אשכול מונדיאל - דרום אפריקה 2010

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה

מי לוקחת?

ספרד
6
22%
אנגליה
2
7%
ברזיל
3
11%
איטליה
0
אין הצבעות
הולנד
2
7%
גרמניה
7
26%
ארגנטינה
6
22%
צרפת
0
אין הצבעות
פורטוגל
1
4%
אחר
0
אין הצבעות

סך הכול הצבעות: 27

ufomatan
בריל!

Re: אשכול מונדיאל - דרום אפריקה 2010

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:
DivineComedy כתב:נו מסתבר שגם ברצלונה (אהה סליחה ספרד) יודעת לשחק גועל נפש בשביל הזמן...
רק שבמקרה שלה המטרה מקדשת את האמצעים :haha: :haha:
בריל, איפה אתה? :party:
אני? עוד מנסה להחזיר לעצמי את הקול על הצעקות שצעקתי על הגועל נפש של ספרד במחצית השנייה! זה בזיון שפיפ"א לא יכול להעניש קבוצות שמשחקות על תוצאה בהעברת כדור מכוערת במחצית המגרש שלהם!
תמיד חשבתי שצריך לשים טיימר על התקפות- 5 דקות להגיע ל-16 של היריב, אם לא כדור עובר! משהו כמו פוטבול אמריקאי, רק בלי התאקלים המלוכלכים.
ספרד מלאה בכשרון כדורגל אדיר- מה לעשות שרובו מגיע מברצלונה (כי סרחיו ראמוס רק הורס והורס והורס והורס) וכי ריעל מדריד לא מסוגלת לייצר שחקן נוער אחד ב-5 שנים, אז גם משחק הצירופים דומה לזה של ברצלונה.
שלא לדבר על המאמן הקריקטורי של ספרד (שגם הוא עבר בריעל בשלב מסויים) שמשחק בצורה בזיונית עם שחקנים כל כך מוכשרים ועם צ'ילה ב-10 שחקנים (ושוב בבגלל טעות שופט איומה).
מבחינת מה שטורס עשה כדי להטעות את השופט- פיפ"א חייבת להרחיק אחרי המשחק שחקנים כאלה (גם אם זה היה מסי) לפחות למשחק אחד! ללא יכול להיות שנותנים לשחקנים לגיטימציה להרוס את המשחק בגלל הצגה טובה של שחקן כזה או אחר. טורס הוא אפס מאופס שלא עשה כלום מתחילת המונדיאל הזה, אין שום צורך באדיוט הזה, יש את פדרו על הספסל שאני חושב שהכיח את עצמו העונה. לצערי הוא לא מקבל דקות אפילו בגארבג' טיים בנבחרת של דל בוסקה האפס.
צי'לה- תענוג שהיא עלתה, נבחרת מרתקת!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

שמינית הגמר, dare to bet?
ארה"ב - גאנה: לאמריקאים יש עד עכשיו הכי הרבה תחת בטורניר הזה, גאנה נבחרת בלי מחץ בהתקפה - האלמנט הכי חשוב בשלבים האלה. USA.
אורוגוואי - דרום קוריאה: פוטנציאל למשחק טוב, יכול להסתיים מעבר לזמן החוקי. שוב המחץ ההתקפי העדיף של הסלסטה יכריע.
אנגליה - גרמניה: ברור שאנגליה מפסידה בפנדלים. ואם היא עוברת - זה רק ב-90 דקות. ואז היא תפסיד בפנדלים לארגנטינה.
ארגנטינה - מכסיקו: ת'אמת, יש מצב שתהיה פה הפתעה. מכסיקו נבחרת מאורגנת בחלק האחורי ואת ארגנטינה לא ממש קשה להפתיע בהגנה בטורניר הזה. אם מסי יהיה טוב, זה ארגנטינה. והוא יהיה.
הולנד - סלובקיה: באנקר. עם גול של רובן.
ברזיל - צ'ילה: אני כ"כ רוצה שצ'ילה יעלו, אבל עם קאקה וכנראה גם אלאנו שחוזרים זה נראה קשה. ברזיל עם הרבה מזל.
ספרד - פורטוגל: הנבחרת של קירוש הוכיחה מול ברזיל שמול הענקיות אין לה יותר מדי מה למכור בהתקפה חוץ מכריסטיאנו מול 4 מגינים. גם כאן אותו סיפור. ספרד שוב תעלה, ושוב לא תרשים.
פראגוואי - יפן: לטעמי לא כוחות. פרגוואי נבחרת שצריך להתייחס אליה כאחת הגדולות מבחינתי. היפנים עשו את שלהם בטורניר.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

