אשכול סדרות טלוויזיה
- AlucarDT
- דרימיסט-על
- ויקי לוי
- דרימיסטית שרופה
Re: אשכול סדרות טלוויזיה
דיי!! לא לגלות... אני עוקבת דרך יס באמת עונה טובה.
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ג'ק באוור חוקר את סנטה
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X6yUCbqAGrg[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X6yUCbqAGrg[/youtube]

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
FlashForward יצאה לפגרה בצורה צפוייה להחריד. מפריע לי מאוד כמות החורים בסיפור הזה.
סקראבס עונה 9 בינתיים לא כל כך נוראה, פרק 4 אפילו צחקתי בקול בכמה קטעים.
סקראבס עונה 9 בינתיים לא כל כך נוראה, פרק 4 אפילו צחקתי בקול בכמה קטעים.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ראיתי עונה אחת של הסדרה הזאת Scrubs ומיציתי.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
מיצית?!
סדרה ממש טוב!!
אני עדין מחכה לעונה החדשה של "איך פגשתי את אמא"!!!
מתי זה מגיע ליס?!?!
סדרה ממש טוב!!

אני עדין מחכה לעונה החדשה של "איך פגשתי את אמא"!!!
מתי זה מגיע ליס?!?!

- AlucarDT
- דרימיסט-על
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
כן מיציתי את כל הבדיחות והקונספט אחרי עונה אחת. זה משעמם אותי באופן אישי.מיצית?!
סדרה ממש טוב!!
- Sentient 6
- דרימיסט-על
העונה השלישית של מטאלפוקליפס מצחיקה בטירןף XDDDDDD
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
"פאק יו, סיימון קאוול" - כתבה של שאול אדר, על המחאה החברתית שהצליחה לנצח את סיימון קאוול:
http://e.walla.co.il/?w=/216/1623915
http://e.walla.co.il/?w=/216/1623915
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
יופי של עונה שנייה של Damages!
מחכה לשלישית.
מחכה לשלישית.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Sentient 6
- דרימיסט-על
Stargate Universe בהפסקה. מישהו צופה? עידן?
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
כן.
החצי השני של העונה יהיה מעניין יותר, עכשיו שהם סיימו להציג את הרקעים לדמויות השונות.
Air, Time, Justice הם ההיילייטס של החצי-עונה עד כה.
Life היה הכי גרוע.
בתור אחד שצופה בסטארגייט כבר 12 שנים עכשיו אני מאוד מרוצה מהכיוון שלקחו עם יוניברס.
זה לא SG-1 ממוחזר, זה לא אטלנטיס. זה SG-1 טרי + Battlestar Galactica (סוג-של). וזה אחלה.
החצי השני של העונה יהיה מעניין יותר, עכשיו שהם סיימו להציג את הרקעים לדמויות השונות.
Air, Time, Justice הם ההיילייטס של החצי-עונה עד כה.
Life היה הכי גרוע.
בתור אחד שצופה בסטארגייט כבר 12 שנים עכשיו אני מאוד מרוצה מהכיוון שלקחו עם יוניברס.
זה לא SG-1 ממוחזר, זה לא אטלנטיס. זה SG-1 טרי + Battlestar Galactica (סוג-של). וזה אחלה.

