[רשמי] מייק פורטנוי פורש מהלהקה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שקשור לדרים ת'יאטר בפרט ומוסיקת הפרוגרסיב מטאל בכלל.
CROWNTWO5
דרימיסט מתחיל

Re: [רשמי] מייק פורטנוי פורש מהלהקה

שליחה על ידי CROWNTWO5 »

לא כתבתי פה הרבה, פעם אחרונה לפני שנים, הייתי חלק מהמשלחת לאמסטרדם לפני כמה שנים.
הקשבתי לראיון עם פורטנוי ואני חייב להגיד שאני יכול להבין את השחיקה שלו ומבין את הצעד שהוא עשה.
הוא הסביר את עצמו מצוין ואין לי ספק שהמשך דרכו עם דרים לא הסתיימה.
אז מייק:
find all you need in yor mind
if you TAKE THE TIME

http://www.youtube.com/watch?v=KSChdfAzbqg

ועכשיו רק נותר להסתכל קדימה.
יש לי המלצה על מתופף חדש לדרים, Mr. fat bastard ;)

http://www.youtube.com/watch?v=58Tf47qN5uQ
סמל אישי של משתמש
Dead
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Dead »

תראו איך הבאנר באתר של מייק השתנה. לא שזה לא היה צפוי, אבל בכל זאת.
נראה לי שהתמונה הגדולה ששמו היא מההופעה של מייק עם אבנג'ד סבנפולד. האם ההודעה הדי צפויה על הצטרפותו ל-A7X תצא בקרוב...

עריכה: טוב, אולי בעצם סתם לקחו תמונה מגניבה ושמו שם. לא יודע.
תמונה
תמונה
תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

חחח קראת את ההמשך של האשכול אהה...
כן, בהחלט תמונה מגניבה, בלי קשר להופעה.
תמונה
סמל אישי של משתמש
Dead
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Dead »

ilai fields #7 כתב:חחח קראת את ההמשך של האשכול אהה...
כן, קראתי את מה שהבחור שיצר את הבאנר כתב
אבל גם בלי שום קשר הרי שלא רואים את הלוגו של A7X על התופים אז אי אפשר לטעון שזה נעשה בכוונה
מצד שני תמונה מגניבה זה נכון, אבל אין לי ספק שהרבה אנשים שאלו את עצמם האם העובדה ששמו דווקא את התמונה הזאת היא סוג של הכרזה לא רשמית
תמונה
תמונה
תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

אני לא חושב... סטיב (הבחור שיצר את הבאנר) אמר שהתמונה נבחרה אך ורק בגלל שהיא נראית טוב.
אין שום קשר ל- A7X.
תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

מה זה האכלו לי שתו לי הזה?? אתה אשם שיצאת מהלהקה ואתה גם זה שהפכת את הפורום שלך לפורום דרים, אז תפסיק לבכות שעכשיו פותחים אשכולות מי מחליף את פורטנוי!
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
Dead
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Dead »

הוא אבל ממשיך לטעון שזה לא אשמתו (שמענו את הגרסא שלו)
תכלס מה כבר כ"כ מפתיע שאנשים דנים על המתופף הבא. זה די טבעי נראה לי.
הוא בעצמו אמר שזה לא רק פורום על דרים או עליו ספציפית אלא שאפשר לדבר על כל נושא אפשרי.
אין מה לעשות. הוא פרש וצריך להתמודד עם זה עכשיו. אבל זה שמנהל הפורום שלו הסתיר את כל האשכולות לאחר ההודעה של מייק זה לא בסדר.
תמונה
תמונה
תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

חחח חוץ מאת האשכול שאני פתחתי :D
תמונה
סמל אישי של משתמש
Rysher
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Rysher »

