כמה זמן את שומעת אותם? לקח לי איזה שבועיים להתרגל לגראולים שלהם שבכלל לא יכולתי לסבול בהתחלה, אבל עכשיו אני מאוד אוהב אותם ולדעתי הם חלק בלתי נפרד מהשירים שלהם.Mari כתב:מסכימה, אני חושבת שהם כותבים מוסיקה מדהימה.
הבעיה שלי עם אופת' (בינתיים, כי עוד לא שמעתי את כל החומרים שלהם) היא שאני אוהבת מאוד את השירים ה'כבדים' יותר שלהם, אבל דווקא בשירים האלה שומעים יותר גראולים, שאותם אני לא אוהבת, עד כדי כך שזה מפריע לי להינות מהשיר.
המוסיקה שלהם מדהימה אבל - הריפים, המקצבים, הפרוג.... היא מאוד מעניינת ומאתגרת אפילו. פשוט כ"כ הרבה כשרון.... כ"כ הרבה עוצמה.
אשכול להקת Opeth
- AlucarDT
- דרימיסט-על
Re: אשכול להקת Opeth

- Mari
- דרימיסטית-על
לא הרבה זמן בכלל... בטוטאל לא נראה לי שעברתי את השלושה שבועות... 

I've been trying to justify you
In the end I will just defy you...
- AlucarDT
- דרימיסט-על
- Mari
- דרימיסטית-על
יש לי הצתה מאוחרת 

- RemedyLane
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
האמת שכבר הרבה זמן אני אומרת לעצמי שאני צריכה גם לתת להם צ'אנס ולשמוע אותם עם הגראולים.
אני מאוד מתחברת למוזיקה של אופת'. המוזיקה שלהם בהחלט מלאת עוצמה ורגש. הדבר היחיד שמנע ממני להמשיך להאזין להם זה הגראולים.
בסוף עוד אני יאכל ת'לב שלא הלכתי להופעה שלהם
אני מאוד מתחברת למוזיקה של אופת'. המוזיקה שלהם בהחלט מלאת עוצמה ורגש. הדבר היחיד שמנע ממני להמשיך להאזין להם זה הגראולים.

He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly
-
- דרימיסט-על
גם אני רק התחלתי. שמעתי בינתיים את Still Life, My Arms ו Blackwater Park כשהכי התלהבתי מהמאוחר.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
- Mari
- דרימיסטית-על
Harvest הוא שיר גאוני. פשוט לא הצלחתי להפסיק להאזין לו בלופים. ההרמוניה גאונית. הקול שלו מדהים בשיר הזה. המוסיקה נוטפת סטיבן ווילסון. והמילים - פשוט מעלות דמעות.

- AlucarDT
- דרימיסט-על
דיברנו עליהם כבר פעם לא? אמרת לי שאת לא מצליחה להיכנס לגראולים שלהם..RemedyLane כתב:האמת שכבר הרבה זמן אני אומרת לעצמי שאני צריכה גם לתת להם צ'אנס ולשמוע אותם עם הגראולים.
ואם מדברים על הופעה שלהם בארץ...פעם ראשונה שהם היו פה רק התחלתי לשמוע אותם. עברו כמה ימים מההופעה ואכלתי את הלב שלא הלכתי

- Ozerivarium
- דרימיסט-על
Harvest אכן אחד מהשירים היותר קליטים באלבום הזה . והסאונד של סטיבן ווילסון בהחלט מורגש כאן . מזכיר לי משהו , באחד הסרטונים של אופת' בעת יציאת הבלאקווטר שאלו את אקרפלדט מה הוא ניגן באותו רגע , כלומר איזה אקורד , אבל הוא אמר שהוא לא יודע 

- MrReD
- שגריר האופת'
לא נראה לי שלמיקאל יש ידע רב בתאוריה, הוא בעיקרון מנגן שטויות בלופים עד שיוצא לו משהו טוב והוא שומר אותו.
ואני חייב לומר שהגראולים שלו הם בערך הגראולים הכי נעימים לאוזן ששמעתי. לי זה פשוט עושה טוב לשמוע את השאגות שלו
ואני חייב לומר שהגראולים שלו הם בערך הגראולים הכי נעימים לאוזן ששמעתי. לי זה פשוט עושה טוב לשמוע את השאגות שלו

- mentalstamina
- דרימיסט מתקדם
אני לא חושב שזו דווקא היד של ווילסון בהקשר שהוא לא ידע איזה אקורד זה. אני מניח שהוא פשוט חיפש את משהו שמע בראש עם האצבעות/ מצא עם האצבעות במקרה. בכל מקרה אקרפלד אחד האנשים הכי כלים במטאל, אז מותר לו לא לדעתOzerivarium כתב:Harvest אכן אחד מהשירים היותר קליטים באלבום הזה . והסאונד של סטיבן ווילסון בהחלט מורגש כאן . מזכיר לי משהו , באחד הסרטונים של אופת' בעת יציאת הבלאקווטר שאלו את אקרפלדט מה הוא ניגן באותו רגע , כלומר איזה אקורד , אבל הוא אמר שהוא לא יודע