- Sentient 6
- דרימיסט-על
אממ יש עוד פרק רקע שלם לראש אז לא בטוח. יש שם כמה דמויות ממש לא מוצלחות בינתיים לדעתתי ואישית אני בשיא הרצינות מקווה שהם או ישנו קצת תפאורה או יהרגו איזה חצי מהצוות שם כדי שיוכלו להתמקד בדמויות יותר חזקות כמו גריר למשל. כל הסטרס של המאבק הישדרות בהתחלה היה ממש טוב ואז ירד הקצב, צריכים לחזור לקצב טוב כזה.YtseJam כתב:כן. החצי השני של העונה יהיה מעניין יותר, עכשיו שהם סיימו להציג את הרקעים של הדמויות.
כן אומנם זה לכיוון של גלאקטיקה אבל זה משגע שאתה לא יודע ת'לכס מי עומד איפה. עם דמויות כמו גריר אתה מצפה שעם כל המזג הרע שלו הוא בשלב מסויים ירים את הראש ויתגלה בתור גיבור וטיפוס ממש חזק ועם סקוט אתה בהתחלה מקבל רושם שהוא בחור טוב ויהיה הגיבור אבל הוא נעלם בינתיים. אני מצטער אבל אני צריך איזשהו אוניל. בשתי הסדרות הקודמות אוניל תמיד היה ברומטר ויכל לנווט הכל אבל ביוניברס אין את זה בינתיים ויאנג הוא ממש לא אוניל. אולי זה כי הוא פשוט קצת מעצבן, לא יודע למה, אין כיוון אמיתי בינתיים וכל הסדרה הזאת בנוייה על היחסים והמתח בין הדמויות אז אתה צריך לחכות ולראות שאולי בשלב מסויים קלואי תתגלה בתור ציילונית או לא יודע מה.
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
אני חושב שזה בדיוק הרעיון. אין אוניל! יש מאפיינים של אוניל ודניאל כדי לשמור על ההומור. אבל אין Teal'c ואין קרטר (למרות.. שיש את אבני התקשורת ככה שבעיקרון יש את כולם אבל לא נכנס לזה
).
זה רק הקבוצה הקטנה הזו, תקועה איפה שהיא.
אני דווקא אוהב את זה שבהתחלה חשבנו "אוקי, אז סקוט הוא הבחור הטוב וגם יאנג, ועילי הוא חסר עמוד שדרה והקולונל השני הוא מנייאק בן זונה", אבל אז! כל היוצרות מתהפכות וכל מה שחשבת על האנשים האלו, משתנה. סקוט הוא לא כזה אחראי כמו שחשבנו, יאנג הוא ממש לא מי שחשבנו. עילי הוא דווקא בחור דעתן וחזק אופי ממה שחשבנו וכו' וכו'... וראש... ראש הוא סיפור שלם בפני עצמו! אז כולם משתנים, ואנחנו לאט לאט מגלים קווים נוספים לדמויות שלהם מפרק לפרק, עם מהפכים כמעט-מלאים, ואתה לא יודע מה לחשוב. וזה מה ששומר על הרצון לראות עוד ולגלות מה יתרחש. כל זה, עם כל המדע בידיוני וההיסטוריה המשותפת שהורגלנו אליהם כבר 12 שנים. פה הכיף, פה השוני מ- SG-1 ואטלנטיס שידעת בערך למה לצפות שמה. זה מה שהכותבים חיפשו לשנות.

זה רק הקבוצה הקטנה הזו, תקועה איפה שהיא.
אני דווקא אוהב את זה שבהתחלה חשבנו "אוקי, אז סקוט הוא הבחור הטוב וגם יאנג, ועילי הוא חסר עמוד שדרה והקולונל השני הוא מנייאק בן זונה", אבל אז! כל היוצרות מתהפכות וכל מה שחשבת על האנשים האלו, משתנה. סקוט הוא לא כזה אחראי כמו שחשבנו, יאנג הוא ממש לא מי שחשבנו. עילי הוא דווקא בחור דעתן וחזק אופי ממה שחשבנו וכו' וכו'... וראש... ראש הוא סיפור שלם בפני עצמו! אז כולם משתנים, ואנחנו לאט לאט מגלים קווים נוספים לדמויות שלהם מפרק לפרק, עם מהפכים כמעט-מלאים, ואתה לא יודע מה לחשוב. וזה מה ששומר על הרצון לראות עוד ולגלות מה יתרחש. כל זה, עם כל המדע בידיוני וההיסטוריה המשותפת שהורגלנו אליהם כבר 12 שנים. פה הכיף, פה השוני מ- SG-1 ואטלנטיס שידעת בערך למה לצפות שמה. זה מה שהכותבים חיפשו לשנות.

