מה אתה שומע עכשיו?

המקום שלכם לדיונים על כל מה שקשור לדרים ת'יאטר בפרט ומוסיקת הפרוגרסיב מטאל בכלל.
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

Re: מה אתה שומע עכשיו?

שליחה על ידי Axxon N »

לא שמעתי עליהם... אבל הזכרת את throbbing gristle, black flag ו whourkr שלוש מההרכבים האהובים עליי, בעיקר בלאק פלאג ות'רובינג גריסל. נשמע מעניין!

וגם החדש של אולד מן גלום נשמע מעניין! תודה!
אגב, אם אתה מחפש עוד סלאדג' אטמוספרי סטייל ניורוזיס, ממליץ לך על pelican (שהם גפי שידוע לך, מחלוצי הז'אנר)! ויש גם את buried inside שהם עושים סלאדג' אטמוספרי בסגנון ניורוזיס וקאלט אוף לונה אבל עם ווקאלז של מטאלקור אז אני לא בטוח שתאהב, אבל תנסה, למה לא? :)
ועוד הרכב אחרון חביב שאתה חייב לנסות אלה callisto, סלאדג' אטמוספרי כמו שתיארת את אולד מן גלום, מפיל ספינות ומרעיד בתולות! :D
".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
סמל אישי של משתמש
ofri17
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי ofri17 »

Devin Townsend - Ocean Machine
הוא כזה ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
אמא שלך כל כך טיפשה... היא מנסה לנגן The Dance Of Eternity עם מטרונום
סמל אישי של משתמש
ofri17
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי ofri17 »

Boris - Flood
זיו, אתמול סיקרנת אותי לגבי האלבום הזה כשסיפרת לי עליו... אני אתן לזה צ'אנס
אמא שלך כל כך טיפשה... היא מנסה לנגן The Dance Of Eternity עם מטרונום
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

אחלה המלצה ! סמוך על הבחור . זיו - אני אבדוק את ההרכבים שרשמת תודה אחוק . Atari teenage לפי מה שקראתי היו מושפעים מ alec empire שהמציא את המושג דיגיטל הארדקור ושעבד עם מרזבואו (מת לבדוק את השיתוף שלהם !) , והם לדעתי ההקבלה הקרובה ביותר ל whourkr בגרסת ההארדקור . מסוג הדברים שמתאים להיפסטרים הברלינאים מהאוגנדה לשמוע (בשיח ג'ראח).

c.c.c.c - sonic machine
כי כל השאר זה פופטיץ.
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

כל השאר זה אכן פופטיץ. שמעתי לפני כמה זמן כמה קטעים של עאלק empire ואני זוכר שהיה ממש טוב, אני באמת צריך לנסות איזה אלבום שלו. והוא עשה פרוייקט עם מרזבי אז כנראה שהוא מכובד הבחור.

biomech הוא ה-ענקקקקקקקקקקקקקקקקקק!! ;)

עופרי, שמח שאתה נותן לבוריס צ'אנס! אני חושב הלהקה הכי מגוונת שאני מכיר.
אני תמיד מתפקע מצחוק כשאני מגיע לסוף הקטע הראשון ב flood כי אני תמיד נזכר בהגדרה של עוזרי לקטע הזה - משחק הכדורסל חחחחח :P

LanternLight - The Goblin District
אפל ומיסתורי, כמו מסע לתוך יער חשוך וקסום עם אלפי גובלינים, גמדים ויצורים מוזרים. מגניב ביותר!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4SHbTn90gVA[/youtube]
".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

חחחחח כן אחי זה מתבקש בריבוע נצחי ,עדיין קצת קשה לעכל אותו אבל הוא בונה את השיטפון יפה ,הריף של הרצועה הראשון תמיד הזכירה לי ריף שלהקת מאת' רוק כמו ahleuchatistas היו מנגנים. ה-לההה-טרנלייט (לא העאלק אמפייר אבל גם) נהדר , נפלא ,מופתי אוונגארדי משבר גרזנים ומגרזן גזרים !
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

חחחחח מגרזן גזרים :haha: וואי ענק!!! מאמץ את הביטוי :cheers:
שמע, אחד הדברים שהכי הפתיעו אותי פה זה שהכותב של היצירה וגם זה שמנגן על כל האינסטרומנטים הוא תלמיד תיכון. הגעתי לזה דרך revolution666 מ-RYM, שהוא חבר של היוצר.

