אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי טל רודס »

אני מעריך שססק יעבור לקבוצה אחרת באירופה בקיץ הקרוב כי כבר כמה קיצים שהוא דוחה את העזיבה שלו ומקריב את הקריירה שלו למען המועדון. את ונגר יש לפטר כי המועדון חייב לעבור זעזוע ושינוי יסודי. עונה רביעית רצופה ללא שום תואר וגם הקרדיט לונגר נגמר.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

למה בארסה?! למה?!
תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

Two down, three to go!!!
יאללה מנצ'סטר!!! רק ליגת האלופות, האליפות באנגליה והגביע האנגלי ואת שוברת שיא!!!!
אני איתך כל הזמן!! :yes:
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ilai fields #7 כתב:Two down, three to go!!!
יאללה מנצ'סטר!!! רק ליגת האלופות, האליפות באנגליה והגביע האנגלי ואת שוברת שיא!!!!
אני איתך כל הזמן!! :yes:
אני מקווה שזה לא יקרה כי לא בא לי להקיא. ליגה אנגלית וגביע המיקי מאוס זה מספיק לחלאות.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

:haha: ברגע שראיתי שאתה כתבת את ההודעה הבאה אחרי ידעתי שזאת תיהיה מן "ירידה" כזאת עליהם....
תן קצת כבוד לקבוצה הטובה בעולם!!!
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

הקבוצה הטובה בעולם? לא נראה לי.

בריל, מה קורה לברצלונה? שבוע שעבר דה-לה-פנייה העניש אתכם עם צמד לזכר הימים שלו בצעירותו בקאמפ נואו, והשבוע אתם מובילים 2:0 ו-3:2 בחוץ על אתלטיקו, רק כדי להפסיד 4:3 דקה לסיום? החזרתם בכוח את ריאל למירוץ האליפות, אחרי שהיה נראה שתקחו את הליגה בהליכה. כמו שאמרתי במהלך העונה, רק ברצלונה יכולה לעצור את עצמה מלקחת אליפות.

תקציר השערים מהמשחק:
http://www.youtube.com/watch?v=nhx0Y52W9bQ
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

הופה סטופה!!
ריאל השבורה, הגמורה, הדפוקה, העלובה רק 4 נקודות מה"קבוצה הטובה בעולם"
:haha: :haha:
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

למרות שמבאס שבארסה הפסידה ועכשיו ריאל חזרה לתמונה, היה משחק מעולה!
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:הקבוצה הטובה בעולם? לא נראה לי.

בריל, מה קורה לברצלונה? שבוע שעבר דה-לה-פנייה העניש אתכם עם צמד לזכר הימים שלו בצעירותו בקאמפ נואו, והשבוע אתם מובילים 2:0 ו-3:2 בחוץ על אתלטיקו, רק כדי להפסיד 4:3 דקה לסיום? החזרתם בכוח את ריאל למירוץ האליפות, אחרי שהיה נראה שתקחו את הליגה בהליכה. כמו שאמרתי במהלך העונה, רק ברצלונה יכולה לעצור את עצמה מלקחת אליפות.

תקציר השערים מהמשחק:
http://www.youtube.com/watch?v=nhx0Y52W9bQ
זה ברור שברצלונה מאבדת לבד את האליפות הזאת. הרי ריאל מדריד לא משחקת יותר טוב מאיך שברצלונה שיחקה לפני לא הרבה זמן. במחשק מול אספניול השחקנים של בארסה באו כדילהוציא תיקו ולא לסבך את אספניול בירידת ליגה. לדעתי זו הייתה טעות איומה של גאורדיולה שלא שם דגש על המשחק הזה. אבל גם לפני ברצלונה לא נראית טוב. זה בעיקר לדעתי עייפות נפשית של השחקנים המובילים. זה היהי די ברור שמסי יתחיל לקבל בעיטות לרגליים כל פעם שהוא נוגע בכדור, עשו את זה לרונאלדיניו שנה שעברה וזה הוציא אותו מריכוז לגמרי. כנראה שמסי לא מצליח להתגבר על זה וכל הזמן בוכה לשופטים במקום להתחיל להרביץ חזרה.
הנרי נראה מצויין וזה גם משהו, הרי ברצלונה כבשה אתמול 3 שערים.
הבעייה המרכזית היא חוליית ההגנה ,ובעיקר ואלדס השוער. הוא עובר תקופה איומה, נכנסים לו שערים שהוא לא היה חולם לקבל שנה שעברה או בתחילת השנה. חוסר היציבת והחולשה שלו משפיעה השפעה ישירה על ההגנה וככה חוטפים רביעייה מטופשת מאתלטיקו או 2 מאספניול.
אני בטוח שזה ישתפר ככל שנגיע לשלבים המכריעים.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

עיקר הבעיה היא בלי ספק בהגנה. ואלדס חתיכת שוער אפס לדעתי, חייבים להפטר ממנו ונראה לי שלזה בארסה שואפת הרי שהם לא מחדשים לו את החוזה. צריכים לקנות שוער כמו ריינה.
עכשיו יש כמה פציעות שדופקות את ההגנה, אבידל נפצע ופפ לא יכול לשים בכל משחק את סילביניו הזקן והוא מציב את פויול באגף שמאל של ההגנה וכמו קסם כל המנהיגות של ההגנה נעלמת. פיקה עדיין צעיר אבל יש לו תקווה אבל יש את קאסרס שהוא פשוט מקרה אבוד לדעתי, כל שניה שיהיה לחץ הוא הולך לאיבוד בתוך עצמו. בנוסף, מרקז שמשחק אחד הוא סוס, משחק שני עושה שטויות והעובדה שאלבס מבלה יותר בצד השני של המגרש לא תורמת.
בתחילת העונה לא שמו לב לכל הבעיות האלה בגלל שההתקפה של בארסה הייתה כל כך שוטפת, שלהגנה כמעט ולא הייתה עבודה. אבל עכשיו שההתקפה הורידה הילוך, ההגנה אוכלת אותה בגדול.
איפה אתה מיליטו?!
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

