זיו, אחלה תמונות, מחכים לראות אותך ב- F15 שם במערכת סטיראו את SCENES FROM A MEMORY בעת ההמראה
ניר, אתה יודע להוציא לנו כל פעם מחדש את העיניים עם החופשות המדהימות שלך!
אשלי, סחטיין על המצעים של ארסנל (גם אני קניתי לאחי כאלו). אגב יש לי וילונות חדשים של ארסנל למכירה, אם את רוצה, דבר איתי נעשה לך מחיר יותר זול מהחנות של ארסנל.
טל רודס כתב:זיו, אחלה תמונות, מחכים לראות אותך ב- F15 שם במערכת סטיראו את SCENES FROM A MEMORY בעת ההמראה
אשלי, סחטיין על המצעים של ארסנל (גם אני קניתי לאחי כאלו). אגב יש לי וילונות חדשים של ארסנל למכירה, אם את רוצה, דבר איתי נעשה לך מחיר יותר זול מהחנות של ארסנל.
זה לא מהחנות של ארסנל, מARGOS באנגליה אם אתה מכיר.
בכמה מוכר?
Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
dancing on the path and singing, now you got away,you can reach the goals that you have set from now on, every day. there is no way you would go back now,oh no, those days are past. life is waiting for the one who loves to live, and is not a secret...
טל רודס כתב:זיו, אחלה תמונות, מחכים לראות אותך ב- F15 שם במערכת סטיראו את SCENES FROM A MEMORY בעת ההמראה
זה לא מהחנות של ארסנל, מARGOS באנגליה אם אתה מכיר.
בכמה מוכר?
מאחר והייתי שנתיים מהחיים שלי באנגליה אז אני בהחלט מכיר את רשת ARGOS
אני מוכר ב-150 ש"ח בלבד (בחנות זה עולה הרבה יותר) וזה מרשנדייז רשמי.
אגב כל התונות הן מבית היוצר של עדיה או ליתר דיוק של המצלמה שלה , אני פשוט העלתי אותן בשמה כי הגברת עסוקה מידי .
ואני לא יודעת למה אבל משום מה הן יצאו לי קטנות מידי
מייטי יא ברבורה, תודה על הפרסום בשמי אני כידוע לא הכי מסתדרת עם האימג' שאק..
האם ידעת שהן היו אמורות ללכת לשרשור של המפגש ? חחח
אני מתה על התמונה של שתינו!
ורק לסיום - התמונה הראשונה היא מבית מצלמתו של מור קורן - שצילם
אותי מצלמת אותו
I sometimes wonder what happens to us
When we fade like a flame
In the night
Answer the question
Then wait for the answer
You're here and will be
For all of time
jesters_tear82 כתב:מייטי יא ברבורה, תודה על הפרסום בשמי אני כידוע לא הכי מסתדרת עם האימג' שאק..
האם ידעת שהן היו אמורות ללכת לשרשור של המפגש ? חחח
אני מתה על התמונה של שתינו!
ורק לסיום - התמונה הראשונה היא מבית מצלמתו של מור קורן - שצילם
אותי מצלמת אותו
אממ האמת שחשבתי על זה אבל אשכול המיפגש כבר דעך לו והתמונות בסוף ישקעו איתו , אשכול התמונות הוא יותר חי אז העדפתי לשים אותן פה..
תפסקי לקטר כל היום יא ברבור פולני שכמותך