כמעט קניתי גם את לייב פרום בודוקאן באותה קניה אבל זה כבר עלה יותר מידי...
איפה אפשר להשיג את 6DOIT? אני מחפש המון ולא מוצא

אתה ירושלמי ?( בגלל התו השמיני , אלא אם כן יש להם חנויות גם מחוץ לי-םbents כתב:Edguy-hellfire club
AC/DC-stiff upper lip
Blind gurdian- fly
Paradise lost- belive in nothing
Dream theater- falling into infinity
רציתי את edguy-היו מחירי הפקרות בתו השמיני, אז אספתי עוד 3. את דרים, כהרגלי בקודש, קיבלתי מתנה(:
עוד 2 וכל הדיסקוגרפי [אלבומי אולפן] של דרים, ממתנות בלבד
וואו - איך האלבום של סטיבנס?? מה השם שלו... ספר, אולי אני גם אקנה אותו (או נוריד לפחות).ufomatan כתב:אתמול קפצתי לבלאנס בירושלים שנסגרת בסוף החודש לצערי הרב, יש לו מצבע חיסול של 1+1 על כל המשומשים, אז יצאתי עם 4 תקליטים:
steve stevens- אלבום סולו משנת 86
genesis - trespass
john McLaughlin- אלבום משנת 76
ושלום חנוך- מחכים למשיח
אני לא ירושלמית (:Ozerivarium כתב:אתה ירושלמי ?( בגלל התו השמיני , אלא אם כן יש להם חנויות גם מחוץ לי-םbents כתב:Edguy-hellfire club
AC/DC-stiff upper lip
Blind gurdian- fly
Paradise lost- belive in nothing
Dream theater- falling into infinity
רציתי את edguy-היו מחירי הפקרות בתו השמיני, אז אספתי עוד 3. את דרים, כהרגלי בקודש, קיבלתי מתנה(:
עוד 2 וכל הדיסקוגרפי [אלבומי אולפן] של דרים, ממתנות בלבד)
קוראים לו atomic playboys והוא מאוד מזכיר את הדברים שבילי איידול עושה, אבל יש שם סולואים וכמה קטעים מדהימים של סטיבנס. איזה גיטריסט מבוזבזCarpe Diem כתב:וואו - איך האלבום של סטיבנס?? מה השם שלו... ספר, אולי אני גם אקנה אותו (או נוריד לפחות).ufomatan כתב:אתמול קפצתי לבלאנס בירושלים שנסגרת בסוף החודש לצערי הרב, יש לו מצבע חיסול של 1+1 על כל המשומשים, אז יצאתי עם 4 תקליטים:
genesis - trespass
ושלום חנוך- מחכים למשיח
אהה את בת , סורי .
אני לא ירושלמית (:
אבל קניתי במלחה.
[וכן, יש להם חנות חדשה בחיפה]
מתן בסוף נכנסתי לחנות אחרי שדיברתי איתך ואכן קניתי איזה שישיית חולצות (דרים ופלוייד)ufomatan כתב:אתמול קפצתי לבלאנס בירושלים שנסגרת בסוף החודש לצערי הרב, יש לו מצבע חיסול של 1+1 על כל המשומשים, אז יצאתי עם 4 תקליטים:
genesis - trespass
ושלום חנוך- מחכים למשיח