אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי טל רודס »

MrReD כתב:מי חתם בארסנל בשניה האחרונה? ארשבין כמובן.. לדעתי הוא הולך להיות הפלופ של העשור.
פלופ? נדמה לי שהפלופ של העשור זה חואן סבסטיאן ורון (בצ'לסי ובמנצ'סטר יונייטד). עלה 20 ומשהו מיליון פאונד והיה פשוט בדיחה בליגה האנגלית. אולי לארשבין ייקח זמן להתרגל לליגה, אבל פלופ? הוא בן 27 ויש לו המון נסיון שלא לדבר על יכולת טכנית מדהימה! ברוך הבא לצד היפה של צפון לונדון.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:
MrReD כתב:מי חתם בארסנל בשניה האחרונה? ארשבין כמובן.. לדעתי הוא הולך להיות הפלופ של העשור.
פלופ? נדמה לי שהפלופ של העשור זה חואן סבסטיאן ורון (בצ'לסי ובמנצ'סטר יונייטד). עלה 20 ומשהו מיליון פאונד והיה פשוט בדיחה בליגה האנגלית. אולי לארשבין ייקח זמן להתרגל לליגה, אבל פלופ? הוא בן 27 ויש לו המון נסיון שלא לדבר על יכולת טכנית מדהימה! ברוך הבא לצד היפה של צפון לונדון.
וארשבין יעשה את השינוי שארסנל צריכה? לא נראה לי!
טל- שמת לב שנדב יעקובי הצהיר על אהדתו לארסנל ? זה קצת סותר תיאוריות שונות שלך במהלך השנים לא? :haha:
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

ורון הוא פלופ ענק, אבל כמו ריקלמה ופלרמו, יכול באמת להצטיין רק בארגנטינה.
ד"א, אני מתפלל לאלוהים שריקלמה לא יהיה בסגל למונדיאל הקרוב, הוא שחקן מעולה, אבל בשניה שמקשים עליו, זהו הוא לא קיים יותר.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

תמונה

ברוך הבא לצד היפה של צפון לונדון!!!
טל- שמת לב שנדב יעקובי הצהיר על אהדתו לארסנל ? זה קצת סותר תיאוריות שונות שלך במהלך השנים לא
ועוד איך יעשה, כי הוא יספק את היצירתיות שחסרה לנו.

נדב יעקובי מבלבל את המוח שנים שהוא אוהד ארסנל, אבל מעניין שבגמר הצ'מפיונס הוא עודד את בערסה. לזה הייתי קורא "אוהד ארסנל" עלק.... יצא לי גם לדבר איתו שנה שעברה באולפן ליגת האלופות לפני השידורים, נראה לי שהוא יותר אוהד של הפועל באר שבע מאשר התותחנים.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:תמונה

ברוך הבא לצד היפה של צפון לונדון!!!
טל- שמת לב שנדב יעקובי הצהיר על אהדתו לארסנל ? זה קצת סותר תיאוריות שונות שלך במהלך השנים לא
ועוד איך יעשה, כי הוא יספק את היצירתיות שחסרה לנו.

נדב יעקובי מבלבל את המוח שנים שהוא אוהד ארסנל, אבל מעניין שבגמר הצ'מפיונס הוא עודד את בערסה. לזה הייתי קורא "אוהד ארסנל" עלק.... יצא לי גם לדבר איתו שנה שעברה באולפן ליגת האלופות לפני השידורים, נראה לי שהוא יותר אוהד של הפועל באר שבע מאשר התותחנים.
:haha: :haha: :haha: :haha:
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

הייתי היום בהקרנה אקסקלוסיבית של הדרבי של צפון לונדון (טוטנהאם-ארסנל) שהתקיימה באצטדיון האמירויות על מסך ענק, והייתה רק ל-200 אוהדי ארסנל (חלקם קנו כרטיס והחלק האחר כמוני, זכה בהגרלה של חברת o2 שהיא אחת מנותנות החסות של ארסנל). היה נחמד מאד, הנה וידאו קצר (מצטער שזה מסובב , זה באג ביו-טיוב, כי אצלי על המחשב דאגתי שזה יהיה ישר):
http://www.youtube.com/watch?v=V-SECQjz71c
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

