סוף סוף!!! התגשמות חלום (נוספת)!!! מטאליקה!!!
- moonchild
- דרימיסטית שרופה
Re: סוף סוף!!! התגשמות חלום (נוספת)!!! מטאליקה!!!
^ כל הכבוד על האוסף
אני הצטרפתי לקבוצה ולו רק בשביל להביע את ההתנגדות שלי למחירים המוזמים האלה
אני הצטרפתי לקבוצה ולו רק בשביל להביע את ההתנגדות שלי למחירים המוזמים האלה
Love is an act of blood and Im bleeding
A pool in the shape of a heart... My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone
Work to live. Another tear, another bleeding
Every day another price to pay. I pay and bleed
Therefore I consider leaving. But this land forces me to stay
A pool in the shape of a heart... My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone
- Dead
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
מעניין איזה "מבצע לזמן מוגבל" הם מתכננים. בטח האינטרנט והטלפונים יקרסו 
מגניב שזה עשה כזה הדים גם בעולם.

מגניב שזה עשה כזה הדים גם בעולם.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
גם אם המפיקים יורידו מחירים ל-290 ש"ח - כל הכבוד על היוזמה.
משום מה אני לא רואה מעריצים של קובי פרץ, שמופע בנוקיה שלו שווה מבחינת עלויות לסט גיטרות של קירק (והוא גם גובה 250 ש"ח), צעד כזה.
משום מה אני לא רואה מעריצים של קובי פרץ, שמופע בנוקיה שלו שווה מבחינת עלויות לסט גיטרות של קירק (והוא גם גובה 250 ש"ח), צעד כזה.

"The bigger the lie, the more they believe"
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
http://www.gad-oron.co.il/metallica/
אולי! המחירים החדשים.. זה מה שנמכר למטקלאב..
990 לגולדן במקום 1200
490 במקום 900 לסילבר!!!
490 במקום 600 לברונז!!!
לישיבה גם ירד.. אבל השאירו את ה300 ליציאים הרחוקים.. כרטיסי העמידה תגמר תוך יומיים לדעתי!! לא להיות אדישים..
אולי! המחירים החדשים.. זה מה שנמכר למטקלאב..
990 לגולדן במקום 1200
490 במקום 900 לסילבר!!!
490 במקום 600 לברונז!!!
לישיבה גם ירד.. אבל השאירו את ה300 ליציאים הרחוקים.. כרטיסי העמידה תגמר תוך יומיים לדעתי!! לא להיות אדישים..
- Dead
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
טוב, לכל הספקנים נא להכנס לקבוצת המחאה
זה מה שפורסם ע"י מארגני המחאה
אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה פאקקקקקקקקקקקקקקק
זה מה שפורסם ע"י מארגני המחאה
אלה המחירים החדשים http://www.gad-oron.co.il/metallica/Friends, I’m shaking with excitement as I’m writing this. After a 4 day campaign, tens of news items about us worldwide, over 6000 supporters and numerous media interviews we can say that we did it! We won!
This afternoon, Or & Tomer Mussman met with Mr. Gad Oron, the promoter’s representative and reached an agreement about a significant drop in ticket prices.We would like to personally thank Metallica and their management for directly helping us with reaching our goal and reducing the prices.
We are officially asking each and every one of you to stop the boycott, and come and enjoy Metallica’s concert with us on May 22.
We want to thank each and every one of you who made their contribution to our successful campaign by joining, signing the petition, or sending links from and to the media everywhere and helping our voice to be heard and echo all around the world.
We want to thank the producers, Metallica members and management who were willing to talk to us
אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה פאקקקקקקקקקקקקקקק

-
- דרימיסט-על
400 הייתי לוקח... 500 זה כבר סיפור אחר. מתלבט.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אפשר כבר להזמין דרך האתר הזה? או שזה preorder? או שזה רק לקלאב?
בכל מקרה הוא לא מאובטח ודורש כרטיס אשראי...
בכל מקרה הוא לא מאובטח ודורש כרטיס אשראי...
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Dead
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
אני חושב שזה לחברי המט-קלאב, אבל הייתי רוצה לקבל הבהרה בנושא מלאן
ב500 ש"ח אני שם בלי לחשוב בכלל. יותר 10 שנים אני מחכה לזה
ב500 ש"ח אני שם בלי לחשוב בכלל. יותר 10 שנים אני מחכה לזה

