אשכול סדרות טלוויזיה
-
- בריל!
Re: אשכול סדרות טלוויזיה
פרק מעולה של ג'ריקו!! הם משתפרים מאוד, והרבה טויסטים חזקים בפרק הזה.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
Rise up and take the power back!!!
- Greenburger
- דרימיסט-על
אני אוהב את אלייזה דושקו!
הסדרה שלה Tru Calling היתה די טובה.
טוב לפחות מהרגע שהכניסו את ג'ייסון משהו מבוורלי הילס. מאותו רגע היא הפכה למעולה. חבל שהיא בוטלה (או לפחות אני די בטוח שזה מה שקרה)
רציתי לשתף קצת בחלק מהסדרות האהובות עלי.
אז קודם כל, יש את The OC. כן כן, לא ממש צפוי שאני אראה סדרת דרמת נעורים, אבל זו ממש טובה! התחלתי להתמכר יום יום עכשיו שיש שידורים חוזרים בייס.
הסיבה העיקרית שאני אוהב אותה כי יש בה דמויות מעניינות. אפילו הדמויות הפחות "חשובות" ואלה שאמורות להיות משעממות, ההורים, מעניינות.
וכמובן שיש את סת', שהוא מצחיק.
ואהבתי גם את המקוריות עם הדמות של ריאן, שהוא כביכול הבחור המגניב והקשוח, אבל בסוף הוא דווקא בחור נחמד, ועוד מתחבר עם החנון (סת').
חוץ מזה גם העלילות שקורות שם די מעניינות...
אבל סדרת הדרמה של כל הזמנים שלי היא משמרת שלישית. התחלתי לצפות בה כשהיא שודרה עוד בערוץ 3 והתמכרתי. כל פרק שלה פשוט היה מה שעשה לי את השבוע. עכשיו אני רואה את שאר העונות בייס (עם קצת פערים בפרקים).
סדרה פאקינג מעולה. גורמת לי לבכות אפילו.
מבחינת סדרות דרמה, זהו (מבלי להחשיב סדרות דרמה נוספות כמו בנות גילמור, שמבחינתי זה קומדיה)
עוד סדרה שבטח הרבה לא מכירים, The Invisible Man. שודרה לפני מלאאא זמן בערוץ 10 ולפני פחות ממלא זמן ב- AXN.
חבל שהיא שרדה רק עונה ומשהו.
למי שלא מכיר, מדובר בסדרת "אקשן" כביכול על בחור שמבצעים בו ניסוי ומעניקים לו את היכולת להפוך לבלתי נראה.
אז אני אוהב אותה כי:
קודם כל היא מצחיקה בטירוף. ממש. ברמות קשות.
דבר שני, יש בה משהו מיוחד שאין באף סדרה אחרת- בין שתי הדמויות הראשיות נרקמת מערכת יחסים שממש הולכת ונבנית עם הזמן, ומתפתחת. יש ביניהם דינמיקה שמיוחדת רק להם, שבאה לידי ביטוי רק כששניהם ביחד, עם דמויות אחרות או בכל מצב אחר הם לא מתנהגים ככה. ממש ניתן לזהות את זה כבר באיזשהו שלב וזה ממש יפה. דבר כזה אין בשום סדרה אחרת, זה ממש... אמיתי וחי כזה.
זהו. או לפחות עד שאני אזכר בעוד משהו.
הסדרה שלה Tru Calling היתה די טובה.
טוב לפחות מהרגע שהכניסו את ג'ייסון משהו מבוורלי הילס. מאותו רגע היא הפכה למעולה. חבל שהיא בוטלה (או לפחות אני די בטוח שזה מה שקרה)
רציתי לשתף קצת בחלק מהסדרות האהובות עלי.
אז קודם כל, יש את The OC. כן כן, לא ממש צפוי שאני אראה סדרת דרמת נעורים, אבל זו ממש טובה! התחלתי להתמכר יום יום עכשיו שיש שידורים חוזרים בייס.
הסיבה העיקרית שאני אוהב אותה כי יש בה דמויות מעניינות. אפילו הדמויות הפחות "חשובות" ואלה שאמורות להיות משעממות, ההורים, מעניינות.
ואהבתי גם את המקוריות עם הדמות של ריאן, שהוא כביכול הבחור המגניב והקשוח, אבל בסוף הוא דווקא בחור נחמד, ועוד מתחבר עם החנון (סת').
אבל סדרת הדרמה של כל הזמנים שלי היא משמרת שלישית. התחלתי לצפות בה כשהיא שודרה עוד בערוץ 3 והתמכרתי. כל פרק שלה פשוט היה מה שעשה לי את השבוע. עכשיו אני רואה את שאר העונות בייס (עם קצת פערים בפרקים).
סדרה פאקינג מעולה. גורמת לי לבכות אפילו.
מבחינת סדרות דרמה, זהו (מבלי להחשיב סדרות דרמה נוספות כמו בנות גילמור, שמבחינתי זה קומדיה)
עוד סדרה שבטח הרבה לא מכירים, The Invisible Man. שודרה לפני מלאאא זמן בערוץ 10 ולפני פחות ממלא זמן ב- AXN.
חבל שהיא שרדה רק עונה ומשהו.
למי שלא מכיר, מדובר בסדרת "אקשן" כביכול על בחור שמבצעים בו ניסוי ומעניקים לו את היכולת להפוך לבלתי נראה.
אז אני אוהב אותה כי:
קודם כל היא מצחיקה בטירוף. ממש. ברמות קשות.
דבר שני, יש בה משהו מיוחד שאין באף סדרה אחרת- בין שתי הדמויות הראשיות נרקמת מערכת יחסים שממש הולכת ונבנית עם הזמן, ומתפתחת. יש ביניהם דינמיקה שמיוחדת רק להם, שבאה לידי ביטוי רק כששניהם ביחד, עם דמויות אחרות או בכל מצב אחר הם לא מתנהגים ככה. ממש ניתן לזהות את זה כבר באיזשהו שלב וזה ממש יפה. דבר כזה אין בשום סדרה אחרת, זה ממש... אמיתי וחי כזה.
זהו. או לפחות עד שאני אזכר בעוד משהו.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
-
- דרימיסט מתחיל
מסכים לגבי האו.סי. אחלה סדרה. העונה הראשונה הייתה מעולה...השניה קצת פחות טובה אבל עדיין טובה מאוד. השלישית הייתה יחסית נפילה בהתחלה ולמרות שהתאוששה בסוף אנשים כבר לא נתנו לסדרה סיכוי אפילו שהעונה הרביעית והאחרונה(והמקוצרת) הייתה טובה מאוד. בקיצור חבל מאוד שלאנשים(אמריקאים) לא הייתה סבלנות והורידו אותה.
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
ראיתי פעם כמעט את כל העונה הראשונה כשהייתי בבסיס .Greenburger כתב:אז קודם כל, יש את The OC. כן כן, לא ממש צפוי שאני אראה סדרת דרמת נעורים, אבל זו ממש טובה! התחלתי להתמכר יום יום עכשיו שיש שידורים חוזרים בייס.
בהתחלה התלהבתי , אבל לא יודע , זה משעמם כזה ( אולי בגלל שראיתי כל דיסק ( 5 פרקים כל אחד ) אז ירדה לי ההתלהבות .
וסת' באמת מצחיק , בעונה הראשונה יש את הקטע הזה שסת' וחברה שלו מגיעים לקטע . אז סת' מדבר ומזיין לה את השכל , ואז היא מורידה את החולצה אז הוא אומר : Whetever You Say , כולו בשוק