בריל אף אחד לא ירחיק שחקנים גדולים כמו טורס או לואיס פביאנו כי פיפ"א ואופ"א חכמות על חלשים והם ארגונים מושחתים שרוצים רייטינג וכסף. אני מסכים שדל-בוסקה הוא ליצן, מה אפס כמו בוסקטס עושה בהרכב של ספרד כשיש לך את פבריגאס בעונת שיא של כיבושים ובישולים?

הימורים

ארה"ב - גאנה: ארה"ב, בגלל בעית חוסר המחץ של גאנה שהצליחה להבקיע רק בפנדלים בטורניר עד כה.
אורוגוואי - דרום קוריאה: אני מהמר פה על הארכה ועל ניצחון של הקוריאנים.
אנגליה - גרמניה: אני לא יכול להמר נגד גרמניה אף פעם גם אם שוייני לא ישחק, אז גרמניה.
ארגנטינה - מכסיקו: ארגנטינה, בלי הרבה מאמץ לדעתי.
הולנד - סלובקיה: אני רוצה לראות את הולנד ברבע גמר אבל אני הולך על הפתעה כי ההגנה של הולנד לא משהו ולסלובקים יש מתפרצות מסוכנות מאד.
ברזיל - צ'ילה: היעילות הברזילאית תעלה אותם לרבע הגמר.
ספרד - פורטוגל: אני מתעב את נבחרת הצוללנים של פורטוגל בראשות הקוקסינל הראשי, ספרד לא מרשימים אבל הם יעברו את פורטוגל.
פראגוואי - יפן: יפן כי הם פשוט נבחרת טובה יותר.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

מכירים את זה שיש כמה שחקנים שתמיד מקבלים את ההייפ על כמה שהם טובים, אבל כל משחק שאתם רואים אותם הם פשוט גרועים או סתם לא עושים כלום?
זה קורה לי תמיד עם טורס ופברגאס. אני בטוח שהם טובים, אבל אני עוד לא ראיתי את זה.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ניר, טורס חלוץ ענק, הוא פשוט חוזר מפציעה והוא עדיין חלוד. פבריגאס גם ענק והוא נתן עונת שיא השנה.

קבל את אחד משערי העונה:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kZrcs-APRvg[/youtube]
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

לא אמרתי שהם לא ענקיים, רק אמרתי שהם אף פעם לא מופיעים למשחקים שאני רואה.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
Ne_Plus_Ultra
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Ne_Plus_Ultra »

ארה"ב - גאנה: גאנה לא הרשימו אותי בשלב הבתים, ארה"ב שיחקו עם תשוקה. ארה"ב (אלא אם כן יפסלו להם עוד שערים)
אורוגוואי - דרום קוריאה: עם כל הכבוד לאורוגוואי, אני מהמר על דרום קוריאה. אולי זה קצת wishful thinking. נראה.
אנגליה - גרמניה: קשה מאד. אם האנגלים סוף סוף יראו שמץ מהכישרון שיש להם, יש מצב לא רע שהם יעלו, אבל איך שזה נראה כרגע אני חייב להמר על גרמניה.
ארגנטינה - מכסיקו: ארגנטינה.
הולנד - סלובקיה: הולנד.
ברזיל - צ'ילה: ברזיל.
ספרד - פורטוגל: ספרד.
פראגוואי - יפן: יפן. עשו עליי רושם טוב במשחק האחרון. אני מקווה שיצליחו לשחזר את היכולת.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

ארה"ב - גאנה: ארה"ב רוצה יותר
אורוגוואי - ד' קוריאה: יהיה משחק טוב שבסופו אורוגוואי יעלו
אנגליה - גרמניה: גרמניה נראית יותר טוב
ארגנטינה - מקסיקו: ארגנטינה
הולנד - סלובקיה: הולנד
ברזיל - צ'ילה: ברזיל
ספרד - פורטוגל: ספרד
מסכים עם אבירם לגבי פראגוואי - יפן...
תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

