מה אתה שומע עכשיו?
- AlucarDT
- דרימיסט-על
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
Re: מה אתה שומע עכשיו?
Immolation - Father , You're Not A Father
בינתיים משמיעות ראשונות - הכל נשמע לי אותו דבר .. מה שכן המוזיקה פה מורכבת אחושילינג . אז אם אתם אוהבים דת' מטאל מהשורה הראשונה עם ריפים טכניים הרי לכם .
בינתיים משמיעות ראשונות - הכל נשמע לי אותו דבר .. מה שכן המוזיקה פה מורכבת אחושילינג . אז אם אתם אוהבים דת' מטאל מהשורה הראשונה עם ריפים טכניים הרי לכם .
- Axxon N
- דרימיסט-על
Relity - Relity
אלבום הבכורה!
אנשים, תנו שמיעה
אלבום הבכורה!
אנשים, תנו שמיעה

".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
- AlucarDT
- דרימיסט-על
- AlucarDT
- דרימיסט-על
- ofri17
- דרימיסט שרוף
חחח מה לעזאזל? חשבתי שנפתחו לי שני סרטונים ביחד בהתחלהDT_Ziv כתב:Relity - Relity
אלבום הבכורה!
אנשים, תנו שמיעה![]()
אמא שלך כל כך טיפשה... היא מנסה לנגן The Dance Of Eternity עם מטרונום
- Axxon N
- דרימיסט-על
חחח כן המוזיקה מאוד נסיונית וקיצונית. מה שיכול להיות מוצג ממש טוב בקטע הבא:
".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
- ofri17
- דרימיסט שרוף
Circus Maximus - Imperial Destruction
בויקיפדיה כתוב שב-1.6 יוצא אלבום חדש... מישהו יודע על זה משהו?
בויקיפדיה כתוב שב-1.6 יוצא אלבום חדש... מישהו יודע על זה משהו?
- Axxon N
- דרימיסט-על
Porcupine Tree - Russia On Ice
אחד השירים הכי עצובים שלהם לפי דעתי... הליריקה מתארת בן אדם שכנראה נזרק על ידי בת זוגתו, והוא משתמש באלכוהול כדי להפיג את הדיכאון שלו, מה שהופך את כל העניין לחמור הרבה יותר כמו שנאמר: "Russia on ice is BURNING a hole".
אבל זו לא רק הליריקה שמיוחדת בשיר הזה אלא כל האווירה והשינויי מצבי רוח שמועברים בשיר, האווירה השקטה והמלנכולית שבהתחלה, האווירה האלימה והעצבנית שבקטע האינסטרומנטלי, הפעמונים מבשרי הרעות שבסוף שמעידים על כך שהתרחש משהו רע...
שיר גאוני להקה גאונית!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PU68QpDTyxU[/youtube]
אחד השירים הכי עצובים שלהם לפי דעתי... הליריקה מתארת בן אדם שכנראה נזרק על ידי בת זוגתו, והוא משתמש באלכוהול כדי להפיג את הדיכאון שלו, מה שהופך את כל העניין לחמור הרבה יותר כמו שנאמר: "Russia on ice is BURNING a hole".
אבל זו לא רק הליריקה שמיוחדת בשיר הזה אלא כל האווירה והשינויי מצבי רוח שמועברים בשיר, האווירה השקטה והמלנכולית שבהתחלה, האווירה האלימה והעצבנית שבקטע האינסטרומנטלי, הפעמונים מבשרי הרעות שבסוף שמעידים על כך שהתרחש משהו רע...
שיר גאוני להקה גאונית!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PU68QpDTyxU[/youtube]
- Axxon N
- דרימיסט-על
Wolf Eyes - Human Animal
אחחחח איזה יופי של אלבום! הגאונות והיצירתיות שלהם זה משהו שאי אפשר להסביר במילים.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ClcIp1UbZdk[/youtube]
אחחחח איזה יופי של אלבום! הגאונות והיצירתיות שלהם זה משהו שאי אפשר להסביר במילים.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ClcIp1UbZdk[/youtube]
- AlucarDT
- דרימיסט-על
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
Wolvserpent - Gathering Strength (Silence)
שמיעה מעבר לעשירית ואני חייב להגיד - זה פשוט מדהים . דומה למשהו ש Sunn עשו עם Boris בAltar (אבל לגמרי בהשאלה) . מין מוזיקת chamber Orchestral מתוחה וטיפה'לה זועמת להליכה ביער מוכה ירח . זיו - קריאה ראשונה .
שמיעה מעבר לעשירית ואני חייב להגיד - זה פשוט מדהים . דומה למשהו ש Sunn עשו עם Boris בAltar (אבל לגמרי בהשאלה) . מין מוזיקת chamber Orchestral מתוחה וטיפה'לה זועמת להליכה ביער מוכה ירח . זיו - קריאה ראשונה .
- Axxon N
- דרימיסט-על
שמעתי אותו שמעתיOzerivarium כתב:Wolvserpent - Gathering Strength (Silence)

