יצא להם בטעות .
הבא בתור מבין האומנים שהזכרת יהיה Come To Daddy של Aphex Twin ... מקווה שראית תקליפ המזוויע והלכת לשירותים להקיא הכל ... פסיכי ברמות-על D. James הזה ..
שנאת חינם - נבואת זעם
שנאה , זעם - והכל בחינם .

הבא בתור מבין האומנים שהזכרת יהיה Come To Daddy של Aphex Twin ... מקווה שראית תקליפ המזוויע והלכת לשירותים להקיא הכל ... פסיכי ברמות-על D. James הזה ..
שנאת חינם - נבואת זעם
שנאה , זעם - והכל בחינם .
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
- Nimitzion
- דרימיסט מתקדם
Opeth - By the Pain I see in Others
אני חורש עכשיו על דליברנס - אח איזה יופי.
אני כמעט חולה מזה שפספסתי בסוף את ההופעה שלהם....
אני חורש עכשיו על דליברנס - אח איזה יופי.
אני כמעט חולה מזה שפספסתי בסוף את ההופעה שלהם....
הייתי רוצה ש- JP ינגן את Razor's Edge בלוויה שלי - אבל מאחר ואני מתכוון לחיות יותר ממנו - גם הקלטה זה בסדר
- AlucarDT
- דרימיסט-על
- AlucarDT
- דרימיסט-על
- Greenburger
- דרימיסט-על
תקשיבו טוב שניכם.
אם אתם רוצים שאני אמשיך לקחת אתכם ברצינות, אל תזכירו יותר את Satan's almighty penis יותר לידי
צחוק צחוק אבל זו להקה שבאמת אם אתם אוהבים אותם...............................................................................................................................................................................................................................................................
אני לא מכיר אותכם
אם אתם רוצים שאני אמשיך לקחת אתכם ברצינות, אל תזכירו יותר את Satan's almighty penis יותר לידי

צחוק צחוק אבל זו להקה שבאמת אם אתם אוהבים אותם...............................................................................................................................................................................................................................................................
אני לא מכיר אותכם

(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- Axxon N
- דרימיסט-על
אבל אבל אבל אבל בורגר... אלה satan's almighty penis, אני לא יכול סתם ככה לוותר עליהם
מזל שיש פה את עוזרי לחזק אותי
בורגוס, הייתי מציע לך להיפתח קצת לסצינת האנדרגראונד והבלאק מטאל שרק הולכת וגודלת וצוברת מימדים!
הייתי מציע לך להתחיל מאלבום שיצא לא מזמן, ממש לפני חודש, אלבום בלאק מאוד קאצ'י ומלודי (הפעם זה באמת מלודי), של להקה מאוקראינה בשם drudkh.
האלבום החדש שלהם eternal turn of the wheel, בין אלבומי הבלאק מטאל האטמוספרי הכי טובים ששמעתי, מאוד מלודי, כל הכלים שם מתקתקים, הווקאלז מטורפים ומצמררים. באמת אלבום מושלם.
אלבום בן חמישה קטעים (הראשון באורך דקה) , כל קטע באמת מציג משהו חדש ושונה מקודמו, כל קטע באלבום מיוחד במינו, ולוקח אותך למסע שונה, מסע אטמוספרי בחלל לא ידוע. אתה מרגיש פה גם את העבודה הקשה והמושלמת יש לציין של הנגנים כמו שאמרתי קודם, ממש עבדו פה קשה החבר'ה מאוקראינה.
אני עדיין בתהליכי חרישה עליו! למרות שבזמן האחרון יוצא לי הרבה פחות לשמוע מוזיקה בגלל הלימודים... אבל בחופש פסח אני הולך לחגוג
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qqBQ0iaCvwU[/youtube]

מזל שיש פה את עוזרי לחזק אותי

בורגוס, הייתי מציע לך להיפתח קצת לסצינת האנדרגראונד והבלאק מטאל שרק הולכת וגודלת וצוברת מימדים!
הייתי מציע לך להתחיל מאלבום שיצא לא מזמן, ממש לפני חודש, אלבום בלאק מאוד קאצ'י ומלודי (הפעם זה באמת מלודי), של להקה מאוקראינה בשם drudkh.
האלבום החדש שלהם eternal turn of the wheel, בין אלבומי הבלאק מטאל האטמוספרי הכי טובים ששמעתי, מאוד מלודי, כל הכלים שם מתקתקים, הווקאלז מטורפים ומצמררים. באמת אלבום מושלם.
אלבום בן חמישה קטעים (הראשון באורך דקה) , כל קטע באמת מציג משהו חדש ושונה מקודמו, כל קטע באלבום מיוחד במינו, ולוקח אותך למסע שונה, מסע אטמוספרי בחלל לא ידוע. אתה מרגיש פה גם את העבודה הקשה והמושלמת יש לציין של הנגנים כמו שאמרתי קודם, ממש עבדו פה קשה החבר'ה מאוקראינה.
אני עדיין בתהליכי חרישה עליו! למרות שבזמן האחרון יוצא לי הרבה פחות לשמוע מוזיקה בגלל הלימודים... אבל בחופש פסח אני הולך לחגוג

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qqBQ0iaCvwU[/youtube]
- Greenburger
- דרימיסט-על
סוף סוף שמת משהו נורמלי.
ולשם הפרוטוקול, אני לא סובל בלאק. אנדרגראונד סבבה
לא נראה לי גם מה ששמת זה בלאק.... דת' יותר בכיוון.
והנה משהו מעניין בשבילך:
כשתיארת את הלהקה הזאת האוקראינית משהו בתיאור שלך הזכיר לי את מה שהם גורמים לי להרגיש. ועל הגיטרה פה מופקדת בחורה!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Cc3uUMytbeI[/youtube]
אגב עוז, האלבום האחרון של אגאלוך גרוע ברמות. ממש הוציא לי את החשק ללכת להופעה.
ולשם הפרוטוקול, אני לא סובל בלאק. אנדרגראונד סבבה
לא נראה לי גם מה ששמת זה בלאק.... דת' יותר בכיוון.
והנה משהו מעניין בשבילך:
כשתיארת את הלהקה הזאת האוקראינית משהו בתיאור שלך הזכיר לי את מה שהם גורמים לי להרגיש. ועל הגיטרה פה מופקדת בחורה!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Cc3uUMytbeI[/youtube]
אגב עוז, האלבום האחרון של אגאלוך גרוע ברמות. ממש הוציא לי את החשק ללכת להופעה.
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- Greenburger
- דרימיסט-על
אגב נוסף, אני ממש מקווה שאתם מכירים את My Dying Bride!
הם מזמן כבר התחרבנו לקקה של להקה אבל בהתחלה היו ממש טובים, וזה אחד ה-שירים שלהם!
מלים אפלות רצח אגב.
העטיפה היא גם לא נכונה, היא של אלבום אחר.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hEpvnkFAoe4[/youtube]
הם מזמן כבר התחרבנו לקקה של להקה אבל בהתחלה היו ממש טובים, וזה אחד ה-שירים שלהם!
מלים אפלות רצח אגב.
העטיפה היא גם לא נכונה, היא של אלבום אחר.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hEpvnkFAoe4[/youtube]
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home