"בתמונה: ג'ון פטרוצ'י ומייק פורטנוי, שלא ישוב עם הלהקה"
מה מיונג יגיד...
בכל מקרה, אני מרשה לעצמי לא להתלהב עד שזה רשמי.
Do not turn your face towards me
Confronting me with my lonliness
You are in a forest unknown
The secret orchard
And your voice is vast and achromatic
But still so precious
yyzboy1928 כתב:טל, מה עם תגובה רשמית של מנהל המועדון לעניין הזה? לי זה די צפוי..
בהופעה ההסטורית של הלהקה, ידענו כמובן לפני שזה פורסם רשמית והתבקשנו שלא לפרסם. לגבי האפשרות של הופעה בקיץ, באמת שאין לי כרגע שום מידע אבל אתם יודעים שבעידן האינטרנט של היום זה עוד יכול להתפרסם לפני שהלהקה תודיע לנו.
אלוהים שלא קיים, בבקשה תעשה שכל המטאל-הדס שבאו כדי לעשות פוגו ב-TSCO כי הם שמעו שיש עוד להקת מטאל בארץ לא יבואו גם הפעם ואני אוכל גם לראות את האלוהים האמיתיים מקרוב וגם לנשום נשימות מלאות.
בתודה, ההוא שלא מאמין בך.
Mars Volter כתב:אלוהים שלא קיים, בבקשה תעשה שכל המטאל-הדס שבאו כדי לעשות פוגו ב-TSCO כי הם שמעו שיש עוד להקת מטאל בארץ לא יבואו גם הפעם ואני אוכל גם לראות את האלוהים האמיתיים מקרוב וגם לנשום נשימות מלאות.
בתודה, ההוא שלא מאמין בך.
רק חבל שזה בלי פורטנוי, גם אם יהיה מתופף טוב לא פחות עדיין יהיה חסר את האנרגיות של מייק בהופעה ואת סגנון התיפוף שלו שהיה חלק בלתי נפרד מהמוזיקה של דרים עד כה.
אבל דרים זה דרים, ועדיין יש להם את 1 הגיטריסטים הטובים בעולם כיום, ואת 1 הקלידנים הטובים בעולם, ואת מוזיקת הפרוג מטאל הטובה בעולם, אז אין מצב שאני יפספס הופעה שלהם בארץ!!!