של משהו שונה ורענן בסאונד שלהם. וכן עידן - הגרעפסים הם חלק מהאפקט

קצת.. לא קשורים

ברגע שהעלת את הסניפטים זה כמו שהדלפת את האלבום, זה אותו דבר, כולנו יודעים שזה לא חוקי.sharon624 כתב:החלטתי להסביר לכם איך כל עניין ההדלפות פועל מהכיוון של WARNER, ואיך בכלל הם אלה שמדליפים בעקיפין ושמים לעצמם רגליים..
אז ככה, כחברת תוכן שעובדת עם WARNER אנחנו מקבלים מדי שבוע אלבומים להעלות לסלולר (את ADTOE, שימו לב, קיבלנו ב21 לחודש.)
ברגע שאנחנו מקבלים אלבום, זה הכל יעילות של אותו עובד, כמה זמן לוקח לו להעלות, האם יש לו עוד דברים לסגור לפני שהוא מגיע לפרוייקט הזה..
כלומר, יש מצב שהייתם אפילו רואים ב22 לחודש את האלבום בסלולר בצורה חוקית לגמרי.. ולא רחוק היום שזה יקרה, כלומר, WARNER בצורה חוקית בעליל מדליפים אלבומים לחברות הסלולר כמכסה שבועית, והפעם, למזלי, נפלנו על הלהקה האהובה עליי ביותר.
אז לאט לאט בדקתי את השטח, הבנתי את הנושא, הדלפתי סניפטים של עוד דקה/שתיים כדי לראות איך זה תופס, איך וורנר מתייחסים לדבר..
היו לי הרבה לבטים, מצד אחד אני מעריך את הלהקה ואין מה להרחיב בנושא שדרים היא להקה מאוד רגישה, לפחות לאלבום הזה ולתקופה הזאת, ואין שום הדלפות והם ממש קוד קשה לפיצוח בתקופה הזאת.
מסקנות - יש אנשים בעולם שהם חזירים וכפויי טובה והם לא יכולים לקבל את העובדה שאפילו סניפטים זה יותר מדי ביחס למה שהודלף עד עכשיו (כלום).
אבדוק במהלך היום מה קורה עם ההעלאה לסלולר ואעדכן אתכם.
OutcryBlack Rose Immortal כתב:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yR8rbeiGyDo[/youtube]
נשמע טוב מאוד, הכל!!
יש שמועה על דליפה במשך היום הקרוב... נקווה לזה.
Outcry הולך להיות גאוני
מסכים איתך..אבל דיי נמאס לי מהטיפטופים האלה, אני רוצה את כל האלבום בשלמותו.seby כתב:הלוואי ו- Outcry יודלף היום... השיר שהכי מסקרן אותי באלבום.
על הפנים מצידך, תגיד תודה וזהו.DanielK כתב:ברגע שהעלת את הסניפטים זה כמו שהדלפת את האלבום, זה אותו דבר, כולנו יודעים שזה לא חוקי.sharon624 כתב:החלטתי להסביר לכם איך כל עניין ההדלפות פועל מהכיוון של WARNER, ואיך בכלל הם אלה שמדליפים בעקיפין ושמים לעצמם רגליים..
אז ככה, כחברת תוכן שעובדת עם WARNER אנחנו מקבלים מדי שבוע אלבומים להעלות לסלולר (את ADTOE, שימו לב, קיבלנו ב21 לחודש.)
ברגע שאנחנו מקבלים אלבום, זה הכל יעילות של אותו עובד, כמה זמן לוקח לו להעלות, האם יש לו עוד דברים לסגור לפני שהוא מגיע לפרוייקט הזה..
כלומר, יש מצב שהייתם אפילו רואים ב22 לחודש את האלבום בסלולר בצורה חוקית לגמרי.. ולא רחוק היום שזה יקרה, כלומר, WARNER בצורה חוקית בעליל מדליפים אלבומים לחברות הסלולר כמכסה שבועית, והפעם, למזלי, נפלנו על הלהקה האהובה עליי ביותר.
אז לאט לאט בדקתי את השטח, הבנתי את הנושא, הדלפתי סניפטים של עוד דקה/שתיים כדי לראות איך זה תופס, איך וורנר מתייחסים לדבר..
היו לי הרבה לבטים, מצד אחד אני מעריך את הלהקה ואין מה להרחיב בנושא שדרים היא להקה מאוד רגישה, לפחות לאלבום הזה ולתקופה הזאת, ואין שום הדלפות והם ממש קוד קשה לפיצוח בתקופה הזאת.
מסקנות - יש אנשים בעולם שהם חזירים וכפויי טובה והם לא יכולים לקבל את העובדה שאפילו סניפטים זה יותר מדי ביחס למה שהודלף עד עכשיו (כלום).
אבדוק במהלך היום מה קורה עם ההעלאה לסלולר ואעדכן אתכם.
ההבדל הוא שאתה בחרת למרוח את זה להרבה פעמים, ליוטיובים, סאונדקלאבים ואפילו פייסבוק, משכת את האש לכיוונך, מרחת את זה ככה שוורנר היו יכולים למחוק לך את הדברים להזהיר אותך וכו'.
נגיד והיית פשוט מעלה את האלבום פעם אחת לרשת ומפרסם את הלינק, אפילו בלי להגיד שהמקור הוא ממך, היית משיג הרבה יותר כי אז אף אחד לא היה יודע מי הדליף וזה ברשת ואז וורנר או כל חברה אחרת לא יכולה לעשות כלום בנידון כי אין להם אפילו למי לפנות.
אני יודע שאין לי אפילו זכות בכלל לדבר, רק אומר שהבחירות שלך מלכתחילה לא היו משהו. לא היה טעם בכל המריחה הזאת שרק גרמה לך להתעסק עם "לראות איך וורנר מתעסקים ומה התגובה שלהם",
לא היה טעם בכל הפסטיבל הזה. זבנג וגמרנו היה עושה פחות רעש והיה עושה אותנו הרבה יותר מרוצים