הסטיה היחידה שעולה לי עכשיו לראש היא לנגן עד שממש ממש כואב לי באצבעות או שהעור מתחיל להיקרע קצת.
זה גורם לך להרגיש שבאמת עבדת.
אבל נראה לי שפלשקס כבר אמר משהו בסגנון..
ואז להוריד את העור עם השיניים
לא עילי, אני לא שונא אותך
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
זה משהו ממש מוזר שאני עושה, אין לי מושג למה או מתי ואיך זה התחיל..
אחרי שאני מסיים להתקלח אני מכוון את המים שיהיו הכי קרים, ושוטף את הגוף ככה 5 שניות..
זה באמת יעבוד כי התחושות של חום וקור בגוף הם בגלל הפרשי טמפרטורה ביחס לסביבה. לכן אם יצאת ממקלחת חמה אז אתה הרבה יותר חם ביחס לסביבה ולכן יהיה לך קר. בדיוק אותו דבר גם להיפך, אם תצא ממקלחת קרה אתה תרגיש טבעי לגמרי ומאוד נינוח.
ואני יודע בדיוק למה אתה עושה את זה... כי אתה כמוני! אתה אוהב להתקלח במים חמים בד"כ אבל בקיץ המצב קצת מעיק... אז לסיים עם מים קרים ממש נותן הרגשה טובה!
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
מים קרים מאוד אחרי מקלחת חמה מאוד לא מסתדר לי... זה... ישיר מדי, כמו טראומה לגוף.
אני מעדיף לצאת מתוך מקלחת חמה אל תוך חדר ממוזג (תודה לכם הורים יקרים על המקלחת צעד וחצי מהדלת).
חחח זה באמת בולמיה! רפואה שלמה!
יש לי אחת ממש חמורה. כשאני אוכל איזה קרלו או מעדן שוקולד אחר, אני חייב לאכול אותו בשיטתיות. זאת אומרת שאני מתחיל בפינות, לוקח כפית מכל פינה ואז כפית מהאמצע כדי ליישר את השיכבה וכן הלאה...
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
YtseJam כתב:מים קרים מאוד אחרי מקלחת חמה מאוד לא מסתדר לי... זה... ישיר מדי, כמו טראומה לגוף.
אני מעדיף לצאת מתוך מקלחת חמה אל תוך חדר ממוזג (תודה לכם הורים יקרים על המקלחת צעד וחצי מהדלת).
זה מזכיר לי משהו קיצוני אף יותר. בהרבה ספאים (as in Spa) בעולם (טוב אולי לא הרבה אלה רק אלה שבהם הייתי) יש קטע שליד הסאונה היבשה, שמים דלי מים קרים מאוד למעלה כזה שאתה שופך על עצמך עם חוט (כמו פעם ) ויש אומרים שזה מאוד בריא לצאת מהסאונה כשכל הנקבוביות שלך בגוף פתוחות, ואז לשפוך עליך מים קרים. זה הרגשה מוזרה, בחצי השנייה הראשונה אחרי שאתה שופך על עצמך את הדלי אתה לא יודע אם לצרוח או להתאבד, אבל אחרי עוד חצי שנייה זו הרגשה מדהימה
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."