אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי טל רודס »

לדעתי לאור ההצלחה של מתיאוס בנתניה, כדאי לנסות שוב.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

מתיאוס כל כך מצליח בנתניה שהכדורגל שם פורח לא? ממש כדורגל מרתק לעין. אפילו מקום ראשון אתם לא כבר נתת למתיאוס את נבחרת ישראל?
מה רע בעטר? מה רע ביוסי מזרחי? ביצחק שום? ברוני לוי?
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

מתיאוס עושה את המקסימום עם חומר השחקנים שיש לו, אפשר לחשוב שפבריגאס ורובין ואן פרסי משחקים במכבי נתניה.
הנבחרת צריכה מאמן זר, כזה שינער את כל החובבנות והשכונתיות שאופפת את הכדורגל שלנו.
סמל אישי של משתמש
Idan_Floyd
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Idan_Floyd »

1-0 ליוונים. מחצית :cry:
תמונה
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

משפט אחד יש לי להגיד על המשחק היום..

קשטן הביתה..

מאמן זר, או עטר.
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

איזה מאמן עלוב קשטן, מה הוא בדיוק חשב לעצמו כששם את יואב זיו כקשר, או את בירם כיאל בהרכב, או שחקן כמו דקל קינן? פני קשטן כפני הנבחרת והכדורגל הישראלי. העיקר שלוזון אמר לפני שנה שישראל עולה בטוח למונדיאל... :haha:

ולעניין אחר, ארגנטינה הובסה 6:1 בבוליביה:
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1461496
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

איזו נבחרת מצחיקה (אנחנו לא יוון) ואיזה התנהלות מבישה של ההתאחדות שלנו כל הקמפיין הזה.
עצוב לחשוב שלפני יומיים תקפו את הקהל ואת התקשורת על העובדה שהפשוטה שאנחנו אומרים את האמת ולא מתחבאים מאחורי הצהרות פוליטיות כאלה או אחרות.
הנבחרת שלנו שווה הרבה יותר ממה שנתנה. הרבה זה "בזכות" המאמן הלאומי העלוב שלנו, הרבה גם בזכות השחקנים בלי עמוד השדרה שחייבים את בניון בהרכב כדי לשחק נורמאלי.
בושה וחרפה השקרים והאשליות שמאכילים אותנו התקשורת והנבחרת כל קמפיין. הגיע הזמן להפסיק את הטירוף הזה על הכדורגל ועל הנבחרת. די כבר עם הסיקור הלא פרופורציונאלי שרק גורם למנהלי הכדורגל בארץ להמשיך את המעשים העלובים שלהם.
גם התקשורת וגם גורמים כמו מועצת ההימורים חייבים לבדוק את מבחן התוצאה של הענף העלוב הזה. ענף שלא הביא אותנו להישגים משמעותיים משנות ה-70 ורק הולך ומתדרדר כל שנה למרות כמויות הכספים האדירות שמועברות לקבוצות.
אם הכדורסל או הטניס יקבלו את הסכומים האלה (או אפילו חצי מהסכומים האלה) אני מבטיח לכם שתהיה לנו נציגה בכירה בכל מפעל אירופי חשוב, ושהנבחרת לא רק תעלה לאליפות אירופה, כמו שהיא כבר עושה בתקציב אפסי, אלא גם תהיה פקטור חזק ומשמעותי באירופה.
רק בכדורגל שחקנים עצלנים ובלי טיפת אחריות אישית שאחרי כשלון צורב כמו השבוע הולכים להאשים את הקהל והתקשורת הכשלון.
איכס מגעיל :puke:
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

ליבי נשבר אתמול, שש פעמים ליתר דיוק.
תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

איך הם הצליחו לחטוף שישייה מבוליביה?!?!
אני ממש לא עוקב אחרי המוקדמות, לא באירופה ולא בדרום אמריקה.
מי עולה? איזה נבחרת הפתיעה? איזה נבחרת כולם ציפו שתעלה ולא עלתה? באיזה שלב אנחנו בכלל?? :haha:
תמונה
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

נראה לי שמאירופה הנבחרת הגדולה היחידה שיש מצב שלא תעלה היא צרפת. כל שאר הנבחרות במצב די טוב, ספרד 1000% עולה, אנגליה במצב מעולה, איטלה בסדר, גרמניה בסדר.
בדרום אמריקה עדיין שום דבר לא סגור, אבל מתוך ה4 שעולות, נגיד שפראגוואי, ארגנטינה וברזיל בטוח יעלו ועל המקום הרביעי ילחמו שאר הנבחרות ולדעתי אורוגוואי תעלה.
תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

אני לא מסכים פה עם אף אחד.
כלומר אני מסכים עם כל ההנהלות ובלה בלה.
אבל אי אפשר להוציא מים מכלום. אין חומר שחקנים בדור הזה שיכול להגיע להישגים.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

