לא רע, לא רע בכלל.
כעיקרון זה באמת בעייתי על MP3 וגם על WAV, אבל יש כל מני תוכנות לא רעות עם אקולייזר מפותח יותר שיוכל לעזור לך לעמעם כלים ספיציפיים. (instrument muting equalizer בגוגל יעזור לך לקבל מידע על כמה כאלה) ואולי זה באמת יעזור לך.ilai fields #15 כתב:אני צריך תוכנה שמאפשרת להוריד את הכלים המשומשים בשיר מסויים, כלומר, אני לא מצליח לזהות קטע אחד בתופים אני אכנס לתוכנה וישמע רק את התופים של השיר, אותו דבר עם גיטרה וכל שאר הכלים.
יש דבר כזה?
טל,talgoro כתב:איזה צרות...בהתחלה נדפק האינטרנט ועכשיו הלך הכרטיס מסך. צריך לקנות חדש אבל לא בא לי לקנות AGP כי זה כבר ישן מדי..אבל אז זה אומר להחליף את כל המחשב..יצא לי משהו כמו 7 אלף ללא מסך. WTF?
איך הגזמת! ב4 אלף אני מזמין לך מחשב מKSP שלא תצטרך להחליף לעוד הרבה זמן ואני אומר לך שעדיין הוא יהיה יותר מה מה שאתה צריך.talgoro כתב:איזה צרות...בהתחלה נדפק האינטרנט ועכשיו הלך הכרטיס מסך. צריך לקנות חדש אבל לא בא לי לקנות AGP כי זה כבר ישן מדי..אבל אז זה אומר להחליף את כל המחשב..יצא לי משהו כמו 7 אלף ללא מסך. WTF?
ולאד אני אדבר איתך על זה. בכל מקרה, יש סיבה טובה לזה שזה יצא לי 7 אלף. יש לי כל מני שגעונות שגורמים למחיר לעלות. כמו חוסר רצון לשמוע אפילו פיפס אחד מהקירור.Carpe Diem כתב:טל,talgoro כתב:איזה צרות...בהתחלה נדפק האינטרנט ועכשיו הלך הכרטיס מסך. צריך לקנות חדש אבל לא בא לי לקנות AGP כי זה כבר ישן מדי..אבל אז זה אומר להחליף את כל המחשב..יצא לי משהו כמו 7 אלף ללא מסך. WTF?
אם אתה רותה לקנות כרטיס AGP חזק, או מחשב חדש, אני יכול לעזור לך - הצעת מחיר / הזמנה / הרכבה / התקנה...
זה בזמני החופשי מאמדוקס (יש לי מן עסק מחשבים).
התכוונת משלמים כפולtalgoro כתב:מממ גז מזגנים..רווח כפול..