חלום בהתגשמותו: חוויות ותמונות מההופעה
-
- דרימיסט מתחיל
Re: חלום בהתגשמותו: חוויות ותמונות מההופעה
אני לא מעריץ גדול של Dream Theater והייתי בכמה הופעות בחודשים האחרונים של להקות שבאו מחו"ל.
אני חייב לומר שהלהקה מאוד הפתיעה אותי עם הופעה מצויינת, גם ההופעה שלהם עצמם, השירה הניגון, וכמובן לא לשכוח את הסאונד של המקום שהיה מעולה בפני עצמו. כמה טוב שלא עשו את זה באיזה מועדון מסכן.
כמובן שהקלטתי את כל ההופעה, אחרי שאחלק לשירים ואערוך קצת אני אעלה לכאן משהו.
בברכה,
רועי
אני חייב לומר שהלהקה מאוד הפתיעה אותי עם הופעה מצויינת, גם ההופעה שלהם עצמם, השירה הניגון, וכמובן לא לשכוח את הסאונד של המקום שהיה מעולה בפני עצמו. כמה טוב שלא עשו את זה באיזה מועדון מסכן.
בברכה,
רועי
- dt-forever
- דרימיסט מתחיל
מה שמגניב אותי שאני הייתי היחיד אם החולצה עם עטיפת האלבום החדש! כאילו זה רעיון לא כזה גאוני.. וציפיתי שיהיה עוד כמה כאלה.. אבל יצאתי המאגניב היחיד.. חחח..
אז הנה החולצה:

אגב מי שרוצה כזאת שיוריד תמונה של האלבום החדש וידפיס בקרייזי ריצ'רד.. (בכל אופן אני הדפסתי שם..)

אגב מי שרוצה כזאת שיוריד תמונה של האלבום החדש וידפיס בקרייזי ריצ'רד.. (בכל אופן אני הדפסתי שם..)
-
- דרימיסט שרוף
דווקא גרסת ההופעה של A Right of Passage היה יחסית חלש..אולי הכי חלש בהופעה..בעצם היה גם קונסטנט מושן שאני לא סובל בו כלום חוץ מהקטע הארינסטרומנטלי שהוא מגניב. אפילו AS I AM היה מטורף בשבילי ואני לא אוהב אותו ממש.
פשוט הופעה של פעם בחיים בשבילי! אני וחבר שלי הגענו ופשוט צחקנו על המצב שלנו, אנחנו כל כך לא מהדחפנים כולם דרסו אותנו והזיעו עלינו(וגם אנחנו הז\ענו כמובן) ובכל זאת מצאנו מקום טוב וכל הזמן התקדמנו בלי(!) לדחוף אף אחד, פשוט שהתפנה מקום ורצינו לראות קצת יותר טוב.
הג'אם בsolitery shell היה מצוין, גם פטרוצ'י וגם ג'ורדן היו מצויינים..היו דווקא אחלה חברה באיזור לשי שצרחנו כל הזמן את המילים וגם קצת קטעים וריפים, גם לפני hollow years שג'ורדן עשה מעבר, שעה אנחנו מנחשים איזה שיר בסוף הם אפילו לא זיהו שזה זה ושאלו אותי.
The spirit..היה ענק! באמת שהסולו היה מדהים וכל הקהל ששר ביחד.....פטרוצ'י היה נראה מאוד מתרגש בסולו.
והפתיחה של ההופעה בשבילי הייתה שלמות!
in the presence שהתחיל את ההופעה עם אנרגיות לא נגמרות. מסתיים ו...
byond this life כל כך שמחתי!!! ואז Take the time, זהו אפשר למות בשקט!!!
מהמקום שאני הייתי בו היה סאונד מצויין..אולי חוץ מהקטעים של רודס בAROP, עם האייפון ועם הסולו עצמו שלא שמעו בכלל.
זה היה מלפני המגדל של הספוטים. לא כזה קרוב לבמה אבל ראיתי מצויין ושמעתי מצויין.
פשוט הופעה של פעם בחיים בשבילי! אני וחבר שלי הגענו ופשוט צחקנו על המצב שלנו, אנחנו כל כך לא מהדחפנים כולם דרסו אותנו והזיעו עלינו(וגם אנחנו הז\ענו כמובן) ובכל זאת מצאנו מקום טוב וכל הזמן התקדמנו בלי(!) לדחוף אף אחד, פשוט שהתפנה מקום ורצינו לראות קצת יותר טוב.
הג'אם בsolitery shell היה מצוין, גם פטרוצ'י וגם ג'ורדן היו מצויינים..היו דווקא אחלה חברה באיזור לשי שצרחנו כל הזמן את המילים וגם קצת קטעים וריפים, גם לפני hollow years שג'ורדן עשה מעבר, שעה אנחנו מנחשים איזה שיר בסוף הם אפילו לא זיהו שזה זה ושאלו אותי.
The spirit..היה ענק! באמת שהסולו היה מדהים וכל הקהל ששר ביחד.....פטרוצ'י היה נראה מאוד מתרגש בסולו.
והפתיחה של ההופעה בשבילי הייתה שלמות!
in the presence שהתחיל את ההופעה עם אנרגיות לא נגמרות. מסתיים ו...
byond this life כל כך שמחתי!!! ואז Take the time, זהו אפשר למות בשקט!!!
מהמקום שאני הייתי בו היה סאונד מצויין..אולי חוץ מהקטעים של רודס בAROP, עם האייפון ועם הסולו עצמו שלא שמעו בכלל.
זה היה מלפני המגדל של הספוטים. לא כזה קרוב לבמה אבל ראיתי מצויין ושמעתי מצויין.
נערך לאחרונה על ידי gils77 ב ד' יוני 17, 2009 10:25 am, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Very nice shirt (I think you should become a fanclub member and get our shirt as well)
I'm overwhelmed by the amount of people browsing and registering to our forum, it's fantastic

