אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
מתיאוס עושה את המקסימום עם הסגל שיש לו, אפשר לחשוב שבנתניה משחקים אדבאיור וכריסטיאנו רונאלדו. הופכים את מתיאוס לשעיר לעזאזל כי הוא גרמני וזר וישראל ידועה כמדינה הכי גזענית בעולם.
"מאמן עלוב שאף קבוצה לא נוגעת בו עם מקל 8 מטר".... על כזאת תת-רמה באמת שאין צורך שאגיב.
"מאמן עלוב שאף קבוצה לא נוגעת בו עם מקל 8 מטר".... על כזאת תת-רמה באמת שאין צורך שאגיב.
-
- בריל!
די כבר טל איזה שטויות אתה מדבר. כן אני לא אוהב את מתיאוס בגלל שאני גזעני כלפי גרמנים, איזה יופי של תפיסה יש לך...טל רודס כתב:מתיאוס עושה את המקסימום עם הסגל שיש לו, אפשר לחשוב שבנתניה משחקים אדבאיור וכריסטיאנו רונאלדו. הופכים את מתיאוס לשעיר לעזאזל כי הוא גרמני וזר וישראל ידועה כמדינה הכי גזענית בעולם.
מתאיוס מאמן גרוע שהסיבה היחידה שהוא מקבל כבוד כאן זה בגלל העבר שלו כשחקן. אף קבוצה באירופה לא רוצה אותו ובגלל זה הוא מאמן בארץ. הרי הוא סובל כאן מכל רגע והוא לא מסתיר את זה, אז למה הוא לא הולך?
לאברם גרנט יש יותר נסיון ויכולת כמאמן מאשר למתיאוס, אז אל תקשקש לי קשקושים.
הרי אם הוא לא היה בנתניה היית אומר בדיוק אותו דבר, האובייקטיביות שלך נגועה בכל מה שקשור בקבוצות שאתה אוהד.
ראובן עטר אם הרבה פחות כסף והרבה פחות פה גדול ופוזה מסריחה הצליח להביא את נתניה בדיוק לאותו מקום עם כדורגל הרבה הרבה יותר מעניין, אז שמתיאוס ילך לעבוד על מישהו אחר...
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
את מתיאוס אני מעריץ מהיותי אוהד נבחרת גרמניה מאז מונדיאל 86, הוא אחד השחקנים הגדולים בתולדות המשחק. את גרנט אני לא סובל, גונב דעת מס' 1 (כל האנשים בארץ באמת חושבים שהוא הציל את צ'לסי ממשבר ופירוק...). הכדורגל של עטר היה משעמם יותר (כנראה אתה לא זוכר) ומבוסס בעיקר על כדורים ארוכים, אצל מתיאוס מנסים לשחק כדורגל על הקרקע עם מסירות, ותראה איזה יופי צמד המגנים של נתניה עולים להתקפה, אין עוד אף קבוצה בארץ עם כאלה מגנים תוקפים.
-
- בריל!
אני אתן לך מליון וחצי דוגמאות על שחקנים גדולים שהפכו למאמנים גרועים. לא כל שחקן גדול הוא מאמן טוב, בטח שלא מתיאוס!טל רודס כתב:את מתיאוס אני מעריץ מהיותי אוהד נבחרת גרמניה מאז מונדיאל 86, הוא אחד השחקנים הגדולים בתולדות המשחק. את גרנט אני לא סובל, גונב דעת מס' 1 (כל האנשים בארץ באמת חושבים שהוא הציל את צ'לסי ממשבר ופירוק...). הכדורגל של עטר היה משעמם יותר (כנראה אתה לא זוכר) ומבוסס בעיקר על כדורים ארוכים, אצל מתיאוס מנסים לשחק כדורגל על הקרקע עם מסירות, ותראה איזה יופי צמד המגנים של נתניה עולים להתקפה, אין עוד אף קבוצה בארץ עם כאלה מגנים תוקפים.
אפשר לחשוב ששחקן כמו מלמליאן למשל או אוחנה יהפכו לפי התיאוריה שלך למאמני על, אבל מה לעשות שזה לא עובד ככה והם מאמנים גרועים.
מתיאוס מאמן בינוני במקרה הטוב, אחרת הוא כבר היה מקום ראשון בהליכה בליגה שלנו. יש שחקנים טובים בנתניה לא פחות מחיפה ואני לא רואה את השיטה של מתיאוס עושה שהם ישחקו כל כך טוב.