אמונה לא עוד - הדבר האמיתי
:yes:
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

השליך אותך היאורה הביטוי , שמח לשמוע !
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

שמח לשמוח! :)
אה סתכל בפרטי, הפתעה! :party:
סמל אישי של משתמש
AlucarDT
דרימיסט-על

שליחה על ידי AlucarDT »

dream theater - misunderstood
תמונה
סמל אישי של משתמש
AlucarDT
דרימיסט-על

שליחה על ידי AlucarDT »

מדהים.
תמונה
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

^+1

divina enema - under phoenix phenomenon
הווקאלז של האישה מעולים! וגם הקטעי ארקטורוס מעולים! בעצם הכל מעולה (חוץ מהווקאלז של הגבר, הוא נשמע כמו בובספוג חח)!
Black Rose Immortal
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Black Rose Immortal »

Periphery - Periphery II: This Time It's Personal
אחייי איזה אלבום חזק!
Do not turn your face towards me
Confronting me with my lonliness
You are in a forest unknown
The secret orchard
And your voice is vast and achromatic
But still so precious

תמונה
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

אני שמעתי אותו עכשיו.... אוי וויי
האלבום הקודם שלהם היה דווקא נחמד אבל זה כבר באמת מגוחך. וזה עצוב בשבילי, כי לכיוון הזה הולך המטאל, כמויות עצומות של להקות ואנשים נסחפים לדבר הזה. ואני זוכר את הלהקה שהייתה בתחילת ברוטאל לג'נד, שעשו בהתחלה ריף עצבני (משהו דג'נטי כזה) ואז הזמר התחיל לשיר וכל הלהקה הפכה מדת' מטאל עצבני לפופ גיי מעצבן... ואז אני זוכר שאמרתי, לההה המטאל לא יימשך לכיוון הזה (כי זה הראה את העתיד).. ועכשיו כששמעתי את האלבום הזה, לא רק שזה יהיה ככה, המטאל כבר שם וזה רק יחמיר אני מאמין.
אז בקשתי היא - אוזי בוא תציל אותייייייייייייי!!!!!!!!!! ואת המטאלללללל!!!!!!!!!!! ואת האנושות!!!!!!!

ועכשיו אני יכול להגיד... היום הזה הגיע:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Z7W864JuLsY[/youtube]

אני בהחלט מבין את אדי.
Black Rose Immortal
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

אוייי איזה דוגמא קיצונית אחי... יש הבדל עצום בין שירה מעט רגשנית ובין פופ גיי...
אתה רוצה להגיד שלהקות כמו Protest the Hero או Tesseract הם חלק מהמגמת גייז הזאת שלך? כי אני אישית מעדיף בהרבה סולנים כאלה מאשר סולנים כמו אוזי למשל- שהוא ממש לא זמר גדול כמו שעושים ממנו.
The secret orchard
But still so precious

