אשכול סדרות טלוויזיה
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Re: אשכול סדרות טלוויזיה
בבילון 5 הייתה אכן מופת. שונה מהותית ממסע בין כוכבים. אני עדיין מחפש סדרת מד"ב ברמה הזאת ואני לא מוצא. (או אפילו ברמה של מב"כ for that matter)
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
סדרה מקורית ומעולה, העונה השלישית מתחילה ב-25 לינואר בארה"בDivineComedy כתב:יופי של עונה שנייה של Damages!
מחכה לשלישית.

- AlucarDT
- דרימיסט-על
-
- בריל!
יש כזאת וקוראים לה באטלסטר גלקטיקה, לדעתי היא הסדרה הכי טובה שראיתי במדע בדיוני אי פעם!DivineComedy כתב:בבילון 5 הייתה אכן מופת. שונה מהותית ממסע בין כוכבים. אני עדיין מחפש סדרת מד"ב ברמה הזאת ואני לא מוצא. (או אפילו ברמה של מב"כ for that matter)
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
Rise up and take the power back!!!
- Greenburger
- דרימיסט-על
באטלסטר גלקטיקה די שונה מבבילון לדעתי, מבחינת סוג הסיפור ואופי הסדרה. למשל בטלסטאר לא ממש נכנסת לסיפורים הרגילים של סדרות מד"ב, שיש כל מיני גזעים של חייזרים והמלחמות ביניהם, ומראה ספינות חלל מתקדמות עם רובי לייזרים וטורפדו פוטונים ודברים כאלה.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- Sentient 6
- דרימיסט-על
גלקטיקה סדרה מעולה שעושה הרבה דברים מיוחדים בפני עצמה אבל בת'כלס היא למדה לעשות את זה מבבילון 5 של ג'יי מייקל סטרזינסקי שלמד את זה מג'ין רודינברי שיצר את מסע בין כוכבים ופיליפ קיי דיק שנתן השראה להרחבת הקאנון של הסדרה והסוף שלה שמשאיר את הקהל לבכות לעוד.ufomatan כתב:יש כזאת וקוראים לה באטלסטר גלקטיקה, לדעתי היא הסדרה הכי טובה שראיתי במדע בדיוני אי פעם!DivineComedy כתב:בבילון 5 הייתה אכן מופת. שונה מהותית ממסע בין כוכבים. אני עדיין מחפש סדרת מד"ב ברמה הזאת ואני לא מוצא. (או אפילו ברמה של מב"כ for that matter)
קאנון שנתמך ותומך בקהל מעריצים, זה כל ההבדל בין עוד סדרה לבין סדרה אגדית, כמו סטאר טראק, סטאר וורס, היילו ששבר את כל הגבולות מבחינת משחקי וידאו. קונספטים שהגיעו לגודל הקאנון וההצלחה של שר הטבעות בחלק מזערי מהזמן שלקח לשר הטבעות. זה הסטנדרט האמיתי לדעתי.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
- Sunny
- דרימיסט-על
ניר אם לא ראית אז תנסה את 4400
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
Ziltoid the Omniscient.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
4400 קאלט בערך כמו בבילון 5... עדיין מחפש 
ושוב אני אומר שמאוד לא נוח לי עם ההשוואה של מסע בין כוכבים לבבילון 5. זה פשוט לא אותו הדבר בכלל. שניהם מצויינים אבל הvibe שלהם שונה לגמרי.
אתה זוכרים במסע בין כוכבים את הפרק The Traveller? זה אחד הפרקים היחידים שהיה להם את הvibe כמו לבבילון 5. היה משהו אפי ב5 שלא היה במסע בין כוכבים. ואם זאת אני לא יכול להגיד מי מהם יותר טוב.

ושוב אני אומר שמאוד לא נוח לי עם ההשוואה של מסע בין כוכבים לבבילון 5. זה פשוט לא אותו הדבר בכלל. שניהם מצויינים אבל הvibe שלהם שונה לגמרי.
אתה זוכרים במסע בין כוכבים את הפרק The Traveller? זה אחד הפרקים היחידים שהיה להם את הvibe כמו לבבילון 5. היה משהו אפי ב5 שלא היה במסע בין כוכבים. ואם זאת אני לא יכול להגיד מי מהם יותר טוב.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Sentient 6
- דרימיסט-על
כן זה שונה לגמרי, ת'כלס סטאר טראק תמיד הייתה על על ללכת לאיפה שאף אדם לא הלך מעולם, מדע מדויק ומסלולי זמנים ומציאות משתנים. בבילון 5 תמיד הייתה מכוונת לקרב האחרון נגד האופל והגורל של שרידן, גם כשהיה מדובר בהרחבות של לוח הזמן שלה, הזמן תמיד היה לינארי לפי מה שהצלחתי להבין. הכל סביב שרידן, דלן והסיירים. מסע בין כוכבים ת'כלס תמיד יכלה והלכה יותר ויותר רחוק וזה מה שעושה אותה חומר שרץ כבר יותר מ40 שנה.DivineComedy כתב:4400 קאלט בערך כמו בבילון 5... עדיין מחפש
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
זברה אתה כנראה מבין יותר ממני בזה, אבל אני גורס שסטאר טרק הייתה יכולה להיות משהו הרבה יותר מעניין אם היו נותנים לאליסון להמשיך עם הכיוון של "העיר בקצה הנצח". וזהו, אני סיימתי עם הודעותיי בנרד-ת'רד הזה. 

