אני היחיד שלא מתלהב ממטאליקה? Oם
כאילו, יש לי על המחשב את Ride The Lightning ו-Master of Puppets כבר כמה חודשים, ובכל אלבום יש איזה 3 שירים נחמדים עד טובים, ולא יותר.
גם אין בהם איזה משהו שגורם לי לרצות לשמוע את האלבומים האלה עוד ואולי 'לגלות' אותם מחדש, לא יודע... בשבילי הם סתם עוד להקה במחשב שאני פעם בכמה זמן זורק שיר-שניים שלה ועוזב אותה עוד פעם.
אבל זה גם בגלל שאני לא בידיוק טיפוס של Trash Metal... נו טוב
NamelessATM כתב:אני היחיד שלא מתלהב ממטאליקה? Oם
כאילו, יש לי על המחשב את Ride The Lightning ו-Master of Puppets כבר כמה חודשים, ובכל אלבום יש איזה 3 שירים נחמדים עד טובים, ולא יותר.
גם אין בהם איזה משהו שגורם לי לרצות לשמוע את האלבומים האלה עוד ואולי 'לגלות' אותם מחדש, לא יודע... בשבילי הם סתם עוד להקה במחשב שאני פעם בכמה זמן זורק שיר-שניים שלה ועוזב אותה עוד פעם.
אבל זה גם בגלל שאני לא בידיוק טיפוס של Trash Metal... נו טוב
אני מאוד טיפוס של טראש מטאל וחוץ משני האלבומים שציינת אני גם לא מבין מה כל הרעש... אולי כי הייתי פנאט של מגדת' פעם אז פיתחתי סלידה למילה מטאליקה?
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
כל התתי-ז'אנרים האלה בכלל לא היו קיימים כשמטאליקה עשתה את כל הדיסקים האלה..
מטאליקה עשתה (ועדיין עושה, באופן קצת מוזר) רוק כבד/מטאל. והם עשו את זה מעולה.
בין אם זה ב-Master of Puppets ושכניו, ובין אם זה באלבום השחור מ91, שהוא אגב, לדעתי, אחד הטובים שלהם, אם לא הטוב שבהם.
מה שקרה אחריו כבר קצת פחות משמח (למעט הגראג' וה-S&M, אבל אין פה מוזיקה מקורית חדשה).
"מדי פעם אנשים נתקלים באמת, אך רובם תופסים את עצמם וממהרים לדרכם כאילו דבר לא קרה." (צ'רצ'יל)
נו זה שכל הסרטים שלו נגמרים בטוויסט מטורף שהגיבור בכלל רוח רפאים או שג'יימס לברי הוא בעצם צב ים שעומדת ללדת את ג'ון מיונג וג'ון פטרוצ'י הוא סרטן על החוף שרוצה לאכול את ג'ון מיונג הצב הקטן וזה בכל סיוט של מייק פורטנוי שהוא הוזה מרוב כאב בזמן שג'ורדן רודס אוכל אותו חי. הלו קלריס!
בכל מקרה הבנתי שזה בכלל עיבוד שלו לסיפורים של מחזאי גרמני שמת לפני כמעט 100 שנה בקיצור נראה לי שזה ישמע יותר כמו דיפש מוד ואני כבר קצת מקיא בתוך הפה מהמחשבה הזאת. העובדה שהם לא מסוגלים להגיד בפשטות אם זה מטאל או לא אומרת לדעתי שהם מתכננים משהו שהקהל שלהם ישנא אותם לנצח עליו.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
טוב יש לי מיליון סיבות למה זה יעצבן את מי שרוצה שהם יעשו מטאל אבל בת'כלס הם לא מסוגלים "לחשוב" מטאל, דת' מגנטיק היה מגניב והכל אבל הוא היה ב100 עשוי מחלקים של שירים ישנים שלהם, הם עברו ממזמן למקום אחר. הפעם הם לא מנסים לבוא לקהל ולהגיד "זה יהיה כבד" בלה בלה כדי לפייס ולגרום למי שרוצה לשמוע מהם מטאל לחכות לזה, הם לא מנסים למכור את זה לקהל, הם עושים את זה בשביל היושר האמנותי והרצון שלהם לעשות דברים חדשים וזה סבבה, יכול להיות גם שזו תהיה איזה יצירה נוגעת עם הבנה של הנפש האנושית שאני מאוד אהנה ממנה, סבבה, אבל עדיין הייתי מעדיף שהם יכבו את הצורך לעמוד במוניטין שלהם ופשוט יעשו ט'ראש טוב.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
טוב יש לי מיליון סיבות למה זה יעצבן את מי שרוצה שהם יעשו מטאל אבל בת'כלס הם לא מסוגלים "לחשוב" מטאל, דת' מגנטיק היה מגניב והכל אבל הוא היה ב100 עשוי מחלקים של שירים ישנים שלהם, הם עברו ממזמן למקום אחר.
אני לא יודע, אני לא חושב שהם היו מסוגלים לעשות את דת' מגנטיק בלי שהנשמה שלהם תהיה גם בזה. אמנם הוא היה בסגנון הישן שלהם, אבל גם היה בו הרבה דברים חדשים שלא היו בעבר.
אגב, תן כמה דוגמאות לסרטים של השמאלאן הזה
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine