Lord Of The Strings כתב:
הבעיה עם הרמוני שהוא לא בהכרח אוביקטיבי. כל אחד כותב שהמגבר שלו הוא הכי טוב...כמובן שיש יוצאים מן הכלל.
תראה מגבר אולטמטיבי? זה תלוי מה אתה אוהב.
בסכום שנקבת אין הרבה אפשרויות.
בכל מקרה למה אתה צריך אותו? הקלטות? חזרות? הופעות? אימון בבית?
אם זה אימון בבית מומלץ בחום CUBE 30 של רולנד.
למה דווקא מארשל?
מארשל ב1700 זה לא ה-מארשל עם הסאונד הבריטי הידוע שלהם.
זה עוד מגבר סיני (או הודי) עם הלוגו מארשל.
מאידך אם זה הסאונד שבכל זאת אתה מחפש - ענית לעצמך על השאלה.
מגבר 30W לא שפורפרות, כמעט ולא יחזיק עם תופים.
שפורפרות (מנורות) יתכן וכן.
בסכום שלך יש את הפיווי קלאסיק. אך אני לא מת עליו.
אולי גם פנדר.
אם זה להופעות , כמעט בכל מקום יש מגבר גיטרה...כך שאם המגבר שלך נחות ממה שיש שם אז אין לך צורך להסחב איתו.
אל תשכח שבהופעות לרוב מגבירים את המגבר שלך עם מיקרופון. כך ש30 אולי יספיק.
בקיצר, אפשר לחפור שעות...
גיין - (לא הסבר אלקטרוני מדעי) זה כמות העוצמה שהמגבר מפעיל על הטרנזיסטור (או מנורה) יותר גיין =יותר דיסטוררשן/אוברדרייב.
לגבי middle high low - זה אקולייזר פרמטרי ששולט בנמוכים גבוהים וביניים. למטאל לרוב הוא בצורת V. ז"א שבאס והגבוהים במקסימאלי והמידל כמעט 0.
תודה על ההיענות תמרי . שמע , בדקתי כמה וכמה מגברים והצעות אבל ההצעה שהכי נראית לי היא ממוכר יד שניה . דיברתי עם מוכר יד שניה של מגבר marshall AVT 50, הוא מוכר אותו במקום ב-2000 , ב-1800 ( כמובן אחרי שהורדתי אותו ) . הוא טוען שהמגבר מיוצר באנגליה , והוא לפי הסיפורים שהוא סיפר לי - עבר לא מעט תאקלים.
הוא אומר שהוא החליף לו מאוורר די הרבה פעמים ( בגלל שהמנורה כנראה התחממה יותר מדי וכך נוצרו בעיות ) , וגם את המנורה הוא החליף ל"אלקטרו הרמוניקס " . כמובן שאמשיך לבדוק טוב אבל אני חושב שאולי נפלתי כאן על מציאה מהירה , מה אתה אומר ? ואם כן - אז ברור שאצטרך לבוא אליו ולבדוק , וזה הקטע היותר בעייתי כי אמרתי לך - אני עדיין לא מבדיל בדקויות של הסאונדים השונים .