סקולארי פוטר מצ'לסי.
כל מה שאני יכול להביע זה :haha: :haha: :haha:
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

:haha: :haha: :haha:
תמונה
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

מי יהיה המאמן הבא?
גרנט?
הינדיק?
רייקארד?
מנצ'יני?
:?:
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ככה נראה מועדון שמנוהל כמו באסטה בשוק הכרמל, מאמנים ובאים והולכים לפי הגחמות של הבעלים. העיקר שמזכירים את צ'לסי בנשימה אחת עם מועדונים גדולים כמו ארסנל ומנצ'סטר יונייטד, כאשר עד לפני 5 שנים מי בכלל ידע מי זאת צ'לסי? מועדון בלי הסטוריה, בלי נשמה, בלי קהל. הפיטורים של סקולארי לא יעזרו לצ'לסי, כי הוא לא הבעיה שלהם, אלא הבעלים הוא הבעיה.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

אדוין ואן דר סאר קרוב משחק אחד מלהיות שיאן אירופה בלשמור על שער נקי הכי הרבה דקות רצוף!
אני לא יודע כמה זה השיא העולמי אבל אני יודע בבירור שהוא נכנס לעשיריה הגדולה של כל הזמנים!
בהצלחה מול בלקבורן ביום שבת!
תמונה
Zanerlan
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי Zanerlan »

ilai fields #7 כתב:אדוין ואן דר סאר קרוב משחק אחד מלהיות שיאן אירופה בלשמור על שער נקי הכי הרבה דקות רצוף!
אני לא יודע כמה זה השיא העולמי אבל אני יודע בבירור שהוא נכנס לעשיריה הגדולה של כל הזמנים!
בהצלחה מול בלקבורן ביום שבת!
מי ייתן והשיא שלו ייעצר נגד קבוצתי האהובה, אינטר.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

איכס איכס איכס. בארסה, די לעשות לי באסה. אני רוצה לראות קאמבק במחצית השניה!
תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

גועל נפש של משחק!! :yuck: :yuck: 0-0 מגעיל שלא ממש טוב למנצ'סטר...
מחצית ראשונה היה צריך להיות לפחות 3-0 למנצ'סטר אבל במחצית השניה אינטר פשוט קרעו אותם.
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

בארסה יצאו איכשהו מהמשחק אתמול שבמחצית הראשונה היה מגעיל ברמות אחרות. לא יאמן שקבוצה כמו ברצלונה משחקת כל כך רך במשחק כל כך חשוב.
מסי מקבל בעיטות לרגליים כי רק ככה אפשר לעצור אותו, ובמקום להתמודד הוא כל הזמן בוכה לשופט (שהיה צריך להוציא לפחות שני אדומים אתמול לליון על כניסות מכוערות מאוד לרגליים). הנרי כמו תמיד בא לעבודה והיה במקום הנכון כדי לתת לברצלונה שער חוץ חשוב מאוד.
מנצ'סטר ואינטר זה משחק נוראי שחוץ מהפיקנטריה בין מוריניו לפרגוסון אין בו כלום, וראינו אתמול כמה כלום היה בו.
היום יש משחק גדול בין ריאל לליברפול, לטעמי ריאל תתן להם 3 חתיכות לפחות היום.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

אמן! :yes:
תמונה
Zanerlan
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי Zanerlan »

המשחק של אינטר נגד מנצ'סטר הוא לא הר שהוליד עכבר, מכיוון שלמן ההתחלה הציפייה היתה למשחק חזק מאוד של שתי ההגנות בעיקר, אינטר מאוד אפורה ויעילה השנה, כך גם מנצ'סטר למרות שלשדים האדומים יש הרבה יותר כישרון. לפני המשחק המאמנים והשחקנים כולם דיברו על כך שזה משחק קשה מאוד ולא נתנו איזה הרגשה שהולך להיות כדורגל גדול, שתי קבוצות עם הגנות כ"כ חזקות לא יכולות לתת משחק מבריק אחת נגד השנייה.

