אשכול להקת Opeth
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
Re: אשכול להקת Opeth
אין אלבום כזה .
לגיל :
אני לא חושב שזה משנה מה תבחר בין GR ל MAYH . אני אישית מאוד אוהב את GR . אתה גם יותר תאהב אותו , כי הוא פרוגרסיבי לאללה .
לגיל :
אני לא חושב שזה משנה מה תבחר בין GR ל MAYH . אני אישית מאוד אוהב את GR . אתה גם יותר תאהב אותו , כי הוא פרוגרסיבי לאללה .
- MrReD
- שגריר האופת'
מעט גראולים יחסית יש באלבום האחרון שלהם, Watershed.jesters_tear82 כתב:אוקיי אז לאחר שהאזנתי לדמניישן והתאהבתי ניסיתי דיסק נוסף שאיני זוכרת
את שמו ונתקלתי בגראולים זועמים! אני אישית נטרפת מהם חחח (הורסים לי את החוויה).
האם יש ללהקה אלבום נוסף בו אין גראולים (או מעט מאוד.. מינימום!)
תודה חברים
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
כדאי גם לשמוע את אורקיד, אלבום מעולה לטעמי (כמו כל אלבום אחר של אופת').gils77 כתב:שאלה, אחרי שכבר שמעתי(והתאהבתי) במורנינגרייז,סטיל לייף,בלאקוואטר פארק ודמניישן.
לאן אני ממשיך מכאן?
יש לי 3 אלבומים שלאחד מהם אני אגש, השאלה לאיזה מהם הכי כדאי דליברנס,MAYH או GR?
(אורקיד לא נראה לי וווטרשד, יש לו עוד זמן עד שאגיע אליו)
- Sunny
- דרימיסט-על
אני כמוה. לא מת על גראולים ולכן הורדתי את דמנשיין והוא אחלה אלבום, ואני מעדיף אותו הרבה יותר מעל הגראולים...
אז ווטרשד אמרתם?
אז ווטרשד אמרתם?

'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
Ziltoid the Omniscient.
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
זה יפה שאתם אוהבים את דמניישן ורוצים להתקדם, אבל דמניישן לא כ"כ מייצג את אופת'...
כאילו, זה מייצג פן אחד שלהם, אבל יש להם עוד הרבה צדדים, מאוד שונים ממה שמוצג שם. דמניישן זה משהו דיי שונה לגמרי משאר החומר שלהם לטעמי.
אין ספק שזה אלבום מצוין, אבל זה שאהבתם אותו ממש לא אומר שתאהבו גם את השאר. בסופו של יום זו להקת פרוגרסיב דת'.
כאילו, זה מייצג פן אחד שלהם, אבל יש להם עוד הרבה צדדים, מאוד שונים ממה שמוצג שם. דמניישן זה משהו דיי שונה לגמרי משאר החומר שלהם לטעמי.
אין ספק שזה אלבום מצוין, אבל זה שאהבתם אותו ממש לא אומר שתאהבו גם את השאר. בסופו של יום זו להקת פרוגרסיב דת'.
- Sunny
- דרימיסט-על
פלשקס זה ברור ואני מכיר את שאר הצדדים של אופת'. יש לי את האלבומים שנקראים הטובים שלהם ופשוט לא עושה לי את זה, יש כמה שירים שאני אוהב בכל אלבום אבל זה פשוט הקטע של הגאולינג שאני לא מתחבר אליו וזה לא רק אצל אופת'...
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
Ziltoid the Omniscient.
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
אין שום דבר לא בסדר בזה שאתם לא אוהבים גראולינג... כולם אומרים שעם הזמן מתרגלים, אבל אני חושב שזה או כן או לא, ואם זה לא, אין טעם לנסות בכוח...
- Greenburger
- דרימיסט-על
אז אתה טועה פלשקס...
כמו שהסברתי פה כבר כמה פעמים, גם אני לא סבלתי פעם גראולים, וגם את אופת' לא שמעתי בהתחלה בגלל זה. עד שחברה שלי בזמנו התעקשה גם שהם להקה מעולה, אז החלטתי לתת להם עוד צ'אנס, וחוץ מהגראולים אהבתי מאוד את כל שאר המוזיקה שלהם. את הקטעים הכבדים עם הדיסטורשן, את הקטעים עם האקוסטית, ואת השירה הנקייה, וכמובן את כל השילובים בין כל אלה. אז אם יש כ"כ הרבה שאני אוהב בהם, ורק דבר אחד (הגראולים) לא, שווה לשמוע אותם ו"לסבול" את הגראולים. ועם הזמן התרגלתי לגראולים והיום אני אפילו אוהב אותם במידה מסויימת (שהולכת וגדלה).