CROWNTWO5 כתב:לא כתבתי פה הרבה, פעם אחרונה לפני שנים, הייתי חלק מהמשלחת לאמסטרדם לפני כמה שנים.
הקשבתי לראיון עם פורטנוי ואני חייב להגיד שאני יכול להבין את השחיקה שלו ומבין את הצעד שהוא עשה.
הוא הסביר את עצמו מצוין ואין לי ספק שהמשך דרכו עם דרים לא הסתיימה.
אז מייק:
find all you need in yor mind
if you TAKE THE TIME

http://www.youtube.com/watch?v=KSChdfAzbqg

ועכשיו רק נותר להסתכל קדימה.
יש לי המלצה על מתופף חדש לדרים, Mr. fat bastard ;)

http://www.youtube.com/watch?v=58Tf47qN5uQ
וואי הסוליטרי גלן הזה (מהלינק השני) אדיר! נתקלתי בעבודה שלו כבר כמה פעמים במהלך שיטוטים ביוטיוב...
יהיה בהחלט מחמם-לב אם התסריט המאוד דמיוני שהוא יחליף את פורטנוי באמת יתממש
I am responsible when anyone, anywhere, reaches out for help. I want my hand to be there
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

אין מצב... אם יקחו מישהו מוכר עם הרבה ניסיון.
אבל כן, הבנאדם מטורף על התופים.
תמונה
סמל אישי של משתמש
Rysher
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Rysher »

עילי למה שלא תיגש לאודישן? :D
I am responsible when anyone, anywhere, reaches out for help. I want my hand to be there
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

:( אל תגיד את זה אפילו...
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

זה שמנהל הפורום שלו הסתיר את כל האשכולות לאחר ההודעה של מייק זה לא בסדר.
ממש לא מפתיע אותי לגבי המנהל פורום, מדובר בבן אדם מאד לא נחמד (ואני מאד עדין בתיאור).
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

סוף סוף יוצא לי להגיב על העניין.

אני אומר מראש שאם אני מעליב פה מישהו אני מתנצל, זה לא אישי ולא בכוונה, אבל אמרו כמה דברים שמרתיחים אותי.

אז לגבי מה שאנשים אומרים, שהוא עשה את זה מסיבות כלכליות... לדעתי זה כל כך שטויות.
דבר ראשון, ואולי הכי חשוב..... מייק מסביר בצורה טובה וברורה מאוד בפוסט שלו, וגם בראיון אצל אדי טראנק, מה הסיבות לעזיבה שלו. אני לא רואה שום מקום להעלות השערות למה הוא "באמת" עוזב, ושזה מסיבות כלכליות. תתפלאו, אבל לאנשים יש עוד מניעים בחיים מעבר למניעים שטחיים, מניעים שכוללים צרכים של הנפש, ובטח אדם כמו מייק שיש לו מס' מכנים משותפים להרבה אנשים בפורום, אנשים ששומעים פרוג, שמעריכים דברים יותר מורכבים ומושקעים ושמכילים דברים "מעבר", עושה דברים בעיקר כי זה מה שהלב שלו אומר. אני לא רואה שום סיבה לחשוב שיש סיבות אחרות ממה שהוא אמר. וזה גם מה שאחותו אומרת http://www.mikeportnoy.com/forum/m2588976.aspx
כאילו אם אתם אומרים שזה בעצם כי הוא רוצה כסף אתם קוראים לו שקרן.
מה גם שלמייק, כמו שאר חברי דרים, לא חסר כסף. יכול להיות שהוא ירוויח יותר עם A7X, אבל זה לא אומר שאין לו מספיק עכשיו. לשם השוואה, זה כמו שיש לך הכנסה של 5 מליון, ויש לך אפשרות להעלות את זה ל- 8 מליון. נכון, זה יותר כסף, אבל גם ככה יש לך כל כך הרבה שזה לא ישנה הרבה.
ואם הוא היה באמת מעוניין בעוד כסף, אז להתפרק (שהוא רצה רק הפסקה) היה מעלה להם מכירות באופן מטורף!

לגבי הדיעה שעידן מסכים איתה:
זה נשמע כאילו גם הבנאדם ההוא לא הבין, או מפרש בצורה לא נכונה, את מה שמייק אמר. הבנאדם ההוא אומר שמייק חשב רק על עצמו וכמו ילד רק רוצה את מה שכיף לו.
אז מייק, כפי שהוא הסביר, הרגיש שהוא צריך הפסקה מהמחזור והרצף עבודה של הלהקה, ומאחר וזה משהו שהוא משותף לכל הלהקה, הוא חשב שאולי גם הם מרגישים ככה. כשהוא גילה שלא, הוא פרש בכבוד, לא ניסה להילחם איתם ולהכריח אותם. אין פה קטע של אנוכיות.