אלישע לוי מוציא מהצעירים של חיפה הרבה יותר ממה שמתיאוס מוציא משחקני נתניה, אז איפה הגדולה של מתיאוס כאן?
כל הכדורגל בארץ הוא משעמם ומכוער ולא משנה מי מאמן את מי. אז גם מתיאוס הוא חלק מהכיעור הזה והוא לא יכול להוציא את עצמו מהמשוואה כשלא נוח לו.
הגישה שלו מעצבנת אותי, השחצנות והזלזול שלו מעצבנות אותי, בנאדם שרוצה כבוד צריך לתת כבוד מראש ולא לבוא לכאן במחשבה שהוא יחנך את מדינת ישראל- שיחזור לגרמניה לפרשן כדורגל כי שום הנהלה רצינית שם לא תתן לו קבוצה לאמן.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
מנצ'סטר כ"כ לא משכנעת במחזורים האחרונים!! זה הורג אותי!!
1-0 קטן על סנדרלנד, 2-2 נגד אלבורג והיום 0-0 נגד טוטנהאם...
קבוצה כזאת לא יכולה לקחת אליפות!
צ'לסי בטח תנצח מחר את ווסטהאם בבית, תעלה למקום הראשון, הפער בינה לבין מנצ'סטר יגדל ל-8 נקודות.. אני לא רואה את מנצ'סטר סוגרים את הפער הזה בכושר כזה.
כ"כ מבאס!!
ועוד משהו, נמאס לי מרונאלדו!!! יאללה, שיעוף לריאל!! לא עושה שום דבר חיובי, מתנהג כמו ילד בן 3.. כ"כ קל לשנוא שחקן כזה!
1-0 קטן על סנדרלנד, 2-2 נגד אלבורג והיום 0-0 נגד טוטנהאם...
קבוצה כזאת לא יכולה לקחת אליפות!
צ'לסי בטח תנצח מחר את ווסטהאם בבית, תעלה למקום הראשון, הפער בינה לבין מנצ'סטר יגדל ל-8 נקודות.. אני לא רואה את מנצ'סטר סוגרים את הפער הזה בכושר כזה.
כ"כ מבאס!!
ועוד משהו, נמאס לי מרונאלדו!!! יאללה, שיעוף לריאל!! לא עושה שום דבר חיובי, מתנהג כמו ילד בן 3.. כ"כ קל לשנוא שחקן כזה!

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
מה קשורים מלמיליאן (שאימן אותנו והעלה אותנו ליגה) ואוחנה (מאמן גרוע ביותר) לדיון? מכבי נתניה מקום 2, אני לא רואה איפה מתיאוס נכשל כמו שאתה מנסה להציג.אני אתן לך מליון וחצי דוגמאות על שחקנים גדולים שהפכו למאמנים גרועים. לא כל שחקן גדול הוא מאמן טוב, בטח שלא מתיאוס!
אפשר לחשוב ששחקן כמו מלמליאן למשל או אוחנה יהפכו לפי התיאוריה שלך למאמני על, אבל מה לעשות שזה לא עובד ככה והם מאמנים גרועים.
קודם כל, כפי שאמרתי ,שיטת המשחק בנתניה השתנתה השנה, משחקים על הקרקע ולא באוויר כמו אצל עטר. שנית, לשחקנים יש כושר גופני טוב יותר ועמידה טקטית טובה יותר, ההגנה נשארה חזקה. הבעיה העיקרית של נתניה היא בעיקר חוסר מחץ כי היא מגיעה ללא מעט מצבים אבל שכטר ביכולת לא יציבה ונתניה מסיימת לא מעט משחקים בתיקו 0:0.מתיאוס מאמן בינוני במקרה הטוב, אחרת הוא כבר היה מקום ראשון בהליכה בליגה שלנו. יש שחקנים טובים בנתניה לא פחות מחיפה ואני לא רואה את השיטה של מתיאוס עושה שהם ישחקו כל כך טוב.
אלישע לוי מוציא מהצעירים של חיפה הרבה יותר ממה שמתיאוס מוציא משחקני נתניה, אז איפה הגדולה של מתיאוס כאן?
כל הכדורגל בארץ הוא משעמם ומכוער ולא משנה מי מאמן את מי. אז גם מתיאוס הוא חלק מהכיעור הזה והוא לא יכול להוציא את עצמו מהמשוואה כשלא נוח לו.
