חח תכלס, אני גם רצה את אותו המסלול כבר שנתיים, אני אפילו לא צריכה לחשוב לאן לרוץ - אני מכירה כל אבן במקום, עוד משהו שאני לא צריכה להתרכז בו
ואם קשה ללך עם אוזניות - שים על פול ווליום דרך הפלאפון או משהו, גם עובד
"אדם צריך לחם בשביל לחיות, ופרח, שיהיה לו בשביל מה לחיות."
חח תכלס, אני גם רצה את אותו המסלול כבר שנתיים, אני אפילו לא צריכה לחשוב לאן לרוץ - אני מכירה כל אבן במקום, עוד משהו שאני לא צריכה להתרכז בו
ואם קשה ללך עם אוזניות - שים על פול ווליום דרך הפלאפון או משהו, גם עובד
מה ? איך קרה הדבר הזה ?
אתה יודע שאם עולים עליך דופקים אותך כמו שאף פעם לא חלמת . מזכיר לי שפעם ניסיתי לחבר usb לאחד המחשבים בבסיס ועלו על זה תוך שניות . אבל יצאתי נקי כמו ערק מזה
Ozerivarium כתב:מה ? איך קרה הדבר הזה ?
אתה יודע שאם עולים עליך דופקים אותך כמו שאף פעם לא חלמת . מזכיר לי שפעם ניסיתי לחבר usb לאחד המחשבים בבסיס ועלו על זה תוך שניות . אבל יצאתי נקי כמו ערק מזה
חחח... יש אבל גם צדדים חיובים, אם יש לך בעיה, אתה יכול בכייף לשאול אותי.
ולנושא האשכול:
אתמול היה חרא יום, היתה פעילות עד אמצע הלילה, ואחרי שהכל התחרבן (מספר פעמים אפילו) וחשבנו שלא יכול להיות יותר גרוע אז למי שהקפיץ אותי הביתה היה פנצ'ר, והכניסות לחולון מאיילון היו סגורות.
אבל היום בהחלט מהווה פיצוי! מהבוקר הכל הלך טוב, אפילו לא הייתי צריכה לחכות הרבה זמן לאוטובוסים. לא היה כמעט אף אחד בצוות אז התחפשנתי עד הצהריים. אחר כך הלכתי להתאמן, היה אימון מעולה! שברתי כמה שיאים אישיים. אחר כך פגשתי חברה ואכלתי מ-ל-א סושי! ואפילו בשעה שבע כבר הייתי בבית איזה כייף.
"If you kiss somebody then both of you'll get practice"
Ozerivarium כתב:מה ? איך קרה הדבר הזה ?
פלאשקס - כנראה שכמו שאפשר להשיג אישור לגדל שיער ( מה שהיה נראה לי פעם בלתי אפשרי ) , כנראה שכמעט הכל אפשרי בצבא . הכל שאלה של כמה אתה יודע להתקמבן
ואיך הוא השיג את ה"אישור " הזה לעזזל ?