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
בהסתכלות אוביקטיבית, 500 ש"ח זה שווה. 1000 ש"ח זה עדיין הרבה, והגולד רינג לא כזה קטן לפי האיור.
אני אקח את הישיבה מהקטגוריה הראשונה ב490.
אני אקח את הישיבה מהקטגוריה הראשונה ב490.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
עובדים עליכם בעיניים. דפקו מחירים גבוהים, ראו שיש חרם אז הורידו קצת את המחיר כדי לתת לאנשים הרגשה טובה שהם "ניצחו". עדיין מחירים מופקעים ולא מוצדקים, אל תיכנעו לסחטנות!
-
- דרימיסט מתחיל
כל הכבוד למפיקים, לא על זה שהם הורידו מחירים, אלא על זה שהם השתמשו פה באחד הטריקים השיווקים הכי עתיקים בספר, רק על קהל של אלפים.
זה אולי ישמע לכם קונספירטיבי, אבל מה שהמפיקים עשו נקרא "דלת בפרצוף", טקטיקה ידועה בפסיכולוגיה חברתית שמשרתת הרבה אנשי מכירות.
המפיקים פירסמו מחירים לא ריאליים, אסטרונומיים, כאשר הם מראש יודעים מה המחירים האמיתיים עבור ההפקה שלהם. המחירים היו מוגזמים מראש כדי לעורר התנגדות, מחאה, חרם ומה לא. הדלת נטרקה לפרצוף. הם נתנו לקהל הלקוחות שלהם לצבור את הזעם במשך שבוע, להתחמם על אש קטנה.
ואז, הם הגיעו ל"פשרה", גילו המון נחמדות, הורידו את המחירים, לכאורה. בעצם, הם הגיעו למחיר האמיתי אותו הם תיכננו מראש. ומה יצא להם מזה? כעת, הם נתפסים כמפיקים שמקשיבים לקהל, שמוכנים לבוא לקראתו, נחמדים ולארג'ים. הקבוצה שהחרימה אותם כעת מעודדת את האנשים לבוא להופעה, במחירים החדשים. וזה השוס הגדול של הטריק. תחשבו על המחיר עכשיו.
990, זה מחיר גבוה, אבל יחסית ל1200, אותו מחיר ששרף לכם את המוח במשך שבוע זה פתאום נשמע נורא אטרקטיבי. כנ"ל לגבי 490. מה זה כבר לעומת 900? כסף קטן... הכל יחסי. תחשבו מלכתחילה איך הייתם מגיבים אם הייתם שומעים את המחירים האלו...
הדלת נטרקה בפרצוף, ולאחריה אגרוף בכתף הוא כבר לא כזה משמעותי.
אז המפיקים יצאו גדולים, רחמנים, ומציגים מחיר שעכשיו נשמע פתאום אטרקטיבי. האנשים הטובים שהקימו את הקבוצה, בעצם היו כלי בידיה בתוך האסטרטגיה השיווקית החכמה הזאת.
אז.... שלא יעבדו עליכם.
זה אולי ישמע לכם קונספירטיבי, אבל מה שהמפיקים עשו נקרא "דלת בפרצוף", טקטיקה ידועה בפסיכולוגיה חברתית שמשרתת הרבה אנשי מכירות.
המפיקים פירסמו מחירים לא ריאליים, אסטרונומיים, כאשר הם מראש יודעים מה המחירים האמיתיים עבור ההפקה שלהם. המחירים היו מוגזמים מראש כדי לעורר התנגדות, מחאה, חרם ומה לא. הדלת נטרקה לפרצוף. הם נתנו לקהל הלקוחות שלהם לצבור את הזעם במשך שבוע, להתחמם על אש קטנה.
ואז, הם הגיעו ל"פשרה", גילו המון נחמדות, הורידו את המחירים, לכאורה. בעצם, הם הגיעו למחיר האמיתי אותו הם תיכננו מראש. ומה יצא להם מזה? כעת, הם נתפסים כמפיקים שמקשיבים לקהל, שמוכנים לבוא לקראתו, נחמדים ולארג'ים. הקבוצה שהחרימה אותם כעת מעודדת את האנשים לבוא להופעה, במחירים החדשים. וזה השוס הגדול של הטריק. תחשבו על המחיר עכשיו.
990, זה מחיר גבוה, אבל יחסית ל1200, אותו מחיר ששרף לכם את המוח במשך שבוע זה פתאום נשמע נורא אטרקטיבי. כנ"ל לגבי 490. מה זה כבר לעומת 900? כסף קטן... הכל יחסי. תחשבו מלכתחילה איך הייתם מגיבים אם הייתם שומעים את המחירים האלו...
אז המפיקים יצאו גדולים, רחמנים, ומציגים מחיר שעכשיו נשמע פתאום אטרקטיבי. האנשים הטובים שהקימו את הקבוצה, בעצם היו כלי בידיה בתוך האסטרטגיה השיווקית החכמה הזאת.
אז.... שלא יעבדו עליכם.
Madness is like gravity, all it takes is a little push
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
^
חשבתי על קונספירציה כזאת במיוחד לאור העובדה שהם "התקפלו" מהר... תכלס אם אלה היו המחירים ההתחלתיים אנשים היו צועקים גם.
חשבתי על קונספירציה כזאת במיוחד לאור העובדה שהם "התקפלו" מהר... תכלס אם אלה היו המחירים ההתחלתיים אנשים היו צועקים גם.
- Dead
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
אני חושב שרב האנשים לא היו צועקים אם מלכתחילה המחיר היה זהה למחיר הנוכחי.
אולי חלק קטן ממעריצים היה מתנגד, אבל בטוח שזה לא היה מגיע להד תקשורתי רב כפי שהיה.
אולי חלק קטן ממעריצים היה מתנגד, אבל בטוח שזה לא היה מגיע להד תקשורתי רב כפי שהיה.

