meity כתב:סופ סופ אחרי כמעט חצי שנה בישבשת הזו לימצוא קפה טוב איכותי ונורמלי
ועוד בפרו
ואפילו יש להם שם אייסקפה ששני המקומות היחידם בדרום אמריקה שמצאתי את זה אצלהם זה פה בלימה ובנמל תעופה של סאבדור בברזיל
אין מאושרת ממני כרגע
דווקא פולי הקפה בברזיל אמורים להיות איכותיים לא ?
את יכולה לנסות להכין עם אבקת קפה , ומכשיר להכנת ברד , אני עשיתי את זה פעם
לא הפולי קפה הטובים בעולם נמצאים בקולומביה
גם בברזיל יש פולים בסדר
הבעיה היא מעבר לפולים הם פשוט לא יודעים להכין קפה טוב
הם לא יודעים להקציפ כמו שצריך ולא יודעים לטחון את הפולים
והחלב פה גרוע ולרוב זה בכל לא באמת חלב אלא מלבין או אבקת חלב
אבל עכשיו כל צרותי נפתרו יש פה סטארבאקס
לגבי האייסקפה
ברור אני תמיד סוחבת איתי מכשיר להכנת ברד וקרח במוצ'ילה
אתמול בערב הייתי לבד בבית ובאתי לשים את הדיסק של Sikth במערכת, והרדיו דלק בינתיים על גלי צה"ל וקרה משהו מאד מוזר -
שמעתי קטע שהיה (אם אני זוכר טוב) בשבע שמיניות שהלכו לתשע שמיניות שחזרו לשבעאו משהו כזה.. משקלים אסימטריים בתשע בערב בגלי צה"ל?
הורדתי מהיד את הדיסק של סיקת' והמשכתי להקשיב.השיר הזה היה ממש טוב, אבל לא זיהיתי אותו.. בסוף (אחרי עשרים דקות בערך של הקטע) התברר שזה היה Return to Forever, קטע מאלבום הLIVE החדש שלהם Returns. אז הPEACE פה זה כמה מגניב לגלות במקרה (ועזבו את העובדה שזה בפאקינג רדיו מיינסטרים) להקה אדירה.
נערך לאחרונה על ידי WhoIsMax ב ו' מרץ 27, 2009 9:06 am, נערך פעם 1 בסך הכל.
הנה משהו קטן, שדברים מהסוג הזה יכולים לעשות לי את היום.
אני גולש באיזה פורום של מוזיקה, ונכנסתי לאשכול של טיפים לגיטריסטים.... אז איזה מורה אחד סיפר שתלמיד שלו ביקש ממנו איזה קטע קצר ופצצתי, ואח"כ כשהוא השתלט עליו הוא השתמש בו בשביל להרשים כמה אנשים... הסיפור לא באמת חשוב.
אז מסתבר שהוא נתן לו סולו של פטרוצ'י
ענק
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
WhoIsMax כתב:אתמול בערב הייתי לבד בבית ובאתי לשים את הדיסק של Sikth במערכת, והרדיו דלק בינתיים על גלי צה"ל וקרה משהו מאד מוזר -
שמעתי קטע שהיה (אם אני זוכר טוב) בשבע שמיניות שהלכו לתשע שמיניות שחזרו לשבעאו משהו כזה.. משקלים אסימטריים בתשע בערב בגלי צה"ל?
הורדתי מהיד את הדיסק של סיקת' והמשכתי להקשיב.השיר הזה היה ממש טוב, אבל לא זיהיתי אותו.. בסוף (אחרי עשרים דקות בערך של הקטע) התברר שזה היה Return to Forever, קטע מאלבום הLIVE החדש שלהם Returns. אז הPEACE פה זה כמה מגניב לגלות במקרה (ועזבו את העובדה שזה בפאקינג רדיו מיינסטרים) להקה אדירה.
איזה יופי , טוב לדעת שיש שם אנשים שנותנים כבוד למוזיקה יותר מתוחכמת .
מזכיר לי שבשישי היתה תוכנית טובה ברדיו קול המוזיקה ( 91.8 בי-ם ) , והייתה שם מוזיקה די מעניינת - שילוב של מוזיקה אתנית - ערבית עם קלאסית . אני מת להשיג את זה . גיל <?
איזה יופי , טוב לדעת שיש שם אנשים שנותנים כבוד למוזיקה יותר מתוחכמת .
מזכיר לי שבשישי היתה תוכנית טובה ברדיו קול המוזיקה ( 91.8 בי-ם ) , והייתה שם מוזיקה די מעניינת - שילוב של מוזיקה אתנית - ערבית עם קלאסית . אני מת להשיג את זה . גיל <?
אוי על תגיד לי ששמענו את אותו הדבר...כי גם אני שמעתי משהו ממש מעניין ויכול להיות בסגנון שכתבת.
זה היה משהו כזה עם מקהלה וקצת תזמורת הייתה, ואולי היו כמה סולנים אני לא זוכר..זה? אם כן, זה באמת היה משהו מעניין בטירוף ששווה לנסות למצוא.
בכלל קול המוסיקה תחנה אדירה.
ilai fields #7 כתב:שעוד כ- 3 שעות אני רואה את עידו ונותן לו בראש! (שוב )
לביצ'ליסט (אין לי כח לעבור): בגלל הגב אני כנראה לא אשחק
אתה רוצה לחזור על זה?
אחד הנצחונות היותר מתוקים שהוא לי ולקבוצה. לא בגלל שזה על עילי (גם. קצת. ) אלה בגלל שזו על הקבוצה הזאת, על איך שהמשחק הלך לנו, על מה שהוא סימל והמטרה שלו בעיקר.
מ-כ-ב-י צ-ו-ר-ן
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!' Ziltoid the Omniscient.
טוב תשמע....
1) הרכב חסר
2) גב מת
3) שנכנסתי למשחק לדקה לא היה לכם מה לעשות נגדי כי אני הכי טוב בעולם אבל למזלכם המפלץ המגעיל שלכם הצליח לפתוח לי גלד בגודל של קומביין בברך אז הייתי חייב לרדת!
אני מקווה שתסיימו ב-5 המקומות הראשונים למשחק קובע בשפיים!
או יותר נכון אני מקווה שאנחנו נסיים ב-5 המקומות הראשונים... יש לנו כבר 4 הפסדים
אנחנו חבורה של לוזרים!!!
ilai fields #7 כתב:טוב תשמע....
1) הרכב חסר
2) גב מת
3) שנכנסתי למשחק לדקה לא היה לכם מה לעשות נגדי כי אני הכי טוב בעולם אבל למזלכם המפלץ המגעיל שלכם הצליח לפתוח לי גלד בגודל של קומביין בברך אז הייתי חייב לרדת!
אני מקווה שתסיימו ב-5 המקומות הראשונים למשחק קובע בשפיים!
או יותר נכון אני מקווה שאנחנו נסיים ב-5 המקומות הראשונים... יש לנו כבר 4 הפסדים
אנחנו חבורה של לוזרים!!!
Sunny כתב:
מ-כ-ב-י צ-ו-ר-ן
חבורה של....
מלכים אחד אחד
1) תירוץ
2) התירוץ השני
3)תירוץ שלישי
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!' Ziltoid the Omniscient.