לפי המשחק הזה אני לא מסכים שאורוגואי היא הנבחרת היותר טובה, אבל לא משנה. נקווה לארה"ב בערב.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

בטורניר נוק-אאוט לאו דווקא צריך להיות הכי טובים, בשביל זה בליגת האלופות למשל לא תמיד זוכות הקבוצות הכי טובות אלא הכי יעילות. בכל מקרה אני לא מאמין שאורוגוואי תזכה במונדיאל, היא אולי תעבור את רבע הגמר גם אבל זהו, סה"כ טורניר טוב מבחינתם , מאד מאורגנים על המגרש ועם שני שחקנים קטלניים בשפיץ כמו פורלאן וסוארז (כבש 49 שערים העונה במדי איאקס בהולנד).
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

Mars Volter כתב: אורוגוואי - דרום קוריאה: פוטנציאל למשחק טוב, יכול להסתיים מעבר לזמן החוקי. שוב המחץ ההתקפי העדיף של הסלסטה יכריע.
:idea:
דרום קוריאה הייתה צריכה לתת 3 חתיכות כששלטה, והיא נתנה 1 וגם זה מאוחר מדי. אורוגוואי אולי עם 4 מצבים ממשיים בכל המשחק, עשתה 2 שערים. זה ההבדל במשחק הזה. זה יהיה ההבדל לאורך כל הנוק-אאוט.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

היינו רחוקים 10 דקות מההארכה במשחק של אורוגוואי-דרום קוריאה. לא רק אורוגוואי יעילה בטורניר הזה גם ברזיל שממש לא מרשימה אבל פשוט יעילה מול השער (גם אם זה בעזרת היד לפעמים).
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

טוב גאנה עלו לצערי אבל הם יעופו כמו טיל מול אורוגוואי אם ישחקו ככה.
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

:cry: :cry: :cry:
מצד אחד ברור שמגיע לגרמניה, מצד שני אי אפשר לדעת איך המשחק היה מתפתח אם השער של לאמפרד היה מאושר.
מה שבטוח - האנגלים יגיעו כפייבוריטים לברזיל 2014. :haha:
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

תודה לבחורינו על עוד משחק מונדיאל מופלא, למרות ההגנה החלשה ועוד גול באשמת נוייר, איזה יכולת התקפית פשוט ללקק את האצבעות, מולר פשוט ענק גם לפני השערים שלו איזה תנועה בלי כדור, איזה שחקן חכם. אוזיל עושה ככל העולה על רוחו בנונ-שלנטיות מדהים, שויינשטייגר וקדירה מנצחים על האורקסטרה במרכז השדה, ופולדי וקלוזה ממשיכים את הכיבושים בנבחרת.

איזה יום נפלא, חבל שלא נגמר 5:1, אבל העיקר שגרמניה בשלב הבא ואנגליה הולכת הביתה. לא בטוח שהגנה כזאת תספיק למעבר לרבע הגמר, אבל מגיע לבחורים מחמאות על תצוגת כדורגל נהדרת ועל כך שלא נשברו למרות שאנגליה הייתה במומנטום.

AUF GEHTS DEUTSCHLAND!
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

משחק ענק של גרמניה, עם או בלי השער שנפסל. נבחרת אטרקטיבית, מהירה, טכנית, תענוג לעיניים.
לא יודע אם שמתם לב, אבל גם כשהם הובילו, הם שיחקו פתוח לגמרי (מה שנתן לאנגלים כמה דקות טובות)
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

המשחק הכי טוב שהיה במונדיאל עד עכשיו!
תמונה
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

גרמניה ללא ספק ממשיכה את הקו ממונדיאל 2006 שגם אז הם היו אטרקטיביים, וכמה ענק היה שלא אישרו להם את השער!
אם ארגנטינה מנצחת היום, הם פוגשים את גרמניה ברבע גמר ובעצם משחזרים את שלב הנוק-אאוט שלהם מהמונדיאל הקודם. רק נקווה שהפעם גם ניקח אותו.
תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

ארגנטינה מציגה: איך לא לעשות כלום ולהוביל 2:0 במחצית
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

חהחההחהחהחהחהחהחחהחהחהחהחהחהחהחהחחהחהחהחהחהחהחחהחה
תמונה
שלח תגובה