- MrReD
- שגריר האופת'
ד"א הרעיונות המוסיקליים הם לגמרי של אופת', ווילסון אומנם מפיק ופה ושם הוא מוסיף איזה טאצ' אבל הרעיונות הגדולים הם של אופת' (AKA של מיקאל).
ולדעתי הקטע הכי פורקיופיין טרי ברקורד של אופת' הוא הקטע הרגוע בשיר Master's Apprentices שבכיף ווילסון יכל לגנוב לשים באחד מהאלבומים שלו ואף אחד לא היה מגלה.
ולדעתי הקטע הכי פורקיופיין טרי ברקורד של אופת' הוא הקטע הרגוע בשיר Master's Apprentices שבכיף ווילסון יכל לגנוב לשים באחד מהאלבומים שלו ואף אחד לא היה מגלה.
- RemedyLane
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
נכון, באמת דשנו בנושא הזה. שהם באו לפה שמעתי את רק האלבום השקט שלהם ולא יכלתי לסבול את הגראולים.AlucarDT כתב:דיברנו עליהם כבר פעם לא? אמרת לי שאת לא מצליחה להיכנס לגראולים שלהם..RemedyLane כתב:האמת שכבר הרבה זמן אני אומרת לעצמי שאני צריכה גם לתת להם צ'אנס ולשמוע אותם עם הגראולים.
ואם מדברים על הופעה שלהם בארץ...פעם ראשונה שהם היו פה רק התחלתי לשמוע אותם. עברו כמה ימים מההופעה ואכלתי את הלב שלא הלכתי
לכן ידיד שלי פשוט שלף לי את כל השירים השקטים שלהם מהדיסקוגרפיה כדי שאני אשמע אותם יותר

יאללה, היום אני אתחיל לעבוד גם על אופת'.
עם כל ההמלצות שמקבלים פה איך מספיקים לשמוע הכל?

reflecting the mystery
She carries him away
- MrReD
- שגריר האופת'
-
- דרימיסט מתקדם
מאיזה אלבום כדי להתחיל?
- RemedyLane
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
אם אתה לא בקטע של גראולים עדיין אז לדעתי מ Damnation
אבל אם כן, אז תשאל את החברלעך האחרים
כיוון שאני כבר באשכול, אעדכן שלצערי עוד לא יצא לי לשמוע את האלבומים האחרים של אופת'.
הכונן שלי הלך ולא קורא דיסקים
אבל אם כן, אז תשאל את החברלעך האחרים

כיוון שאני כבר באשכול, אעדכן שלצערי עוד לא יצא לי לשמוע את האלבומים האחרים של אופת'.
הכונן שלי הלך ולא קורא דיסקים

reflecting the mystery
She carries him away
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
אהלן אחי . קודם כל נעים להכיר ,תציג לנו את עצמך בספר הכתובות
. אני תומך במיכל - אם אתה עדיין לא עברת את שלב הגראולים תתחיל מהאלבום שצויין . אחרי זה תעבור לghost reveries שהוא אלבום לדעתי הכי טוב שלהם , או שתנסה את steel life . בהצלחה אחי
.

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Damnation לא יגיד לך הרבה על Opeth.knight from cydonia כתב:מאיזה אלבום כדי להתחיל?
תתחיל בBlackwater Park. אם יש אלבום שישחיל לך בנוחות את הגראולים הרי זה זה.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- MrReD
- שגריר האופת'
א. עוזרי יצאת דיסלקט על.
ב. הייתי הולך עם ניר, Blackwater Park בסה"כ אלבום קליל למשתמש ואחרי הייתי ממליץ לך לשמוע את My Arms, Your Hearse.
ב. הייתי הולך עם ניר, Blackwater Park בסה"כ אלבום קליל למשתמש ואחרי הייתי ממליץ לך לשמוע את My Arms, Your Hearse.
-
- דרימיסט שרוף
לא יודע למה אבל מMHYH לא התלהבתי יותר מידי...כאילו יש קטעים אידירים כמו The Amen Corner ו Demon of The Fall ואולי גם קצת אפריל את'ראל
אבל חוץ משלושתם השאר לא מעניין במיוחד..
לאומת זאת כרגע חזרתי להאזין למורניגרייז וזה ככה
אבל חוץ משלושתם השאר לא מעניין במיוחד..
לאומת זאת כרגע חזרתי להאזין למורניגרייז וזה ככה