"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
BOX 5 כתב:אולי מישהו יסביר לי מה כל הבאלגן סביב משוגע? מי הם ומה הם בכלל?
משוגע זה הרכב מטורף משבדיה שמשלב דת' מטאל וטראש מטאל טכני מאוד עם אלמנטים אקספרימנטאלים ואפילו קצת אלקטרונים במקרים מסויימים. הרכב קשה מאוד לעיכול אבל מרתק לשמיעה, וזו הסיבה שיש הרבה מאוד התרגשות מהעובדה שהם באים להופיע כאן. אני מכיר אנשים שזה החלום שלהם לראות את משוגע ולמות
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
BOX 5 כתב:אולי מישהו יסביר לי מה כל הבאלגן סביב משוגע? מי הם ומה הם בכלל?
משוגע זה הרכב מטורף משבדיה שמשלב דת' מטאל וטראש מטאל טכני מאוד עם אלמנטים אקספרימנטאלים ואפילו קצת אלקטרונים במקרים מסויימים. הרכב קשה מאוד לעיכול אבל מרתק לשמיעה, וזו הסיבה שיש הרבה מאוד התרגשות מהעובדה שהם באים להופיע כאן. אני מכיר אנשים שזה החלום שלהם לראות את משוגע ולמות
או, תראה איזו להקה חביבה, סידרו לך כבר עכשיו להיפטר מכל האנשים האלה
עכשיו ברצינות, הם ממש חייבים להביא להקת פאוור. ואני לא צוחקת. כל הדת' הזה בערב אחד, נראה לי שלפני הלהקה השלישית אני אקפוץ מהמרפסת של ההאנגר.
בוטלו 2 ההופעות של סיק אוף איט אול בת"א ובחיפה... בגלל מכירת כרטיסים נמוכה.
אותי זה לא מעניין יותר מדיי, אבל זאת אחת מבין כמה הוכחות שאנת'ם לא לחלוטין יודעים מה הם עושים. חסר להם שמשהו כזה יקרה בפסטיבל...
זה ועוד איך קשור.
אני קצת מצפה מחברת הפקה בינ"ל לדעת מתי צריך לעשות הופעה אחת בארץ ומתי 2. ובכלל, מתי להביא להקה ומתי לא.
זה פאקינג הארדקור! אין פה מספיק קהל למוזיקת 'אנדרגראונד' בשביל להביא את הלהקה הזאת, בסדר גודל כזה מחו"ל ל-2 הופעות רצופות! זה פשוט לא הגיוני! יש לא מעט להקות שיכולות למלא את 2 האולמות האלה (שהם לא כאלה גדולים), אבל SOIA פשוט לא אחת מהן.
הם פשוט ראו שהולך להם כאן ומה שנקרא, pushed it too far.
אבל ת'כלס אני קצת מתבאסת על הליינאפ, כי כמה שהלהקות באמת גדולות וטובות... חוץ מאופת', זה פשוט לא הטעם שלי :\
אני מתפללת שיביאו את סונטה... אבל הלהקה האירופאית האחרונה הולכת להיות הheadliner של האירוע וליד אופת' וDT זה לא הכי הגיוני...
אם קו המוסיקלי של הלהקות שהם מביאים זה בעיקר דת' מטאל, אז נראה לי יביאו את בהמות' בפעם ה101 להקה אירופאית גדולה, שמתאים לה להיות הדליינרית ומתאימה לסגנון - חבל שהם משעממים לי את התחת עם המוסיקה שלהם
דוגרי בהמות זה הגיוני לגמרי אם הם לא תפוסים כבר באותו יום.. אבל הם היו פה רק לפני שנה אז זה מצמצם את האפשרות שהם באים..
בכל מקרה כל יום עכשיו נדע מי הלהקה.