I'm overwhelmed by the amount of people browsing and registering to our forum, it's fantastic

- AwakeLess
- דרימיסטית מתקדמת
- יצירת קשר:
היה מעולההההההההה!!!!!!!!!!!!!!
הייתי בהתחלה בצד של פטרוצ'י בשורה 10 בערך, ובאירוטומניה נשארתי בלי אפחד שאני מכירה והייתי חייבת מים אז הלכתי לקדימה ובאמת לא שמעו את רודס כמעט וגם את לאברי לא שמעו משו (אבל אולי זה כי שמעתי בעיקר את מי שמסביבי).
ואחרי ההופעה הכיף רק נמשך (וזה המקום להודות לגל אברמוביץ' על הטרמפ ועל הפיצה
) וזה ללא ספק לילה שלא ישכח.
ד"א, שמו תמונה שלי בlayal:
http://www.layla.co.il/ContentView/Cont ... &a=25&p=-1
יצאתי די נורא אבל מותר לי כי זה אחרי שחיכיתי יותר מדי זמן ממממממש מקדימה במרכז הבמה וכמעט מתתי (לפני שאפרת עלו) אז יצאתי לנשום קצת והצלם תפס אותי...
הייתי בהתחלה בצד של פטרוצ'י בשורה 10 בערך, ובאירוטומניה נשארתי בלי אפחד שאני מכירה והייתי חייבת מים אז הלכתי לקדימה ובאמת לא שמעו את רודס כמעט וגם את לאברי לא שמעו משו (אבל אולי זה כי שמעתי בעיקר את מי שמסביבי).
ואחרי ההופעה הכיף רק נמשך (וזה המקום להודות לגל אברמוביץ' על הטרמפ ועל הפיצה