הגישה שלו מעצבנת אותי, השחצנות והזלזול שלו מעצבנות אותי, בנאדם שרוצה כבוד צריך לתת כבוד מראש ולא לבוא לכאן במחשבה שהוא יחנך את מדינת ישראל- שיחזור לגרמניה לפרשן כדורגל כי שום הנהלה רצינית שם לא תתן לו קבוצה לאמן.
אלישע לוי מאמן מצוין (אחד מאלה שאני אוהב בארץ) ומשחק כדורגל התקפי תמיד, ואם יש מישהו שאני אשמח שייקח אליפות במקום נתניה זה הוא כי מגיע לו אחרי כל השנים שהסתובב בקבוצות קטנות.
יופי שכל הכדורגל בארץ הוא משעמם ומכוער ברובו, זה ידוע לנו, אבל אתה לא יכול להשליך את זה על המאמנים כי אם על השחקנים העצלנים ועל התרבות החובבנית שיש פה. ולכן מפריע לך שמתיאוס עושה אימונים של 3 שעות במקום של שעה וחצי, מפריע לך שהוא קוטל שחקנים שלו ומפריע לך שהוא אומר את האמת על איגוד השופטים החובבני ועל ההתנהלות פה, סוף סוף זה בא בן אדם לא צבוע ואומר את האמת. אם היו פה 10 מאמנים בליגת העל כמו מתיאוס, הכדורגל פה היה משתפר פלאים. אבל התגובות שלך ושל התשקורת רק מרחיקים אנשים מקצועיים כאלה מפה, הרי הכדורגל הישראלי לא רוצה להתקדם, הוא רוצה להישאר מאחור ולהמשיך להתבכיין.
אני מבטיח לך שאם מתיאוס יחזור לגרמניה הוא בהחלט יוכל לקבל קבוצה לאמן.
- MrReD
- שגריר האופת'
איזה משחק מדהים! הטקטיקות של ריאל באמת שהיו מושלמת וכמעט עבדו (דרנטה העקום הזה..) אבל בסופו של דבר הם נכנעו לברך של אטו ומסי שריאל כיסחו כל המשחק דפק את הנקמה המושלמת עם הגול השני.
-
- בריל!
ריאל אתמול באו להרוס משחק, גועל נפש שככה עולה קבוצה שחושבת על אליפות בספרד ועל גמר ליגת האלופות, ולא עוברת את החצי.
ברצלונה לצערי נגררה ולא הצליחה לחבר 4 מסירות רצופות, מסי ממש נעלם אחרי ששחקני ריאל קיבלו הנחיה לעשות סיכול ממוקד לרגליים שלו, וזה הוציא אותו מהשלווה ומהריכוז.
המזל שברצלונה חזקה הרבה מעבר ליכולת הטכנית של מסי או של אטו ובפעולות נחושות והרבה אומץ הצליחו לפצח את ההגנה הבונקרית הגועלית של ריאל ולהחזיר אותם הביתה עם מינוס 12 בטבלה.
בקשר לנתניה- אני לא מסכים איתך בכלל טל. חוץ מכושר גופני מצויין מתיאוס לא הוסיף כלום לקבוצה שלכם. אתם נראים כמו צל של קבוצה התקפית, הכל בכאילו.
ודי כבר להלל את מתיאוס כאילו איזה מקצוען מדהים הוא. ההתאחדות שלנו היא בדיחה ואיגוד השופטים הוא בדיחה יותר גדולה ולא צריך איזה נאד כמו מתיאוס שידבר נגדם, ממש כל הכבוד לו על ה"אומץ".
יש אחלה מאמנים בארץ, ולהעיף את עטר שעשה עונה גדולה בנתניה בשביל להביא את הנאד הנפוח הזה זו טעות איומה שרק פגעה בנתניה.
באמת טל אם מתיאוס היה מאמן כל כך גדול והקבוצה משחקת כל כך טוב איך זה שהקהל שלכם לא מטריח את עצמו לראות משחקים? שבוע שעבר הבאתם 300 איש למשחק חוץ חשוב בזמן שבמשחק של קטמון בליגה א' הבאנו 500 למשחק חוץ. אז כנראה שגם הקהל של נתניה לא סובל את איך שהקבוצה נראית.
ברצלונה לצערי נגררה ולא הצליחה לחבר 4 מסירות רצופות, מסי ממש נעלם אחרי ששחקני ריאל קיבלו הנחיה לעשות סיכול ממוקד לרגליים שלו, וזה הוציא אותו מהשלווה ומהריכוז.