את האמת, אני מבין אותו ומסכים איתו לחלוטין. רוב האנשים פה יסכימו שהחומרים האחרונים של דרים לא באותה רמה של פעם. אני חושב שכולם שם שחוקים קצת והפסקה בשביל לצבור אנרגיות מחדש זה משהו שכל הלהקה צריכה לדעתי. זה גם משהו שכל אדם צריך במשהו שהוא עושה באופן קבוע ולאורך זמן (כמו במערכות יחסים, צריך מרחב), ואני בטוח שתסכימו איתי בנושא. אז זה הגיוני מאוד שמייק יצטרך דבר כזה.
והרבה לפני שהוא כתב את הפוסט הזה, לפני שנים, גם אני חשבתי שקצב העבודה של דרים הוא מטורף. הם מוציאים אלבום, ואז יש את הטור שלו במשך איזה שנה, שנה ומשהו, ויש את ההתלהבות מהשירים החדשים במשך הזמן הזה שעובר מהר, ואז הם מודיעים שבקרוב הם הולכים להקליט אלבום חדש! הייתי חושב "כבר? כזה מהר?" הם מבלים הרבה יותר זמן בטור ובעבודה על DT מאשר עם המשפחה שלהם.
וזה בדיוק המעגל שמייק התכוון אליו בפוסט שלו. איך שקראתי את מה שהוא אמר על המעגל הזה, ושזה מה ששוחק אותו, ישר הבנתי אותו. זה קצב עבודה מאוד אינטנסיבי. וזה עוד משהו שהבנאדם שעידן קישר לדיעה שלו לא הבין, כי הוא אמר "מה, פורטנוי לא חושב שעם הרכב אחר הוא לא יהיה באותו מעגל שצריך לכתוב אלבום ואז להופיע בטור?"
זה לא הרכיבים של המעגל, זה פרק הזמן והאינטנסיביות שלהם.
לדעתי גם הסיבה שהוא נשחק (והאחרים לא) זה כי הוא חי, נשם, אכל וחירבן DT כל הזמן. כולם יודעים הרי שהוא היה מנהיג הלהקה, והוא זה שטיפח את התקשורת עם המעריצים ואת יחסי הציבור של הלהקה. זה עבודה רבה שלא נגמרת ותמיד יש דברים לעשות בתחומים האלה באופן שוטף ובלתי פוסק. וזה הוא שעשה את כל זה, לא אף אחד אחר בלהקה.
לגמרי מובן שהוא יצטרך הפסקה.

לגבי זה שהנגינה עם A7X היא מה שגרמה לו לרצות לעזוב וכו'...
Q: How much do you think that playing with AVENGED SEVENFOLD and the other projects that you do — you're always busy working creatively, doing other things, whether it's DREAM THEATER or not — played a role in this coming down, if any?

Portnoy: Well, it absolutely had nothing to do with my initial thoughts, because, like I mentioned earlier, I was already discussing this with the guys last fall. And last fall, The Rev [late AVENGED SEVENFOLD drummer] was still alive and well and I had nothing to do with AVENGED SEVENFOLD and I was already feeling these feelings last September/October.
הבנת הנקרא אנשים. או לפחות לא להתעלם ממה שאתם קוראים.
אבל לא, לאנשים הרבה יותר נוח לקרוא לפורטנוי חמדן!