ד"א, שמו תמונה שלי בlayal:
http://www.layla.co.il/ContentView/Cont ... &a=25&p=-1
יצאתי די נורא אבל מותר לי כי זה אחרי שחיכיתי יותר מדי זמן ממממממש מקדימה במרכז הבמה וכמעט מתתי (לפני שאפרת עלו) אז יצאתי לנשום קצת והצלם תפס אותי...
נערך לאחרונה על ידי AwakeLess ב ד' יוני 17, 2009 5:13 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
Each generation imagines itself to be more intelligent than the one that went before it, and wiser than the one that comes after it.
-
- דרימיסט מתקדם
יש אלוקים, אני אודה לך לנצח אם אתה תעלה את ההופעה.HITMAN כתב:אני לא מעריץ גדול של Dream Theater והייתי בכמה הופעות בחודשים האחרונים של להקות שבאו מחו"ל.
בברכה,
רועי
באמת, היה כל כך כיף. ד"א, קניתי חולצה בתחנת דלק ליד שמקדימה מצוייר הסמל של דרים באדום, מתחת כתוב DREAMTHEATER בפונט הרגיל שלהם, ומאחורה כל התאריכים של הTOUR שלהם. היום ספרתי לכל מי שראיתי על ההופעה, בואו נגיד שבהופעה (המובטחת) הבאה יהיו איתי עוד כמה אנשים.
אם למישהו יש אפילו שיר אחד מההופעה באיכות סבירה (ואפילו לא), שלא נדבר על ההופעה כולה והוא מתכנן להעלות, באמת, תודה ענקית. אני מבין שאיזה בוטלג רשמי או משהו לא יצא מההופעה כי הם תמיד מכריזים על זה באמצע ההופעה...אז שלפחות יהיה אחד לא רשמי

- MrReD
- שגריר האופת'
בא לי רק לעשות סוג של הבנה עם כל הקטע של אנשים שנדחפו וכוח ובאלימות.
בהופעות מטאל בד"כ יש פוגו, דבר שהוא די הגיוני אבל מה בסדר בפוגו זה הוא קורה באזור מסוים ומי שלא רוצה להיות שם, פשוט נמנע מהמקום ולא קורה לו כלום.
מה שקרה אתמול ולא היה בסדר, זה שאנשים סתם התנהגו באלימות עם כולם (בין אם זה גברים, נשים או אפילו ילדים), העיפו אנשים מהמקום שלהם ואיימו במכות על עוד הרבה. היה חבל שאנשים כאלה חרא באו להופעה של להקה כל כך טובה, אבל גם את זה אני לוקח בפרופורציות כי אנחנו בישראל וגם כי מהצד השני נהנתי מההופעה הכי טובה שראיתי בחיים שלי.
בהופעות מטאל בד"כ יש פוגו, דבר שהוא די הגיוני אבל מה בסדר בפוגו זה הוא קורה באזור מסוים ומי שלא רוצה להיות שם, פשוט נמנע מהמקום ולא קורה לו כלום.
מה שקרה אתמול ולא היה בסדר, זה שאנשים סתם התנהגו באלימות עם כולם (בין אם זה גברים, נשים או אפילו ילדים), העיפו אנשים מהמקום שלהם ואיימו במכות על עוד הרבה. היה חבל שאנשים כאלה חרא באו להופעה של להקה כל כך טובה, אבל גם את זה אני לוקח בפרופורציות כי אנחנו בישראל וגם כי מהצד השני נהנתי מההופעה הכי טובה שראיתי בחיים שלי.
- NamelessATM
- דרימיסט-על
אוקי, אני יתחיל מזה שהייתה הופעה מדהימה!!
הרע:
זה קשור אלי...
בשני השירים הראשונים, לא שמעתי כמעט מילה ממה שלאברי שר. אני לא אומר שאנשים לא ישירו, זכותם, פשוט אני אידיוט שלא זזתי על ההתחלה יותר אחורה או הצידה (הייתי בשורות הכי מקדימה) ששם שמעו יותר טוב.
גם בכמה שירים אחריהם לא שמעתי הרבה ממה שלאברי שר וגם לא ראיתי הכי טוב מה קורה על הבמה, ואני די מאוכזב מזה ובהופעה הבאה (
) אני אזכור להיות יותר בצד.
רק ליפני PMU עברתי ליד הגדר שמול ה-VIP , וסוף סוף יכולתי לשמוע טוב וגם נשענתי על הגדר אחרי 8 שעות של עמידה ברצף ^^
מ-SOLITARY SHELL אני כמעט לא זוכר משהו.
את ההבה נגילה שכולם מדברים עליו, רק כשחזרתי הבייתה וקראתי את מה שאנשים כתבו הבנתי שזה היה זה.
משהו שקשור לקהל, שאני ממש התביישתי לעמוד ליד אנשים מסוימים שצעקו ללהקה Ephrat שירדו מהבמה, שהם רוצים דרים, חלק קיללו אותם ... אתם רציניים? יהרוג אתכם לפרגן?
באופן כללי אני בעיקר מתבאס מזה שכולם אומרים שהיה כל כך אדיר ושלאברי היה מעולה ואני לא הספקתי באמת לשמוע את זה כמו שהייתי יכול.
הטוב (שזה הרוב ^^):
PMU והמדליי היו מבחינתי שיא הערב, כי אלו היו שני השירים היחידים שיכולתי לשמוע בצורה טובה את לאברי שר ויכולתי לראות טוב מה קורה על הבמה כי יכולתי לראות את כל המסך
לשמוע את Metropolis זה היה פשוט כל כך אדיר, LTL, והסוף עם ACOS... זה היה בילתי נשכח.
Panic Attack עד Voices (כולל) גם היו טובים מאוד ונהנתי מהם מאוד וזה באמת היה אדיר!
חוץ מזה בהרבה זמן מההופעה עמדתי ליד אנשים נחמדים, וחוץ מכמה דחיפות לידי האווירה באמת הייתה טובה מאוד!
INPOE למרות שלא שמעתי הרבה ממה שלאברי שר זה היה כל כך אדיר לשמוע אותם מתחילים לנגן ובאופן כללי כל הקטעים האינסטרומנטלים בכל השירים היו מאוד טובים כי את זה אנשים לא יכולים לשיר
הסולו של פטרוצ'י ב-The spirit carries on היה פשוט ענק!
אם הולכים לחימום, חוץ מהסוף ש-EPHRAT באמת קצת משכו את זה יותר מידי אני ממש נהנתי. דבר ראשון שמעתי ברור וחלק כל מה שהזמר שר (כן, נו, זה חשוב) ו-2 השירים הראשונים שהם ניגנו היו ממש אחלה.
הלילה הזה ישאר איתי לתמיד, וכל מה שאני יכול לקוות זה שהם יבואו עוד פעם ואני אפצה את עצמי בכך שאני אעמוד במקום יותר טוב וישמע את ההופעה כמו שאני צריך לשמוע אותה.
THE DREAM CAME TRUE!