טל רודס כתב:איזה מאמן עלוב קשטן, מה הוא בדיוק חשב לעצמו כששם את יואב זיו כקשר, או את בירם כיאל בהרכב, או שחקן כמו דקל קינן? פני קשטן כפני הנבחרת והכדורגל הישראלי. העיקר שלוזון אמר לפני שנה שישראל עולה בטוח למונדיאל... :haha:

ולעניין אחר, ארגנטינה הובסה 6:1 בבוליביה:
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1461496
מה נפלת על קינן? אתה ראית את המשחק? אין בלם יותר טוב ממנו בליגה הישראלית. אפילו לא לואיס מרין.
זוכר את משחק של צרפת הצעירה נגד ישראל? זוכר את בנזמה במשחקים האלה?? כי אני לא.. בזכות קינן. עדיין לא ראיתי חלוצים שעוברים את קינן ברגע שהוא שם עליהם גוף. עדיין לא ראיתי.
בקרן שהביא לגול הראשון של יוון, הוא כיסה את גאקס. האחריות לכיסוי בקו הקשת שייכת לחלק ההתקפי. משם הגיע הגול.
קינן קרוב לאירופה יותר מתמיד :roll: .
בנוגע לכיאל, מעבר לעברות ולפנדל, ראיתי אותו דווקא משחק לא רע.. הוא פשוט שיחק בצורה מאוד היפראקטיבית.. בחיפה דווקא הוא עושה פעילויות חכמות מאוד. יש לו מסירות מאוד טובות לחלק ההתקפי. בנבחרת זה לא בא ליידי ביטוי.

איך אני שונא את אלה ששופטים שחקנים עפ"י משחק אחד.. שופטים שחקנים במכלול משחקים משותף. כיאל בכושר ירוד לאחרונה אבל מתחיל לחזור לעצמו.
קינן גם היה בכושר קצת ירוד לאחרונה, בנבחרת זה הוכח לי שהוא חזר לעצמו. אין לי ספק שהוא יגיע רחוק(אלא אם כן לא יעשה שטויות).
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3696454,00.html

הנה אחד שצריך לאמן את הנבחרת!!! אני תומך נהלב במינויו לנבחרת..
שמעתי מה אמר האידיוט המרוקאי המטומטם אבי לוזון שהוא בחיים לא ייתן את שרביט האימון לברקוביץ. אבל הוא מדבר פוליטית. פוליטית טוב לו גרנט. מינוי פוליטי. לבנאדם שהורס את הכדורגל שלנו אט אט וקובר אותו מתחת לאדמה. פשוט עצוב להיות אוהד כדורגל במדינה שיו"ר שלה הרג אותה בגלל האינטרסים ושיקולים פוליטיים שלו קודמים לכל.
ברקוביץ חייב לאמן את הנבחרת. ולא גרנט שהוא איום ונורא. אל תגידו לי שהוא הביא את צ'לסי לגמר ליגת האלופות. צ'לסי הגיע לשם בזכות עצמה ולא בזכות מאמן. גרנט אימן את צ'לסי בצורה כל כך מיושנת שגרמה לדרוגבה ללעוג לו, ובצדק. וזה לא רק דרוגבה.
יש כל כך הרבה סיבות למה ברקוביץ כן לנבחרת. ההתלהבות שלו, החוכמת כדורגל שלו, הניסיון שלו באי הבריטי ועוד המון סיבות. זה לדעתי "מאמן זר" שידוע עברית ומכיר את הכדורגל הישראלי ואת הכדורגלן הישראלי.
תחשבו על זה. תקראו את הכתבה ותביעו דעתכם.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

פשוט לא. רק בגלל האישיות המפגרת שלו, הוא יעיף שחקנים על ימין ועל שמאל, יעשה שכונה, ויפיל את הנבחרת עוד יותר למטה.
תמונה
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

yyzboy1928 כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3696454,00.html

הנה אחד שצריך לאמן את הנבחרת!!! אני תומך נהלב במינויו לנבחרת..
שמעתי מה אמר האידיוט המרוקאי המטומטם אבי לוזון שהוא בחיים לא ייתן את שרביט האימון לברקוביץ. אבל הוא מדבר פוליטית. פוליטית טוב לו גרנט. מינוי פוליטי. לבנאדם שהורס את הכדורגל שלנו אט אט וקובר אותו מתחת לאדמה. פשוט עצוב להיות אוהד כדורגל במדינה שיו"ר שלה הרג אותה בגלל האינטרסים ושיקולים פוליטיים שלו קודמים לכל.
ברקוביץ חייב לאמן את הנבחרת. ולא גרנט שהוא איום ונורא. אל תגידו לי שהוא הביא את צ'לסי לגמר ליגת האלופות. צ'לסי הגיע לשם בזכות עצמה ולא בזכות מאמן. גרנט אימן את צ'לסי בצורה כל כך מיושנת שגרמה לדרוגבה ללעוג לו, ובצדק. וזה לא רק דרוגבה.
יש כל כך הרבה סיבות למה ברקוביץ כן לנבחרת. ההתלהבות שלו, החוכמת כדורגל שלו, הניסיון שלו באי הבריטי ועוד המון סיבות. זה לדעתי "מאמן זר" שידוע עברית ומכיר את הכדורגל הישראלי ואת הכדורגלן הישראלי.
תחשבו על זה. תקראו את הכתבה ותביעו דעתכם.
את האמת שגם נטיית ליבי ללכת עם ברקוביץ', שאני דווקא מאוד מעריך את ה"דוגריות" שלו בים השקרים והפוליטיקות של הכדורגל הישראלי. רק שאלה, אתה לא חושב שמאמן נבחרת צריך קצת (לא הרבה) ניסיון כמאמן?
בוא נאמר זאת כך - ע"פ היו"ר הנוכחי, גיא לוזון המועמד המוביל. :zipped:
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