תמונה
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

אני מודע לזה שהדעה שלי קיצונית, זו הדרך היחידה שאני יכול לבטא את הדעה שלי על האלבום... מצטער.
אז האלבום לא כ-ז-ה גרוע כמו שזה נשמע מהדוגמא שהבאתי.... אבל, זה מראה על מגמת ירידה עצומה, לזה התכוונתי.
נראה לי שפספסת את מה שהתכוונתי אליו... אני לא בא פה לרדת על שירה כזו של צרחות מטאלקור מדי פעם והרבה מאוד שירה "מעט רגשנית" ולא אמרתי שפריפרי זה פופ גיי (לא רק מבחינת השירה לפחות)... את זה אמרתי על הלהקה מברוטאל לג'נד.. אז רק אמרתי שלפי האלבום הזה של פריפרי אני כבר מאמין שלשם יגיע המטאל ושאני בטוח שלשם מושכות הלהקות מהסוג הזה כבר בימים אלה.
מה שכן התכוונתי אליו זה שהמטאל הדרדר, או ככה זה נשמע בשבילי לפחות. ואני לא מדבר רק על השירה (ואין לי בעיה עם שירה "מעט רגשנית" אני שומע הרבה מאוד להקות וז'אנרים עם שירה "מאוד מאוד מאוד רגשנית"). אטימות לז'אנר זה לא הנושא פה, אני לא אטום לשום ז'אנר ולשום סגנון שירה אני מבטיח לך, הנושא הוא הפחד שלשם יגיע המטאל ושלשם מושכת המוזיקה בימינו... שללהקות כבר נמאס מלנסות לחדש ו"לסכן את עצמן" בשביל באמת ליצור משהו מקורי משלהן (איך התחיל הז'אנר הזה את זוכר? הלא הם משוגע שאכן עשו מוזיקה שנוגדת את כל מה שהיה מקובל), הלהקות האלה מעדיפות ללכת עם המלודיות הדביקות, הריפים שכבר ממחזרים את עצמם, בלי שום טיפת ניסיון ליצור משהו שהקהל עוד לא שמע ושהקהל לא יידע איך לאכול. אז הם רוצים לזכות באהדה רבה, שיבושם להם, אותי זה לא קונה. אז זה לא רק לגבי השירה או הריפים אלא ה"רעיון" שעומד מאחורי כל להקה.. זה מה שחשוב לפי דעתי.
קח לדוגמא את AAL, radiation 4, sikth, kobong, coprofago, cloudkicker, chimp spanner, אלה להקות ואומנים שאתה שומע ואומר "פאאאאאקקקק את זה עוד לא שמעתי"... זה להקות ואומנים שלקחו את הדבר הענק הזה שנקרא מאת' מטאל ועשו ממנו מה שבא להם, לקחו את זה לצד שלהם, והוסיפו לנוסחא הזו דברים משלהם... והלהקות האלה הן רק דוגמא קטנה לעומת כמות המוזיקאים והלהקות שבאמת לוקחות את הז'אנר למקום שלהן, וזה נכון לגבי כל ז'אנר לפי דעתי.
אוזי הוא אגדה, ובכלל בלאק סבאת' הם אגדה. תאמין לי שאתה לא תאמין לי בשביל כמה ז'אנרים ותתי-ז'אנרים הם היו החלוצים. אבל זה לנושא אחר...
פרוטסט דה הירו, טסרקט ושאר החבר'ה האלה הם נחמדים מאוד, לא מת על זה אבל פורטרס לדוגמא היה אלבום מעולה. ועוד פעם הנושא פה הוא לא על אטימות לז'אנר.
בקיצור ולעניין, אני אישית לא אהבתי את האלבום הזה, וברור שאני אשמע אותו עוד כמה פעמים כדי לגבש דעה מלאה, אבל ממה ששמעתי בנתיים שמעתי הרבה הרבה פופ גיי (לא רק מבחינת השירה), המוזיקה מאוד שיטחית וממחזרת את עצמה... מה שכן, הנגנים מצויינים, אין ספק.
מצטער, אבל זו הדעה שלי בעניין, גם אם זה מעצבן אותך (ועוד הרבה אני מניח).. סורי :)
נערך לאחרונה על ידי Axxon N ב ש' יוני 30, 2012 12:35 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
AlucarDT
דרימיסט-על

שליחה על ידי AlucarDT »

devin townsend - by a thread - ghost

איזה דביל אני שלא חיפשתי את המארז הזה כשהייתי עכשיו בברלין..
תמונה
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

cop shoot cop - ask questions later
גאונים!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iGI6mbD0E9A[/youtube]
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

sigh - in somniphobia
:love:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MrqzTjJ82PM[/youtube]
Black Rose Immortal
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

