אם זה פסטיבל מטאל, אז בטח אין מצב לשירים מדאמניישן. אבל בטוח יש מצב לשירים מהאלבום החדש, זה יפצה קצת.
רק שהכרטיסים לא יגמרו שוב תוך 9 ימים בזמן שאני מנסה למצוא מישהו מהחברים שלי שיבוא איתי.
הפעם בטח יקח קצת יותר זמן לכרטיסים להגמר כי זה בהאנגר, ותאמת יש מצב לאיזה שיר מדמנישן למרות שאני מעדיף שירים רגועים מאלבומים אחרים שלהם וגם בטוח שהם יעשו כמה שירים טובים מהאלבום החדש שלהם.Volte-Face כתב:אני יודע, הייתי סרקסטי...![]()
אם זה פסטיבל מטאל, אז בטח אין מצב לשירים מדאמניישן. אבל בטוח יש מצב לשירים מהאלבום החדש, זה יפצה קצת.
רק שהכרטיסים לא יגמרו שוב תוך 9 ימים בזמן שאני מנסה למצוא מישהו מהחברים שלי שיבוא איתי.
כל דבר מMorningrise וOrchid שהוא לא Under The Weeping Moon,Advent וThe Night And The Silent Water הוא די נדיר, למרות שהייתי מת לאדוונט.Volte-Face כתב:הקטע הזה של שירים נדירים יכול באמת להיות מעניין. אבל בגלל שאופת' מוציאים דיסק חדש 3 חודשים לפני ההופעה, אין מצב שהם לא מבצעים שירים מהאלבום החדש.
דרך אגב, למרות שאני מכיר דיי טוב את אופת', אני לא בטוח על מה לחשוב שאומרים שיבצעו שירים נדירים שלהם. מה נחשב נדיר אצלם, מה הם בדרך כלל לא עושים?
3 ליוניPlaschkes כתב:אין לי כוח לעבור על כל האשכול.
מתי אמור לצאת האלבום החדש?
החודש אם יהיה לנו מזל האלבום ידלוף.. הרבה פעמיים אלבומים דולפים כבר חודש-חודשיים לפני שהם יוצאים.Plaschkes כתב:Say WHAT?!
הייתי בטוח שהחודש...![]()
במאי בטוח לא, או ב6 ליוני או ב3 יוני.. אני לא ממש זוכר.Greenburger כתב:נדמה לי שזה ה- 30 למאי
והם לא באמת דולפים... זה הכל מכוון.
מיקאל אמר שזה יהיה אלבום "רשע".. רק שלא ימחזור מGR או DeliveranceGreenburger כתב:חבר'ה, מדובר פה באופת'. כל אלבום שלהם הוא אפל!
חוץ מזה, שאם כבר, אז האלבום האחרון היה אפל יותר מהקודמים (עד כמה שאפשר לשים לב לזה בכלל), אז לא נראה לי שזה יהיה אפילו יותר אפל.