לשים שחקן עבר גדול של נבחרת כמאמן הנבחרת זה דבר שמוכיח את עצמו יפה מאוד..
יורגן קלינסמן עם גרמניה
מרקוס ואן באסטן עם הולנד
רייקארד עם ברצלונה
דונגה עם ברזיל

זה משהו INI היום..
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

אל תשווה את ישראל לגרמניה, הולנד, בארסה וברזיל!!
אין מאמן שיכול להוציא משהו עם הרכב כזה של נבחרת!
תמונה
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

אליאל, אייל ברקוביץ?? יעשה שכונה?? בדרן אתה :haha: ..

אני מאמין שאייל ברקוביץ יביא את השינוי.. יש לו את זה.. אני בטוח. הוא רק צריך לקבל את ההזדמנות..
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

ברקוביץ' יותר מדי משוגע, ולצד הרע.
ד"א, הדוגמה שהבאת של דונגה על הפנים :haha: מאמן אפס, אפילו בברזיל עוד שניה רוצים לתלות אותו.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

מה נפלת על קינן? אתה ראית את המשחק? אין בלם יותר טוב ממנו בליגה הישראלית. אפילו לא לואיס מרין.
זוכר את משחק של צרפת הצעירה נגד ישראל? זוכר את בנזמה במשחקים האלה?? כי אני לא.. בזכות קינן. עדיין לא ראיתי חלוצים שעוברים את קינן ברגע שהוא שם עליהם גוף. עדיין לא ראיתי.
ראיתי את קינן גם כשהושאל לנתניה, הוא שחקן כבד ודי טיפש. לואיס מרין גם עם רגל קשורה, עדיין יותר טוב מהבדיחה שנקראת דקל קינן.
אליאל, אייל ברקוביץ?? יעשה שכונה?? בדרן אתה
אתה יותר בדרן... אם איך שברקוביץ' עושה שכונה בשידור המשחק המרכזי של המחזור, אתה באמת לא רוצה לחשוב איך ייראו האימונים של נבחרת ישראל תחתיו. עם כל הכבוד שהוא היה שחקן גדול, הוא בוודאי לא דמות חינוכית וייצוגית לשחקנים.

בדיוק היום אודי הירש כתב בוואלה על כך שמתיאוס צריך להיות המאמן הבא של הנבחרת:
http://sports.walla.co.il/?w=/157/1463617

הנה אחד הטוקבקים שאחד הכותבים רשם בתחתית הכתבה:
מתיאוס לקח אליפויות באוסטריה ובסרביה, בסה"כ ב-5 שנות אימון.
הוא הוביל את פרטיזן בלגרד לשלב הבתים של ליגת האלופות.
הוא אימן תחת המנג'ר ג'באני טראפטוני בזלצבורג בדרך לאליפות.
כמה מאמנים ישראלים הגיעו להישגים כאלה?

אבל בארץ יש כל מיני עיתונאים ופרשנים שרגילים שהמאמנים מתחנפים אליהם בעבור מילה טובה (או כדי לחסוך ביקורת).
מתיאוס לא מזמין את העיתונאים והפרשנים האלה לארוחות, כי הוא לא סופר אותם.
זה מה שמפריע לכל אותם עיתונאים ופרשנים שהחליטו שהוא לא מספיק טוב בשביל ישראל.
כל זה, למרות שהוא מוביל קבוצה עם סגל שמתאים למקום 5-6 בליגה הגרועה שלנו, חזק בצמרת. זה אחרי שהסגל ירד באיכותו מהשנים האחרונות, במיוחד במרכז ההגנה (סטרול) ובקישור האחורי (תמיר כהן).
הכוכב הכי גדול (שלו מנשה) ירד ליגה עם כפ"ס בשנה שעברה ואצל מתיאוס הוא מוביל קבוצה בצמרת.
מכבי נתניה עם הסגל האפרורי, שלחה הכי הרבה שחקנים לסגל הנבחרת הבוגרת והצעירה. יותר מבכל שנה.
פשוט כי השחקנים מתאמנים טוב יותר אצל מתיאוס.
רק בארץ זה לא מספיק טוב לכל מיני פרשנים וכל מיני שפוטים שמאמינים להם.
שלח תגובה