שאלה לי לכל מי שהזמין את הגרסה המיוחדת של ווטרשד- מאיפה הזמנתם וכמה זה עלה לכם?
כמו שהסברתי פה כבר כמה פעמים, גם אני לא סבלתי פעם גראולים, וגם את אופת' לא שמעתי בהתחלה בגלל זה. עד שחברה שלי בזמנו התעקשה גם שהם להקה מעולה, אז החלטתי לתת להם עוד צ'אנס, וחוץ מהגראולים אהבתי מאוד את כל שאר המוזיקה שלהם. את הקטעים הכבדים עם הדיסטורשן, את הקטעים עם האקוסטית, ואת השירה הנקייה, וכמובן את כל השילובים בין כל אלה. אז אם יש כ"כ הרבה שאני אוהב בהם, ורק דבר אחד (הגראולים) לא, שווה לשמוע אותם ו"לסבול" את הגראולים. ועם הזמן התרגלתי לגראולים והיום אני אפילו אוהב אותם במידה מסויימת (שהולכת וגדלה).
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- Carpe Diem
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
הזמנו דרך קישור באתר של רואדרנר רקורדס - דרך The End Records ו Omega Orders (משהו כזה).
העלות הייתה 21$ לא כולל משלוח (עוד 6$)
העלות הייתה 21$ לא כולל משלוח (עוד 6$)
Music Is The Energy Of Life!
- MrReD
- שגריר האופת'
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Greenburger כתב:אז אתה טועה פלשקס...
אתה לא יכול להגיד לפלשקס שהוא טועה כי עובדה שיש אנשים אוהבי פרוג שלא מסוגלים להתרגל לגראולים. אתה הצלחת, זה מצויין, אבל ישנם כאלה שבחיים לא יצליחו, אז אין פה אמת מוחלטת או טעות.
אני אוהב את המוזיקה של אופת' (רובה לפחות) וגם אני לא אוהב גראולים אלא אם הם ממש hook בתוך הלחן ולמזלי זה המקרה הרבה פעמים.
בגדול לדעתי גראולים זו דרך מאוד ילדותית "להביע" את עצמך.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Greenburger
- דרימיסט-על
נכון, יש אנשים שלא יכולים להתרגל, לא אמרתי שכולם יכולים. להיפך, פלשקס אמר שלדעתו זה או שאתה אוהב גראולים, או שלא, ושאי אפשר להתרגל. ולכן אמרתי לו שהוא טועה, כי אני דוגמה למישהו שהתרגל.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
דווקא אני התרגלתי מאוד מהר . כששמעתי את גוסט רווריז בתור האלבום הראשון של אופת' ששמעתי , חשבתי שאני שומע את השטן , וזה כ"כ הוסיף למלודיה ( וגם קצת לליריקה ) . אז תחשבו איך זה היה לשמוע את אקרפלט שר בלי גרואול .
אבל אני מסכים עם מה שנאמר למעלה , יש כאלה שלא יתרגלו בחיים לגרואולים ואין מה לעשות.
אבל אני מסכים עם מה שנאמר למעלה , יש כאלה שלא יתרגלו בחיים לגרואולים ואין מה לעשות.
- MrReD
- שגריר האופת'
אני לא יכול לתאר את אופת' בלי גראולים, זה כל כך מוסיף להתקף הרגשות המטורף שהולך במוסיקה שלהם.
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
בבבבדיוק אחי .
אני מתגעגע לתקופה שהתחלתי לשמוע אותם . משום מה על ההתחלה אהבתי את הגרואולים שלו . חח . ובתור אחד ששמע הרבה "גרואוליסטים " אקרפלט פשוט לוקח את המקום הראשון . יש לו פשוט גרואול נמוך עם המון באס ( אני לא אוהב את הסקרימינג למיניהם, כמה שיותר נמוך יותר טוב ) , שלא לדבר על השירה הנקיה שלו . גם בהופעות ( כששמעתי אתמול את Roundhouse Tapes ) גיליתי שאפילו כשהוא מדבר , יש לו פשוט קול צלול , נקי , יפה .
אני מתגעגע לתקופה שהתחלתי לשמוע אותם . משום מה על ההתחלה אהבתי את הגרואולים שלו . חח . ובתור אחד ששמע הרבה "גרואוליסטים " אקרפלט פשוט לוקח את המקום הראשון . יש לו פשוט גרואול נמוך עם המון באס ( אני לא אוהב את הסקרימינג למיניהם, כמה שיותר נמוך יותר טוב ) , שלא לדבר על השירה הנקיה שלו . גם בהופעות ( כששמעתי אתמול את Roundhouse Tapes ) גיליתי שאפילו כשהוא מדבר , יש לו פשוט קול צלול , נקי , יפה .