- Greenburger
- דרימיסט-על
כן, לראות את כל הפרקים ברצף בהחלט יכול לשעמם באיזשהו שלב.
עד שאני אוהב דרמת נעורים הייתי בטוח שהיא תרוץ הרבה זמן, הדברים האלה מצליחים סה"כ.
אוף, גם זה וגם The invisible man...
איזה זין!grande_alex כתב:מסכים לגבי האו.סי. אחלה סדרה. העונה הראשונה הייתה מעולה...השניה קצת פחות טובה אבל עדיין טובה מאוד. השלישית הייתה יחסית נפילה בהתחלה ולמרות שהתאוששה בסוף אנשים כבר לא נתנו לסדרה סיכוי אפילו שהעונה הרביעית והאחרונה(והמקוצרת) הייתה טובה מאוד. בקיצור חבל מאוד שלאנשים(אמריקאים) לא הייתה סבלנות והורידו אותה.
עד שאני אוהב דרמת נעורים הייתי בטוח שהיא תרוץ הרבה זמן, הדברים האלה מצליחים סה"כ.
אוף, גם זה וגם The invisible man...
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
חברים יש מצב חזק שסקראבס חוזרת לעונה 8!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.nationalledger.com/artman/pu ... 9342.shtml
Best.News.Ever
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Best.News.Ever
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
הייתי בטוח שיש לנו אשכול 'נמלטים'...
בכל אופן, מר סקופילד בישראל כרגע.
http://e.walla.co.il/?w=//1247913
מספר פרטים מעניינים:
- לבחור יש דם יהודי
- לבחור יש דם ערבי
- הבחור היה כבר בישראל ב-1994
סתם (אבל באמת).
פריט המידע המעניין הוא שהעונה הרביעית מתחילה צילומים החודש, וחוזרת לאתרי הטוררנטים (
) כבר בספטמבר הקרוב.
מספר פרטים מעניינים:
- לבחור יש דם יהודי
- לבחור יש דם ערבי
סתם (אבל באמת).
פריט המידע המעניין הוא שהעונה הרביעית מתחילה צילומים החודש, וחוזרת לאתרי הטוררנטים (

ספוילר! :
- ברקודה
- דרימיסט מתחיל
- יצירת קשר:
אני מתעלף!!!! אני לא מאמין!!DivineComedy כתב:חברים יש מצב חזק שסקראבס חוזרת לעונה 8!!!!!!!!!!!!!!!!!
Best.News.Ever
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
איזה יופי!!!
עשית לי את היום!!!!!!!!!!
אני מחכה כבר כל כך לראות את הסיום של העונה הזאת (שאני מאוד מקווה עכשיו שהיא לא האחרונה)
איך התבאסתי כששמעתי שיקצרו את סוף הסדרה בגלל השביתה של התסריטאים