"The bigger the lie, the more they believe"
- Sentient 6
- דרימיסט-על
גם אם בלי קשר לכל הנושא הזה תמיד מכה שוב כשדוגמא ממש גסה תהיה הסרט עם הבורג. זה נחמד מדי פעם אבל זו הייתה טעות לתקוע את כל הסדרה במאבק נגד ההיסטוריה, יו נואו, זה שאפתני אבל היה תוקע את הסדרה ות'כלס הם פשוט לא יכלו להרשות לעצמם את זה מבחינת הפקה (בתסריט המקורי של הפרק היו פירטים חלליים ושטויות ובגלל זה שינו אותו לתוצר הסופי), מספיק אתה צריך לשבור את הראש על איך מתחברים כמה רצפי זמן שונים. זה נחמד מדי פעם אבל זה היה ממש מבאס אם הסדרה הייתה מתמקדת בזה. עדיף לתת להם ללכת בעוז למקומות אשר אף אדם לא היה בהם.Mars Volter כתב:זברה אתה כנראה מבין יותר ממני בזה, אבל אני גורס שסטאר טרק הייתה יכולה להיות משהו הרבה יותר מעניין אם היו נותנים לאליסון להמשיך עם הכיוון של "העיר בקצה הנצח". וזהו, אני סיימתי עם הודעותיי בנרד-ת'רד הזה.
שני דברים!:
א' זה היה די מצחיק כשבונז הזריק לעצמו את התרופה באותו הפרק.
ב' הסדרה הזאת הייתה מצחיקה. אנדרואידים מהכוכב בוץ. חיחי.
ג' נראה שהפתרון לכל דבר ביקום הוא לחטוף את קירק. אני לא מסכים.
זהו.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ניר, פרק חדש בעקרות בית נואשות 

- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
סוף כל סוף חזרו להן סדרות טלוויזיה.
אתמול שודרו פרקים 13 ו-14 של Heroes עונה 4.
ובשבוע הבא פרקים חדשים ל-House, Fringe, Castle, Criminal Minds, Mentalist, Leverage, Dollhouse, Sanctuary, Numb3rs
עוד שבועיים, פרקים חדשים ל-Burn Notice!!! ו-Supernatural, White Collar, Psych
ויש עוד.
סוף סוף שפיות!!
אה וגם:
שבוע הבא צ'אק חוזר לעונה 3.
שבוע אחרי כן מתחילה עונה 8 של 24 ובסופ"ש סוף כל סוף Caprica!! (סדרה-בת של Battlestar Galactica).
עוד שבועיים Damages עונה 3.
אתמול שודרו פרקים 13 ו-14 של Heroes עונה 4.
ובשבוע הבא פרקים חדשים ל-House, Fringe, Castle, Criminal Minds, Mentalist, Leverage, Dollhouse, Sanctuary, Numb3rs
עוד שבועיים, פרקים חדשים ל-Burn Notice!!! ו-Supernatural, White Collar, Psych
ויש עוד.
סוף סוף שפיות!!

אה וגם:
שבוע הבא צ'אק חוזר לעונה 3.
שבוע אחרי כן מתחילה עונה 8 של 24 ובסופ"ש סוף כל סוף Caprica!! (סדרה-בת של Battlestar Galactica).
עוד שבועיים Damages עונה 3.
- Greenburger
- דרימיסט-על
וואו, עידן, כל מה שאתה עושה זה לראות טלוויזיה.
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ולהיות בפורוםGreenburger כתב:וואו, עידן, כל מה שאתה עושה זה לראות טלוויזיה.

- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
תומר, אתה פשוט כל-כך חד אבחנה! שקלת פעם לשנות קריירה?
סתם צוחק. אתה לא.
סתם צוחק. אתה לא.

- Greenburger
- דרימיסט-על
אוף, חשבתי כבר לרכוש ציוד בלשות פרטית ולהציע את שירותי למשטרה...
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- Sentient 6
- דרימיסט-על
אתם רואים מה קורה בNBC?
הם פשוט התחלקו על השכל. כדי לפתור בעיה של רייטינג הם החליטו לדפוק גם את שלושת המגישים שלהם ובעצם להרוס מסורת בת 60 שנה. קונאן פירסם מכתב שבו הוא מודיע שהוא לחלוטין לא יעבור לאחרי חצות ושאין לו הצעות אחרות ות'כלס הוא מקווה שהנושא יפתר והוא ישאר בNBC. זה נזק תדמיתי מטורף לרשת הזאת ובסופו של דבר אני מאמין שלנו, אובראיין ופאלון יצאו מכל הסיפור הזה ענקיים.
הם פשוט התחלקו על השכל. כדי לפתור בעיה של רייטינג הם החליטו לדפוק גם את שלושת המגישים שלהם ובעצם להרוס מסורת בת 60 שנה. קונאן פירסם מכתב שבו הוא מודיע שהוא לחלוטין לא יעבור לאחרי חצות ושאין לו הצעות אחרות ות'כלס הוא מקווה שהנושא יפתר והוא ישאר בNBC. זה נזק תדמיתי מטורף לרשת הזאת ובסופו של דבר אני מאמין שלנו, אובראיין ופאלון יצאו מכל הסיפור הזה ענקיים.
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
מייקל סי הול (דקסטר) חלה בסרטן, כך התגלה היום. למזלו הסרטן התגלה בזמן וזהו סוג של סרטן שיש לו טיפול. הסרטן בשלבי נסיגה אחרונים.
http://news.walla.co.il/?w=/6/1632201
http://news.walla.co.il/?w=/6/1632201
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
החלמה מהירה!!!
Criminal Minds חזרה אמש בארה"ב, עם פרק הזוי במיוחד.
Criminal Minds חזרה אמש בארה"ב, עם פרק הזוי במיוחד.