לאהוב את דרים זה לגיטימי ואפילו מומלץ לבריאות

עדיין היצירה עצמה יפה בעיניי רק לא על גוף אדם.
בקשר לג'יימי הוא נראה בשוק כי תפסתי אותו לא מוכן חחח
במפגש פורום נעשה פוטו סשן של כל הדרימיסטים - תתחילו להתייפייף מעכשיו

על קעקוע כזה ענקי בטוח..Ozerivarium כתב:מתישהוא היא תתחרט על זה לדעתי .
אתה יודע, לא עושים את זה ב18 שעות רצוף חח.. היא בטח עשתה את זה בכמה ביקורים אצל המקעקע.. אין מקעקע שיעשה עליך עבודה 18 שעות רצוף.Sunny כתב:בלי קשר, המקעקע הוא מטורף. אבל מטורף בצורה טובה. לעבוד 18 שעות בכזאת איכות. וואו.
סיכמת את דברי לגביי המחזה המחרידkawkaz כתב:די מגעיל לטעמי.. אני ממש לא אוהב קעקועים..
מסכים גם. אני אוהב קעקועים בקטנה אבל זה מוגזם בטירוף ולא יפה.Idan_Floyd כתב:סיכמת את דברי לגביי המחזה המחרידkawkaz כתב:די מגעיל לטעמי.. אני ממש לא אוהב קעקועים..
ענת די עם הש.ב בפסיכולוגיה. למרות שמאוד יכול להיות מה שאמרת שזה משהו שנובע מהתת מודע שלה .HEART כתב:זאת פשוט השחתה של הגוף האנושי לדעתי.
גוף האשה הוא הדבר הכי יפה ומדהים שיש אז למה להרוס!?
אומנם אני ממש לא אוהבת קעקועים = יש יפים אבל זה ממש "חילול הקודש" של הגוף היפייפה שלנו (ולא, אני הכי רחוקה שאפשר מלהיות דתיה, כמעט אטאיסטית...).
מעניין אותי לדעת למה היא עשתה את זה, אולי היא לא מרוצה מהגוף שלה?, אולי היא חיפשה משהוא שייחד אותה כי היא לא מרגישה מיוחדת?, אולי היא לא מסופקת ממשמעות הטבע האנושי?, אולי זאת בעצם השחתה עצמית וקריאה לעזרה בצורה אומנותית? או שסתם הגוף שלה נראה לה משעמם? ואולי אני טועה והיא פשוט חושבת שזה באמת מיפה - כל אחת וטעמה האישי...
יאללה טל בוא כבר לעשות איתי, על חשבונך!טל רודס כתב:לפני הרבה שנים רציתי לעשות קעקוע של סמל ה- Majesty על הכתף בצד, בסוף ויתרתי על הרעיון.