ilai fields #7 כתב:חחח
מישהו יכול להסביר לי מה לעזאזל קורה שם?!?! אני שומע על זה יותר מידי דיבורים ואני לא מבין מה קורה...
הנה תראה איך בפעם הראשונה אני מסביר משו בת'כלס!
לפני 7 חודשים קונאן קיבל את הטונייט שלו שהובטחה לו לפני 6 שנים. הוא החליף את לנו שעבר להיות לפניו ב9 וחצי נדמה לי עם תוכנית חדשה.
הרייטינג שלו לנו הסריח מה שגרר את קונאן לרייטינג בעייתי וNBC החליטו שהם יפתרו את הבעיה של לנו על ידי זה שהם יעבירו את לנו ל11:35 ואת הטונייט שואו של קונאן ל12:05 שזה לא הגיוני כי הטונייט שואו קיימת מאז שנת 1954.
קונאן בעצם יאבד את הקהל והמשבצת פריים טיים שהובטחה לו בשביל ש-לנו יוכל לשרוד. קונאן לא היה מוכן לזה והוא התגושש עם NBC דרך מונולוגים עצבניים ודרך עורכי דין ועכשיו סוכם שקונאן יעזוב את NBC עם פיצויים של 45 מיליון דולר (12 מיליון לצוות שלו של 200 איש שעקרו ללוס אנג'לס בשביל להפיק את התוכנית) ובספטמבר הוא יוכל לחזור לשדר בכל רשת אחרת. לנו יחזור לשעה הקודמת שלו ויצא פוץ לא נורמלי, NBC ספגו פגיעה כספית ותדמיתית מטורפת ועכשיו נראים כמו הזבל של הזבל וקונאן יכול כרגע להחליף את אובמה עם הפופולריות שלו וכנראה יעבור לFOX או יככב בסרט פורנו בשם conan the gangberian.
לסכם את זה במשפט אחד יהיה "The Tonight Show at 12:05 simply isn’t the Tonight Show."
להסביר את הבחירה של אמריקה תהיה "I'm with coco!" אבל זה כבר פחות תורם.