לגבי ההאשמות שפורטנוי דירדר את המוזיקה של הלהקה:
איזה שטויות!!!!! כ"כ נמאס לי לשמוע את זה....
קודם כל, האחראים העיקריים על כתיבת החומרים בלהקה הם פורטנוי ופטרוצ'י.
אני די בטוח שלרודס יש לא מעט input בעניין גם.
וגם מתן כתב
אני מקווה שכולכם מבינים שאת רוב המוזיקה בלהקה כותבים פטרוצ'י וג'ורדן

אז בכלל. איך שלא יהיה, בין אם העיקריים הם פטרוצ'י ופורטנוי, או פטרוצ'י ורודס, החלק העיקרי מבין השניים זה פטרוצ'י.
אז מספיק עם השטויות האלה שפורטנוי גרר את הלהקה למטאל.
תכל'ס אם תחשבו על זה, באלבום האחרון הגורם הכי דומיננטי הוא פטרוצ'י.
לפורטנוי יש משיכה ונטייה מאוד גדולה לרוק קל ורך יותר- הלהקה היחידה מלבד DT שפורטנוי היה ממש חבר בה היא טרנסאטלנטיק (מבין כל פרוייקטי הצד שלו), הלהקה שהוא הכי אוהב היא הביטלס....
אני לא אתפלא אם האלבום החדש של דרים יהיה בכלל יותר כבד ומטאליסטי מהקודמים ויתברר שהדבר היחיד שעצר את פטרוצ'י מלעשות מטאל עצבני ומיינסטרימי היה פורטנוי.
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Rysher
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Rysher »

בורגר אני מסכים עם חלק מאוד ניכר ממה שכתבת.
לגבי מי גרר את המוזיקה לאיזה כיוון אני חולק עליך, ותיכף אני אתייחס לזה.

מה שרציתי להגיד לפני כן, וחשוב יותר מכל שאר השטויות שאני עומד לפלוט (:P ), זה שאני מתפעל מההשקעה והנימוקים והצגת התגובה שלך...שנעשו ברמה שעוד לא נתקלתי בה בדיון הזה.
(אנשים אולי יחשבו שזאת חפירה, אבל כמו שאני אוהב להגיד - ההיפך מלהתעמק או לחפור זה להישאר שטחי).

עכשיו לגבי החלק האחרון שלך, פטרוצ'י הוא גיטריסט דומיננטי, אין ספק. אבל אי אפשר להגיד שהוא השתלט או אפילו משך לכיוון המטאל הכבד שמדברים עליו, לפחות לא במידה שהרוב (וגם אני) חושבים שפורטנוי גרר את הלהקה.
אולי זאת התחושה הסובייקטיבית שלי, אבל בכל הקטעים המטאליים הכסאחיסטיים והמוגזמים לדעתי שהיו בשני האלבומים האחרונים אני הרגשתי הרבה יותר תופים מאשר כסאח על הגיטרה (מלבד אולי
The Dark Eternal Night בSC, ששם הדיסטורשן החולני על שבע מיתרים והסולו המזעזע ההוא).
ועכשיו לגבי זוית יותר אובייקטיבית ופחות סובייקטיבית - לא התעמקתי יותר מידי במוזיקה של Avanged Sevenfold, ויצא לי לשמוע אותם מעט מאוד וגם זה היה לפני המון זמן. אבל מהמעט שאני זוכר הם לא הכי מלודיים ורכים...מצד שני אני אפנה אותך לדוגמא לאלבום הסולו של פטרוצ'י, Suspended Animation, שאומנם יש בו קטעים עוצמתיים ואולי אפילו טיפה כבדים אבל "כסאח" יש שם רק מעט.

לכן, לצערי, אני חולק עליך...ואני באמת מצטער לחלוק על תגובה כל כך מקיפה ומנומקת...אחת היפות שקראתי בדיו הזה
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

אני לא הולך להיכנס לוויכוח האשמות "מי גורר את DT למטאל", בגלל שזה שטות לחשוב שזה מישהו אחד בחבורה.
כל ה-4 שמנגנים אחראים על המוזיקה, אבל השניים העיקריים שאחראים עליה הם פורטנוי ופטרוצ'י. שניהם ביחד. ומבין שניהם- פטרוצ'י יותר. ואת זה הם אמרו. אז לומר שזה פורטנוי ולא פטרוצ'י זה פשוט לא נכון.
זה משהו שכל הלהקה, ובהחלט כותב החומרים העיקרי שבה, רוצה.