הרע:
זה קשור אלי...
בשני השירים הראשונים, לא שמעתי כמעט מילה ממה שלאברי שר. אני לא אומר שאנשים לא ישירו, זכותם, פשוט אני אידיוט שלא זזתי על ההתחלה יותר אחורה או הצידה (הייתי בשורות הכי מקדימה) ששם שמעו יותר טוב.
גם בכמה שירים אחריהם לא שמעתי הרבה ממה שלאברי שר וגם לא ראיתי הכי טוב מה קורה על הבמה, ואני די מאוכזב מזה ובהופעה הבאה (

רק ליפני PMU עברתי ליד הגדר שמול ה-VIP , וסוף סוף יכולתי לשמוע טוב וגם נשענתי על הגדר אחרי 8 שעות של עמידה ברצף ^^
את ההבה נגילה שכולם מדברים עליו, רק כשחזרתי הבייתה וקראתי את מה שאנשים כתבו הבנתי שזה היה זה.
משהו שקשור לקהל, שאני ממש התביישתי לעמוד ליד אנשים מסוימים שצעקו ללהקה Ephrat שירדו מהבמה, שהם רוצים דרים, חלק קיללו אותם ... אתם רציניים? יהרוג אתכם לפרגן?
באופן כללי אני בעיקר מתבאס מזה שכולם אומרים שהיה כל כך אדיר ושלאברי היה מעולה ואני לא הספקתי באמת לשמוע את זה כמו שהייתי יכול.
הטוב (שזה הרוב ^^):
PMU והמדליי היו מבחינתי שיא הערב, כי אלו היו שני השירים היחידים שיכולתי לשמוע בצורה טובה את לאברי שר ויכולתי לראות טוב מה קורה על הבמה כי יכולתי לראות את כל המסך

