אשכול מטאליקה
- B-Boy
- דרימיסט מתקדם
Re: אשכול מטאליקה
יש תאריך יציאה!!!
METALLICA has officially set Friday, September 12 as the "worldwide" release date for its new album, "Death Magnetic". Assuming that the band has yet to announce separate release dates for the different parts of the world (since physical CDs are virtually never released on the same day "worldwide"), the September 12 date in Germany, Austria and Switzerland (where albums are traditionally issued on Fridays) would indicate that the album would arrive in the U.S. on Tuesday, September 16, with most of continental Europe getting the CD one day earlier on September 15.
פאק, זה אומר שעוד שבועיים בערך הוא דולף לאינטרנט. ולפי מה שאני שמעתי עד עכשיו בקליפים של Fly on the Wall, האלבום הזה לא יאכזב אף אחד.
METALLICA has officially set Friday, September 12 as the "worldwide" release date for its new album, "Death Magnetic". Assuming that the band has yet to announce separate release dates for the different parts of the world (since physical CDs are virtually never released on the same day "worldwide"), the September 12 date in Germany, Austria and Switzerland (where albums are traditionally issued on Fridays) would indicate that the album would arrive in the U.S. on Tuesday, September 16, with most of continental Europe getting the CD one day earlier on September 15.
פאק, זה אומר שעוד שבועיים בערך הוא דולף לאינטרנט. ולפי מה שאני שמעתי עד עכשיו בקליפים של Fly on the Wall, האלבום הזה לא יאכזב אף אחד.
-
- דרימיסט מתקדם
זה ממש לא כזה פשוט.yyzboy1928 כתב:אם אתה מזרים זרם במוליך, אתה מייצר שדה מגנטי... עוצמת השדה תלוייה באורכו של המוליך, חלחלותו ושטח חתכו..Ne_Plus_Ultra כתב:עטיפה מגניבה.אבל מזכירה לי שאני באמת חייב להתחיל ללמוד מגנטיות ברצינות...
נקווה שכך יהיה האלבום הבא של מטאליקה..

-
- דרימיסט-על
יאללה שידלוף כבר! 

There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
- Dead
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
אני לא מתכוון להוריד. אני כבר הזמנתי את הדיסק באמאזון ואחכה בסבלנות עד שהוא יגיע אליי.

- B-Boy
- דרימיסט מתקדם
אני לא יודע אם זה קשור לפה או לא, אבל ממש התמכרתי ל Unforgiven II.
אני נמצא בשלב שאני שומע אותו לפחות 10 פעמים ביום.
בכלל, החלטתי לשמוע את כל הדיסקוגרפיה של מטאליקה, והאלבומים הראשונים די רפטטיביים, על אף מספר שירים טובים בהם. אבל שירים בנוסח The Memory Remains או אנפורגיבן 2 אני אעדיף בכל יום על פניהם.
אה, ו-Ride the Lightning נותן בראש כמו גדול.
בכלל, החלטתי לשמוע את כל הדיסקוגרפיה של מטאליקה, והאלבומים הראשונים די רפטטיביים, על אף מספר שירים טובים בהם. אבל שירים בנוסח The Memory Remains או אנפורגיבן 2 אני אעדיף בכל יום על פניהם.
אה, ו-Ride the Lightning נותן בראש כמו גדול.
- Dead
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
לי זה קורה עם A Justice For AllB-Boy כתב:אני לא יודע אם זה קשור לפה או לא, אבל ממש התמכרתי ל Unforgiven II.
בחודש האחרון שמעתי אותו לפחות 30 פעמים (ואני לא מגזים).

- Greenburger
- דרימיסט-על
Unforgiven II אחד השירים 

Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
-
- דרימיסט-על
אני אישית יותר בקטע של אנפורגיבן הראשון...
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
- AwakeLess
- דרימיסטית מתקדמת
- יצירת קשר:
זה די משעשע שהם עושים אנפורגיבן III 

