[דיון] מייק פורטנוי
- Sentient 6
- דרימיסט-על
Re: [דיון] מייק פורטנוי
עזוב, מדברים הלאה. לטווח הארוך אני צודק, אין לו תוכנית פעולה חוץ מלהיות מתופף A-list שיעשה מלא דברים שהוא כבר עשה ולהמשיך לטחון הרכבי מחווה וככה הוא בדרך להיעלמות מוחלטת. בערך מה שהוא עושה בקליפ הזה, לצוץ מאחווריי כל מיני מתופפים כאילו שזה החבובות. זכור את מה שאני אומר, אין לו MO.
לדעתי הגיע הזמן שהוא יפסיק להיכנס למיטה עם כל להקה שצריכה מתופף, למצוא מקום אחד שהוא יוכל להיות בו חולה נפש כמו שצריך ולהשתקע שם. שיהיה כל מה שהוא יכול להיות במקום להיות all over the place.
לדעתי הגיע הזמן שהוא יפסיק להיכנס למיטה עם כל להקה שצריכה מתופף, למצוא מקום אחד שהוא יוכל להיות בו חולה נפש כמו שצריך ולהשתקע שם. שיהיה כל מה שהוא יכול להיות במקום להיות all over the place.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
- NamelessATM
- דרימיסט-על
האמת אני די מסכים עם מתן. תמיד יש מצב שפורטנוי יעשה עם אחד מהפרויקטים האלה אלבום אדיר, אבל בתכלס בטח מה שיקרה זה שמתוך כל פרויקט שהוא יעשה/עשה השנה נקבל אלבום נחמד ואולי אפילו טוב אבל לא יותר בגלל שבמקום להשקיע כמה שהוא יכול בלהקה אחת, הוא רוצה למהר עם הכל ולהספיק לעשות כמה שיותר אלבומים ב-2011 ולהראות כמה הוא חופשי עכשיו בלי DT.
ולמרות שכולנו פה כן נחשוב שהאלבומים שהוא מוציא הם נחמדים וכיפים וככה שאר המעריצים הכבדים של דרים שעוקבים אחרי מה שהוא עושה, לטווח הרחוק זה לא נראה בינתיים שיש לו תיכנון ללהקה שהוא יתן בה הכל ויגרום לאנשים לזכור אותה עוד כמה שנים.
אם באחד מהפרויקטים האלה הוא יוציא אלבום שיעיף אותי אני לוקח את המילים שלי חזרה, אבל עד אז נראה לי שהמשפט "quality over quantity" צריך להיות מקועקע לו על היד. אני מתכוון אני יודע שעכשיו יתנו פה כדוגמה את TOT שנכתב בשלושה שבועות אבל כשאני רואה אותו אומר שעכשיו באפריל הוא כבר סיים 3 אלבומים ב-2011 אי אפשר שלא לחשוב שזה מהיר מידי, לא?
ולמרות שכולנו פה כן נחשוב שהאלבומים שהוא מוציא הם נחמדים וכיפים וככה שאר המעריצים הכבדים של דרים שעוקבים אחרי מה שהוא עושה, לטווח הרחוק זה לא נראה בינתיים שיש לו תיכנון ללהקה שהוא יתן בה הכל ויגרום לאנשים לזכור אותה עוד כמה שנים.
אם באחד מהפרויקטים האלה הוא יוציא אלבום שיעיף אותי אני לוקח את המילים שלי חזרה, אבל עד אז נראה לי שהמשפט "quality over quantity" צריך להיות מקועקע לו על היד. אני מתכוון אני יודע שעכשיו יתנו פה כדוגמה את TOT שנכתב בשלושה שבועות אבל כשאני רואה אותו אומר שעכשיו באפריל הוא כבר סיים 3 אלבומים ב-2011 אי אפשר שלא לחשוב שזה מהיר מידי, לא?
- Sentient 6
- דרימיסט-על
umm... ראיתם את הדבר הזה?? מיני מיסטר טי קורע את המערכת!!! נשבע שאני עם הלסת על הרצפה.
זה ילד בן 4 מנגן שיר של פורטנוי, לא חורג מגבולות האשכול, קשור והזוי לגמרי.
זה ילד בן 4 מנגן שיר של פורטנוי, לא חורג מגבולות האשכול, קשור והזוי לגמרי.
- Dreamthat
- דרימיסט שרוף
השיר לא ממש קשה והוא גם לא הכי עומד בקצב בחלק מהקטעים אבל לגמרי מרשים שזה ילד בן 4.
-
- דרימיסט מתקדם
i petty fool.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- Dreamthat
- דרימיסט שרוף
המממ....חבל זה היה אתמול....בכל מקרה שיהיה לו מזל טוב! חחח...
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- Dead
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
היום יש לו יום הולדת. שיהיה לו מזל טוב (לא שהוא יראה את זה אי פעם
)
http://www.mikeportnoy.com/forum/m2661855.aspx

