מה אתה שומע עכשיו?
- ofri17
- דרימיסט שרוף
Re: מה אתה שומע עכשיו?
Between The Buried And Me - Colors
אלבום חזק, בד"כ אני שונא את הצרחות מטאל קור אבל הפעם המוזיקה מתעלה על זה. אלבום מעולה.
אלבום חזק, בד"כ אני שונא את הצרחות מטאל קור אבל הפעם המוזיקה מתעלה על זה. אלבום מעולה.
אמא שלך כל כך טיפשה... היא מנסה לנגן The Dance Of Eternity עם מטרונום
- Dreamthat
- דרימיסט שרוף
Comus - First Utterance
אלבום משוגע! שילוב מרטיט בין מלודיות פולק ורוק סייקדלי לליריקות דת'.
אלבום משוגע! שילוב מרטיט בין מלודיות פולק ורוק סייקדלי לליריקות דת'.
- Axxon N
- דרימיסט-על
Silversun Pickups - Dots And Dashes (Enough Already)
ואוו....פשוט וואו.. ואוווווווווו!! חבל שאין ביוטיוב הייתי שם פה קישור...
בכל מקרה, לא חושב שזה מעניין פה מישהו אבל האלבום החדש הודלף ואני כבר בשמיעה שלישית בערך... יש לי הרגשה שזה הולך להיות המקום השלישי ברשימת אלבום השנה שכתובה בראש שלי (אחרי in somniphobia ו eternal turn of the wheel כמובן)
אבל נחכה ונראה, צריך לצאת גם ה-T.O.O.H החדש וגם ה BTBAM החדש וה rush החדש ואולי פורקיופיין חדש (מקווה שזה יהיה השנה) ועוד מיליון אחרים....
בנתיים האלבום של silversun pickups פשוט מדהים!! אין לי מילים
מצאתי פה את האלבום במלואו לשמיעה אם מישהו במקרה מעוניין לטעום ממנו קצת באוזניו http://consequenceofsound.net/2012/05/s ... the-woods/
בכל מקרה, לא חושב שזה מעניין פה מישהו אבל האלבום החדש הודלף ואני כבר בשמיעה שלישית בערך... יש לי הרגשה שזה הולך להיות המקום השלישי ברשימת אלבום השנה שכתובה בראש שלי (אחרי in somniphobia ו eternal turn of the wheel כמובן)

מצאתי פה את האלבום במלואו לשמיעה אם מישהו במקרה מעוניין לטעום ממנו קצת באוזניו http://consequenceofsound.net/2012/05/s ... the-woods/
".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
- NamelessATM
- דרימיסט-על
חחח, בידיוק אתמול הורדתי את האלבום הזה כי ראיתי שמישהו פתח עליו נושא בפורום מוזיקה אחר (atease) ובשילוב עם ההמלצה שלך בנושא ההורדות שבוע שעבר נתתי לזה שמיעה. אני חייב להגיד שמשמיעה אחת של האלבום לא נפלתי, אבל ממתי שופטים אלבומים על סמך שמיעה אחת? אני בהחלט אשמע את האלבום עוד 

- Axxon N
- דרימיסט-על
תן לו עוד כמה שמיעות ותראה אולי דעתך תשתנה. למרות שהייתי ממליץ לך להתחיל מ swoon שזה האלבום שגרם לי כלכך לאהוב אותם, אולי זה יהיה ככה גם אצלך 
atease הכוונה לפורום של רדיוהד at ease נכון?

atease הכוונה לפורום של רדיוהד at ease נכון?
".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
- NamelessATM
- דרימיסט-על
יאפ.
אנשים שם די הזויים אבל עדיין הפורום מוזיקה הכללי שם מעולה בשביל להכיר מוזיקה חדשה ואני אוהב להכנס לשם. בכל מקרה, באמת התלבטתי אם להתחיל מאלבום אחר שלהם או ישר להוריד את החדש, בסוף החלטתי לשמוע את החדש, שכרגע אני נותן לו עוד שמיעה. השיר הראשון Skin Graph מצוין!
אנשים שם די הזויים אבל עדיין הפורום מוזיקה הכללי שם מעולה בשביל להכיר מוזיקה חדשה ואני אוהב להכנס לשם. בכל מקרה, באמת התלבטתי אם להתחיל מאלבום אחר שלהם או ישר להוריד את החדש, בסוף החלטתי לשמוע את החדש, שכרגע אני נותן לו עוד שמיעה. השיר הראשון Skin Graph מצוין!
- Axxon N
- דרימיסט-על
סבבה, מקווה שתאהב 
השיר הראשון באמת מצויין! האהוב עליי מהאלבום בנתיים זה השיר התשיעי Dots And Dashes (Enough Already), שיר מושלם לפי דעתי.