המזל שברצלונה חזקה הרבה מעבר ליכולת הטכנית של מסי או של אטו ובפעולות נחושות והרבה אומץ הצליחו לפצח את ההגנה הבונקרית הגועלית של ריאל ולהחזיר אותם הביתה עם מינוס 12 בטבלה.
בקשר לנתניה- אני לא מסכים איתך בכלל טל. חוץ מכושר גופני מצויין מתיאוס לא הוסיף כלום לקבוצה שלכם. אתם נראים כמו צל של קבוצה התקפית, הכל בכאילו.
ודי כבר להלל את מתיאוס כאילו איזה מקצוען מדהים הוא. ההתאחדות שלנו היא בדיחה ואיגוד השופטים הוא בדיחה יותר גדולה ולא צריך איזה נאד כמו מתיאוס שידבר נגדם, ממש כל הכבוד לו על ה"אומץ".
יש אחלה מאמנים בארץ, ולהעיף את עטר שעשה עונה גדולה בנתניה בשביל להביא את הנאד הנפוח הזה זו טעות איומה שרק פגעה בנתניה.
באמת טל אם מתיאוס היה מאמן כל כך גדול והקבוצה משחקת כל כך טוב איך זה שהקהל שלכם לא מטריח את עצמו לראות משחקים? שבוע שעבר הבאתם 300 איש למשחק חוץ חשוב בזמן שבמשחק של קטמון בליגה א' הבאנו 500 למשחק חוץ. אז כנראה שגם הקהל של נתניה לא סובל את איך שהקבוצה נראית.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
כמו שאמרתי מקודם, לנתניה יש בעיה בחלק ההתקפי. אני לא הייתי בעד להעיף את עטר, אבל זה החלטה של הבעלים וזכותו לעשות מה שבא לו, "בעל המאה הוא בעל הדעה". אני לא יודע למה הקהל לא בא באופן כללי, אולי כי הרמה בארץ לא שווה, אולי כי לאנשים יש כסף. בכל מקרה לנתניה יש באופן תיאורטי את אחד הקהלים הגדולים בארץ ויש הרבה אוהדים "רדומים".בקשר לנתניה- אני לא מסכים איתך בכלל טל. חוץ מכושר גופני מצויין מתיאוס לא הוסיף כלום לקבוצה שלכם. אתם נראים כמו צל של קבוצה התקפית, הכל בכאילו.
תעשה לי טובה ואל תשווה לי את קטמון לנתניה. קטמון זה גימיק, ועם כל הכסף והאוהדים אפילו לעלות ליגה לא הצלחתם , נראה אם תצליחו השנה.
-
- בריל!
אני מצטער אני הבאתי את קטמון כדוגמה ואתה מכניס את עצמך בפח, מכיוון שגם בלי הצלחות ובלי כדורגל יפה אנחנו מביאים 500 איש למשחק חוץ כשהקבוצה שלך רצה לאליפות ואל מצליחה להביא 300. אז בוא לא נרד על ה"גימיק" שלנו כי המטרה של כדורגל זה קהל, ובלי קהל אתה יכול לשחק מול עצמך עד קץ הימים ולא עשית כלום.טל רודס כתב:כמו שאמרתי מקודם, לנתניה יש בעיה בחלק ההתקפי. אני לא הייתי בעד להעיף את עטר, אבל זה החלטה של הבעלים וזכותו לעשות מה שבא לו, "בעל המאה הוא בעל הדעה". אני לא יודע למה הקהל לא בא באופן כללי, אולי כי הרמה בארץ לא שווה, אולי כי לאנשים יש כסף. בכל מקרה לנתניה יש באופן תיאורטי את אחד הקהלים הגדולים בארץ ויש הרבה אוהדים "רדומים".בקשר לנתניה- אני לא מסכים איתך בכלל טל. חוץ מכושר גופני מצויין מתיאוס לא הוסיף כלום לקבוצה שלכם. אתם נראים כמו צל של קבוצה התקפית, הכל בכאילו.
תעשה לי טובה ואל תשווה לי את קטמון לנתניה. קטמון זה גימיק, ועם כל הכסף והאוהדים אפילו לעלות ליגה לא הצלחתם , נראה אם תצליחו השנה.
