האלבום החדש של מיוז.. זה מגניב שהם מחדשים את עצמם כל אלבום, ומנסים דברים חדשים במוסיקה שלהם(כמו Undisclosed Desires הדפש מודי המעולה).. וזה פשוט יוצא להם מעולה..
קבלתי היום חזרה מבחן במת', 100 ^^
והמבחן בפיסיקה, שזה המקצוע היחידי שאני לא ממש טוב בו (ברמה של 70+-) נדחה, ככה שיהיה לי זמן למצוא מורה פרטית ולהיעזר בחברים ולהצליח בו
ובכל שאר המקצועות חוץ מפיסיקה ורובוטיקה (בגלל איזה אחד שעשה איתי מצגת ולא התכונן עליה כמעט) יש לי 90+
ירושלים.
אני מודה, פעם תיעבתי את המקום... אבל אחרי הסופ"ש הזה - אני חוזרת בי ומוסיפה חיבוקים ואהבה למקום.
שישי-שבת בפסגת זאב, עם הקור, הנוף והמשפחה, וממוצא"ש עד...הרגע, אצל ידיד באפרת עם עוד שלושה חברים, ההורים שלו בארה"ב ואנחנו התנחלנו על הבית... היה קטע שישבנו בצהריים עם נרגילה, גיטרות, פרנץ' ונילה שהכנו וקצת אנשים טובים, ופשוט... לא רציתי שהרגע הזה ייגמר, זה היה כמו חלום.
ירושלים, מקום טוב.
"אדם צריך לחם בשביל לחיות, ופרח, שיהיה לו בשביל מה לחיות."
TheLight כתב:ירושלים.
אני מודה, פעם תיעבתי את המקום... אבל אחרי הסופ"ש הזה - אני חוזרת בי ומוסיפה חיבוקים ואהבה למקום.
שישי-שבת בפסגת זאב, עם הקור, הנוף והמשפחה, וממוצא"ש עד...הרגע, אצל ידיד באפרת עם עוד שלושה חברים, ההורים שלו בארה"ב ואנחנו התנחלנו על הבית... היה קטע שישבנו בצהריים עם נרגילה, גיטרות, פרנץ' ונילה שהכנו וקצת אנשים טובים, ופשוט... לא רציתי שהרגע הזה ייגמר, זה היה כמו חלום.
ירושלים, מקום טוב.
את יודעת שבגדול שני המקומות שהיית בהם זה לא ירושלים.....
אבל אני מססכים איתך לחלוטין, אין עיר יפה כמו ירושלים בעולם!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
חזרתי מהופעה של איטליז בירושלים החברה יודעים לתת שואו (במיוחד לי טריפון) הם נתנו את רוב השירים מהאלבום הראשון יחד עם השירים החדשים שמופיעים באיפי בתחילת ההופעה הם עשו בצורה מחויכת קצת מלונה פארק שלפני כמה ימים הם הופיעו איתו אם שלוימלה גרוניך לפניהם הופיעו להקת קיצו שההיתי רק בחצי ממהופעה שלהם הם היו ביזארים היה להם חוץ מגיטרה בס תופים זמרת גם לפטופ שעשה קולות מעצבנים הזמרת שנשמעה מוזר למדי נתנה ריקודים מפחידים