מה אתה שומע עכשיו?

המקום שלכם לדיונים על כל מה שקשור לדרים ת'יאטר בפרט ומוסיקת הפרוגרסיב מטאל בכלל.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

Re: מה אתה שומע עכשיו?

שליחה על ידי Sentient 6 »

ofri17 כתב:כל הכבוד, אני מעריך אנשים כמוך. אני מתכנן גם מתישהו בעתיד כשאני באמת אקבל משכורת רצינית ואהיה עצמאי לקנות דיסקים שאני אוהב. כרגע יש לי איזה 20 דיסקים וקצת DVD אבל אל דאגה, זה יגדל :)
Ark - Burn The Sun
איפה שיש רצון יש דרך אבל הבעיה היא שאני לדוגמא עושה בחודש טוב 4 אלף ce la vei אז זה מאפשר לי בלחץ מטורף והרגשה לא נעימה בחשבון האשראי החודשי חמישה אלבומים אם השגתי עסקאות ממש טובות. יש לי 200 דיסקים בערך אני אהיה כנה איתך אני אוהב אותם אבל אני צריך להתאמץ ממש חזק כדי לזכור כל פעם שאני מסתכל עליהם שאם לא האובססיה הזאת אז אחת אחרת. אנשים משלמים כסף מטורף על מכוני כושר ומה לא שהם יכולים כביכול להשיג בלי אז פאק איט, זו האובססיה שלי. אני מאחל לך שיהיו לך את המשאבים לאפשר לכמה שיותר מוזיקאים לחיות בכבוד ולהמשיך לעשות את מה שהם אוהבים. לדעתי חשוב להבין את האלמנט השיתופי עם היוצרים, החוזה שאנחנו עושים איתם במידה רבה אבל זה כנראה עניין של מודעות שחבל שכמעט לא קיים באמת. רק איומים ופרסומות מיותרות כשאתה מכניס את הDVD לכונן. כמו תמיד, זה עניין של חינוך.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

גם אני הייתי מת לקנות 2000 אלבומים בשבוע ולנגן את כולם בו זמנית עם 2000 מערכות. אם היה לי מספיק כסף והיו מרשים לי "לבזבז" כלכך הרבה על דיסקים.
בקיצור, מבאס ביותר העניין, וההודעה שלך גורמת לי להרגיש רע מאוד.
".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
סמל אישי של משתמש
Dreamthat
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Dreamthat »

אך, כמה אני אוהב לקנות אלבומים. לעבור בכל החנות ואז לשבת ולהחליט איזה מבין 50 הדיסקים בידיך יכנסו לשקית שאיתה תצא מן החנות, יכול לקחת לי כמה שעות טובות. בגדול אני אוהב לקנות אלבומים שעוד לא שמעתי, ככה אני לא מרגיש שסתם בזבזתי כסף על חתיכת פלסטיק, לפחות בתקופות הכספים המצומצמת שלי. את רוב הדיסקים שלי אני גם מזמין מחו"ל, בקניות גדולות זה יוצא יותר משתלם.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

תמיד הסתכלתי על ליקוט בתור משהו כזה שעושים שנכנסים לחנות מוזיקה בחו"ל וצריך לנצל את כל מה שהיא מציעה תוך שעה, 10 אלף דיסקים ו200 פריטי מרצ'נדייס, בום יאללה לעבור על הכל ולנצל את הטירוף בשביל הדברים הכי נדירים שיש ועסקאות שאי אפשר להשיג בארץ.

בארץ אני מגיע עם תוכנית עבודה כאילו שזה הום סנטר, יש לי חור בקיר ובית מנורה שלא עובד והכלים לתיקון זה מאסטודון ואופת' נגיד, נכנסים, לוקחים והולכים.

thats how homeboy roles.
סמל אישי של משתמש
ofri17
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי ofri17 »

Vanden Plas - Christ O
אמא שלך כל כך טיפשה... היא מנסה לנגן The Dance Of Eternity עם מטרונום
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

otto von schirach - chopped zombie fungus
אני רגוע, לפחות לשעה הקרובה :)
בסמממה מווווווווווצ'ו.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ORFB8WSQdKI[/youtube]
".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
סמל אישי של משתמש
ofri17
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי ofri17 »

The Aristocrats - The Aristocrats
באמת יופי של אלבום. איזה באסה ששמעתי עליהם רק אחרי ההופעה :/
אמא שלך כל כך טיפשה... היא מנסה לנגן The Dance Of Eternity עם מטרונום
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

DT_Ziv כתב:otto von schirach - chopped zombie fungus
אני רגוע, לפחות לשעה הקרובה :)
בסמממה מווווווווווצ'ו.
[
ממש יפה מה ששמת ! אני זוכר שעומרי המליץ כאן עליו לפני איזה שנתיים ככה .

בכל אופן , לגבי מה שמתן אמר - זה בהחלט גורם לי להרגיש רע אבל זה לא שאני פונה באצבע מאשימה למתן אלא כלפינו , זללני המוזיקה . עדיין לא הגעתי להחלטה שאני מפסיק לגנוב מוזיקה (כי כן - למי שלא יודע זו גניבה ואין לי בעיה להודות בזה ), ויש לי חוב ארוך לאלוהים בנושא הזה . אז מבין כל הדברים שאני הולך כמו סרגל איתם - בזה אני עדיין לא . באמת כל הכבוד על היושר מתן - אני ממש מעריך אותך על זה . זה לא שאנ לא קונה דיסקים בכלל - יש מרץ' דיי פעם בחודשיים בתל אביב , שבו אני משלים פערים אבל אף פעם אני לא מצליח לכסות את כל הפער כי כמות הדיסקים שאני רוצה היא תלת ספרתית .