השיר הראשון באמת מצויין! האהוב עליי מהאלבום בנתיים זה השיר התשיעי Dots And Dashes (Enough Already), שיר מושלם לפי דעתי.
- ofri17
- דרימיסט שרוף
Opeth - Blackwater Park
- Sentient 6
- דרימיסט-על
עוזרי יטיל בזה ספק אבל זה השיר עם המילים הכי לא קוהרנטיות שאי פעם נכתב לדעתי.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
- Axxon N
- דרימיסט-על
Defleshed - Fast Forward
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Hafr_GjQ9dQ[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Hafr_GjQ9dQ[/youtube]
- AlucarDT
- דרימיסט-על
- NamelessATM
- דרימיסט-על
David Maxim Mimic - Bilo
EP מעולה, לא יודע למה כששמעתי אותו ליפני כמעט שנה אני לא נתפסתי עליו אבל בשבועיים-שלוש האחרונים אני חזרתי לשמוע אותו והוא מעולה! צליל מאוד מיוחד.
EP מעולה, לא יודע למה כששמעתי אותו ליפני כמעט שנה אני לא נתפסתי עליו אבל בשבועיים-שלוש האחרונים אני חזרתי לשמוע אותו והוא מעולה! צליל מאוד מיוחד.
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
נשמע מבטיח ! אשמע את Swoon מחר כנראהDT_Ziv כתב:Silversun Pickups - Dots And Dashes (Enough Already)
בכל מקרה, לא חושב שזה מעניין פה מישהו אבל האלבום החדש הודלף ואני כבר בשמיעה שלישית בערך... יש לי הרגשה שזה הולך להיות המקום השלישי ברשימת אלבום השנה שכתובה בראש שלי (אחרי in somniphobia ו eternal turn of the wheel כמובן)אבל נחכה ונראה, צריך לצאת גם ה-T.O.O.H החדש וגם ה BTBAM החדש וה rush החדש ואולי פורקיופיין חדש (מקווה שזה יהיה השנה) ועוד מיליון אחרים....

Naevus - Man in a Ditch
- Axxon N
- דרימיסט-על
Pleasure Forever - Alter
לשמוע pleasure forever לפני בגרות זה ה-דבר
לשמוע pleasure forever לפני בגרות זה ה-דבר

- AlucarDT
- דרימיסט-על
steven wilson - raider ii
מאלבום ההופעה Catalogue - Preserve - Amass...וואו הקטע הזה בלייב נשמע פצצה! כמו כל שאר הקטעים..
מאלבום ההופעה Catalogue - Preserve - Amass...וואו הקטע הזה בלייב נשמע פצצה! כמו כל שאר הקטעים..

- AlucarDT
- דרימיסט-על
- Dreamthat
- דרימיסט שרוף
Opeth - Blackwater Park
ביחד עם זיו חח...
ביחד עם זיו חח...

- ofri17
- דרימיסט שרוף
Symphony X - Iconoclast
אחרי הכל זה אלבום די טוב, ואני חושב שהוא יהיה אפילו עוד יותר טוב בהופעה. בכל מקרה תהיה הופעה מעולה!
אחרי הכל זה אלבום די טוב, ואני חושב שהוא יהיה אפילו עוד יותר טוב בהופעה. בכל מקרה תהיה הופעה מעולה!
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
Silversun Pickups - It's Nice To Know You Work Alone
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
Ahvak - Vivisektzia (Vivisection ) .
אוקיי , שמיעה ראשונה ואני מהופנט .
אוקיי , שמיעה ראשונה ואני מהופנט .