מה אתה שומע עכשיו?

המקום שלכם לדיונים על כל מה שקשור לדרים ת'יאטר בפרט ומוסיקת הפרוגרסיב מטאל בכלל.
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

Re: מה אתה שומע עכשיו?

שליחה על ידי Ozerivarium »

חחח סתם צחקתי . ניסיתי להזין '' . '' במנוע חיפוש של RYM וזה עבד . ולגבי wolf eyes יש את burned mind שהוא הכי מצליח . מעבר לזה אין לי שמץ :-) . Wolf eyes זה הרכב שמשום מה תמיד נדמה לי שלא מזכירים הרבה בגלל שהם נחשבים ל'מיינסטרים' , אבל פאק איט זה מוצדק כי הם באמת מדהימים . אגב הם אפילו הריצו כמה מיצגי סאונד, תזכיר לי לשלוח לך קישור .
לילה טוב !
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

אה חשבתי היית רציני בקשר ל . חחח
כן ברור את burned mind שמעתי גם די הרבה פעמים והוא אדיר אני מסכים, אבל אי אפשר להשוות בכלל בינו לבין human animal...
למי איכפת מה מיינסטרים ומה לא... זה שרני זגר לא מזכיר אותם זה כי הם לא חתומים בלייבל שלו... :)
למה הכוונה במיצגי סאונד? סרטון ביוטיוב כאילו?
".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

אה שמעת אותו ? איזה יופי .. לא ידעתי שהבחירה שלי הייתה כל כך מוצלחת . Human animal האלבום היחיד ששמעתי . אני בכל זאת אתן ספין למה שהזכרתי . לגבי המיצגים - מצאתי איזה בלוג שמראה תמונות שלהם . חייב להראות לך , מחר אני אחפש דרך המחשב (אני כרגיל על הפלאפון) . בקשר לרני - יש לו איזה שריטה בראש כפי שאתה יודע למיינסטרים . גם במיינסטרים של הלא מינסטרים . אז שיבושם לו (גם מ kevin drumm הוא לא מתלהב . טוב נו בטח עם השיתוף שלו עם john wiese הוא כן מסתדר - rateyourmusic.com/artist/kevin_drumm_and_john_wiese )
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

כן human animal אלבום מההכי טובים שלהם ששמעתי לפי דעתי!

שומע עכשיו:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CVVfuGuolD0[/youtube]

עוד להקה שאתה חייב להקשיב לה, מקווה שאין לך בעיה עם הונגרית ועם הונגרים בכלל :)
".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

בואנה זה ממש מוכר ! מה זה ? :-)
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

thy catafalque :)
זה השיר האהוב עליי שלהם, יש מצב שהשמעתי לך אותו פעם.. אחת הלהקות האהובות עליי!
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

מקווה שהקשבת למה שאני שומע עכשיו . זו הפעם ה50 שאני שומע את היצירה המדהימה הזו של Elliot Goldenthal לסרט הנוסע השמיני . כשאין לי מקום בנגן אני מוחק דברים ששמעתי הרבה זמן וגם האלבום הזה היה מיועד למחיקה , העובדה שהוא פשוט מדהים אותי כל פעם מחדש , ותמיד כשאני מאזין לקטעים ההתרגשות שלי מתכפלת כשאני רואה בדמיון שלי את הסצינות מהסרט . אני פשוט לא יכול לתאר לך כמה אני אוהב את הפסקול הזה . יש בו מוזיקה קלאסית שמקפיאה לי את הורידים מרוב פחד . האיש הזה הוא מלחין לכל דבר ויכול לעמוד בגאון עם מלחינים מודרניים אחרים . ועכשיו גם אותו אכניס לאלבומי 5 כוכבים . תן שמיעה דחוף לזה אם לא שמעת (לא זוכר מה אמרת לי) , ותשמע את agnus dei .
כמובן שאין טעם להבין את הפסקול אם לא רואים את הסרט , אבל אני מתאר לעצמי שראית אותו לא פעם ולא פעמיים .
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