לשמוע את Metropolis זה היה פשוט כל כך אדיר, LTL, והסוף עם ACOS... זה היה בילתי נשכח.
Panic Attack עד Voices (כולל) גם היו טובים מאוד ונהנתי מהם מאוד וזה באמת היה אדיר!
חוץ מזה בהרבה זמן מההופעה עמדתי ליד אנשים נחמדים, וחוץ מכמה דחיפות לידי האווירה באמת הייתה טובה מאוד!
INPOE למרות שלא שמעתי הרבה ממה שלאברי שר זה היה כל כך אדיר לשמוע אותם מתחילים לנגן ובאופן כללי כל הקטעים האינסטרומנטלים בכל השירים היו מאוד טובים כי את זה אנשים לא יכולים לשיר

אם הולכים לחימום, חוץ מהסוף ש-EPHRAT באמת קצת משכו את זה יותר מידי אני ממש נהנתי. דבר ראשון שמעתי ברור וחלק כל מה שהזמר שר (כן, נו, זה חשוב) ו-2 השירים הראשונים שהם ניגנו היו ממש אחלה.
הלילה הזה ישאר איתי לתמיד, וכל מה שאני יכול לקוות זה שהם יבואו עוד פעם ואני אפצה את עצמי בכך שאני אעמוד במקום יותר טוב וישמע את ההופעה כמו שאני צריך לשמוע אותה.
THE DREAM CAME TRUE!
-
- דרימיסט מתחיל
חברה, נרשמתי היום רק כדי להגיד תודה רבה!
ראיתי אתכם מצטלמים בדשא שם, אגב
בכל מקרה, הופעה ענקית! חמישייה מטורפת@ היה כיף רצחחחחחחחחחחח D:
מתי הם יגיעו עוד פעם לפי דעתכם?
ראיתי אתכם מצטלמים בדשא שם, אגב

בכל מקרה, הופעה ענקית! חמישייה מטורפת@ היה כיף רצחחחחחחחחחחח D:
מתי הם יגיעו עוד פעם לפי דעתכם?
- Dead
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
איזה אושר!!!!

ואגב שאלו אותי אתמול אין ספור פעמים מאיפה השגתי חולצה כ"כ מגניבה (של מועדון המעריצים) ואיפה אפשר לקנות אותה.

ואגב שאלו אותי אתמול אין ספור פעמים מאיפה השגתי חולצה כ"כ מגניבה (של מועדון המעריצים) ואיפה אפשר לקנות אותה.

- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
ההתייחסות הכי נכונה (מבחינתי) לנושא הזה, אז אין לי מה להוסיף עליו יותר.MrReD כתב:בא לי רק לעשות סוג של הבנה עם כל הקטע של אנשים שנדחפו וכוח ובאלימות.
קצת קצת קצת מפריע לי נושא עריכת השירים. זה כאילו הם אומרים לנו: "הסולן שלנו כבר לא יכול להגיע לגבהים האלה, תתמודדו". זה באמת עצוב ששירים כ"כ גדולים נחתכים באיבם, אבל באמת שבגדול הלהקה הייתה בשיאה. זה פשוט נכון כמה שלהקה מקבל אנרגיות מקהל ומתעלה בהופעות גדולות.
אני מאוד שמח לראות כמה אנשים כותבים בעקבות ההופעה, אני מעודד אתכם להמשיך לרשום כאן גם ללא קשר להופעה. אל תתביישו - כולנו התביישנו בהתחלה.

אה, הגירסא של Hollow Years היא מהדמואים של FIF הנה השורות שנוספו:
בית 2:
In the writing of a tired hand
You'll see the message getting clearer
and maybe you'll understand
בית 4:
In the echoes of a tired voice
You'll hear the message getting clearer
and maybe you'll have no choice