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
מסכים איתך במאה אחוז.watcher כתב:כל הכבוד למפיקים, לא על זה שהם הורידו מחירים, אלא על זה שהם השתמשו פה באחד הטריקים השיווקים הכי עתיקים בספר, רק על קהל של אלפים.
אז.... שלא יעבדו עליכם.
-
- דרימיסט-על
^ +1. שכנעת אותי
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
- Greenburger
- דרימיסט-על
צודק חנן, רק שאני עדיין זועק- 990 ש"ח לשורות הראשונות???????
חבר'ה, הייתי באצטדיון בהופעה של דפש מוד... והייתי באיזור המוזהב, להגדרתם. אין הרבה מה לחפש באיזורים אחרים...
חבר'ה, הייתי באצטדיון בהופעה של דפש מוד... והייתי באיזור המוזהב, להגדרתם. אין הרבה מה לחפש באיזורים אחרים...
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
- moonchild
- דרימיסטית שרופה
איזורים אחרים בעמידה אתה מתכוון?Greenburger כתב:צודק חנן, רק שאני עדיין זועק- 990 ש"ח לשורות הראשונות???????
איך רואים מהמושבים ב category 1 יש לך מושג? כי אני מתבלטת בין הסילבר לבין המושבים, זה אותו מחיר כרגע.
Love is an act of blood and Im bleeding
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
- RemedyLane
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
עזבו משקפת זה גם באלכסון לבמה. הדבר היחיד שתקבלי מהמקום הזה זה צוואר תפוס.
זה פשוט בזיון כל ההופעה הזו.
וחנן ממש צודק בכל מה שהוא כתב. בסה"כ הם הורידו את המחיר ב200 ש"ח. גם כן לב גדול יש להם.
הם הולכים לעשות עלינו רווחים עצומים. אני מאוד מקווה שיהיה עוד חרם.
זה פשוט בזיון כל ההופעה הזו.
וחנן ממש צודק בכל מה שהוא כתב. בסה"כ הם הורידו את המחיר ב200 ש"ח. גם כן לב גדול יש להם.
הם הולכים לעשות עלינו רווחים עצומים. אני מאוד מקווה שיהיה עוד חרם.

He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly