עוזרי, לא מזכיר לך משהו?playground_love כתב:עלק פלוס 1928 חח
קיצור דיי שטויות
אין אשכולילה אין חיים
"אין מוזיקה, אין חיים"... המוטו של טאוור
קיצור דיי שטויות
אין אשכולילה אין חיים
המוטו הזה כבר פרח מזכרוני - בהתחשב בעובדה שאני כבר לא שמה .Greenburger כתב:או לולו![]()
קיצור דיי שטויות
אין אשכולילה אין חיים
כן אז הייתי איתה בשכבהPlaschkes כתב:אז, ברקודה... כן, יש לי אחות, שמה רוני, צריכה באמת להיות באותו גיל/אותה שכבה כמוך.
מתי ייזכרו את השם שלך, יעל?playground_love כתב:יענו אני? אין פה מה להבין ממש.. זה בסהכ טיפה שיעשע אותי זה הכל.. זה לא ש"לא הבנתי את המשמעות של המספר וזה נשמע לי סתם מוגזם", ולדעתי גם אין קשר לניק של ג'יימי בכלל... קיצר איזה חפירה יצא מזה
כמה קשה לתקשר דרך פורום!
איזה שכבת גיל אתה ? אני סיימתי ב-2004.. וגם הייתי ברוטברג. אתה מכיר מישהו מרוטברג? אני הייתי שם ואני לא מכיר אף אחד מרוטברגyyzboy1928 כתב:אז ברקודה, איך זה שאני לא מכיר אותך?![]()
אני מכיר די מלא(בעיקר משכבת הגיל שלי) מרמת השרון ומוכר וכל זה..
עלק ציורית, אני תמיד טוען שמה שהורס את הנוף הרמתשרוני זה הפירמידה המכוערת שתקועה באמצע סוקולוב..
אם כבר רוכברגר ידע לשפץ את כל העיר והפך אותה למה שהיא באמת צריכה להיות(על רמה וכל השטויות), אז לפחות את הפירמידה, להוריד או לשפץ כי זה נראה זוועה מה שהולך שמה
אז נראה אותך שם. אני חושב שאני גם אנגןPlaschkes כתב:אני גם הייתי בפעם הקודמת, וניגנתי גם בפעם הקודמת, וגם הפעם.
אבל אנחנו לוקחים את זה יותר ברצינות, לא מנגנים טניישס די.![]()
חח נו תקרא מה שמייטי כתבה..kawkaz כתב:מתי ייזכרו את השם שלך, יעל?playground_love כתב:יענו אני? אין פה מה להבין ממש.. זה בסהכ טיפה שיעשע אותי זה הכל.. זה לא ש"לא הבנתי את המשמעות של המספר וזה נשמע לי סתם מוגזם", ולדעתי גם אין קשר לניק של ג'יימי בכלל... קיצר איזה חפירה יצא מזה
כמה קשה לתקשר דרך פורום!![]()
איפה אני ואיפה לצחוק על הכינוי שלך, ג'יימי??![]()
זה היה בגדר מחווה
נכון.playground_love כתב:אבל.. לגמרי? מה הטעם? שעה ביום זה נורמלי
Ozerivarium כתב:המוטו הזה כבר פרח מזכרוני - בהתחשב בעובדה שאני כבר לא שמה .Greenburger כתב:או לולו![]()
קיצור דיי שטויות
אין אשכולילה אין חיים
אבל בלי שום קשר - המוטו הזה מאוד נכון לגביי ( ולגבי הרבה כאן ) אין מוזיקה אין חיים !