כסף לא קונה הצלחות, גם אוהדים לא. קטמון זו קבוצה שקמה מכלום. היא לא קמה כדי לעלות ליגה ולא כדי לנצח כל משחק. קטמון הוקמה כדי לגרש את הקבלנים מהפועל ירושלים וכדי ליצור קבוצה שתהיה מחוברת לקהילה שלה ותתרום לה. אבל בארץ שלנו אי אפשר לפרגן לשום דבר חיובי, הרי הניצחון הוא מעל הכל לא?
עזוב יש לכם קבוצה שמשחקת כדורגל רע וקהל שלא מרוצה מהמקום השני בליגת העאלק ולא מגיע למשחקים- אז בוא לא נטיף מוסר לקבוצות בליגה א'.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
מישהו אמר ליגה יבשה??
מחזור 16 באיטליה 10 משחקים 41 שערים כולל 4-2 מתוק של יובה על מילאן, 4-2 של אינטר על קייבו ועוד כמה משחקים עם מבול של שערים.

מחזור 16 באיטליה 10 משחקים 41 שערים כולל 4-2 מתוק של יובה על מילאן, 4-2 של אינטר על קייבו ועוד כמה משחקים עם מבול של שערים.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
בהשוואה לגרמנית,אנגלית וספרדית, הליגה האיטלקית פחות מעניינת ופחות פוריה (מבחינת שערים). בשעה טובה לפחות עברנו את הסופר-חרטטיקו שערוץ הספורט (שאין להם מה לשדר) טחנו לנו שבועיים של פרומואים עם אולפן מיוחד ואפילו מומחה ל-HD שיסביר לנו למה כדאי לקנות את הערוץ HD שלהם, פאתטי. את המשחק ראיתי ב-MUTE כי אני פשוט לא מסוגל לשמוע את נדב החרגול צועק מכל עבירה על מסי או מכל פס באמצע המגרש, אסור לתת לו לשדר, הוא צורח ומעיר את כל השכונה ב-12 בלילה.
באיטליה משחק כמו מילאן-יובנטוס הוא לא פחות מריאל-ברצלונה, ובסופו של דבר המשחק באיטליה היה מעניין יותר ועם יותר שערים.
באיטליה משחק כמו מילאן-יובנטוס הוא לא פחות מריאל-ברצלונה, ובסופו של דבר המשחק באיטליה היה מעניין יותר ועם יותר שערים.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
עוד שעה הגרלת ליגת האלופות, ואני מקווה שארסנל תקבל את פנאתינייקוס (האופציות האחרות שלנו הן: בערסה, רומא,יובנטוס ובאיירן מינכן). יהיו בטוח המון מפגשים מרתקים כבר בשמינית גמר ובטוח שיהיו הפתעות וסנסציות. בטורניר כזה, לפעמים לא צריך להפגין את היכולת הכי טובה או להיות הכי טוב בליגה המקומית, מספיקה הגרלה טובה והתעלות ב-2-3 משחקים כדי לזכות בתואר (כמו שליברפול,פורטו ומילאן עשו בשנים האחרונות).
ולעניין אחר (בשבילך בעיקר בריל, אבל יעניין גם את שאר חובבי הכדורגל)
רוביניו על הבדל הקהל בין אנגליה לספרד:
“I have more or less learned English and I am getting better. I can understand the fans well as I listen to hip-hop but speaking English well is a bit more difficult.
“The atmosphere in the stadiums is magnificent. Supporters in Spain are more like theatre-goers while over here people celebrate when we win a corner almost as much as when we score a goal.”
ועל ההבדלים במשחק:
English football is played at dizzying speed. I have got used to the cold but it is more difficult to play when it is raining,” said Robinho.
“I thought I would find it harder to adapt than I have. But I haven’t got used to the kickings I’ve taken! When I first came over I was surprised the referees did not even blow for a foul when I was kicked in animalistic style. It was truly unbelievable.
ולעניין אחר (בשבילך בעיקר בריל, אבל יעניין גם את שאר חובבי הכדורגל)
רוביניו על הבדל הקהל בין אנגליה לספרד:
“I have more or less learned English and I am getting better. I can understand the fans well as I listen to hip-hop but speaking English well is a bit more difficult.
“The atmosphere in the stadiums is magnificent. Supporters in Spain are more like theatre-goers while over here people celebrate when we win a corner almost as much as when we score a goal.”
ועל ההבדלים במשחק:
English football is played at dizzying speed. I have got used to the cold but it is more difficult to play when it is raining,” said Robinho.