"לילה אחד עשיתי סקס במשך שעה וחמש דקות.
זה היה כשהזיזו את השעה קדימה."
- MrReD
- שגריר האופת'
קולולולולו..YtseJam כתב:הייתי בטוח שיש לנו אשכול 'נמלטים'...
מספר פרטים מעניינים:
- לבחור יש דם יהודי
- לבחור יש דם ערבי
סתם (אבל באמת).
פריט המידע המעניין הוא שהעונה הרביעית מתחילה צילומים החודש, וחוזרת לאתרי הטוררנטים () כבר בספטמבר הקרוב.
ספוילר! :
רק הסדרה תסיים.. אני מקווה שלא יגררו את הסדרה יותר מעוד עונה או שתיים.
- ברקודה
- דרימיסט מתחיל
- יצירת קשר:
הלוואי והסדרה הייתה נגמרת אחרי עונה אחת
"לילה אחד עשיתי סקס במשך שעה וחמש דקות.
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
אני מאוד שמח שלא! אני מאוד נהנה ממנה. 
ראיון עם וונטוורת' מילר: http://video.walla.co.il/?w=//1248603
מאוד צנוע ומספר תובנות מעניינות.

ראיון עם וונטוורת' מילר: http://video.walla.co.il/?w=//1248603
מאוד צנוע ומספר תובנות מעניינות.
-
- דרימיסט מתחיל
+1.ברקודה כתב:הלוואי והסדרה הייתה נגמרת אחרי עונה אחת
זה כבר נהיה ממש מטופש וחוזר על עצמו בעונה השלישית, ומה שיותר לא נעים זה זה בכל זאת מספק בידור זול שכזה... כמו ללכת לזונה, אתה מרגיש מלוכלך אחרי.

Madness is like gravity, all it takes is a little push
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אני ממש לא חושב ככה, הסדרה הייתה ממש ממש טובה גם בעונה השנייה (היותר טובה מהראשונה) וגם בעונה השלישית. שימשיכו 7 עונות ככה מצידי.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
לא נותר לי אלא להסכים עם חנן וברקודה.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
כל כך נכון (על "תוכניות הטלויזיה"):
http://www.globes.co.il/serve/globes/do ... 63&fid=845
http://www.globes.co.il/serve/globes/do ... 63&fid=845
- AlucarDT
- דרימיסט-על
טיפה הגזמת.watcher כתב:+1.ברקודה כתב:הלוואי והסדרה הייתה נגמרת אחרי עונה אחת
זה כבר נהיה ממש מטופש וחוזר על עצמו בעונה השלישית, ומה שיותר לא נעים זה זה בכל זאת מספק בידור זול שכזה... כמו ללכת לזונה, אתה מרגיש מלוכלך אחרי.

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אני לא חושב שכל סוג של בידור צריך להיות בו עומק ואינטלקטואליות מזהירה.
ספציפית הישרדות הישראלי זה ממש רמה נמוכה, אפילו יותר מההישרדות האמריקאית (שבו כן ראיתי כמה עונות), והרבה פעמים נראה מסביבי שרק אני לא רואה את זה.
מצד שני כל הקטע שאנשים ממורמרים שופטים את הטעם או העומק של הטלוויזיה שאנשים אחרים רואים, מטומטמת בעיניי.
ספציפית הישרדות הישראלי זה ממש רמה נמוכה, אפילו יותר מההישרדות האמריקאית (שבו כן ראיתי כמה עונות), והרבה פעמים נראה מסביבי שרק אני לא רואה את זה.
מצד שני כל הקטע שאנשים ממורמרים שופטים את הטעם או העומק של הטלוויזיה שאנשים אחרים רואים, מטומטמת בעיניי.
- B-Boy
- דרימיסט מתקדם
למה הגזמת? לדעתי העונה השלישית חזרה על אותם קטעים שהוצגו בפרקים הראשונים של העונה שוב ושוב, ומבחינתי היה פה מיחזור מטורף של קטעים שכל הזמן חזרו על עצמם. כל הזמן.AlucarDT כתב:טיפה הגזמת.watcher כתב:+1.ברקודה כתב:הלוואי והסדרה הייתה נגמרת אחרי עונה אחת
- Greenburger
- דרימיסט-על
גם אני לא רואה השרדות ניר 
אבל מה שכן, על השער של רייטינג האחרון מופיעה אחת המתמודדות והיא נראית סיבה טובה לראות את התכנית (חח אם כבר דיברו על רמה נמוכה בתכניות טלוויזיה
)

אבל מה שכן, על השער של רייטינג האחרון מופיעה אחת המתמודדות והיא נראית סיבה טובה לראות את התכנית (חח אם כבר דיברו על רמה נמוכה בתכניות טלוויזיה

(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
-
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
גם אני לא רואה הישרדות! ואני גם לא מרגישה שאני מפספסת משהו למרות שכמעט כל בנאדם שני שאני מכירה מכור לסידרה הזו ומהלל אותה.
mess whit the best , die like the rest