כבוד ! השפה הקדומה ביותר אני חושב זו אכדית שממנה התפתחה מה שמכונה היום עברית . כמובן שיש הרבה הצטלבויות של שפות אחרות עד שהעברית הפכה למה שהיא כיום - למיטב ידיעתי .
עריכה : תיקנתי תודות לאברהם
נערך לאחרונה על ידי Ozerivarium ב א' נובמבר 02, 2008 9:49 am, נערך פעם 1 בסך הכל.
הנגן סאן דיסק סאנסה שלי שוקם מההריסות בפעם המיליון . אז היום קרתה לי עוד בעיה איתו - חיבור האוזניות שבפנים היה רופף מה שאומר ששמעתי לפעמים בחצי אוזן . בהתחלה חשבתי שאולי זה בעיה באוזניות (והרי הן חדשות יחסית !) . אז הייתי צריך למלא מרווח של אולי מיקרון וחצי כדי שההתקן של האוזניות לא יתרופף . בסוף הצלחתי לשבור מחט לבפנים ובזה נגמר הסיפור . הנגן הזה גם שרד נפילות והיו לי גם כמה פעמים שהוא לא הגיב בכלל עד שחיברתי אותו ליוסב , או שפשוט נתתי לא סטירה -דפיקה והוא התעורר . סאנסה ללא ספק אחד המכשירים החזקים והטובים ביותר בשוק הנגנים . השאלה היא עד מתי הוא ישרוד אצלי ?
Ozerivarium כתב:הנגן סאן דיסק סאנסה שלי שוקם מההריסות בפעם המיליון . אז היום קרתה לי עוד בעיה איתו - חיבור האוזניות שבפנים היה רופף מה שאומר ששמעתי לפעמים בחצי אוזן . בהתחלה חשבתי שאולי זה בעיה באוזניות (והרי הן חדשות יחסית !) . אז הייתי צריך למלא מרווח של אולי מיקרון וחצי כדי שההתקן של האוזניות לא יתרופף . בסוף הצלחתי לשבור מחט לבפנים ובזה נגמר הסיפור . הנגן הזה גם שרד נפילות והיו לי גם כמה פעמים שהוא לא הגיב בכלל עד שחיברתי אותו ליוסב , או שפשוט נתתי לא סטירה -דפיקה והוא התעורר . סאנסה ללא ספק אחד המכשירים החזקים והטובים ביותר בשוק הנגנים . השאלה היא עד מתי הוא ישרוד אצלי ?
כמה ג'יגה יש לך שם?
בכל מקרה אין כמו ה- CREATIVE.
עולה רק 600 שקל ויכול להכיל 30 ג'יגה. פשוט תענוג.
מתפקד כמו אייפוד.. החסרון היחיד שהוא קצת גדול (גודל של ווקמן).. אבל בהחלט אפשר להתסדר איתו.
וגולת הכותרת של היום היא- סיימתי לעבוד!!
אאה אני לא מאמינה ב-4 ימים האחרונים כל מה שעשיתי זה שינה-עבודה-שינה-עבודה-שינה-עבודה
משמרת הבאה רביעי לילה.. נקווה שעד אז שעות השינה יסתדרו לי סוף סוף.
He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly
כן אבל יחסית לתדירות השימוש שלי זה יפה מאוד . יש לי אותו כבר כשנה והוא נפל לא מעט והוא סוחב יפה מאוד. היו לו פעמים שהוא מת אבל חוץ מזה כלום , הוא עובד יופי . ותאמין לי שהמחט הזאתי הוציאה אותי מלך מכל העניין (וגם הפוך - גם היא יצאה אחלה מכל הסיפור חח ) , אני מעדיף לפתור ככה ת'בעיה מאשר לנסות לשלוח לתיקון (אם בכלל , האחריות תמה ) ,
ואם יתקנו יחזירו לי את זה אחרי הרבה זמן (והרי אני לא יכול בלי הנגן , הייתי כבר מספיק לקנות עוד אחד )שלא נדבר על העלות.
לגבי מה שמיכל אמרה .. קריאייטיב במחיר כזה ועוד 30 גיגה.. יוו שווה ביותר . ולגבי הנפח של המכשיר תשימו לב שיש גודל רגיל וגודל בדיסק ( הגודל בדיסק מצויין בסוגריים ) .
אאאאווווווקקקקקקיייייייייייייייייייי
אם אני לא טועה (אני מקווה מאוד שלא) נשלח אלי מנילה!!!! (סוף סוף!!!!!!)
יש לי גם את השאלון המוזר הזה באתר "עולים על מדים" אבל זה קצת מסובך ואני לא רוצה ללחוץ סתם על דברים שאני לא בטוחה לגביהם!
אז כשאקבל את המנילה בדואר, אלך להוא שיעזור לי להשיג מיונים למדריכת צניחה - וזהו! יש!
Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
Ashleadt כתב:אאאאווווווקקקקקקיייייייייייייייייייי
אם אני לא טועה (אני מקווה מאוד שלא) נשלח אלי מנילה!!!! (סוף סוף!!!!!!)
יש לי גם את השאלון המוזר הזה באתר "עולים על מדים" אבל זה קצת מסובך ואני לא רוצה ללחוץ סתם על דברים שאני לא בטוחה לגביהם!
אז כשאקבל את המנילה בדואר, אלך להוא שיעזור לי להשיג מיונים למדריכת צניחה - וזהו! יש!
איך איך את קיבלת ואני לא?!?!?!?!?!?!
בנימה חיובית יותר (בשביל הדיון), אולי הצבא פשוט שכח אותי