איפה הם היו בלעדיו, אין לדעת!
http://www.youtube.com/watch?v=X2S77MDMdasMrReD כתב:ללאברי אין הופעות אורח באופת'.. אפילו לא בהופעה ממה שאני יודע.
אפשר את הלינק לזה?
לאלבומים הראשון והשני של ג'יימס הקדשתי פחות מחשבה, בעיקר כי לפי כל מיני ביקורות שמתרוצצות באינטרנט (חייב להפסיק לסמוך עליהן...), EOP הציג מגמת עלייה מהאלבומים הקודמים שלו. אני אלך לשמוע את האלבום הזה, קראתי את הנושא הזה ועוד כמה נושאים וראיתי שכנראה באמת הביקורות הטעו אותי.טל רודס כתב:שווימר, לא ראיתי שציינת בהודעה הקודמת שלך את Mullmuzzler , אני ממליץ לך על האלבום הראשון ( זה אלבום הסולו הראשון של לברי, פשוט מעולה!!!). גם ב- Human Equation הוא מעולה בתפקיד השירה הראשי וגם ב- Frameshift - Unweaving the Rainbow .
Dark5675 כתב:אין בכלל מה להשוות בין לאברי לדיקינסון....
דיקינסון זמר מצוין ככל שזה נוגע לשירה גבוה ומלאת ויברטו, אבל בשנים האחרונות הקול שלו נשמע "מת" כזה ומתאמץ....
לאברי לעומת זאת זמר הרבה יותר מגוון והוא מוכיח את זה פעם אחר פעם באלבומים האחרונים.
וד"א - אני מוחה על הסלידה מהויברטו של ג'יימס. אחד הדברים שהיו חסרים לי בSFAM ובFII זה הויברטו המצוין שלו (כמו שניתן לשמוע בIAW וAWAKE). לרוב, את השירים מהאלבומים האלה אני מעדיף לשמוע בלייב, כי זה הרבה פחות Flat