ולגבי הדוגמה שלך שאמורה להראות שפורטנוי יותר מטאליסטי- לא אמרתי אגב שהוא לא אוהב מטאל- אתה נותן את המוזיקה של A7X. אז זה המוזיקה של A7X, לא של פורטנוי! גם את החלקים שהוא ניגן באלבום איתם הוא לקח ממה שהמתופף הקודם שלהם הספיק לכתוב.
אם כבר הדוגמאות שלי לטעם של פורטנוי יותר רלוונטיות, כי זה אשכרה דברים שהוא עשה וממש אוהב.

אגב, אלבום הסולו של פטרוצ'י היה יותר כבד משציפיתי P:
באמת תיארתי שהוא יותר קל ורוקיסטי
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
Rysher
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Rysher »

טוב אני חייב להגיד שהפעם בלבלת אותי!
זה פורטנוי ופטרוצ'י או פטרוצ'י ורודס שאחראיים על הלחנים??

לגבי A7X, נכון - יש לך פואנטה...אבל כמו שגם אתה אמרת (ואני מסכים עם האמירה ההיא) פורטנוי הוא בנאדם שהולך לפי הלב שלו ולפי מה שהוא מרגיש לנכון ומתחבר אליו.
אז נכון שזה לא התיפוף שלו, אבל זה בהחלט משהו שהוא מתחבר אליו...אחרת, תסכים איתי, שהוא לא היה הולך לכיוון הזה.
סמל אישי של משתמש
NamelessATM
דרימיסט-על

שליחה על ידי NamelessATM »

Greenburger כתב:
לגבי ההאשמות שפורטנוי דירדר את המוזיקה של הלהקה:
איזה שטויות!!!!! כ"כ נמאס לי לשמוע את זה....
קודם כל, האחראים העיקריים על כתיבת החומרים בלהקה הם פורטנוי ופטרוצ'י.
אני די בטוח שלרודס יש לא מעט input בעניין גם.
וגם מתן כתב
אני מקווה שכולכם מבינים שאת רוב המוזיקה בלהקה כותבים פטרוצ'י וג'ורדן

אז בכלל. איך שלא יהיה, בין אם העיקריים הם פטרוצ'י ופורטנוי, או פטרוצ'י ורודס, החלק העיקרי מבין השניים זה פטרוצ'י.
אז מספיק עם השטויות האלה שפורטנוי גרר את הלהקה למטאל.
תכל'ס אם תחשבו על זה, באלבום האחרון הגורם הכי דומיננטי הוא פטרוצ'י.
לפורטנוי יש משיכה ונטייה מאוד גדולה לרוק קל ורך יותר- הלהקה היחידה מלבד DT שפורטנוי היה ממש חבר בה היא טרנסאטלנטיק (מבין כל פרוייקטי הצד שלו), הלהקה שהוא הכי אוהב היא הביטלס....
אני לא אתפלא אם האלבום החדש של דרים יהיה בכלל יותר כבד ומטאליסטי מהקודמים ויתברר שהדבר היחיד שעצר את פטרוצ'י מלעשות מטאל עצבני ומיינסטרימי היה פורטנוי.
רודס ופטרוצ'י הם הכותבים העיקריים ואלה שנותנים את הבסיס בטח, אבל אל תשכח שמייק היה המפיק הראשי בכל האלבומים האחרונים, נתן את ההחלטות/קביעות האחרונות ואי אפשר להתכחש לזה שהוא נוטה מאוד לכיוון המטאל (במיוחד בשנים האחרונות שגם נעשה יותר כבד), וגם שהוא השתתף מאוד בכתיבת האלבומים, חוץ מעניין ההפקה - אולי לא כמו פטרוצ'י ורודס בכתיבה, אבל אני בטוח שהיה לו חלק גדול בכיוון הכללי.
הוא באמת אומר שהלהקה האהובה עליו היא הביטלס, אבל אם תסתכל על כל הרשימות של האלבומים האהובים עליו מהכמה שנים האחרונות יש שם -הרבה- יותר אלבומים בסגנונות מטאל כבדים יותר מאשר נגיד אם תסתכל על האלבומים האהובים עליו משנות ה-90. ואני בטוח שההשפעה של כל המוזיקה הזאת על מייק גם גרמה למוזיקה של דרים להיות כבדה יותר, אין בזה ספק בכלל.
האמת, לעומתך, אני אהיה מאוד מופתע אם האלבום הבא של דרים יהיה יותר כבד מ-TOT או SC, כי רודס לפי כל מה שאנחנו יודעים מקשיב ברוב למוזיקה יותר רגועה/שקטה מזה ואני זוכר שהוא אמר באיזה ראיון שקראתי שחוץ מהעבודה שלו עם דרים הוא לא כל כך מקשיב ללהקות מטאל, אז עכשיו כשהכתיבה וגם הובלת הכיוון של הלהקה מתנהלת בעיקר ע"י רודס ופטרוצ'י מאשר פורטנוי, פטרוצ'י ורודס - כמו שכתבתי בפוסט יותר מוקדם, זה רק יותר טיבעי מהחלוקה הזאת שהצד הכבד יקבל קצת פחות משקל ממה שהיה באלבומים האחרונים. נכון, פטרוצ'י הוא עדיין מטאלהד כזה, אבל כמו שכתבתי, לעומת פעם ש-2 מהכותבים העיקריים אהבו מאוד מטאל, עכשיו רק אחד מהכותבים העיקריים אוהב מאוד מטאל .
רק כדי להבהיר, אני כן רוצה שישאר מטאל, כי אחרי הכל אנחנו לא צריכים שדרים יהפכו ל-Transatlantic 2 ומה שהפך אותם ליותר מיוחדים היה השילוב של המטאל, אבל היי... יש הבדל בין מטאל של שירים כמו The Dark Eternal Night למטאל של שירים כמו Beyond This Life.
סמל אישי של משתמש
Rysher
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Rysher »