- Sentient 6
- דרימיסט-על
טוב בהמשך העונה יחזרו כנראה אינטריגות ממשלתיות וחייזרים רציניים ואז כנראה שהקצב יחזור להיות טוב יותר ויותר יוזר פרנדלי. ת'כלס אחרי מה שיאנג עשה יש מצב שמבחינת קארמה הוא יצטרך לשלם על זה ובגדול ואז הוא ממש יהפוך למעניין. שים לב מה שהוא לדעתי קצת דמיון בין הסדרה לסרט sunshine של דני בויל, מעבר לדבר הברור שהוא רוברט קרלייל, יש השפעה מאוד רצינית של הסרט הזה על הסדרה לדעתי. אני לא רוצה להיסחף עם ההשוואות אבל בסופו של דבר זה סטארגייט ולא lost וכמה שורות של ג'קסון או אוניל לא יחזיקו את הסדרה הזאת לטווח ארוך, היא צריכה לתפוס קצב משלה.
ד"א לדעתי אפשר להשוות את הסדרה במידה לsarah connor chroniclas מבחינת איך שהיא מנסה לשנות לך את התפיסה לגבי מה שאתה מכיר ורגיל אליו.
ראית בבילון 5 בזמנו?
ד"א לדעתי אפשר להשוות את הסדרה במידה לsarah connor chroniclas מבחינת איך שהיא מנסה לשנות לך את התפיסה לגבי מה שאתה מכיר ורגיל אליו.
ראית בבילון 5 בזמנו?
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
צפיתי ב-Sunshine אבל אני לא חושב שיש ממש משהו דומה?
ולגבי הדימיון בין הסדרות... סוג-של? אני לא רואה את זה ממש.
ב-SCC הראו לנו את הצד של הסייבורגים, צד נוסף בסיפור (שזה כמו שעשו ב"סרט" האחרון של BSG) ובעצם ניסו (או לא ממש, לא יודע) לשנות לנו את התפיסה ברמת הסיפור. ב-SGU מראים לנו באופן ברור יותר את המורכבות והצדדים השונים שיש לבני אדם, יותר דרמה, וכאן השוני הגדול מהסדרות הקודמות. כן?
יש מישהו שלא ראה בבילון 5?
אבל אם לומר את האמת - אני זוכר רק במעורפל. אני לא עקבתי אחר בבילון כמו שעקבתי אחר סטארגייט או מסע בין כוכבים (כל הסדרות-בת של שתי הסדרות הללו).
ולגבי הדימיון בין הסדרות... סוג-של? אני לא רואה את זה ממש.
ב-SCC הראו לנו את הצד של הסייבורגים, צד נוסף בסיפור (שזה כמו שעשו ב"סרט" האחרון של BSG) ובעצם ניסו (או לא ממש, לא יודע) לשנות לנו את התפיסה ברמת הסיפור. ב-SGU מראים לנו באופן ברור יותר את המורכבות והצדדים השונים שיש לבני אדם, יותר דרמה, וכאן השוני הגדול מהסדרות הקודמות. כן?
יש מישהו שלא ראה בבילון 5?
אבל אם לומר את האמת - אני זוכר רק במעורפל. אני לא עקבתי אחר בבילון כמו שעקבתי אחר סטארגייט או מסע בין כוכבים (כל הסדרות-בת של שתי הסדרות הללו).
- Sentient 6
- דרימיסט-על
טוב אולי סתם אני נסחף בגלל הקטע שהספינה נטענת משמשות אבל יש שם המון סצינות שמזכירות לי את הסרט ההוא.
בבילון 5 הייתה מופת של story telling, ברמה הכי גבוהה והמון סדרות כמו חלל עמוק 9 למשל שנגמרה כמה שנים אחרי מאוד הושפעה ממנה בסוף, כל פרט קטן משתלב לתמונה שהרעיון שלה הוא בסופו של דבר מיליון שנים מבחינת סרגל הזמן שבסדרה. הסוף של גלקטיקה מאוד מאוד הזכיר לי את בבילון 5. הסדרה הזאת פשוט הראתה איך לכתוב בצורה אפית, חכמה ומעניינת והיא הצליחה מאוד ב5 עונות שלה. הקרינו אותה שוב בהוט זון לפני כמה חודשים ואני קיבלתי פלאשבק מטורף, אחת הסדרות הכי טובות אי פעם. ממליץ לך לראות שוב.
מעבר לזה מבחינת הפקה בבילון היא דוגמה לכל מה שבא אחרי איך לבנות הפקה זולה עם תוצאה שהיא בקנה מידה ענקי שזה דבר שמאוד חשוב היום לכל סדרת מד"ב.
בבילון 5 הייתה מופת של story telling, ברמה הכי גבוהה והמון סדרות כמו חלל עמוק 9 למשל שנגמרה כמה שנים אחרי מאוד הושפעה ממנה בסוף, כל פרט קטן משתלב לתמונה שהרעיון שלה הוא בסופו של דבר מיליון שנים מבחינת סרגל הזמן שבסדרה. הסוף של גלקטיקה מאוד מאוד הזכיר לי את בבילון 5. הסדרה הזאת פשוט הראתה איך לכתוב בצורה אפית, חכמה ומעניינת והיא הצליחה מאוד ב5 עונות שלה. הקרינו אותה שוב בהוט זון לפני כמה חודשים ואני קיבלתי פלאשבק מטורף, אחת הסדרות הכי טובות אי פעם. ממליץ לך לראות שוב.
מעבר לזה מבחינת הפקה בבילון היא דוגמה לכל מה שבא אחרי איך לבנות הפקה זולה עם תוצאה שהיא בקנה מידה ענקי שזה דבר שמאוד חשוב היום לכל סדרת מד"ב.