http://www.mikeportnoy.com/forum/m2661855.aspx

- Greenburger
- דרימיסט-על
אני גם מסכים בגדול עם מתן, לגבי הנגינה שלו (זה מה שהתחיל את כל האשכול אם אני זוכר נכוןNamelessATM כתב:האמת אני די מסכים עם מתן. תמיד יש מצב שפורטנוי יעשה עם אחד מהפרויקטים האלה אלבום אדיר, אבל בתכלס בטח מה שיקרה זה שמתוך כל פרויקט שהוא יעשה/עשה השנה נקבל אלבום נחמד ואולי אפילו טוב אבל לא יותר בגלל שבמקום להשקיע כמה שהוא יכול בלהקה אחת, הוא רוצה למהר עם הכל ולהספיק לעשות כמה שיותר אלבומים ב-2011 ולהראות כמה הוא חופשי עכשיו בלי DT.

ומאיפה לך שהוא רוצה להספיק לעשות כמה שיותר אלבומים השנה? שמה שהוא רוצה זה להראות שהוא חופשי בלי DT?
אנשים, כמו תמיד, זורקים השערות שלא ברור מאיפה הן מגיעות...
פורטנוי הרי הודה כמה פעמים שהוא אובססיבי ובגלל זה הוא "נע במהירות של 200 קמ"ש" ועושה מלא דברים כל הזמן (Constant Motion). אז הגיוני שעכשיו שהוא בלי להקה הוא יעשה מלא פרוייקטים שונים, ויכול להיות שההתלהבות מהחופש מדרים (כביכול) זה בעצם התלהבות מזה שהוא לא מוגבל עכשיו, והוא יכול לעשות אשכרה הכל, כל מה שהוא רוצה, ובגלל הצורך/רצון שלו לעשות מלא דברים זה ממלא אותו באנרגיה.
ויכול להיות שאין לו תכנון לטווח הארוך, אבל מה אתם יורדים עליו בגלל זה? מי אמר שהוא כבר צריך תכנון כזה? הבנאדם רק עזב את דרים לפני חצי שנה (באופן לא צפוי), Give him a break! הוא עוד לא יודע מה הוא רוצה לעשות, לוקח זמן להחליט על כיוון לחיים.
ובואו לא נקבע כבר דיעות קדומות לגבי הפרוייקטים העתידיים שלו ("ולמרות שכולנו פה כן נחשוב שהאלבומים שהוא מוציא הם נחמדים וכיפים וככה שאר המעריצים הכבדים של דרים שעוקבים אחרי מה שהוא עושה"), אני אומר שנבוא עם ראש כמה שיותר פתוח לכל אחד מהאלבומים האלה ונשפוט את מה שיהיה שם ע"פ מה שיהיה שם.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- Sentient 6
- דרימיסט-על
שני דברים שהייתי רוצה לראות אותו עושה.
א') אני חושב שיכול להיות מעניין לראות את פורטנוי בפרוייקט סולו, כזה שהוא יוביל באמת עם היכולת לעשות כל מה שהוא רוצה ולקבוע את כל המהלכים עם נגנים שהוא יבחר וחומר שהוא כולו שלו. למרות שבשנים האחרונות הוא אחד מכותבי המילים הכי גרועים ביקום (TBOT מזכה אותו בתואר, סורי...) יכול להיות מעניין לראות את "the mike portnoy project" או את "the eat my ass and balls orchestra".
