אשכול סדרות טלוויזיה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

Re: אשכול סדרות טלוויזיה

שליחה על ידי YtseJam »

DivineComedy כתב:מה שכן, המשחק של כל הקאסט היה מדהים בפרק הזה.
ספוילר! :
דברה אולי כבר יודעת על דקסטר או לפחות חושבת על זה, אחרת למה היא אמרה לו בסוף "you must be also relieved that it's over" מה אובר? זה לא שהיה לדב מושג איך הקייס הזה השפיע על דקסטר או לא...
נשמע לי far-fetched.
ספוילר! :
כל הסיפור של הרציחות של הבחורות התחיל ממש אחרי שאישתו שלו נרצחה, ולדעתי זו הסיבה שהיא אמרה לו את מה שאמרה. אני גם לא חושב שהיא יודעת משהו לגביו - אני כן חושב שזה משהו שהם הולכים לגעת בו בעונה הבאה. בואו לא נשכח שעדיין יש את איך-שלא-קוראים לו, בן הזוג שלה, שכן חושד בדקסטר...
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

The Event is successful of being interesting after 10 episodes.
Shame it's will only coming back in March!
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

Burn Notice
ספוילר! :
הסתיימה עונה 4, ומייקל הולך לפגוש את הבוס הבא. :)
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

אני חייב לחזור רגע לדקסטר: היה גרוע.
לפעמים צריך לדעת להתעלם מהאהבה הגדולה לסדרה ולהודות שהיה סיום מעפ-עפן.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

היה סיום בהחלט לא טוב לדקסטר- הכי אופטימי לדעתי עד היום. במיוחד הקטע עם אחותו, אחד הקטעים הכי מטופשים שראיתי.
אבל למרות זאת הייתה עונה משובחת, ואני לא יכול לחכות לעונה הבאה :metal:
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
AlucarDT
דרימיסט-על

שליחה על ידי AlucarDT »

מסכים עם מתן.
תמונה
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

טוב רבותיי זה נגמר סופית.

SYFY לא יחדשו את SGU לעונה שלישית וזה כנראה הנשימה האחרונה של אחד מזכיונות המד"ב המצליחים, האהובים והמרתקים ב-20 השנים האחרונות. הבעיה לדעתי בשנים האחרונות זה שהם החליטו ללכת אחרי העדר שעף על גלקטיקה כאילו שזה היה מקס' ישו והוציאו מיליון דולר על כל פרק. בכל מקרה אותה הבעיה של סדרות מד"ב שהייתה קיימת מאז ומעולם, קשה להחזיק אותן רעננות וקשה לתחזק אותן פיננסית וזה בגלל ההתעקשות של היוצרים להתעלם ממה שסטרזינסקי לימד את העולם בסוף שנות ה90, שלא מאלתרים תוך כדי שהולכים ושאפשר לעשות את זה בתקציב סביר ועל החטאים האלה העולם של סטארגייט נופל על משכבו ואני בספק כבר אם MGM במצב שלהם היום יטרחו לעשות עוד סרט אפילו או לתחזק את הקהילה עם ספרים וכו'.

כנראה שגם אוניל לא יכל למנוע את זה. RIP זיכיון אהוב שלנו.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

הסידרה הייתה טובה, אבל הניסיון לייצר יחסים בין-אישיים דמוי גלקטיקה אכן לא השתלם. חבל. עם זאת, SyFy גם אשמים כאן... הם שמו את הסדרה בשיבוץ נוראי בשבוע (מאמר בנושא, שאני בהחלט מסכים איתו: http://www.gateworld.net/news/2010/12/s ... ancelled/2), מה שרק הפחית את אחוזי הצפייה. ויותר גרועה הייתה ההתנהלות. מסתבר שכוכבי הסידרה למדו על הביטול דרך טוויטר! נו באמת.

אגב, זו הפעם הראשונה שאין מדע בדיוני מהסוג הקלאסי יותר בטלוויזיה. העיקר שיש WWF והאח הגדול...

בינתיים יש לנו בחודש הבא מרתון של 5 פרקים חדשים והאחרונים של Caprica, ומתישהו בהמשך סדרה-בת נוספת לגלקטיקה.
ותמיד יש את Sanctuary עם אמנדה טפינג (יוצאת סטארגייט ס"ג-1 וסטארגייט אטלנטיס) ללא ספק מרשימה יותר עם כל פרק ועונה, ונראה שהרייטינג מתגמל בהתאם.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

Sentient 6 כתב:טוב רבותיי זה נגמר סופית.

SYFY לא יחדשו את SGU לעונה שלישית וזה כנראה הנשימה האחרונה של אחד מזכיונות המד"ב המצליחים, האהובים והמרתקים ב-20 השנים האחרונות. הבעיה לדעתי בשנים האחרונות זה שהם החליטו ללכת אחרי העדר שעף על גלקטיקה כאילו שזה היה מקס' ישו והוציאו מיליון דולר על כל פרק. בכל מקרה אותה הבעיה של סדרות מד"ב שהייתה קיימת מאז ומעולם, קשה להחזיק אותן רעננות וקשה לתחזק אותן פיננסית וזה בגלל ההתעקשות של היוצרים להתעלם ממה שסטרזינסקי לימד את העולם בסוף שנות ה90, שלא מאלתרים תוך כדי שהולכים ושאפשר לעשות את זה בתקציב סביר ועל החטאים האלה העולם של סטארגייט נופל על משכבו ואני בספק כבר אם MGM במצב שלהם היום יטרחו לעשות עוד סרט אפילו או לתחזק את הקהילה עם ספרים וכו'.