לא לא ראיתי :(
יש לי על המחשב את הנוסע השמיני הראשון שיצא מ 1979, לא יודע אם זה אותו סרט של הפסקול אבל אני כבר מת לראות את זה ויצא שהוא אצלי על המחשב בערך חצי שנה כבר ואני פשוט לא הספקתי לראות אותו גם כי לא היה לי זמן וגם כי כל פעם צץ לו סרט אחר שאני מת לראות יותר. אז אני מקווה שבשבוע הקרוב אני אצפה בו, עכשיו כשכבר נשארה רק בגרות אחת יהיה לי מספיק זמן בשבוע הזה :)
ויש לי את הפסקול על המחשב כבר שמעתי אותו פעם או פעמיים, ולא ממש התחברתי, אבל זה כי באמת לא ראיתי את הסרט אז זה לא ממש אומר לי הרבה...
ואני גיליתי שככה זה, אותה ההרגשה בזמן שאתה שומע מוזיקה בפעם הראשונה, ככה אתה תרגיש בפעמים הבאות שתשמע את המוזיקה הזו, אם ההרגשה מספיק חזקה כדי להיחרט לך בזכרון ובתת-מודע כמובן. זה כמו שאני תמיד מתרגש כשאני שומע שירים או קטעים שהיו ב mr. nobody שזה אחד הסרטים האהובים עליי, זה כאילו מחזיר אותי לאותה הרגשה שהרגשתי כשצפיתי בסרט עצמו.

biomechanical - cannibalised
עוד אלבום מושלם! למרות שלהפתעתי הרבה מאוד אנשים שונאים את האלבום הזה משום מה...
סמל אישי של משתמש
ofri17
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי ofri17 »

Between The Buried And Me - The Great Misdirect
מופתי
אמא שלך כל כך טיפשה... היא מנסה לנגן The Dance Of Eternity עם מטרונום
סמל אישי של משתמש
AlucarDT
דרימיסט-על

שליחה על ידי AlucarDT »

ulver - wars of the roses
תמונה
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

Elliot Goldenthal - Adagio
האיש הזה גאון, והפסקול הזה מנציח אותו ואת דיוויד פינצ'ר.
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

conception - in your multitude
פרוג/פאוור מטאל אדיר ביותר! אלבום גאוני!
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

streicher - war without end
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

יאללה שיגיע כבר יום שני!!! :waiting: :D :party: :metal:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EAhACISiMJk[/youtube]
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

old - lo flux tube
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

Unsane - Ha Ha Ha
ציפיתי ליותר ... כנראה שאני לא איש Hardcore punk אחרי הכל
סמל אישי של משתמש
NamelessATM
דרימיסט-על

שליחה על ידי NamelessATM »

Beastie Boys - Paul's Boutique
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

Ozerivarium כתב:Unsane - Ha Ha Ha
ציפיתי ליותר ... כנראה שאני לא איש Hardcore punk אחרי הכל
זה לא הארדקור פאנק אח שלו.. זה נויז רוק, ולא סתם, אחת הלהקות הכי טובות בז'אנר :)

white noise - an electric storm
ונאמר WTF?!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=e_VXBRf0Z9c[/youtube]
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

אני מכיר להקות נויז רוק מעולות . אבל השילוב של זה עם הארדקור פאנק לא עושה לי את זה . מרגיש לי חלול מדי . בכל זאת - אני אבדוק את כל האלבום לכשיבוא . בינתיים הקטע הבא מפחיד ואפילו מצחיק , תלוי איך מסתכלים על זה :
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... mfagyc28w0
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

לא זה לא הארדקור פאנק, אתה מתבלבל כי זה נויז רוק עם שירת פוסט-הארדקור... והאלבום החדש ממש אדיר! אם כבר אתה מנסה אותם אז תשמע משהו משלושת האלבומים הראשונים שלהם, אלבומים משובחים אחד אחד. ותנסה גם את occupational hazard, שמהמעט פעמים ששמעתי אותו (אולי פעם או פעמיים), הוא אלבום מעולה, הם משלבים שם גם נויזקור אז נראה לי שיותר תאהב אותו :)
והקטע של KTL אכן מפחיד, אני זוכר אפילו יש איזה קטע שהאיש הצרפתי הזה שמדבר, נהיה לו קול ממש ממש צפרדעי ו"חורק" כזה, שזה כבר ממש עושה צמרמורות.
שלח תגובה