אגב2, האוסף ההוא של ג'ון קייג'... אחד הטובים! יש שם את כל היצירות החשובות שלו אני חושב. תודות רבות!
גם החלקים האחרים שלו אמורים להיות אדירים.
- Axxon N
- דרימיסט-על
Camel - Camel
- Axxon N
- דרימיסט-על
סטורם קורוציה - סטורם קורוציה
נשמע כמו משהו שאני הולך לחרוש!!
- ofri17
- דרימיסט שרוף
soft machine - fifth
- AlucarDT
- דרימיסט-על
דיי הוא דלף?? אפשר לינק אם כן?DT_Ziv כתב:סטורם קורוציה - סטורם קורוציה

- Axxon N
- דרימיסט-על
Unheilig - Schutzengel
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
שמח שאהבת את ה Wolvserpent !DT_Ziv כתב:שמעתי אותו שמעתיOzerivarium כתב:Wolvserpent - Gathering Strength (Silence)
שמיעה מעבר לעשירית ואני חייב להגיד - זה פשוט מדהים . דומה למשהו ש Sunn עשו עם Boris בAltar (אבל לגמרי בהשאלה) . מין מוזיקת chamber Orchestral מתוחה וטיפה'לה זועמת להליכה ביער מוכה ירח . זיו - קריאה ראשונה .אמנם כמה פעמים בודדות, אבל ממה שהבנתי מדובר באמת באלבום ענק, שהוא בעצם שני אלבומים בכלל. אהבתי את השילוב הזה שהם עושים בין דרון דום וסלאדג', בעיקר בדיסק השני שיש בו ריפים כאלה סלאדג'יים איטיים וליווי של דרון דום כנסיות. אגב, אם מדברים כבר על סלאדג'... harvey milk!! נא להכיר harvey milk עוזרי, עוזרי harvey milk! אין איש שמחשיב את עצמו סטונר ולא אוהב את harvey milk, לא קיים דבר כזה. מומלץ מומלץ מומלץ!! תתחיל מ special wishes, אחת ההוצאות הכי חשובות של הסטונר והסלאדג', אין ממש קשר ל wolvserpent אבל, סתם נזכרתי בהם
![]()
אגב2, האוסף ההוא של ג'ון קייג'... אחד הטובים! יש שם את כל היצירות החשובות שלו אני חושב. תודות רבות!
גם החלקים האחרים שלו אמורים להיות אדירים.

בטח ! Harvey Milk ממש מוכרים . בהחלט צריך לתת להם האזנה (זה מסוג הדברים שתמי ממש אוהבת ) . אני אנסה אותם ! .
ואחרון חביב - הג'ון קייג' , תראה האלבום הזה ממש ממש בא לי במודים מאוד מסויימים . את הגאונות והיצירתיות שלו אי אפשר להכחיש וזה באמת ניסוי מעניין מאוד. מה שכן וזה הצד הקצת מבעס - לא יצאתי עם תחושה שזה ממכר אותי וגורם לי לרצות לשמוע עוד , מצד שני המטרה שלו היא לא המלודיה אלא ניסוי נטו , אז לפעמים אני נהנה מהניסוי ולפעמים לא (יש טראקים טובים שזכורים לי אגב ) . ואם תרצה תגיד לי אני אעלה לך גם את הדיסק הראשון והשלישי בכיף . תמשיך להאזין לאלבום הזה , לאט לאט זה יחלחל ! אגב יש לו עוד יצירות חשובות אבל האלבום המקורי שסיפרתי לך מכיל 3 דיסקים והוא מכיל את היצירות של הפסנתר ממותכן .. אני חושב שיש לו אפילו עוד יצירות של ספנתר ממותכן חוץ מה-3 דיסקים .