“I thought I would find it harder to adapt than I have. But I haven’t got used to the kickings I’ve taken! When I first came over I was surprised the referees did not even blow for a foul when I was kicked in animalistic style. It was truly unbelievable.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
ולהלן תוצאות ההגרלה בליגת האלופות:
ריאל מדריד - ליברפול
אינטר - מנצ'סטר יונייטד
צ'לסי - יובנטוס
ליון - ברצלונה
ארסנל - רומא
ויאריאל - פנאתינייקוס
אתלטיקו מדריד - פורטו
ספורטינג ליסבון - באיירן מינכן
יש כמה משחקים מגעילים שמבטיחים לפחות קבוצה קטנה אחת ברבע הגמר, אבל חוץ מזה...
אינטר נגד מנצ'סטר, צ'לסי נגד יובה, ריאל נגד ליברפול שיכול להפוך לקרב מעניין מאוד.
אין ספק שמנצ'סטר קיבלה את הקבוצה הכי קשה שיכלה לקבל... נקווה לטוב!
ריאל מדריד - ליברפול
אינטר - מנצ'סטר יונייטד
צ'לסי - יובנטוס
ליון - ברצלונה
ארסנל - רומא
ויאריאל - פנאתינייקוס
אתלטיקו מדריד - פורטו
ספורטינג ליסבון - באיירן מינכן
יש כמה משחקים מגעילים שמבטיחים לפחות קבוצה קטנה אחת ברבע הגמר, אבל חוץ מזה...
אינטר נגד מנצ'סטר, צ'לסי נגד יובה, ריאל נגד ליברפול שיכול להפוך לקרב מעניין מאוד.
אין ספק שמנצ'סטר קיבלה את הקבוצה הכי קשה שיכלה לקבל... נקווה לטוב!

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אני מאמין שלפחות 3 מהאנגליות יעלו לרבע הגמר אך אני לא מוכן להתחייב על זהותן. שימו לב שיש 3 מפגשים בין קבוצות איטלקיות לאנגליות, ברצלונה ובאיירן קיבלו הגרלות די נוחות.
- MrReD
- שגריר האופת'
זהו, רשמית העונה של ארסנל נגמרה. פאברגאס נפצע לשלושה חודשים. לדעתי העונה ארנסל תיאבק על המקום החמישי, שישי בליגה. ברור שהם יהיו בליגת האלופות שנה הבאה כי מהליגה האנגלית הכי קל להכנס לאלופות, אבל הם הולכים לשחק גם במקודמות.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ב-BBC כתוב שהוא יעדר 4 חודשים, בכל מקרה זאת החותמת הרשמית והאחרונה לכך שהעונה שלנו נגמרה. גם עם פבריגאס הקבוצה שלנו השנה חלשה מאד משמעותית לעומת העונה הקודמת, אז בלי השחקן הכי יצירתי וחשוב שלנו, אין לנו מה למכור בשאר העונה במפעלים שאנחנו מתמודדים. האמנתי גם לפני הפציעה שאנחנו לא נסיים בין 4 הקבוצות הראשונות בטבלה (לראשונה מאז שונגר הגיע) ונהיה בעונה הבאה בגביע אופ"א, זאת תהיה מכה כלכלית קשה למועדון, אבל אם זה יגרום להנהלה שדרוש שינוי חשיבתי, וקודם כל להביא מאמן אחר במקום ונגר שחי באשליות שלו, אז מה טוב.
- MrReD
- שגריר האופת'
יש שמועות שאם לראמוס לא ילך טוב בריאל אז הם יביאו את וגנר, אבל הוא כל כך לא מתאים לריאל 

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אני לא מסכים עם זה.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
מבחינת סגנון כדורגל התקפי הוא מתאים לריאל אבל לא מבחינה האידיאולוגיה הכלכלית והניהולית שלו. ונגר אוהב למצוא מציאות כלכליות, לפתח מחלקת נוער ולהתבסס על צעירים, וזה שונה בצורה קיצונית מהדרך של ריאל שרוכשת ומבזבזת כל הזמן. ונגר בזמנו אמר: "אחתום בריאל רק אם אהיה הומלס" , כי הרי כל קיץ העיתונות מקשרת אותו לריאל כאופציה.MrReD כתב:יש שמועות שאם לראמוס לא ילך טוב בריאל אז הם יביאו את וגנר, אבל הוא כל כך לא מתאים לריאל