אני רוצה לראות אותו שולט שוב ביקום, אל תבינו אותי לא נכון אבל אני חושב שזה כן ידרוש ממנו לשנות פאזה ולהתחיל לעשות דברים עם קצת יותר זמן ומחשבה שנייה. זה הוא שיוצר את המוזיקה, הוא זה שיודע מה יהיה התוצר הסופי, זה לא כמו לשבת ולחכות שבוע לפרק הבא של אבודים עם עצבים רופפים כדי לדעת מה קורה, גם אם אתה מטורף וחסר סבלנות אין לך את הבעיה הזאת כשאתה היוצר וזה מוביל אותו לדבר השני...
ב') הייתי רוצה לראות אותו לומד במנזר בטיבט, מנסה להגיע להארה. אחרי עשור דקות של שקט הוא היה מתחרפן והייתם שומעים את הצעקות שלו מהדהדות בין ההרים בזמן שהוא רץ בין הכפרים ומנסה לארגן לו להקה של מקומיים שתנגן איתו. i would pay to see that.
א') אני חושב שיכול להיות מעניין לראות את פורטנוי בפרוייקט סולו, כזה שהוא יוביל באמת עם היכולת לעשות כל מה שהוא רוצה ולקבוע את כל המהלכים עם נגנים שהוא יבחר וחומר שהוא כולו שלו. למרות שבשנים האחרונות הוא אחד מכותבי המילים הכי גרועים ביקום (TBOT מזכה אותו בתואר, סורי...) יכול להיות מעניין לראות את "the mike portnoy project" או את "the eat my ass and balls orchestra".
אני רוצה לראות אותו שולט שוב ביקום, אל תבינו אותי לא נכון אבל אני חושב שזה כן ידרוש ממנו לשנות פאזה ולהתחיל לעשות דברים עם קצת יותר זמן ומחשבה שנייה. זה הוא שיוצר את המוזיקה, הוא זה שיודע מה יהיה התוצר הסופי, זה לא כמו לשבת ולחכות שבוע לפרק הבא של אבודים עם עצבים רופפים כדי לדעת מה קורה, גם אם אתה מטורף וחסר סבלנות אין לך את הבעיה הזאת כשאתה היוצר וזה מוביל אותו לדבר השני...
ב') הייתי רוצה לראות אותו לומד במנזר בטיבט, מנסה להגיע להארה. אחרי עשור דקות של שקט הוא היה מתחרפן והייתם שומעים את הצעקות שלו מהדהדות בין ההרים בזמן שהוא רץ בין הכפרים ומנסה לארגן לו להקה של מקומיים שתנגן איתו. i would pay to see that.
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
תומר, לא כהתרסה, אבל סתם מעניין אותי למה אתה מגן בחירוף נפש סובייקטיבי על מייק?
שוב, אני לא נגדך, אבל הייתי שמח לשמוע מה עומד מאחורי העמדה הזו.
שוב, אני לא נגדך, אבל הייתי שמח לשמוע מה עומד מאחורי העמדה הזו.