-
- דרימיסט שרוף
כן, הקול שלו באמת מיוחד...שהוא מדבר במיק' בהופעה ההיא איזה קול אדיר!
וגם הוא שר ממש טוב נקי, והדבר נראה שעזר לי להתרגל לגראולים שלו באמת זה הקטע שדימיתי אותם לשאגות מהגהנום או כמו שעוזרי אמר השטן...זה מאוד עזר לי להכנס לאווירה ולהתרגל לגראול כי השטן אינו רע כמו שחושבים
וגם הוא שר ממש טוב נקי, והדבר נראה שעזר לי להתרגל לגראולים שלו באמת זה הקטע שדימיתי אותם לשאגות מהגהנום או כמו שעוזרי אמר השטן...זה מאוד עזר לי להכנס לאווירה ולהתרגל לגראול כי השטן אינו רע כמו שחושבים

- MrReD
- שגריר האופת'
אני יותר מדמה את זה לרגעי שיא מהצד היותר תשוקתי של רגשות, כעס, שנאה, מוות וכד'.
והשירה הנקייה זה לרגעים יותר קלילים, אהבה, דכאון (למרות שמתאים גם לגראולים)..
והשירה הנקייה זה לרגעים יותר קלילים, אהבה, דכאון (למרות שמתאים גם לגראולים)..
- MrReD
- שגריר האופת'
עדכוניישן אופת':
מסתבר שבהופעה בוונקובר בקנדה אופת' צילמו חומר לקליפ לשיר Burden שיחובר עם קטעים שהם צילמו באירופה. לא ברור מתי הקליפ יצא, אבל הוא יצא בתור סינגל ומיקאל אמר שהולך להיות בו השיר שכולם רוצים לשמוע.. הניחוש שלי הוא שזה השיר Would? של Alice In Chains אבל גם יש שמועות שהשיר הוא Black Rose Immortal בלייב.
מסתבר שבהופעה בוונקובר בקנדה אופת' צילמו חומר לקליפ לשיר Burden שיחובר עם קטעים שהם צילמו באירופה. לא ברור מתי הקליפ יצא, אבל הוא יצא בתור סינגל ומיקאל אמר שהולך להיות בו השיר שכולם רוצים לשמוע.. הניחוש שלי הוא שזה השיר Would? של Alice In Chains אבל גם יש שמועות שהשיר הוא Black Rose Immortal בלייב.
- B-Boy
- דרימיסט מתקדם
סוף סוף הצלחתי לסנן את הגראולים ולנסות להאזין רק למוזיקה. ובמילה אחת - וואו. אופת' מדהימים. מיקאל אמר בראיון אחד שראיתי שאופת' תמיד מנסים לאתגר את הצופה ולא לעשות מוזיקה צפויה - והם עושים את זה כמו גדולים.ריפים ענקיים (הסוף של דליברנס כזה פשוט וכזה טוב) מלודיות ענקיות (Drapery Falls), בלדות נוגעות ללב (Coil!!!!)
אבל למה גראולינג למה...
אבל למה גראולינג למה...
- Mari
- דרימיסטית-על
מסכימה, אני חושבת שהם כותבים מוסיקה מדהימה.
הבעיה שלי עם אופת' (בינתיים, כי עוד לא שמעתי את כל החומרים שלהם) היא שאני אוהבת מאוד את השירים ה'כבדים' יותר שלהם, אבל דווקא בשירים האלה שומעים יותר גראולים, שאותם אני לא אוהבת, עד כדי כך שזה מפריע לי להינות מהשיר.
המוסיקה שלהם מדהימה אבל - הריפים, המקצבים, הפרוג.... היא מאוד מעניינת ומאתגרת אפילו. פשוט כ"כ הרבה כשרון.... כ"כ הרבה עוצמה.
הבעיה שלי עם אופת' (בינתיים, כי עוד לא שמעתי את כל החומרים שלהם) היא שאני אוהבת מאוד את השירים ה'כבדים' יותר שלהם, אבל דווקא בשירים האלה שומעים יותר גראולים, שאותם אני לא אוהבת, עד כדי כך שזה מפריע לי להינות מהשיר.
המוסיקה שלהם מדהימה אבל - הריפים, המקצבים, הפרוג.... היא מאוד מעניינת ומאתגרת אפילו. פשוט כ"כ הרבה כשרון.... כ"כ הרבה עוצמה.
I've been trying to justify you
In the end I will just defy you...
In the end I will just defy you...