Nurse With Wound - June 17
סמל אישי של משתמש
AlucarDT
דרימיסט-על

שליחה על ידי AlucarDT »

ofri17 כתב:The Aristocrats - The Aristocrats
באמת יופי של אלבום. איזה באסה ששמעתי עליהם רק אחרי ההופעה :/
באמת באסה..אבל תתנחם בעובדה שהם מצלמים דיוידי בימים הקרובים :)
תמונה
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

חברה אני לא מאשים כאן אל תבינו אותי לא נכון אני לא מחפש לצאת צדיק או להרוס מישהו כאן. כמו שאמר עוזרי זה בין הבן אדם לאלוהים שלו מה הוא עושה עם הכוח שניתן לו ובזמנים כאלו אני חושב שאנחנו בתור הצרכנים צריכים להכיר בכוח שלנו להחזיק את האמנים שאנחנו אוהבים במרוץ בתקווה שהמצב ישתפר וגם אם לא. המציאות היא שאף אחד מאיתנו לא בדיוק שוחה בהרים של כסף וצריך לעשות עוד דברים בחוץ מלקנות דיסקים וזה לא שאפשר לבחור "בן מועדף" ולתת לו הכל אבל כן חשוב להפיץ את המסר, שמדובר כאן באנשים שבחרו להקדיש את החיים שלהם כדי להביא לנו אומנות וזו לא נדבה. אף אחד לא קבצן חוץ ממוזיקאים של ג'אז. פשוט תפיצו את המסר החיובי שזה לא הפחד מתאגידים גדולים והעורכי דין אלא האהבה. מוזיקה בעיניי זו מילה נרדפת לאהבה ועל האהבה גומלים באהבה. זה ללכת להופעות, להפיץ את הבשורה וגם לקנות את המוזיקה כי היום להקות חיות על מרצ'נדייס וכל דיסק הוא השקעה גדולה בעתיד של באמן שאתם אוהבים.

כולי תקווה שהכלכלה הגלובלית תשתפר והמצב ישתפר כי זה יעזור מאוד ללייבלים ולאמנים, ראינו מה קרה עם SPV, כמה להקות היו צריכות לחפש בית חדש אחרי זה. אי אפשר לעשות יותר מדי חוץ מלהישאר במרוץ ולקוות לטוב. זהו.
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

מצטער שלא הבהרתי את עצמי נכון, כשאמרתי שההודעה שלך עושה לי רע מאוד התכוונתי שאני מסכים איתך ושאני מרגיש רע עם עצמי שכמעט את כל המוזיקה שאני שומע אני מוריד, חלק מאוד מאוד קטן אני קונה וזה מצער אני מסכים. ואני משקיע עד כמה שאני יכול במוזיקה, לקנות דיסקים זה לא רק תגמול לאומנים זה גם כיף במחינתי וזה עושה לי טוב. אני מסכים איתכם לגמרי.
אני חושב שהאומנים בנתיים ייצטרכו להסתפק בתודה הענקית שאני מעביר להם באמצעות החושים הטלפתיים שלי ובאהבה האובססיבית שלי אליהם ובהזמנה פעם בחודשיים עד שאני אוכל לעשות הזמנות כל שבוע ואפילו יותר.

ברגעים אלה אני מעביר תודה טלפתית לגאונים האלה, שאני מקווה וייזדמן לי להגיד להם תודה פנים מול פנים עוד שבועיים או מקסימום לצעוק להם משהו שיביך אותי :)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FfP733RXza4[/youtube]
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

Tong Li - Dialogue
seby
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי seby »

הרבה BEARDFISH
סמל אישי של משתמש
AlucarDT
דרימיסט-על

שליחה על ידי AlucarDT »

david maxim micic - bilo 2.0
תמונה
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

הספליט של sigh ו kawir מ 94.
נשמע סבבה!
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

Nurse With Wound - July 24
captivating ..
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

Sunn O))) - Mocking Solemnity .
Mesmerizing ..
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

Ozerivarium כתב:Sunn O))) - Mocking Solemnity .
Mesmerizing ..
סחתיין! שמיעה ראשונה? flight of the behemoth אלבום אדיר!
ואני עדיין לא מוותר לך על grimmrobes live אתה חייב לשמוע אותו, פעם אחת שתשמע אותו ואתה כבר מתמכר :)
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

אוקיי .. שמע אחי , עם כל אלבום שאני שומע אני לא יכול שלא לתפוס את הראש מהתרגשות מחמת העובדה שההרכב הזה הוא הרבה יותר ממוזיקה . Flight of The Behemoth לדעתי זה אחד מהאלבומים הכי טובים שיצאו להם . המוזיקה שהם עושים במיוחד באלבום הזה היא ריטואל העלאת שדים אחד לאחד . החבר'ה האלו ייזכרו לאורך כל השנים שלי כי המוזיקה שלהם זה בגדר אלוהות .
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

אתה רק מצדיק את זה שאתה חייב לשמוע את grimmrobes live :)
שלח תגובה