DT_Ziv כתב:אני מודע לזה שהדעה שלי קיצונית, זו הדרך היחידה שאני יכול לבטא את הדעה שלי על האלבום... מצטער.
אז האלבום לא כ-ז-ה גרוע כמו שזה נשמע מהדוגמא שהבאתי.... אבל, זה מראה על מגמת ירידה עצומה, לזה התכוונתי.
נראה לי שפספסת את מה שהתכוונתי אליו... אני לא בא פה לרדת על שירה כזו של צרחות מטאלקור מדי פעם והרבה מאוד שירה "מעט רגשנית" ולא אמרתי שפריפרי זה פופ גיי (לא רק מבחינת השירה לפחות)... את זה אמרתי על הלהקה מברוטאל לג'נד.. אז רק אמרתי שלפי האלבום הזה של פריפרי אני כבר מאמין שלשם יגיע המטאל ושאני בטוח שלשם מושכות הלהקות מהסוג הזה כבר בימים אלה.
מה שכן התכוונתי אליו זה שהמטאל הדרדר, או ככה זה נשמע בשבילי לפחות. ואני לא מדבר רק על השירה (ואין לי בעיה עם שירה "מעט רגשנית" אני שומע הרבה מאוד להקות וז'אנרים עם שירה "מאוד מאוד מאוד רגשנית"). אטימות לז'אנר זה לא הנושא פה, אני לא אטום לשום ז'אנר ולשום סגנון שירה אני מבטיח לך, הנושא הוא הפחד שלשם יגיע המטאל ושלשם מושכת המוזיקה בימינו... שללהקות כבר נמאס מלנסות לחדש ו"לסכן את עצמן" בשביל באמת ליצור משהו מקורי משלהן (איך התחיל הז'אנר הזה את זוכר? הלא הם משוגע שאכן עשו מוזיקה שנוגדת את כל מה שהיה מקובל), הלהקות האלה מעדיפות ללכת עם המלודיות הדביקות, הריפים שכבר ממחזרים את עצמם, בלי שום טיפת ניסיון ליצור משהו שהקהל עוד לא שמע ושהקהל לא יידע איך לאכול. אז הם רוצים לזכות באהדה רבה, שיבושם להם, אותי זה לא קונה. אז זה לא רק לגבי השירה או הריפים אלא ה"רעיון" שעומד מאחורי כל להקה.. זה מה שחשוב לפי דעתי.
קח לדוגמא את AAL, radiation 4, sikth, kobong, coprofago, cloudkicker, chimp spanner, אלה להקות ואומנים שאתה שומע ואומר "פאאאאאקקקק את זה עוד לא שמעתי"... זה להקות ואומנים שלקחו את הדבר הענק הזה שנקרא מאת' מטאל ועשו ממנו מה שבא להם, לקחו את זה לצד שלהם, והוסיפו לנוסחא הזו דברים משלהם... והלהקות האלה הן רק דוגמא קטנה לעומת כמות המוזיקאים והלהקות שבאמת לוקחות את הז'אנר למקום שלהן, וזה נכון לגבי כל ז'אנר לפי דעתי.
אוזי הוא אגדה, ובכלל בלאק סבאת' הם אגדה. תאמין לי שאתה לא תאמין לי בשביל כמה ז'אנרים ותתי-ז'אנרים הם היו החלוצים. אבל זה לנושא אחר...
פרוטסט דה הירו, טסרקט ושאר החבר'ה האלה הם נחמדים מאוד, לא מת על זה אבל פורטרס לדוגמא היה אלבום מעולה. ועוד פעם הנושא פה הוא לא על אטימות לז'אנר.
בקיצור ולעניין, אני אישית לא אהבתי את האלבום הזה, וברור שאני אשמע אותו עוד כמה פעמים כדי לגבש דעה מלאה, אבל ממה ששמעתי בנתיים שמעתי הרבה הרבה פופ גיי (לא רק מבחינת השירה), המוזיקה מאוד שיטחית וממחזרת את עצמה... מה שכן, הנגנים מצויינים, אין ספק.
מצטער, אבל זו הדעה שלי בעניין, גם אם זה מעצבן אותך (ועוד הרבה אני מניח).. סורי :)
זה לא מעצבן אותי חלילה, ותאמין לי שגם לי יש הרבה ביקורת כלפי הרבה אמנים בעולם המטאל המודרני וכלפי סצינת הקור בכלל, אבל כמו בכל טרנד מוזיקלי - יש טוב ויש רע ואני נגד הכללות סטייל ״מי ששר ככה לא טוב״ (הבנתי שזה לא הנקודה שלך)... בכלל המטאל בימנו כן עובר שינוי פאזה אבל אני לא חושב שיש מה לדאוג מזה כי תמיד יהיו הרכבים טובים יותר ופחות.
The secret orchard
But still so precious

תמונה
שלח תגובה