כמה שאני לא מסכים איתך כאן- באטלסטאר היא אחת ה-סדרות הכי טובות שנוצרו במד"ב אי פעם אחרי בבילון 5, והלוואי וימשיכו ליצור סדרות באיכות כתיבה והפקה כמו באטלסטאר!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

ufomatan כתב:
Sentient 6 כתב:טוב רבותיי זה נגמר סופית.

כמה שאני לא מסכים איתך כאן- באטלסטאר היא אחת ה-סדרות הכי טובות שנוצרו במד"ב אי פעם אחרי בבילון 5, והלוואי וימשיכו ליצור סדרות באיכות כתיבה והפקה כמו באטלסטאר!
לא עירערתי על זה. מה שכן אמרתי זה העובדה שSGU ניסתה ללכת אחריה כמו כלב ברצועה וזה נכשל. צריך לחדש בתחום.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

DivineComedy כתב:The Event is successful of being interesting after 10 episodes.
Shame it's will only coming back in March!
הורדתי בעקבות ההודעה שלך וראיתי כבר שני פרקים, אחלה סדרה.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

יס מתחילים לשדר את "the event" מה-15 לראשון. הם פותחים ערוץ sci fi במקום ה- next שלהם.
בין שאר הסדרות שהולכות להיות שם יש גם את זאת.
תאמינו לי אני לא מבין מה אנשים עושים עם הוט בבית עדיין.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

תאמין לי, מה אנשים בכלל צריכים כבלים בימינו, כשאפשר להוריד הכל באינטרנט ולראות לפני שזה מגיע לארץ? בזבוז כסף לעשות כבלים (היוצא מן הכלל היחיד הוא לעשות צלחת לווין פרטית בשביל לקלוט את כל שידורי הכדורגל האפשריים, בלי להיות תלויים בחסדיהם של ערוץ 5 קטלוניה או של חרלטון שמשדרים משחקים לפי הישראליות של הקבוצות. משלמים כל כך הרבה כסף בארץ על כבלים, כשבפועל רואים מספר ערוצים מצומצם מאד ואין ממש תמורה לכסף.

סדרות,סרטים ושידורי ספורט בחינם באינטרנט, זה ההווה וגם העתיד.
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

כן, אבל יש בעיה חוקית לעשות את זה במקביל באינטרנט בכל העולם. לא רק חוקית, טכנית.
מעבר לזה, לא כולם יודעים אנגלית טוב ולא תמיד התרגום שיוצא באינטרנט טוב בפני עצמו.

אני בהחלט רואה את התועלת של קניית סדרות לשידור מקומי עם תירגום איכותי.
ודווקא יש שיפור נקודתי, אבל הוא רחוק מלהיות שינוי ששווה שינוי הרגלי צפייה עדיין.

יש פה בעיות אמיתיות.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

לדעתי זה דווקא טוב, עוזר לאנשים לשפר את האנגלית. אני יכול להעיד על עצמי שהאנגלית שלי לא הייתה משהו כי הרמה של האנגלית בתיכון בארץ היא פשוט גרועה. את האנגלית שלי למדתי בעיקר מסדרות,סרטים וקריאת ספרים ועיתונים באנגלית. מה הבעיה החוקית? כולם היום מורידים סרטים וסדרות.

לשיטתך שווה לשלם כל כך הרבה בחודש בשביל תרגום איכותי? סורי אבל לדעתי אין תמורה ובלי לבדוק אני משוכנע שגם אתה בתור צופה אדוק של סדרות, אתה לא רואה בארץ יותר מכמה ערוצים בודדים בחודש.

הלוואי שיותר ויותר אנשים ינצלו את האינטרנט, זה יגרום למחירי החבילות בכבלים לרדת ומי שירוויח הם רק הצופים.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

הפתרון הוא שירותים כמו Netflix וHulu Plus. משלמים סכום סביר מאוד (8$ לחודש) ורואים מלא סדרות בסטרימינג. הכיסוי צריך להשתפר אבל זה הכיוון.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

8 דולר לחודש זה בהחלט משהו שמתאים לכל כיס.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

אני מצטער- יש לי יס כבר הרבה שנים ואני לא מתחרט ולא חושב שאני זורק כסף.
אני רואה הרבה טלוויזיה, הרבה ספורט שלא אוכל לראות דרך האינטרנט. הרבה סרטים טובים שלא הייתי רואה בלי יס.
היס מקס בכלל משדרג אותי, אני מקליט כל מה שאני רוצה, רואה מתי שאני רוצה, באיכות ובסאונד מצויין- מה הבעייה כאן? למה תמיד לחשוב- איפה דופקים אותי, איפה אני יוצא פראייר? טל- עזבת את הארץ אבל נשארת ישראלי אמיתי! :whistle:
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

איזה ספורט אתה לא יכול לראות היום דרך האינטרנט? שחייה צורנית? איזה סרטים אתה לא יכול לראות בלי YES? למה לחשוב איפה דופקים אותך? כי דופקים אותך, אני יודע כמה החבילות עולות ואני יודע שאין להן שום תמורה ועדיין רוב האנשים ממשיכים לשלם את זה מחוסר ברירה. אני למשל לא התחברתי לצ'רלטון בשביל לראות כדורגל אנגלי, אלא ראיתי כמו מלך דרך האינטרנט איזה משחקים שאני רציתי לראות ולא איזה משחקים שפיני זהבי ואלי עזור יקבעו לי לראות. סרטים? עד שהם מגיעים לכבלים הם כבר ישנים, אפשר לראות ולהוריד היום הכל באינטרנט באיכות מעולה ומהר יותר. מה נשאר? לשלם עבור כל כך הרבה ערוצים שאין לך בהם שום צורך?
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

שני הפרקים הראשונים בעונה הרביעית של Californication דלפו, :-)
שלח תגובה