MrReD כתב:עיקר הבעיה היא בלי ספק בהגנה. ואלדס חתיכת שוער אפס לדעתי, חייבים להפטר ממנו ונראה לי שלזה בארסה שואפת הרי שהם לא מחדשים לו את החוזה. צריכים לקנות שוער כמו ריינה.
עכשיו יש כמה פציעות שדופקות את ההגנה, אבידל נפצע ופפ לא יכול לשים בכל משחק את סילביניו הזקן והוא מציב את פויול באגף שמאל של ההגנה וכמו קסם כל המנהיגות של ההגנה נעלמת. פיקה עדיין צעיר אבל יש לו תקווה אבל יש את קאסרס שהוא פשוט מקרה אבוד לדעתי, כל שניה שיהיה לחץ הוא הולך לאיבוד בתוך עצמו. בנוסף, מרקז שמשחק אחד הוא סוס, משחק שני עושה שטויות והעובדה שאלבס מבלה יותר בצד השני של המגרש לא תורמת.
בתחילת העונה לא שמו לב לכל הבעיות האלה בגלל שההתקפה של בארסה הייתה כל כך שוטפת, שלהגנה כמעט ולא הייתה עבודה. אבל עכשיו שההתקפה הורידה הילוך, ההגנה אוכלת אותה בגדול.
איפה אתה מיליטו?!
איפה אתה סביולה?? איפה אתה אינייסטה? איפה הקישור האחורי? :haha: :haha:
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ואלדז הוא אפס , אני לא מבין איך הוא כבר כל כך הרבה שנים שוער ראשון בבערסה. שוער זה אחת העמדות הכי חשובות ואי אפשר להמר בה עם מישהו שסופג שערים מטופשים בסיטונאות כמו ואלדז. הוא מסוג השוערים כמו בוני גינצבורג, שדופקים לך זינוקים וירטואוזיים לבעיטות פשוטות כדי שיחשבו שהם שוערים טובים, אבל במציאות הם חוטפים את הגולים הכי שטותיים. ההבדל בינו לבין גינצבורג, זה שהוא לא הוריד קבוצות ליגה כמו בוני :haha:
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

בארטז והבירטוזים שלו... :roll:
תמונה
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

חחח כן אה .. :haha:
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

מישהו ראה פה אתמול את ריאל-אתלטיקו? הקולצ'ונרוס עשו בית ספר בברנביאו לריאל, הובילו משער נהדר, חטפו שער מנבדל ברור, ובמחצית השנייה היו להם 5-6 מצבים של שער בטוח שהם החמיצו.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:מישהו ראה פה אתמול את ריאל-אתלטיקו? הקולצ'ונרוס עשו בית ספר בברנביאו לריאל, הובילו משער נהדר, חטפו שער מנבדל ברור, ובמחצית השנייה היו להם 5-6 מצבים של שער בטוח שהם החמיצו.
ראיתי חלקית כי המשחק המרכזי היה ברצלונה בשבילי. סוף סוף חזרנו לנצח ולשחק כדורגל מצויין והתקפי. היה צריך להיגמר 10:0 בערך עם המצבים שאטו החמיץ.
לפחות זה ישתיק קצת את כל החתרנים והאורבים בפינה שחושבים שבקלות ברצלונה תאבד יתרון 12 נקודות, קשקוש!!
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

עושים כאילו זה יהיה מותח בספרד...
בולשיט!
אז לבארסה היו כמה משחקים לא טובים... מה קרה?!
פער של 6 נקודות יהיה קשה מאוד צמצם, אומנם הם עשו את זה מ-12 אבל אני חושב שבארסה די חזרה לעצמה!
רציתי להגיד עוד משהו אבל שכחתי :whistle:
תמונה
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

כן אה , אני ממש מסכים עם מה שאמרת ..
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

ריבר: 3 -1
בוקה: 0 -2

יום טוב! :party: :party: :party:
תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

ufomatan כתב:
טל רודס כתב:מישהו ראה פה אתמול את ריאל-אתלטיקו? הקולצ'ונרוס עשו בית ספר בברנביאו לריאל, הובילו משער נהדר, חטפו שער מנבדל ברור, ובמחצית השנייה היו להם 5-6 מצבים של שער בטוח שהם החמיצו.
ראיתי חלקית כי המשחק המרכזי היה ברצלונה בשבילי. סוף סוף חזרנו לנצח ולשחק כדורגל מצויין והתקפי. היה צריך להיגמר 10:0 בערך עם המצבים שאטו החמיץ.
לפחות זה ישתיק קצת את כל החתרנים והאורבים בפינה שחושבים שבקלות ברצלונה תאבד יתרון 12 נקודות, קשקוש!!

שמאלני עיוור, חתרן, פששש חזק אתה במחמאות.
בכדורגל כמו בכדורגל, הכל אפשרי.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
שלח תגובה