שתי המחציות התחלקו שווה בשווה בין הקבוצות, בראשונה מנצ'סטר שלטו לגמרי ובשניה אינטר. מי ייתן ובגומלין אינטר תתן את שער החוץ לו אני כ"כ מייחל.
פורצה אינטר!

ד"א, שאלה למנהלים, אני יכול לפרסם כאן את האתר שלי? (אתר האוהדים של אינטר בארץ)
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ufomatan כתב:בארסה יצאו איכשהו מהמשחק אתמול שבמחצית הראשונה היה מגעיל ברמות אחרות. לא יאמן שקבוצה כמו ברצלונה משחקת כל כך רך במשחק כל כך חשוב.
מסי מקבל בעיטות לרגליים כי רק ככה אפשר לעצור אותו, ובמקום להתמודד הוא כל הזמן בוכה לשופט (שהיה צריך להוציא לפחות שני אדומים אתמול לליון על כניסות מכוערות מאוד לרגליים). הנרי כמו תמיד בא לעבודה והיה במקום הנכון כדי לתת לברצלונה שער חוץ חשוב מאוד.
מנצ'סטר ואינטר זה משחק נוראי שחוץ מהפיקנטריה בין מוריניו לפרגוסון אין בו כלום, וראינו אתמול כמה כלום היה בו.
היום יש משחק גדול בין ריאל לליברפול, לטעמי ריאל תתן להם 3 חתיכות לפחות היום.

לא ראיתי את המשחק המלא של בערסה אלא רק את התקציר. מה אתה מתפלא שמשחקים חזק נגד בערסה? זה שבליגה הספרדית אין הגנות וקל לברצלונה, לא אומר שקבוצות יבואו ויפתחו את הרגליים גם בליגת האלופות. למזלם זה רק קבוצה צרפתית ולא אנגלית. זה שמסי בכיין, זה ידוע ממזמן. שער החוץ לדעתי יעזור לברצלונה להבטיח עלייה לרבע גמר. מנצ'סטר-אינטר, היונייטד היו צריכים לנצח לאור ההזדמנויות במשחק, אבל יסגרו את הסיפור ככל הנראה בבית. ארסנל נאיבית, הייתה צריכה לנצח 3:0 לפחות את רומא אבל 1:0 מפנדל, והחמצות איומות ומחרידות של אבואה ובנדטנר (היה לי כרטיס למשחק, מכרתי ועשיתי רווח יפה). אתלטיקו קבוצה בלי הגנה, לחטוף ככה 2 גולים בבית מפורטו, כנראה יגמור עבורם את הסיפור לקראת הגומלין.

ריאל בכושר טוב אבל נראה אם יפרוץ את מעוזי הביצורים של בניטז, צ'לסי אני מאמין תעשה את העבודה בבית מול יובנטוס.
ד"א, שאלה למנהלים, אני יכול לפרסם כאן את האתר שלי? (אתר האוהדים של אינטר בארץ)
בבקשה לא. מה גם שלא ידוע לי על אוהדי אינטר פה פרט אליך. יש לנו פה בערסה, ארסנל, ריאל, מנצ'סטר, מילאן אבל לא ידוע לי על אינטר.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

אנשים פה שמים לינקים כל הזמן, אני לא רואה בזה שום בעייה.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

הלו אני אוהד אינטר (בתכלס רק כי יש שמה הרבה ארגנטינאים).
וגם את רומא.
וגם את פיורנטינה :haha:
תמונה
שלח תגובה