Ozerivarium כתב:למתי אתה נוסע ?
סחתיין , יודע לפנק את עצמך
ההופעה של פורקיופיין היא ב-9/10 והפסטיבל הוא יום אחרי.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
אוי אנשים... אני דיי תומן לעצמי מלכודת מוות ברגע זה כשאני הולך לדבר על החוויה שלי מהפרוג ניישן של השנה. בבקשה, תיהיו עדינים... please... נאא עזבו אותכם הכל בכיף...
אבל כן, אני לא אשקר שלאחר שצפיתי בלהקות בסדר גודל כמו Dream Theater וZappa Plays Zappa (במיוחד אחרי הפעם השניה שאני רואה את דרים) הרגשתי כאילו שדדו ממני 80$ קנדים על המקום. שמעו, מבחינת שאו, אין לי מה לדבר כל כך.
דיי בנאלי, בנו של זאפה עמד במקום וניגן את הנשמה שלו. ממש כיף היה לראות אותם ולהקשיב להם מנגנים שירים שהפכו להסטוריה (למעריצי הG3 שבייננו, לשמוע את My Guitar Wants to Kill your Mama בלייב זה חתיכת אנדרנלין). אבל nevertheless, השאו היה בסדר גמור. הpeak שלהם לדעתי היה הסולוים המטורפים של נגנית הסקסופון המדהימה שהצטרפה אליהם. פשוט וואו... היא הייתה ממש כובשת. השילוב הזה בין מוזיקת פרוג איכותית וסקסופון שוב מוכחת כהתאמה משמים (לאלה שכמוני מעריצים של פלויד בהחלט).
בכוונה ויתרתי על 2 הלהקות האחרות כי זה כואב מספיק לדעת שאחת הלהקות האהובות עלי לא הגיע בגלל שהלייבל שלהם פשט את הרגל. הם בעצם אחת הסיבות למה באתי להופעה... חכיתי לראות את PoS חודשיים לפני ההופעה עצמה...
בקשר לדרים... מאח... כמו שאמרתי, מלכודת מוות קברתי לעצמי כשאני אומר שממש ממש ממש ממש איכזבו אותי. השאו היה פשוט, סלחו לי, אני אנסה לנסח את זה יפה, לא במקום. מאוד לא מתאים לראות את דרים מנגנים סט של 8 שירים שמתוכם רק 3 הם קלאסיקות מהעבר וקאבר אחד מדהים של The Camera's Eyes של Rush. כמו כן, כמישהו שממש לא מעריץ את החומר החדש של דרים (SC וBC&SL), כשחצי מהסט הוא מהחומר החדש... שמעו... אין לי הרבה מה להגיד... ישבתי במשך 45 מתוך השעה שהם היו על הבמה. ה15 האחרות היו כשהם ניגנו את Erotomania וVoices האגדיים... גם הקאבר לראש היה חמוד מאין כמוהו. אבל כמו כן, התאכזבתי. יכול להיות שבאתי עם ציפיות גבוהות מידי, יכול להיות שחשבתי שאני אוכל להנות מאוד... כמו כן נהנתי, אבל לא "מאוד"כמוגדר. אבל 80$... לא הייתי משלם כדי לראות את זה.
את דרים תמיד עדיף לראות בהופעה ולא בפסטיבל (במיוחד אם לא ראית אותם הרבה פעמים לייב), ככה מקבלים גם סט יותר ארוך וגם מגוון יותר מכל השנים. מצטער בשבילך שלא נהנית (אני מבין שזה בגלל שהיה הרבה חומר חדש) ושאתה מרגיש שבזבזת את כסף ומאחל לך שבפעם הבאה שתראה את דרים זה יהיה בהופעה שהיא רק שלהם עם שירים מכל התקופות!
ברלין, עוד 3 ימים, אני כל כך מתרגש כאילו זאת הפעם הראשונה שאני אראה את דרים ת'יאטר. גם אחת הערים האהובות עליי בעולם, גם הלהקה האהובה עליי בעולם ,שילוב נפלא
אתה רואה פעמיים את הפסטיבל? ואללה! משוגע!
אתה גם הולך למיוז נכון? איזה תענוג....
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
רציתי ללכת ל-Muse , אבל בעקבות האלבום המאכזב מאד, לא אלך כנראה. יש לי מספיק הופעות ב-חודשיים הקרובים :
Porcupine Tree, Deep Purple, IQ, Riverside וגם פרוגניישן איתך