אבל אל תשכח שמייק היה המפיק הראשי בכל האלבומים האחרונים, נתן את ההחלטות/קביעות האחרונות ואי אפשר להתכחש לזה שהוא נוטה מאוד לכיוון המטאל (במיוחד בשנים האחרונות שגם נעשה יותר כבד), וגם שהוא השתתף מאוד בכתיבת האלבומים, חוץ מעניין ההפקה - אולי לא כמו פטרוצ'י ורודס בכתיבה, אבל אני בטוח שהיה לו חלק גדול בכיוון הכללי.
אם תסתכל על כל הרשימות של האלבומים האהובים עליו מהכמה שנים האחרונות יש שם -הרבה- יותר אלבומים בסגנונות מטאל כבדים יותר מאשר נגיד אם תסתכל על האלבומים האהובים עליו משנות ה-90. ואני בטוח שההשפעה של כל המוזיקה הזאת על מייק גם גרמה למוזיקה של דרים להיות כבדה יותר, אין בזה ספק בכלל.
רודס לפי כל מה שאנחנו יודעים מקשיב ברוב למוזיקה יותר רגועה/שקטה מזה ואני זוכר שהוא אמר באיזה ראיון שקראתי שחוץ מהעבודה שלו עם דרים הוא לא כל כך מקשיב ללהקות מטאל
(אגב, אני זוכר קראתי איי שם לפני כמה שנים שהוא מאוד אוהב להאזין למוזיקה קלאסית)
רק כדי להבהיר, אני כן רוצה שישאר מטאל, כי אחרי הכל אנחנו לא צריכים שדרים יהפכו ל-Transatlantic 2 ומה שהפך אותם ליותר מיוחדים היה השילוב של המטאל, אבל היי... יש הבדל בין מטאל של שירים כמו The Dark Eternal Night למטאל של שירים כמו Beyond This Life.
לא יכולתי לנסח את כל הנ"ל טוב יותר! :)
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

אם רוצים דוגמא קונקרטית למי מושך לאן, אפשר ללכת לתגובה של פורטנוי על חלק השירה שלו ב-ANTR, שם פורטנוי רצה גראול ופטרוצ'י (ואם אני לא טועה שאר החברים גם) מאוד התנגדו.
אני יודע שזה לא המקום לדיון הזה, אבל אם תשימו לב, רודס מנגן פחות או יותר את אותו סגנון מ-SFAM ועד היום. פשוט באלבומים האחרונים הסולואים שלו נראו מאוד לא קשורים לאופי של השיר, עקב הכבדות בחלק מהשירים.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
שלח תגובה