"The bigger the lie, the more they believe"
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
- AwakeLess
- דרימיסטית מתקדמת
- יצירת קשר:
אז אני לא היחידה שקלטתי שזה היה הבה נגילה רק כשנגמרה ההופעה וכולם דיברו על זה?NamelessATM כתב:אוקי, אני יתחיל מזה שהייתה הופעה מדהימה!!![]()
הרע:
זה קשור אלי...
גם בכמה שירים אחריהם לא שמעתי הרבה ממה שלאברי שר וגם לא ראיתי הכי טוב מה קורה על הבמה, ואני די מאוכזב מזה ובהופעה הבאה () אני אזכור להיות יותר בצד.
הטוב (שזה הרוב ^^):
INPOE למרות שלא שמעתי הרבה ממה שלאברי שר זה היה כל כך אדיר לשמוע אותם מתחילים לנגן ובאופן כללי כל הקטעים האינסטרומנטלים בכל השירים היו מאוד טובים כי את זה אנשים לא יכולים לשיר![]()
THE DREAM CAME TRUE!

וד"א, אנשים כן יכולים לשיר קטעים אינסטרומנטאלים:O כל ההופעה היו סביבי אנשים ששרו את הקטעים האלה וכמובן ששרו גם את כל הסולואים של פטרוצ'י

Each generation imagines itself to be more intelligent than the one that went before it, and wiser than the one that comes after it.
- RemedyLane
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
אני באמת לא מעכלת עדיין כל מה שקרה!Dead כתב:אני בהחלט מצטרף לכל מה שנאמר עד עכשיו.
אי אפשר לתאר במילים את מה שהיה אתמול. באמת חלום בהתגשמותו.
כנראה שייקח לי כמה זמן לעכל שבאמת הייתי בהופעה של דרים ונפגשתי איתם בבקסטייג'![]()
הסתובבתי אתמול בבית כמעט מתה מרוב התרגשות, כל היום ביליתי בטלפונים עם אנשים לקראת ההופעה, וכל הזמן חשבתי איך לעזאזל אני מכניסה מצלמה להופעה (פחח, ממש משימה קשה! ועוד כמה קש אכלנו על זה...) לא הצלחתי לעבוד בכלל, מה שאומר שהיום אני קורעת את התחת בעבודה.. אבל זה היה שווה את זה!
היה פשוט ערב מדהים! ואני לא מאמינה שהוא כבר נגמר, אחרי ש-5 שנים אני כבר מתה לטוס לחו"ל ולראות את דרים בהופעה, בסופו של דבר ההופעה הראשונה שלי הייתה בארצנו הקטנטונת! מי אמר שניסים ונפלאות לא קורים!?

עדיה אני לא הצלחתי להוציא מילה, נשמעתי כמו ילדה מפגרת (כפי שחזיתי שיקרה...) שהגעתי לפטרוצ'י בקושי יכלתי להסתכל עליו, והוא הבנאדם הכי מוערך בעיני בלהקה וכל מה שעשיתי היה למלמל משהו על הופעה ראשונה בארץ... רודס היה ממש נחמד וניסיתי לשאול אותו אם הוא זוכר את הפרוייקט שלי, ולא הצלחתי להסביר את עצמי, כל אוצר המילים שלי נעלם! אבל נראה לי שהוא זוכר אותו.. הוא היחיד שאשכרה פיתח איתי שיחה. שהגעתי לג'יימס שאלתי אותו אם הוא מתרגש להופיע בארץ ואם הוא חושב שהם יגיעו עוד והתשובה שלו הייתה "This is only the beginning"

הייתה הופעה מדהימה! ואני לא מעכלת את זה שהם היו פה בארץ והיינו סנטימטר מהם! פשוט מדהים!
אני רוצה להודות למנהלים ולכל האנשים שגרמו לערב הזה להתרחש! תודה מקרב לב! הגשתם לי חלום ענק! ותודה מיוחדת למתן שהשיב לעדיה את הכרטיס שלה (אני עדיין לא מבינה איך עשית את זה ילדה!

אני מקווה שההבטחה שפורטנוי נתן בסוף ההופעה אכן תתקיים!

He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
אני מאמין שהם יגיעו לכאן שוב בבלג האירופי בשלישי במידה ויהיה אחד כזה... מקסימום, נחכה שנתיים
.
בנוגע להבה נגילה, ג'ורדן אמר לנו אחרי ההופעה שזה משהו שהוא חשב עליו יום לפני ההופעה ועידכן את פטרוצ'י בעניין.. ביצוע ענק יחסית לזה שזה נולד יום לפני
.