Each generation imagines itself to be more intelligent than the one that went before it, and wiser than the one that comes after it.
- B-Boy
- דרימיסט מתקדם
Cyanide
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BOVX6nMhf9A[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BOVX6nMhf9A[/youtube]
- yakim
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
נתחיל עם זה שקירק חזר לעשות סולאוים,זה כבר משהו חיובי.
עדיין קשה לי לסלוח להם אחרי הדיסק האחרון,ויכול להיות שזאת הסיבה שאני לא התלהבתי מהשיר.
אבל יכול להיות שזה ישתנה שאני אאשמע את הגירסה של הסטודיו
עדיין קשה לי לסלוח להם אחרי הדיסק האחרון,ויכול להיות שזאת הסיבה שאני לא התלהבתי מהשיר.
אבל יכול להיות שזה ישתנה שאני אאשמע את הגירסה של הסטודיו
"I guess...do they read left to right in Japan?...No?...Or is that Israel I'm thinking? Right to left, right? Yeah, so I go left to right."
-JP regarding the way his bank presets are arranged
-JP regarding the way his bank presets are arranged
- MrReD
- שגריר האופת'
They are back!
טוב לא בדיוק, אבל נשמע טוב מאוד, חוץ מחלק מהשירה והשבירות, שיר מעולה.
טוב לא בדיוק, אבל נשמע טוב מאוד, חוץ מחלק מהשירה והשבירות, שיר מעולה.
- B-Boy
- דרימיסט מתקדם
Cyanide - גרסת הסאונדבורד. כל מי שלא יכל להבין מה קורה בגרסאות הנוכחיות מהקהל, יכול לדעת עכשיו.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TKBy8--Y1Nc[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TKBy8--Y1Nc[/youtube]
- B-Boy
- דרימיסט מתקדם
לא הצלחתי למצוא תשובה מה קרה לקול של הטפילד ולמה זה קרה. מישהו מתנדב לשפוך קצת אור על הנושא?
למרות שהקול חוזר בהדרגה, חבל לשמוע את S&M ואחרי זה בוטלג של הופעה נוכחית. חבל לי על הטפילד, למה יש לו את אחד הקולות האכזריים שיש.
למרות שהקול חוזר בהדרגה, חבל לשמוע את S&M ואחרי זה בוטלג של הופעה נוכחית. חבל לי על הטפילד, למה יש לו את אחד הקולות האכזריים שיש.
-
- דרימיסט-על
הכל התחיל אחרי ג'אסטיס (שהיה השיא הווקאלי שלו) שהטפילד התחיל לקחת שיעורי פיתוח קול. באלבום השחור זה היה בסדר אבל מלואד והלאה? געוואלד.
-
- דרימיסט שרוף
בתור אחד שלא חובב יותר מידי מטאליקה אני חושב שהשינוי שהטפילד עשה דווקא די טוב.
בשיר החדש הוא נשמע דווקא לא רע בכלל, ובכלל השיר נשמע לא רע..בעיקר הקטע שהבס ותופים לפני השירה.
אישית אני מסוגל לשמוע כמה שירים בודדים שלהם, ואת ההופעה עם הסימפונית שהיא משהו מיוחד ואיכותי.
בכל מקרה, כנראה זה בגלל שאני לא מת על ת'ראש...אבל מה שכן תפס אותי, MOP שיר מעולה וגם סאניטאריום מאותו האלבום די טוב. The Unforgiven שירים ממש מעולים, שמעתי אותם רק לא מזמן וממש אהבתי.
אבל לאומת זאת את שירי הנושא של RTL וAJFA פשוט לא יכול לסבול.
יש מצב שאני אנסה את החדש, בעיקר בגלל שהשיר ששוחרר לא רע בכלל.
בשיר החדש הוא נשמע דווקא לא רע בכלל, ובכלל השיר נשמע לא רע..בעיקר הקטע שהבס ותופים לפני השירה.
אישית אני מסוגל לשמוע כמה שירים בודדים שלהם, ואת ההופעה עם הסימפונית שהיא משהו מיוחד ואיכותי.
בכל מקרה, כנראה זה בגלל שאני לא מת על ת'ראש...אבל מה שכן תפס אותי, MOP שיר מעולה וגם סאניטאריום מאותו האלבום די טוב. The Unforgiven שירים ממש מעולים, שמעתי אותם רק לא מזמן וממש אהבתי.
אבל לאומת זאת את שירי הנושא של RTL וAJFA פשוט לא יכול לסבול.
יש מצב שאני אנסה את החדש, בעיקר בגלל שהשיר ששוחרר לא רע בכלל.
- B-Boy
- דרימיסט מתקדם
רציני? ב-S&M הוא נשמע מעולה!!!liordavidlior כתב:הכל התחיל אחרי ג'אסטיס (שהיה השיא הווקאלי שלו) שהטפילד התחיל לקחת שיעורי פיתוח קול. באלבום השחור זה היה בסדר אבל מלואד והלאה? געוואלד.
קרה לו משהו אחרי סיינט אנגר, לא? כי אני שומע הופעות מ-2004 והופעות מ-2007 והשינוי ממש ממש ניכר.
-
- דרימיסט-על
לטעמי הסאונד הנצחי של מטאליקה הוא שנות ה-80', שבה להטפילד היה קול מלוכלך, כועס, מחאתי ובועט. כמו שהבי מטאל צריך להיות. (בעיקר בג'אסטיס).
אם קרה לו משהו אחרי סיינט אנגר זה בגלל שהוא מנסה לחזור לימי העבר כמו כל הלהקה; ולמרות שהוא לא יצליח לשחזר את הקול הזה כמו פעם אני באמת שמח על הרוח והמאמץ.
אני אישית ממש לא סובל את הקול שלו בכל נקודת זמן מלואד עד היום. נקווה שבאבלום החדש יהיה שיפור.
אם קרה לו משהו אחרי סיינט אנגר זה בגלל שהוא מנסה לחזור לימי העבר כמו כל הלהקה; ולמרות שהוא לא יצליח לשחזר את הקול הזה כמו פעם אני באמת שמח על הרוח והמאמץ.
אני אישית ממש לא סובל את הקול שלו בכל נקודת זמן מלואד עד היום. נקווה שבאבלום החדש יהיה שיפור.
- B-Boy
- דרימיסט מתקדם
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Tty2NvZidIA[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qnXWBWVkwL8[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ewjNHGz6vDg[/youtube]
^ טוב לראות שהם נשארו עם הריפים מה-NEW SONG, כי אלה ריפים עצבניים לגמרי
נשמע אחלה!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qnXWBWVkwL8[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ewjNHGz6vDg[/youtube]
^ טוב לראות שהם נשארו עם הריפים מה-NEW SONG, כי אלה ריפים עצבניים לגמרי
נשמע אחלה!
- B-Boy
- דרימיסט מתקדם
יצא הסינגל החדש - The Day that Never Comes!
[url]mms://wm.elektra.com/metallica/metallica_com/2008/de/Track04.asf[/url]
השיר הזה פשוט נותן בראש.
[url]mms://wm.elektra.com/metallica/metallica_com/2008/de/Track04.asf[/url]
השיר הזה פשוט נותן בראש.