"The bigger the lie, the more they believe"
- Greenburger
- דרימיסט-על
בעיקר, זה אנטיתזה למתקפה מכל החזיתות שפורטנוי עובר פה.
אני מרגיש שיש צורך שמישהו יראה (עם קמץ ביו"ד) את הצד השני פה, כי הרבה פעמים אנשים נוטים לחשוב שהם יודעים הכל כשזה בעצם מבוסס בעיקר על השקפת העולם האישית שלהם וכמה עובדות שהם קראו פה ושם. ובייחוד בפרשת העזיבה של פורטנוי- שפורטנוי בהתנהגות טיפוסית לעצמו, שיתף את המעריצים בהמון ממה שקרה ועבר עליו אישית- אנשים בכלל יצאו עליו בביקורות שהיו מנוגדות לחלוטין לדברים שהוא אמר, וזה ממש הכעיס אותי, כי זה היה כאילו שהם לא קראו את הדברים האלה בכלל.
אני חולה על פורטנוי, נכון, אבל גם אני אמתח ביקורת איפה שיש מקום לכך (שוב, ראה דוגמה הסיבה שבגללה פתחתי את האשכול), אבל אני גם לא שוכח לקחת בחשבון שמדובר באדם בסה"כ (למרות שקל להתבלבל עם אלוהות כשמדובר בחמישה הזאת
), עם רגשות, רצונות, אהבות, כשרונות, שאיפות, נקודות שבירה, אופי משל עצמו, ועבר, בדיוק כמו כל בנאדם אחר. נראה לי שלאנשים קל לשכוח את זה לפעמים כשרק קוראים עליו או את מה שהוא אומר דרך האינטרנט, בטקסט יבש בלבד, ושזו הדרך היחידה שלהם להכיר אותו.
אני מרגיש שיש צורך שמישהו יראה (עם קמץ ביו"ד) את הצד השני פה, כי הרבה פעמים אנשים נוטים לחשוב שהם יודעים הכל כשזה בעצם מבוסס בעיקר על השקפת העולם האישית שלהם וכמה עובדות שהם קראו פה ושם. ובייחוד בפרשת העזיבה של פורטנוי- שפורטנוי בהתנהגות טיפוסית לעצמו, שיתף את המעריצים בהמון ממה שקרה ועבר עליו אישית- אנשים בכלל יצאו עליו בביקורות שהיו מנוגדות לחלוטין לדברים שהוא אמר, וזה ממש הכעיס אותי, כי זה היה כאילו שהם לא קראו את הדברים האלה בכלל.
אני חולה על פורטנוי, נכון, אבל גם אני אמתח ביקורת איפה שיש מקום לכך (שוב, ראה דוגמה הסיבה שבגללה פתחתי את האשכול), אבל אני גם לא שוכח לקחת בחשבון שמדובר באדם בסה"כ (למרות שקל להתבלבל עם אלוהות כשמדובר בחמישה הזאת

Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
אז, מייק זכה ב-Golden Gods award for the best drummer in the past year
מזל טוב.
בדיוק על היום הולדת שהוא חגג גם. מזל טוב 2!
והינה עידכון/ראיון וידאו:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=op8IPQ77ad0[/youtube]
מזל טוב.

והינה עידכון/ראיון וידאו:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=op8IPQ77ad0[/youtube]
- Dead
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
-
- דרימיסט מתחיל
איזה בולשיט... אפשר לחשוב מה הוא עשה ב-2010 שמצדיק את זה. כל הבחירות האלה הולכות רק לפי פופולריות.
- Dead
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
למה אי אפשר פשוט לפרגן לו?
ב-2010 הוא הופיע עם דרים, טרנסאטלנטיק ואבנג'ד סבנפולד (בנוסף הקליט איתם אלבום ענק!)
לא מספיק?
ב-2010 הוא הופיע עם דרים, טרנסאטלנטיק ואבנג'ד סבנפולד (בנוסף הקליט איתם אלבום ענק!)
לא מספיק?

-
- דרימיסט מתחיל
אז שיקבל את ה-Best performer... סך הכל הוא כולה הקליט אלבום עם תפקידים שבכלל לא הוא כתב. כשחושבים על זה ככה הבחירה הזאת עוד יותר תלושה מכל הקשר.Dead כתב:למה אי אפשר פשוט לפרגן לו?
לא מספיק?
בכלליות עכשיו הסתכלתי, ולמרות שיש די קונצנזוס על זה שפורטנוי לא עשה משהו מעניין מאז six degrees, הוא עדין זכה בתואר ברצף עד 2006. למה? סתם כי הוא מתופף עם יח"צ טוב.
-
- דרימיסט מתקדם
ככה רוב השטויות האלה עובדות לצערי, הרעיון הוא לדעת לסנן בין דירוגים רציניים ודברים כאלה.nirgodin כתב:בכלליות עכשיו הסתכלתי, ולמרות שיש די קונצנזוס על זה שפורטנוי לא עשה משהו מעניין מאז six degrees, הוא עדין זכה בתואר ברצף עד 2006. למה? סתם כי הוא מתופף עם יח"צ טוב.
בכל זאת, שיהיה לו מזל טוב.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על