בנוגע להבה נגילה, ג'ורדן אמר לנו אחרי ההופעה שזה משהו שהוא חשב עליו יום לפני ההופעה ועידכן את פטרוצ'י בעניין.. ביצוע ענק יחסית לזה שזה נולד יום לפני

-
- דרימיסט מתחיל
- יצירת קשר:
איני חבר במועדון אבל מעריץ את DT כ 5 שנים.
ההופעה אמש הייתה ההופעה הטובה והמקצועית ביותר שראיתי מעודי.
לפני כשנתיים וחצי ראיתי את רודס בזאפה ואחריה לא הפקסתי לדבר עליה יומיים.
היום אני פחות מתרגש אבל נהניתי פי אלף - היה פשוט מדהים ולא הפסקתי לחייך לאורך ההופעה.
לשמחתי עמדתי לא הכי קרוב ולא סבלתי מכל הדרעק שאנשים מדברים עליו - דחיפות ופוגואים.
מצפה לפעם הבאה (רק ב VIP - נגמרו לי הרגליים)
ד"א - האם מישהו יכול לרשום את הסטליסט של אמש ?
תודה
ניר
היום אני פחות מתרגש אבל נהניתי פי אלף - היה פשוט מדהים ולא הפסקתי לחייך לאורך ההופעה.
לשמחתי עמדתי לא הכי קרוב ולא סבלתי מכל הדרעק שאנשים מדברים עליו - דחיפות ופוגואים.
תודה
ניר
- WhoIsMax
- דרימיסט שרוף
ItPoE part 1
Beyond This Life
Take The Time
A Rite of Passage
Hollow Years
Panic Attack
Erotomania
Voices
Solitary Shell
Constant Motion
The Spirit Carries On
As I Am
Pull me Under
encore:
Medley של מטרופוליס, ACOS ועוד כמה..
Beyond This Life
Take The Time
A Rite of Passage
Hollow Years
Panic Attack
Erotomania
Voices
Solitary Shell
Constant Motion
The Spirit Carries On
As I Am
Pull me Under
encore:
Medley של מטרופוליס, ACOS ועוד כמה..
- Technetium
- דרימיסט מתחיל
חפש את התגובה שלי באשכול סטליסטים... יש שם תמונה של דף הסטליסט של חברי הלהקהnirsul כתב:איני חבר במועדון אבל מעריץ את DT כ 5 שנים.
תודה
ניר
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
I hope you told them where to buy and registerואגב שאלו אותי אתמול אין ספור פעמים מאיפה השגתי חולצה כ"כ מגניבה (של מועדון המעריצים) ואיפה אפשר לקנות אותה.

-
- דרימיסט מתחיל
ענק ענק ענק! רק ברגע שנגמרה ההופעה הבנתי כמה נהניתי וכמה אני לא רוצה שייגמר...
בעצם עד עכשיו אני עוד מקווה שהם יחזרו פתאום ויעשו את TGP וFatal Tragedy...
לפני שהתחילה ההופעה אמרתי שאני רוצה את BTL וTTT. תוך 3 שירים יכולתי למות בלב שקט
קיצר, אין מה להגיד, הופעה מדהימה בהחלט, תודה לכל מי שטרח ויגע ועזר לזה לקרות!
מי ייתן וניפגש כולנו שוב, בקרוב, ונצרח שוב את כל המילים והסולואים עד שייצא לנו הגרון!

בעצם עד עכשיו אני עוד מקווה שהם יחזרו פתאום ויעשו את TGP וFatal Tragedy...
לפני שהתחילה ההופעה אמרתי שאני רוצה את BTL וTTT. תוך 3 שירים יכולתי למות בלב שקט

קיצר, אין מה להגיד, הופעה מדהימה בהחלט, תודה לכל מי שטרח ויגע ועזר לזה לקרות!
מי ייתן וניפגש כולנו שוב, בקרוב, ונצרח שוב את כל המילים והסולואים עד שייצא לנו הגרון!