Lord Of The Strings כתב:Matan Edri כתב:yyzboy1928 כתב:
הפעם אני אהיה נחמד אבל פעם הבאה לא..
זאת הגיטרה של פטרוצ'י מאז סינס.. מיוזיק מן ארני בול.. וזאת גיטרה ממש טובה.. על אף שבאופן אישי אני מעדיף את האיבנז, הוא זנח אותה לטובת מיוזיק מן, אבל זה לא קשור לנושא..
מסיסטמטיק כאוס יש כזאת גם למייאנג אחרי שהוא החליף את הימאהה האגדית שלו..
תיקון טכני קטן... את סינס פטרוצ'י עוד הקליט כשהייתה לו סיגנצ'ור של איבנז, והוא אפילו ניגן עליה בהופעות הראשונות שניגנו בהם שירים של סינס.
להקליט איתה הוא התחיל מ 6DOIT
Black Rose Immortal כתב:תיקנו לי ת'מחשב!
עכשיו אני יכול לאשר הגעה... כל שאר הדרומיים עדיין מתכננים להגיע?
איך אתה מגיע מבאר שבע מר בחור?

ובסינס היה להם (ולו) את הסאונד הכי טוב שהיה להם מאז ומתמיד.
משום מה אף פעם לא התלהבתי ממיוזקמן גם לפני עידן פטרוצ'י...הייתה לי פעם סילווט והיא פשוט סתם גיטרה בלי אופי. כמובן שניגנתי על רוב הדגמים ואם כבר הייתי קונה מיוזיקן מן זה דווקא LUKE או/ו ALBERT LEE.
זיו תמרי לא?
אם אתה זוכר אותי עוד מימיך כמשתמש בסוליד רוק (HIspani), אני תמיד הייתי יותר חסיד של הסיגנצ'ור באיבנז, ובכלל של הגיטרות שלהם.
אכן לדעתי האלבום עם הסאונד הכי טוב שלהם.
AwakeLess כתב:Matan Edri כתב:yyzboy1928 כתב:
הפעם אני אהיה נחמד אבל פעם הבאה לא..
זאת הגיטרה של פטרוצ'י מאז סינס.. מיוזיק מן ארני בול.. וזאת גיטרה ממש טובה.. על אף שבאופן אישי אני מעדיף את האיבנז, הוא זנח אותה לטובת מיוזיק מן, אבל זה לא קשור לנושא..
מסיסטמטיק כאוס יש כזאת גם למייאנג אחרי שהוא החליף את הימאהה האגדית שלו..
תיקון טכני קטן... את סינס פטרוצ'י עוד הקליט כשהייתה לו סיגנצ'ור של איבנז, והוא אפילו ניגן עליה בהופעות הראשונות שניגנו בהם שירים של סינס.
להקליט איתה הוא התחיל מ 6DOIT
Black Rose Immortal כתב:תיקנו לי ת'מחשב!
עכשיו אני יכול לאשר הגעה... כל שאר הדרומיים עדיין מתכננים להגיע?
איך אתה מגיע מבאר שבע מר בחור?

יש לכם ב17:50 369
[/quote][/quote]
זה של מטרופולין לא? משום מה באתר שלהם שקו 367 מגיע מב"ש לראשון, והראשון יוצא רק ב 18:30, והוא בערך שעתיים נסיעה..